zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwny przypadek

vijeg
22-06-2004, 07:28
Siema!

Właśnie zdarzyło mi sie coś dziwnego - wczoraj dale LOGOUT na dwarfach a dzisiaj po zalogowaniu jestem w świątyni (tam gdzie po śmierci :D) - nie straciłem nic z eqp, skille na miejscu, exp też jak było.

Czemu z takich dalekich dwarfów mnie cofnęło do miasta? :PPP

Kubakapica
22-06-2004, 08:11
Teleport.. Bylo tam duzo osób/ potworow i nie mialo jak przesunać to cie do swiatyni przteleportowalo. Tak mozna robic jak jestes np w carlnin a mieszkasz w tahais to sie przy depo wylogowyujesz i ludzie zajmuja 2 miejsca. KumasZ?

Externus
22-06-2004, 08:15
troche to krzywo wytlumaczone... po prostu jak w chwili logowania sie jestes otoczony przez potwory lub ludzi lub inne objekty tak ze nie ma gdzie cie wcisnac to wracasz do swiatyni. w dp jest o to szczegolnie latwo bo stojac przy skrzynce wystarczy ze 1 osoba zajmie twoje miejsce a druga stanie za nia a scianki depotu zrobia reszte :P

vijeg
22-06-2004, 08:21
ok dzięki panowie :)

szczerze mówiąc jak wróćiłem na dwarfy to sie zacząłem domyślać bo tam gdzie dałem LOGOUT wczoraj trenowały 2 osoby :)

koniec tematu (bo znów zacznie mi to tłumaczyć 100 osób żeby nabić posty :PPPPPPP)

Dwimenor
22-06-2004, 12:35
Wiem że miałbyć konec tematu ale muszę to powiedzieć

Dziękuje autorowi tego tematu za założenie go. Dzięki temu rozumiem o co chodzi z tym teleportem(pare ośób mówił teleport plz)

besn
22-06-2004, 12:40
to jest wbrew regulom tibi,wykorzystywanie slabosci softu, uwazajcie kogo prosicie o teleport, nie spotkalem sie z banem za to lecz osobiscie dostalem ostrzezenie od gma