Pokaż pełną wersje : Trening potworów
Witam!
Słyszałem, że w Tibii potwory można trenować. Chciałbym się dowiedzieć, czy trenowanie potworów wygląda tak samo, jak trenowanie postaci.
Jeśli ktoś zna dokładniejsze informacje na ten temat prosiłbym o odpowiedź.
Czy dzikie potwory i summony trenuje się tak samo? Ile czasu potrzeba by potworowi podniosły się możliwości? Czy taki potwór znika przy restarcie serwerów?
To kilka pytań, na które odpowiedzi przydałyby się nie tylko mi. :evul:
Sozemego
20-02-2006, 13:38
Chodzi mniej wiecej o to, ze dowolny potwor ktory cos bije, po jakims czasie bije mocniej, nie wazne czy summon czy dziki. Tak, znika po savie servera.
Słyszałem, że w Tibii potwory można trenować.
Prawda;
Chciałbym się dowiedzieć, czy trenowanie potworów wygląda tak samo, jak trenowanie postaci.
tak, one takze musza wtrafiac sobie w cos, aby podnosic swoje kwalifikacje;
Czy dzikie potwory i summony trenuje się tak samo?
sadze ze tak;
Ile czasu potrzeba by potworowi podniosły się możliwości?
podnosza sie mu wprost proporcjonalnie do czasu treningu, z jakiegos filmiku wychodzi, ze spidera od cyklopa rozni jakies ~7h treningu;
Czy taki potwór znika przy restarcie serwerów?
tak, znika.
Dzięki za informacje. Dla grających na nonpvp może się ona bardzo przydać.
Royal Rutek
20-02-2006, 17:27
Czemu graczom non-pvp może sie przydac :baby:
PharadoX
20-02-2006, 17:37
Bo na non-pvp tibijczycy niemogą bić summonów.
Markizek666
21-02-2006, 08:40
Tak, moze, ja widzialem filmik ze spiderem co trole na 2 hity bral ;) i expili z nim na cyklopach, az po pewnym czasie zabili im go (jakies 8 lev mialy podniare bo cyca zabily:p ):( :( .
Sir Klimek
21-02-2006, 09:12
NO ale zajefajnie a ja wytrenowalem ds i tak walnol w 120elite ze padl i mu caly ekwipunek z aolem spadl i potem gie-em mi dziekowal za to bo go nie lubil, fajnie nie?
iks de
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.