PDA

Pokaż pełną wersje : ..::XANTERA::.. Demon Helmet Quest

Vesper Drago
20-02-2006, 08:11
WItajcie , mam do pokazania Filmik z Demon Helmet Questu, chyba to nie jest quest spoiling bo film kręcony z przed last romu. Był To Pierwszy Polak na Xanterze który zdobył Demon Helmet... TO Chyba Wszystko...

To Teraz Link :

http://rapidshare.de/files/13620886/dhls.rec.html

Vaikor
20-02-2006, 08:45
Super, brawo dla panów :)

Mastersasek
20-02-2006, 09:09
Gratz:):p:)

tomcio3396
20-02-2006, 13:48
GRATULATIONS
nic wiecej nie możena powiedzieć

Rezidew
20-02-2006, 13:55
GRATULATIONS
nic wiecej nie możena powiedzieć
Mozna powiedziec cos np: "zgrabnie" wam to poszlo :P kiedy anni ? :D

Vesper Drago
20-02-2006, 14:01
Szukam narazie jakiś lepszych palków, bo narazie wole nie ryzykować :]

Ale anihilator już pewnie niedługo , jak zrobię to na pewno wrzucę linka do filmiku na forum...

Shin Cron
20-02-2006, 14:23
Takie filmy lubie że jest rzeź.
Czekam na ANI w waszym wydaniu.:p

Vesper Drago
20-02-2006, 15:59
Takie filmy lubie że jest rzeź.
Czekam na ANI w waszym wydaniu.:p

Myślę że anihilator już niedługo , bo czekam na kumpla z rl ma 99 lvl Etrius Drago więc przygotujcie sie na rzeź :D

Tefe
20-02-2006, 16:15
hehe nie no gratz, tylko ten demon helmet zajal wam chyba nei cale 2 minuty :D wiec gartz.. nakrec filmik z anh ;)

Ojczul1
20-02-2006, 18:11
Beznadziejne eq masz.

Vesper Drago
20-02-2006, 18:18
Beznadziejne eq masz.

Nie no ty na pewno masz lepsze na 28 lvlu Ojczul , chyba że na otsie ^^

Ojczul1
20-02-2006, 18:34
30lvlu wiesz ze nie mam bo hacka miałem i obiecałes mi pomóc.
Pozatym wiesz jakie kiedyś miałem wiec nie ******* bo ci pokazywałem ale ci przypomne:
Dragon Scale Mail
Bright sword
Giant sword
Demon shield
Crown Legs
Boots of Haste
Royal helmet
10~bp uh
5~bp sd
10~bp hmm
100+k

musc
20-02-2006, 20:25
hodzo mnie sluhy ojczul ze podobno takie eq miales bo hakowales ludzi i to sie obrucilo przeciwko tobie jesli to prawda ze hakowales innyh i cie shakowali to dobrze ci tak a jesli nie to wspolczuje:P

Torpedo
20-02-2006, 20:30
Wielkie Gratz

Bob Marley
20-02-2006, 21:18
Ale zasępiłeś człowieku ja bym się wstydził takie coś dać na forum. Tu trzeba Buwemowi pogratulować a nie jemu, poszedł na sępa i mysłi że jest fajny. Przypominam, że ty masz 104 lvl więc ojczuł miał rację, że eq jest do niczego ( g legi masz tylko dlatego, że poleciały ci z demona, tak by były c legi). Ten golden armor to naprawde dośc dziwnie wygląda na lvlu 100+ ale dobra może nie masz kasy, nie wiem (też dziwne 104 knighta nie stać na dsm=120k).
Ale powtarzam jeszcze raz: TO NIE JEST DEMON HELMET TAKI JAK POWINIEN WYGLĄDAĆ!! Wstyd i tyle, wejść i poczekać aż zabiją demony to tam by każdy mógł gdyby nie bramka, nie wiem czy się bałeś tak, czy szkoda ci było kasy na uhy ale to poprostu żenada. I jeszcze się chwalisz, ze rzeźnia była, może i była ale bynamniej nie ty brałeś w niej czynny udział.

