Pokaż pełną wersje : Wojna na Elysii
Revaga of Elysia
20-02-2006, 13:52
Jeden temat usunięto, bo było zadużo kłotni. A więc spokój :)
Według ostatnich wyliczen fragi ustawiaja się 34:19 Nocturm : Grinders. A więc dla większości mieszkanców Elysii to wiadomość dość dobra. Wojna chyba nie potrwa za długo, bo po kilku DUŻYCH bitwach, kończą się obu stronnom fundusze... Zobaczymy co będzie dalej...
Należe do gildi która juz raz bardzo pomogła Noctum.(przynjamniej tak nam powiedizeli)
Nevis Gdzieś tu na forum napisał że jakas mała pomoc zawsze się przyda.
I po raz drugi już się szykuje spora paczka dla Noctum.
(W wiekszości runy i bełty)
Dziś mi koega powiedział ze dał Noctum Runy o wrtości ok. 20k...;)
Więc sami oceńcie.
Coś czuję ze Grindesr Bieda ściska.
Fallener'ek
20-02-2006, 19:07
Patrz na fragi ;).Toz to jest spora przewaga, nie uwazasz?
Btw myslisz ze druga strona nie ma zadnych sprzymiezencow i dochodow?;)
Nie no jasne ze ma
ale tak woogle to oco ci chodzi Falle-k??
z tą różnicą?
Normalnie widać ze Noctum jest lepsze
Nie robią PA (przynjamniej sie nie spotkałem)
Jest ich mniej w Guildii a i tak wygrywają...
Więc co o tym myslicie? :]
HeHeHe osobiącie śledze często losy Elysi ponieważ jest to mój były server.
Zawsze pdobały mi się wojny na Elysi... Teraz podoba mi się to, że nie ma tu wojen tak zwanych narodowościowych. Poprostu dwie Gildie... , nie wiem teraz jaka jest sytuacja w związku z Power Abusers'twem. Powiem tak niehc Zwyciężą Lepsi. Good Luck Grinder's / Noctum Members !
@Yoszka, nie no oczywiście! Noctum nigdy nie "robiło pa". Tras np jest wcieleniem altruizmu :). Jestem pewna, że w rl wyrosły my już skrzydełka. Poza tym nie wierzę, aby ludziom w Grinders kończyła się kasa. Nie może być i tyle. Sam Reza móglby sfinansować tę wojnę i jeszcze kilka następnych zapewne. Jeśli o mnie chodzi to mogą się lać do woli, jest tylko jeden prostak, któremu źle życzę, ale on nie dołączył do żadnej ze stron. Najbardziej irytujące jest to, że nie ma komu tu kibicować ;)
Z tego co wszyscy sie wypowiadacie idzie zauważyć to że Noctum Pieniądze się kączą, a nie Grinders...
Pozwole sobie zacytować Melka :
"Poza tym nie wierzę, aby ludziom w Grinders kończyła się kasa. Nie może być i tyle. Sam Reza móglby sfinansować tę wojnę i jeszcze kilka następnych zapewne."
Yoszka :
"Normalnie widać ze Noctum jest lepsze
Nie robią PA (przynjamniej sie nie spotkałem)"
Jeśli się z tym nie spotkałeś to napewno będziesz miał okazję chyba że zdążymy to zwalczyć.
Wystaczy żebyś chociaż przeczytał piersze posty na forum com.
__________________________________________________ _______________
Bax
If it will win Noctum this really it will begin oneself BYE so it better will be it will win I Grinders.
This men solid Grinders and honour. BYE , which guildia do with times how it is the best public meeting does not it is not this anything odd.
Hail Grinders. !!!
Nie no jasne ze ma
ale tak woogle to oco ci chodzi Falle-k??
z tą różnicą?
Normalnie widać ze Noctum jest lepsze
Nie robią PA (przynjamniej sie nie spotkałem)
Jest ich mniej w Guildii a i tak wygrywają...
Więc co o tym myslicie? :]
Pozwolę sobie zacytować jedno zdanie jaką opinie na ten temat ma wiekszość:
Cytat: "17:11 xxx: CERVANTAS DE'ARC HE IS THIEF <TO ZLODZIEJ NIE UFAC MU UKRAD MI 10K TO JAKIS ***
I CZEKA GO ROOK ZATO<BAUAHAHAHAH."
Tak właśnie zachowują się członkowie gildi Noctum.
Nie będę reszty osób cytował jak sie wypowiadają ale w podobny sposób.
Czyżby kasy nie mieli??
