PDA

Pokaż pełną wersje : problem z photoshopem

kołbaś
20-02-2006, 09:32
szukalem na google i tutaj w szukaj i nie znalazlem więc pytam zainstalowalem photoshopa wersje trial(wersja photoshopa to 7.0.1) i jak wlanczam to wyswietla mi sie okienko gdzie sa 3 przyciski try information i quit try nie mozna wcisnanc bo jest jagby wylanczany i wogule nie moge wejsc do phtotshopa pls pomocy
a tak przy okazji jak zalonczyc nowo czcianke do photoshopa bo nie wiem gdzie ja wypakowac
z góry thx za pomoc

bosal
20-02-2006, 09:48
no to kliknij Try, chyba ze ci sie demo juz skonczylo.

Nowa czcionke ladujesz do c:/Windows/Fonts chyba ze masz inny system.

kołbaś
20-02-2006, 09:51
chodzi o to ze te try jest takie szare wylanczane i nie da redy go kliknanc a nie skanczylo sie bo dzisiaj zainstalowalem a sciagnalem wczoraj

Artynn
20-02-2006, 10:26
Jezeli naciskasz i zadno ci niechce wejsc tzn. ze sie skonczylo zreszta tma gdzis powinno pisac ile zostalo:P

kołbaś
20-02-2006, 19:00
czy ty wogule czytales mój poprzedni post?? napisalem tam ze dzisiaj zainstalowalem a sciagnalem wczoraj to chyba wyjasnia ze raczej sie nie skonczylo bo wiem ze to 30 dniowa

Neaniver
21-02-2006, 12:21
A Ty w ogole wiesz, ze nie ma takiej mozliwosci jaka opisujesz? Musial Ci sie skonczyc trial. Tyle.

blakes
21-02-2006, 22:32
Ewentualnie kiedyś ktoś instalował na Twoim komputrerze Photoshopa, skończył się trial, a zapisy w rejestrze zostały. Innych możliwości nie ma (o ile to co ściągnąłeś to była oficjalna wersja trial).

kołbaś
22-02-2006, 18:09
tak to byla oficjalna i zeczywiscie mialem kiedys triala photoshopa ale juz mi sie skanczyl i sciagnalem od nowa i juz zachowuje sie jak tamten co sie skanczyl czyli zostal zapis w rejestrze ale nic nie szkodzi bo dostalem od kumpla pelna wersje 4.0 PL