Vesper Drago
21-02-2006, 06:52
Ale zasępiłeś człowieku ja bym się wstydził takie coś dać na forum. Tu trzeba Buwemowi pogratulować a nie jemu, poszedł na sępa i mysłi że jest fajny. Przypominam, że ty masz 104 lvl więc ojczuł miał rację, że eq jest do niczego ( g legi masz tylko dlatego, że poleciały ci z demona, tak by były c legi). Ten golden armor to naprawde dośc dziwnie wygląda na lvlu 100+ ale dobra może nie masz kasy, nie wiem (też dziwne 104 knighta nie stać na dsm=120k).
Ale powtarzam jeszcze raz: TO NIE JEST DEMON HELMET TAKI JAK POWINIEN WYGLĄDAĆ!! Wstyd i tyle, wejść i poczekać aż zabiją demony to tam by każdy mógł gdyby nie bramka, nie wiem czy się bałeś tak, czy szkoda ci było kasy na uhy ale to poprostu żenada. I jeszcze się chwalisz, ze rzeźnia była, może i była ale bynamniej nie ty brałeś w niej czynny udział.

Cięzko mi jest walić z SD no ale wiesz moim zdaniem to jest demon helmet, wiem że wszyscy z xantery zazdroszczą ale zostaw to dla siebie, a co do ojczula "miał takie eQ" ja też takie miałem ale już ojczul nie masz bo hakowałeś i sam zostałeś schakowany a moje g-legi warte tyle co te twoje całe lipne eQ, widziałeś że nie mam aola? Jak założe Aola albo jak będę w depo mogę każdemu pokazać moje Mpa, ty pewnie byś poszedł bez aola w mpa co? Jeszcze tylko sov i set complete i nie powiesz mi że mam lipne eQ

Ice Thunder
21-02-2006, 08:56
Dojechany quest, film genialny 10/10 i tak wszyscy dostali demon hemet demon shield i steel boots?? jak tak to wy*******8o

fckubol
21-02-2006, 11:11
wam sie przynajmniej udał a nie to co na celeście :D:D

Bob Marley
21-02-2006, 12:18
Boże ale ty jesteś jeszcze dzieciak. "Wszyscy zazdroszczą" myślisz, że jak wlazłeś na sępa i wziąłeś sobie nagrode nic nie robiąc to już wszyscy będą zazdrościć. Liczyłęm, że skoro masz 104 lvl to będziesz wiedział o co mi chodzi ale widze, ża jeszcze myslisz jak dziecko a ten demon helmet to było takie twoje niespełnione marzenie. A skoro masz mpa to dlaczego w nim nie poszedłeś i nie założyłeś aola? Nie masz kasy? 104 EK nie mógł posiedzieć 1 dzień na guardach i zarobić sobie na aola? a jeśli nie masz uhó to mogłeś iść na scaraby i ciągnąć z nich całę bp kasy. Nie wiedziałeś o tym? taki duży lvl nie wie jak zdobyć kase? żałosne. I jeszcze to przeświadczenie, że każdy mu zazdrości demon helmeta... Buwem, który robił solówke już dawno temu teraz wam pomógł, praktycznie zsolował 1 demona, zostały wam 2, ty nawet explo nie wziąłeś, a wiadomo że każda pomoc się liczy. Jeszcze wlazles ostatni, nawet za sorkam, ito już mówi samo za siebie ...

Ojczul1
21-02-2006, 12:24
LoL G legi warte wiecej niż cały mój set?
Pozatym miałem aol bo mnie było na niego stać a nie tak jak niektórych sępów(Vesper Drago)żal im uh marnowac na quescie tylko czekaja az all wybija za niego i chwala sie filmikiem.

Ojczul1
21-02-2006, 12:24
Pozatym miałem aol bo mnie było na niego stać a nie tak jak niektórych sępów(Vesper Drago)żal im uh marnowac na quescie tylko czekaja az all wybija za niego i chwala sie filmikiem.

