PDA

Pokaż pełn± wersje : Trening na ghoulu

yoger
19-02-2006, 16:44
Witam,
trenuje na ghoulu skill axe
czy ktos udzielilby mi info na temat jakiej broni na jakim skilu uzywac zeby ghoul nie padl? obecnie mam 40 axe i proboje z orcish axe ale czasem musze czekac za dlugo az sie uleczy. I czy na ghoulu da sie zrobic 80+/80+

PharadoX
19-02-2006, 16:50
Ghulom się mówi - nie.
Chyba że kolega ci sumonuje , ja natomiast radze znale¶ć jaki¶ fajny spot z rotami , aktualnie mam 66/65 i dalej jade na rotach. na 70/70 przerzucam się na slima. A na slimie można do 80/80.

yoger
19-02-2006, 17:10
zauwaz ze nie o to pytalem..na ghoulu skilluje sie dobrze, nie mam wiekszych problemow tylko zastanawiam sie czy na 80/80 (wtedy juz uzywajac sickle) bede w stanie skillowac skutecznie, bez dluzszych przerw. z kolega stosujemy taktyke jak przy treningu na geomancerze tylko, ze blokujemy ghoula monkiem

PharadoX
19-02-2006, 18:32
Uważaj bo zaraz Cię wybrechtam. To nielepiej skillować na monku z full atk? Jestem pewny że go niezabijesz , i niema problem z ghulem , i można nawet być tam gdzie niema ghula. Już Cię niepojmuję. :D

yoger
19-02-2006, 19:03
nie ma problemu, tylko podaj mi miejscowke z pojedynczym monkiem, najlepiej zeby nie dalo sie tam nic zlurowac oprocz ratow itp do shieldinga
tu gdzie mam ghoula dochodze bez straty jakiejkolwiek runy,jedynie mane na monka zuzywa kumpel
non-pvp gdyby jeszcze ktos nie zajarzyl :P

Dark Knight
19-02-2006, 19:05
Jezeli grasz na non pvp to zmnien miejsce z ghula blokowanego monkiem na slimy , jesli jednak wolisz ghula bron musisz dobrac sam jezeli orcish axe jest zamocne zmien na troche slabsze toporek. Powodzenia !

Kamlot De'Kapy
19-02-2006, 19:13
zauwaz ze nie o to pytalem..na ghoulu skilluje sie dobrze, nie mam wiekszych problemow tylko zastanawiam sie czy na 80/80 (wtedy juz uzywajac sickle) bede w stanie skillowac skutecznie, bez dluzszych przerw. z kolega stosujemy taktyke jak przy treningu na geomancerze tylko, ze blokujemy ghoula monkiem
Ghoul nie padnie, sickle + def i niema problem, radze jednak potrenic z rotami i pozniej Slimami na 80, tak jak ci powiedzial PharadoX ;)

Evil Beawer
20-02-2006, 13:13
Z Ghulem nie jest wcale taki zly pomysl...Ja np... przywoluje Ghula Druidkiem... Loguje sie na "2 kompie" (Tylko cicho) Knighcikiem i luruje elfy =] tak mozna skilic w nieskonczonosc... do okolo 75/75 puzniej jush jest dosc trudno bo nawet przy uzyciu "knife" ghul wyrywa dosc mocno wiec radze sie przezucic na slimy :p

jazda
21-02-2006, 13:21
spokojnie mozesz trenic na ghoulu nawet do 95/95 moj kolega(91.91) treni na gulu sickle balance i nie musi przestawac

Drakkeinen
21-02-2006, 18:46
Btw. jezeli twoj kolega moze summonowac monka, i nie jest to swiat non-pvp to ze spokojem robicie taki trick: twoj kolega luruje 2 raty, bugi wolfy etc... i ucieka tak z monkiem zeby sie na niego przezucily <wiem, trudna sztuka:p>
Wtedy ty, jako 3 bijesz monka "na armor" i bierzesz najslabsza bron na balanced, full def.. zalezy od skilla . Tak skillowac mozna do tzw. konca:P

Palladyn von hellgate
21-02-2006, 19:38
a ja sie doloncze do pytania czy np oplacalo by mis sie trenic an ghulu palkiem z kamykow przy skilach 75 bo np kolega idzie do szkoly stawia mi ghula ja jestm chory to sobie go convitne(bo nie da sie monka -.-) i bum sobie trenil co o tym myslicie oplacalne ?

Rzorek
21-02-2006, 19:49
ja trenowalem na ghoulu<sumonie> a teraz na dwarfach i powiem z ena dwarfach leci szybciej i lepiej:P sicle ibalance i skilluje leci fajnie i w miare szybko <jak na knighta>:P