__________________________________________________ _______________
Bax
Cytat "12:23 xxxx: Bax Sho to thief, ukradl mi wedke, 12 robakow, steel shielda, scale armor i 10 jablek. Nie ufajcie mu. ZROOOKUJMY GO ZA TO." Koniec cytatu
11:54 xxx : Bax sho to zlodziej ! Ukradl mi 10 bp hmm i kase obiecal mi niby protekcje a dostalem ignora . Nieufajcie mu lepiej.
Div~
Żałosny jesteś.
Szkoda że nie stary owner.
Tutaj się nie sprzeciwisz że stary owner bo doskonale pamiętam twoje słowa jakie powiedziałeś.
A to że dołączyłeś do Noctum to swiadczy o tym że nie ten sam owner.
__________________________________________________ ______________
Bax
Div~
Żałosny jesteś.
Szkoda że nie stary owner.
Tutaj się nie sprzeciwisz że stary owner bo doskonale pamiętam twoje słowa jakie powiedziałeś.
A to że dołączyłeś do Noctum to swiadczy o tym że nie ten sam owner.
Bax
Bax, Zalosny jestes.
Zaskocze Cie i powiem Ci ze jestem starym ownerem diva.
Do Noctum dolaczylem dlatego, ze jest w niej moj kumpel z rl, a pozatym nudzi mnie caly czas bycie z Pokemonem (Elahrionem) w jednej gildi. Po drugie zawsze chcialem Ciebie zabic, a teraz mam okazje ;-)
Dj filip
24-02-2006, 14:46
Free items plx
baxiu taki kozak jestes a jak padales w trapie co drugie twoje słowo bylo
"I pay" i prosze cie juz przestań cytować !
filip a ty co taki kozak padles od 3 sderów i mowisz kolegom z gilidi ze bilo cie 20? :(
Dobra chopaki i dziewczeta, za duzo tu madrego i glupiego gadania sami mi przyznacie racje. Dwa posty juz zostaly wymazane czas wesprzec akcje wymazywania i zrobic to poraz trzeci, damy rade, w kupie sila!
Tak wiec jedynym lekarstwem jest piatkowe granie! Tak, dobrze slyszeliscie piatkowe granie! Jest jeszcze jeden sposob ktorego nie jestem pewien a jest nim opublikowanie zdjecia autora ksiazki pt: " Twoja stara jest stara " ktorego sie tak bardzo boji nasz drogi admin.
Tak wiec zapraszam dzisiaj na piatkowe granie, duza szansa naprawde duza ze pojawi sie Dj Shon z Wysp Brytyjskich, i troche mniejsza szansa ze bedziemy rozdawac zdjecia Balonoglowego autora ksiazki wiecie zreszta jakiej.
Tak wiec do zobaczenia dzisiaj na piatkowym graniu nasi wierni fani, wspierajcie nasza akcje "Kasowanie" w kupie sila. Ave - bez odbioru.
PS: Pozdrowienia dla Melki <3
Up
Nie
to ja jestem legenda =]
Piatkowe granie ma w sobie przeslanie wiec sluchajcieeee uwaznie ! Bax Ciebie w domu chyba bija patelnia po glowie , jesli Div sie dolaczyl do Noctum to widocznie ma swoje powody a Ty odrazu musisz szukac dziury w calym. Pewnie na podworku tez CIe koledzy gnebia bo jezeli pamietam Ty miales problemy z Ariocami i innymi pajacami.
hagi ciebie bija drzwiczkami od pralki
Znowu zaczynacie! Żadnych drzwiczek i patelni, spokój ale to już ;>
Zaraz tylko pare slow powiem.
No wiesz ja drzwiczki mam normalne, nieco wyzek kolan siegaja. Chyba , ze Ty masz jakies antyczne to zwracam honor <Probuje zwrocic honor , ale glos z nieba ciagle powtarza , ze on nieposiada Honoru> . Ty a z tymi drzwiczkami to moze Ty masz jakis kompleks ? ... Moze jak byles maly i szedles do lazienki to przez przypadek dostales w glowke ? ...
nom mam kompleks
so?
to nie zmienia faktu ze cie biją ;(
... Dzis w dzienniku mowili , ze 3/4 Polakow myje sie raz na tydzien . Prosze panstwa juz wiemy kto ,do tej czesci nalezy Kafes . Zglosimy to do Caritasu moze Ci wrecza mydelko FA . I bedziesz mogl spiewac pod prysznicem mowie Ci fajne uczucie jak sie umyjesz sprobuj kiedys polecam ;].
Bax mama ci pomagała pisać te posty?
Let's get it started Dj's~:dance:
Na sale wpuszczamy tylko umytych wiec Kafes wpadnij do mnie to Ci mydla zapodam :) ...
Juz prawie polnoc, czas zaczac. Obiecywalem ze bedzie zdjecie ale niestety musze was zawiesc, nie bedzie zdjecia ale ale bedzie za to film!