Vesper Drago
21-02-2006, 12:25
Boże ale ty jesteś jeszcze dzieciak. "Wszyscy zazdroszczą" myślisz, że jak wlazłeś na sępa i wziąłeś sobie nagrode nic nie robiąc to już wszyscy będą zazdrościć. Liczyłęm, że skoro masz 104 lvl to będziesz wiedział o co mi chodzi ale widze, ża jeszcze myslisz jak dziecko a ten demon helmet to było takie twoje niespełnione marzenie. A skoro masz mpa to dlaczego w nim nie poszedłeś i nie założyłeś aola? Nie masz kasy? 104 EK nie mógł posiedzieć 1 dzień na guardach i zarobić sobie na aola? a jeśli nie masz uhó to mogłeś iść na scaraby i ciągnąć z nich całę bp kasy. Nie wiedziałeś o tym? taki duży lvl nie wie jak zdobyć kase? żałosne. I jeszcze to przeświadczenie, że każdy mu zazdrości demon helmeta... Buwem, który robił solówke już dawno temu teraz wam pomógł, praktycznie zsolował 1 demona, zostały wam 2, ty nawet explo nie wziąłeś, a wiadomo że każda pomoc się liczy. Jeszcze wlazles ostatni, nawet za sorkam, ito już mówi samo za siebie ...

Masz racje dh było moim marzeniem chyba nie tylko moim, a wogóle co ty możesz o mnie wiedzieć sam nie masz 104 Ek wogole ciekawi mnie twój lvl i się kuźwa wymądrzasz, co do ojczula każdy c*** potrafi skroić takie itemy ale żaden c*** nie potrafi za***ać 18,000,000 expa, masz 40 lvl =1mlv expa zrób 17 mlv to mi dorównasz , masz naprawde czym się popisać...

Vesper Drago
21-02-2006, 12:26

Toć proste , ty i tak nigdy nie zrobisz tego questa bo jetseś pipa

2. Masz racje miałeś takie eQ ale nie masz , ostatnio pisałeś do mnie coś typu " siema bro , pamiętasz mnie? , sypnąłbyś p-seta? bo z th swordem chodzę)

3.Robisz tutaj tylko pajaca z siebie, account Ojczul już nie ma bo pewnie zbanowany bo wysylales linki z zip z keylogerem a najśmieszniejsze jest to że haker został schakowany , sam chakowałeś i sam się schakowałeś :p

Siim
21-02-2006, 13:45
fajny filmik. Gratulacje nowych itemkow. Piszecie tutaj ze wszedl ostatni...ale dal komus za to (?) demon shielda choc moge sie mylic :D

Ojczul1
21-02-2006, 13:53
Nigdy nie hakowałem na tibiapl.
Nie dostałem bana na ojczul za hacking.
Kiedys byłes moim bro ale to bylo dawno.
Wtedy jeszczy byłeś normalny a nie taki debil jak teraz.

Zuczek_pl
21-02-2006, 14:01
Może by tak rehosta?

Vesper Drago
21-02-2006, 14:33
Nigdy nie hakowałem na tibiapl.
Nie dostałem bana na ojczul za hacking.
Kiedys byłes moim bro ale to bylo dawno.
Wtedy jeszczy byłeś normalny a nie taki debil jak teraz.

Ostatnio normalnie pisałeś , ale napisałem że dla hakera nie dam nawet scale armor to już się nie odzywasz ludzie Jestem Nienormalny bo niedałem HAKEROWI P-seta !!!! Acha a tak przy okazji ojczul taki mądrys jesteś w wieku bardzo dziecięcym, masz 11 lat więc to coś świadczy , ja nie jestem dorosły ale na rl żeby 11-sto latek tak do mnie mówił to bym skopał dupę

Lord'Nesteloo
21-02-2006, 14:36
Gratz :)
Wszyscy ci zazdroszcza dlatego tak pisza !! ^^
Ale to co im przyznam to wytykanie tego bledu ze ostatni wszedles....

Vesper Drago
21-02-2006, 14:42
Gratz :)
Wszyscy ci zazdroszcza dlatego tak pisza !! ^^
Ale to co im przyznam to wytykanie tego bledu ze ostatni wszedles....

Ktoś musiał wejśc ostatni...

Lord'Nesteloo
21-02-2006, 14:50
Zazwyczaj knightowie wchodza jako pierwsi....
Ty byles gotowy w 100%....Sergio i Handro dopijali mf ,zarzucali mana shielda..a ty czekales zeby wejsc ostatni ;)

Vesper Drago
21-02-2006, 15:04

Chyba było ciebie stać schakować kogoś i zgarnąc aola

Kagonesti
21-02-2006, 17:43
ogolnie fajnie poszlo ... :] gratki

co do samego wykonania: Jezeli ja bym szedl na ten quest wzialbym badziewny eqp ... - p legs p arm jakis steel h dwarven shield :> scarf ... - arm duzo nie daje - zwlaszcza gdy nie odgrywa sie glownej roli (bloker), wiec i tak sie dziwie ze taki eqp zalozyles na ten quest ... w razie zgonu nie traci sie aola (50k) ... a tutaj kolega byl od uhania tak mi sie przynajmniej zdaje. A ludzie mowaicy jakie to sie ma badziewne eqp albo mlvl albo skille to zazwyczaj 10 latkowie z lvlami ponizej 50 probujacy zwrocic na siebie uwage ... szczegolnie kwurzaja mnie ci co na macro jada i sie chwala jaki to oni maja mlvl na 11 lvlu (kiedys) 24 - teraz....

co do wykoniania mi sie podobalo sam chciabym zeby mi ktos zrobil 50% questa :> ... hehe ale na moim servie to raczej czegos takiego nie bedzie ... co do osob mowaicych ze nie ma sie co cieszyc jak ktos zrobil questa za ciebie to moj werdyk - zazdrosc - moga sobie mowic co chca ale dla mnie to 100% zazdrosc - sorki panowie. Jedynym lamerstwem bylo wejscie jako ostatni ... co to kurde mialo byc O.o ...

no i ostatnia kwestia dziwie sie ze dales tarcze tamtej pani/panu ... anie palkowi co to solowal ... no ale ja tam nie wiem jakie macie tam uklady.

ogolnie gratz

Bob Marley
21-02-2006, 21:29
Zapewniam wszystkich że nie mam 10 lat tylko 17, że mam lvl niewiele niższy niż vesper, że wiem o tibii przynamniej tyle co on. Demon shielda musiał dać, nikt nie zszyści ci demon helmeta za darmo, demon shield to najczęstsza opłata. Możecie mi wierzyć albo nie ale naprawde mam gdzieś, ze on ma demon helmet a ja nie mam. Będę miał niedługo więc zazdrościć nie mam czego. Chlubisz się tak 18 mln expa, swoim 104 ek jakbyś był niewiadomo kim. Jest wielu lepszych od ciebie więc lepiej pomyśl zanim zaczniesz się wynosić ponad wszystkich.
Ojczul ma 11 lat, skopałbyś mu tyłek w rl - ale to nie jest rl, trzeba zauważać różnice. W taki sposób ja skopałbym tyłek Tobie, zresztą ojczul też móglby niemieć problemów bo wcale nie jesteś taki kozak jak się tu przedstawiasz, widziałem twoje zdjęcia z rl, sam je udostępniłeś na fotologu.
A tłumaczenie, że ktoś musiał wejść ostatni to jest mydlenie oczu bo każdy wie, że ostatni wchodzą sorkowie, których ty uprzejmie przepuściłeś przodem. Nie sprzeczam się już o eq chociaż też dziwne to było, albo bierzesz słabe bez aola albo dobre i aola, ty wybrałeś coś pomiędzy nie wiem po co, ale dobra jesteś 104 ek, masz 18 kk expa to znasz tibie jak własną kieszeń. Tylko pomyśl czy to sie nie stało tlkyo nabijaniem expa i strachem przed deadem, bo na demon helmecie to przygody raczej nie miałeś -.-

KiAp
21-02-2006, 23:22
Nareszcie jakis filmik z xantery ,az miło popatrzec . najs łork bojs 8o

Vesper Drago
22-02-2006, 07:36
Zapewniam wszystkich że nie mam 10 lat tylko 17, że mam lvl niewiele niższy niż vesper, że wiem o tibii przynamniej tyle co on. Demon shielda musiał dać, nikt nie zszyści ci demon helmeta za darmo, demon shield to najczęstsza opłata. Możecie mi wierzyć albo nie ale naprawde mam gdzieś, ze on ma demon helmet a ja nie mam. Będę miał niedługo więc zazdrościć nie mam czego. Chlubisz się tak 18 mln expa, swoim 104 ek jakbyś był niewiadomo kim. Jest wielu lepszych od ciebie więc lepiej pomyśl zanim zaczniesz się wynosić ponad wszystkich.
Ojczul ma 11 lat, skopałbyś mu tyłek w rl - ale to nie jest rl, trzeba zauważać różnice. W taki sposób ja skopałbym tyłek Tobie, zresztą ojczul też móglby niemieć problemów bo wcale nie jesteś taki kozak jak się tu przedstawiasz, widziałem twoje zdjęcia z rl, sam je udostępniłeś na fotologu.
A tłumaczenie, że ktoś musiał wejść ostatni to jest mydlenie oczu bo każdy wie, że ostatni wchodzą sorkowie, których ty uprzejmie przepuściłeś przodem. Nie sprzeczam się już o eq chociaż też dziwne to było, albo bierzesz słabe bez aola albo dobre i aola, ty wybrałeś coś pomiędzy nie wiem po co, ale dobra jesteś 104 ek, masz 18 kk expa to znasz tibie jak własną kieszeń. Tylko pomyśl czy to sie nie stało tlkyo nabijaniem expa i strachem przed deadem, bo na demon helmecie to przygody raczej nie miałeś -.-

Jakoś tak to mówisz bardzo niewiarygodnie, nie powiedziałeś jaki lvl gdzie jakie eQ na jakim serwie jaka ksywa, jakie skille? od kiedy ty taki tajemniczy...

Ojczul1
22-02-2006, 10:08
Vesper żal mi tak bardzo sie boisz o swoja marna postać że chociaż jestes ELITE KNIGHT to wchodzisz ostatni dużo więcej hp niz taki sorc.
Nie umiesz sie uhać? Macro ci sie zepsuło?Pozatym na rl dostalbys odemnie raz w pysk i po tobie idz na siłownie lepiej bo jak frajer wygladasz.

Vesper Drago
22-02-2006, 16:51
Vesper żal mi tak bardzo sie boisz o swoja marna postać że chociaż jestes ELITE KNIGHT to wchodzisz ostatni dużo więcej hp niz taki sorc.
Nie umiesz sie uhać? Macro ci sie zepsuło?Pozatym na rl dostalbys odemnie raz w pysk i po tobie idz na siłownie lepiej bo jak frajer wygladasz.

Show me your foto mr. Pudzian

Misterio
22-02-2006, 18:01
Taaaa mogles przynajmiej klepac FE zeby pomóc blokerom. Te wejscie na koncu mnie dobilo. Nie mam takiego lvlu jak ty, bo posiadam rl life i nie bede takim maniakiem który przesiaduje cale dnie przed komputerem. I nie wiem jak zdobyles ten lvl i kumpli na hlvl z tym twoim Perwekt Inglisz

hide
22-02-2006, 20:19
Doskonale wykonany DHQ, wszystko sprawnie i bez strat w ludziach :)
Nie wiem czego się czepiacie... Po co miałby wchodzić wcześniej? Nie dość że płaci [czyli wymaga że coś się za tą kase dla niego zrobi] to na dodatek jest knightem więc nie miałby tam nic do roboty, bo Banshee nie zabije a demona tym bardziej. Zresztą było tam już wystarczająco dużo knightów

@ Ojczul1
Może przejdziesz się sprawdzić czy cię nie ma na siłowni ? -.-

Vesper Drago
23-02-2006, 07:09
Taaaa mogles przynajmiej klepac FE zeby pomóc blokerom. Te wejscie na koncu mnie dobilo. Nie mam takiego lvlu jak ty, bo posiadam rl life i nie bede takim maniakiem który przesiaduje cale dnie przed komputerem. I nie wiem jak zdobyles ten lvl i kumpli na hlvl z tym twoim Perwekt Inglisz

Mogę wrzucić jeszcze filmik kręcony od początku, od drzwi bo skoro nie wiesz to zamknij dupsko frajerze , buwem mial roz*******ić solo wszystkei demony , a cris mial tylko wejsc i dac buwemowi wejść w ten zakamarek jak nas wołali myśleliśmy ze już zsolował , więc dałem wejśc pierwszo sorcom...

I na kręconym filmiku nie widać że mam lagi, chcesz film od początku?? Na 1 demonie po drodze bym padł żeby nie shiver force , bo dostałem kicka , Multimedia roX

Xariel
23-02-2006, 08:22
Vesper ty jestes lama ! grać nie umiesz a co do boba marleya i ojczula to zgadzam sie z nim w 100% xDD ty 14 latku pie*** zamknij się ! bo mowisz ze kogos sklepiesz a gowno mozesz zrobic ! Tu macie jego zdjęcia RL XDD : http://www.fotolog.com/vesper_rl :D dzieckooo ;P

cor
23-02-2006, 15:08
LOl fajne zdjęcia bachor ma 8lat chyba:baby: mału\y

Aidion-987
23-02-2006, 17:07
:] :] :] Gratuluje niezłe:] :] :]

narvix
23-02-2006, 17:40
GRATZ. Tez gralem kiedys na Xanterze ale mnie okradli z calego eq.....X( X(

Ojczul1
23-02-2006, 17:49
Vesper ty jestes lama ! grać nie umiesz a co do boba marleya i ojczula to zgadzam sie z nim w 100% xDD ty 14 latku pie*** zamknij się ! bo mowisz ze kogos sklepiesz a gowno mozesz zrobic ! Tu macie jego zdjęcia RL XDD : http://www.fotolog.com/vesper_rl :D dzieckooo ;P
Vesper ale jesteś kozak w RL.
Respect 4you. Gratz za pływanie w kółku ratunkowym w kształcie samolociku(chyba) XD.
Ale z ciebie ciota ja *******e jakbym wygladal tak jak ty to bym sie wstydził wyjsc z domu.Frajer z ciebie

Fisalu
23-02-2006, 19:20
Heh tak sobie od jakiegoś czasu czytam ten temat i mocno śmiać mi sie chce. Co do Boba Marleya to on chce napisać coś mądrego ale mu nie wychodzi a Ojczul ma po prostu kompleks małego lvlu i nieudanej kariery tibijskiej. Takie jest moje zdanie.

Wytykanie Vesperowi że wszedł ostatni albo że nie blokował demonów jest bez sensu. Ten film nazywa sie: "Demon Helmet on Xantera" a nie "Demon Helmet by Vesper Drago" i kto go kręcił to wogle nie ma znaczenia. Jak ktoś sie o eq czepiał to CO GO TO OBCHODZI ??? Naprawde nie wiem. A już wytykanie rl wyglądu to szczyt szczytów głupoty.

Przypuszczam że tak bedzie i chyba nawet dobrze by było jakby temat został zamknięty z powodu wzbudzania zbyt dużych kontrowersji. ;)

MayGyver
24-02-2006, 08:23
troche za bardzosie uniesliscie w rozmowie i dlatego rozdalem kilka ostrzezen

pamietajcie ze:
- nieobrazamy nikogo
- nie spamujemy tylko edytujemy posty
- w podpisie moga znajdowac sie obrazki nie przekraczajace w sumie 20kb
- nie cytujemy posta przedpiscy w calosci

to tyle ewangelii na dzien dzisiejszy

musc
24-02-2006, 10:01
jak juz ktos napisal ze vesper placi to wymaga a skoro wszycsy tacy modrzy jestescie to zrobcie se 104 lvl i robcei DH solo bo hyba wyscy tego wymagacie a co do teog ze ostatni wszedl. Wszedl kiedy mu sie podobalo chcial ostani to wszedl ostatni i tyle koniec sprawy powinniesice gratulowac zrobienia questa anie ze wszedl ostatni mial eq do dupy itp najpierw wy zrobcie DH w lepszym wykonaniu i umiesccie tutajo to moze wam przyznam racje

Bob Marley
24-02-2006, 10:42
Ja próbuję być mądry i mi nie wychodzi. Weź mnie nie rozśmieszaj, pokaż mi jaki Ty jesteś mądry, może opowiedz jak zabiłeś druidka Agilityz i następnie oddałeś jej bohy i dsm, jak zabiłeś kolesia przed ss a następnie zapłaciłeś 50k, jak bałeś się kolesi, którzy straszyli, że przyjadą do ciebie i będą cie bili w rl. Więc Fisu się nie mądruj, chociaż normalka że bronisz vespera bo też jesteś w jego wieku o ile dobrze pamiętam.
Grożenie w rl zaczął vesper, look na wcześniejsze wypowiedzi że w rl skopałby tyłek ojczulowi.
@Ojczul
Nie wiem czy to samolocik ale dość fajna ta dmuchana zabaweczka :D
@Vesper
Polecam kurs pływania dla zuchów w leśniczówce u pana Gienia.

Fisalu
24-02-2006, 22:16
Bob znowu mnie rozśmieszyłeś :D Przecież te moje "osiągnięcia" tu ZUPEŁNIE nic do rzeczy nie mają (pomijam, że prawdziwe z tego co napisałeś jest jakieś 50%). Jak ci brak argumentów to sie po prostu nie odzywaj.

@Ojczul: Zmień podpis, Vesper wbił 105 ;)

Vesper Drago
25-02-2006, 15:08
Bob Starasz sie byc śmieszny , ale jakoś to ci nie wychodzi :]

Xariel
25-02-2006, 19:40
Fisalu nie mądruj siem plx... kozak jesteś a to co wypisał Bob Marley to w 100% prawda, ty nawet nie umiesz blokować draga, latasz wokoło niego jak nienormalny ;P Vesper weź juz się nie odzywał bo czuje ze wpadniemy tam do tej twojej meliny i skopimy ci tyłek !!

I warna dostałem! lol za co?

Fisalu
25-02-2006, 21:15
No i następny :) Wybaczcie że rozwine ten temat dalej chociaż wiem że to nie jest odpowiednie miejsce. Bohów i dsm nie oddałem za zabicie druidka Agilityz, tylko za próbe zabicia niejakiego Etriusa Drago. 50k za zdeadanie kogoś po SS nigdy nie dałem. Może chodzi wam o bohy dla Levity za zabicie jego RL. Żeby ktoś mnie straszył, że po mnie wpadnie w rl to sobie nie przypominam. Xariel chcesz sie popisać odwagą że wyzywasz wyższe lvle. A naprawde byś sie popisał odwagą jakbyś podał swój nick na Xanterze :D Btw. Bob też, tylko dla wiadomości.

Palek Demon
25-02-2006, 22:17
Gz Wykonania co do eq napewno w dp masz lepsze :p ehh bez aola widac ze to nietwoje najlepsze eq... a ojczul i reszta zazdroscicie dajcie spokoj o wytykanu wygladu z rl (zreszta skad niby macie te zdj) a jak tacy madrzy pokaz swoje

Ronin Devastation
25-02-2006, 22:28
No fajnie wam to wyszlo XD
GRATZ

Lord'Nesteloo
25-02-2006, 22:48
Ehhh.....
Vesper idzie na nowy swiat ,bo ma hunta :(((
Vesper...wroc na xanterke pliska =)))))))))))))

..::Gerkram::..
25-02-2006, 23:42
Nice, really nice...

Xariel
26-02-2006, 15:33
Jest wyśmienicie ;D vesper dednoł ;D etrius też ;D zawsze mażyłem o tym ;] yeyeyeye :P a to wszystko przez Malardiana bo rzucał sie ;/ adii getes, i malardian też zaliczą deda xDDD Vesper wypier*** z Xantery !!! Etrius też !!

Coras
26-02-2006, 17:12
@xariel

Po pierwsze to nie wiem dlaczego uważasz ze przeze mnie chłopaki padli. Zapytaj ich bezposrednio to ci może odpowiedzą co i jak.
Po drugie nie wiem czemu się cieszysz skoro ty do tego sie nie przyczyniłeś w najmniejszym stopniu.
Po trzecie nawet jesli ja i Adii padniemy to zapewne również nie przez takiego nooba jak ty - elita venz nie dała rady to ty możesz nam naskoczyć najwyżej.
A po czwarte jak cie spotkam na Xanterze to masz deda za gadanie głupot.

@Bob Marley
Sam stwierdziłem że Vesper nie WYKONAŁ DHQ tylko wszedł i wziął loocik, ale potem jak sie zastanowiłem to ja zrobiłbym dkoładnie tak samo, i każdy inny rycerz również z prostego powodu ze na tym levelu możemy najwyżej pomarzyc o solowaniu demonów, szczególnie 4 naraz. A ty Bobku, jeśli uważasz że możesz zrobić to lepiej - zrób filmik, pokaż, a dopiero potem krytykuj.

HAIL TAKEDA ! HAIL RAGAZZI DOLCI !

..::Gerkram::..
01-03-2006, 21:34
"J**** Ven, j**** i sie nie bac!!"