Tak film nakrecony przez rl kolege Elaha z ostatniego open battle Noctum vs Grinders. ( http://www.youtube.com/w/der-echte-Gangster-am-PC?v=h_5EBsFQUQE&featur ). Oto jak dopingowal swoich wielki wodz strasznej gildi Grinders.
Dzisiejszymi goscmi beda Dj Xah oczywiscie i jak zwykle i nowi Dj Oles i Dj Cerv. Niestety Dj Shon nie pojawi sie dzisiaj.
Jazda!! umc umc
Dj Cerv xD!
cukierek albo psikus to ja daje wam psikus
http://rapidshare.de/files/14062833/dreamteam.jpg.html
bo ta zasrana foteka nie dziala
na free kliknac dla ciemnych mas obsluga
Tak jak mowisz Dj Xah.
Dj Cerv ja mu kupie nawet caly karton ale slyszalem ze on sie boji myc a nie ze go na to nie stac ;<
Czym sie tu przejmowac moze on wychodzi z zalozenia ze pod brudem i tak kryje sie czystosc ;]
Dobra, juz mielismy filmik, zdjecie a nawet wieczorynke ktorej lektorem byl Dj Oles czas zeby ktos teraz zapodal jakis przeboj, konkretny przeboj.
Jazda <3
__________________________________________________ ___
Dj Pakee aka Akalal
http://www.bajer.pl/?id=1909&PHPSESSID=b19764033f3c950365b532f8118c7377
to bedzie dobre na nasza impre pozdro dla Dj'ów
__________________________________________________ ___
Dj Cerv xD!
Dj filip
25-02-2006, 01:53
filip a ty co taki kozak padles od 3 sderów i mowisz kolegom z gilidi ze bilo cie 20? :(
co ty mozesz wiedzieć na open battle pałetałeś sie jak wsza w majtach
AHAHAHAH :dance:
@cerv,akal
dla waszych mam :(
srilip wiem wiecej niz myslisz :>
srilip wiem wiecej niz myslisz :>
Ehh Kafes juz raz Ci powiedziałem ze za bardzo się mądrzysz.
Mówię że zadnej Taktyki tam nie znalazłem (u Grinders)
a Ty Kafes naprawdę się pelętałeś jak smród po gaciach.
A co do Bax'a to juz ktoś napisał mniejwięcej:
<<Zaproście Bax'a to wam powie jak być na open battle i stracić 1 sd>> :D
A co do Brakowania Kasy Noctum??
Filip durzo tego? No Nie..:] :> B)
Bax, Zalosny jestes.
Zaskocze Cie i powiem Ci ze jestem starym ownerem diva.
Do Noctum dolaczylem dlatego, ze jest w niej moj kumpel z rl, a pozatym nudzi mnie caly czas bycie z Pokemonem (Elahrionem) w jednej gildi. Po drugie zawsze chcialem Ciebie zabic, a teraz mam okazje ;-)
Jeśli naprawde jestes tym starym ownerem ale tym starszym to odpowiedz mi na jedno pytanie na ktore starszy zna odpowiedz.
Za ile kupiłem swojego prywatnego blokera?
__________________________________________________ _______
Bax
Free items plx
baxiu taki kozak jestes a jak padales w trapie co drugie twoje słowo bylo
"I pay" i prosze cie juz przestań cytować !
Ja miałem czas na pisanie bo w tylu żeby zgrać sie nie mogli dali mi szanse wykorzystać wszystkie uh's...LOL
Nie skomentuje już co ty muwiłeś na priv domnie...
A napisałem tak jak by wiekszość zrobiła jakby 1k expa do lvl brakowało w taki dzień co akurat wypadł.
Przemyśl zanim coś powiesz...Weź sobie przykład zadnia co pisałeś...
A do wypowiedzi każdy ma prawo i nie będziesz mi mówił co mam robić a co nie.
__________________________________________________ _________
Bax
Piatkowe granie ma w sobie przeslanie wiec sluchajcieeee uwaznie ! Bax Ciebie w domu chyba bija patelnia po glowie , jesli Div sie dolaczyl do Noctum to widocznie ma swoje powody a Ty odrazu musisz szukac dziury w calym. Pewnie na podworku tez CIe koledzy gnebia bo jezeli pamietam Ty miales problemy z Ariocami i innymi pajacami.
Widocznie źle jesteś poinformowany...
__________________________________________________ __________
Bax
Ehh Kafes juz raz Ci powiedziałem ze za bardzo się mądrzysz.
Mówię że zadnej Taktyki tam nie znalazłem (u Grinders)
a Ty Kafes naprawdę się pelętałeś jak smród po gaciach.
A co do Bax'a to juz ktoś napisał mniejwięcej:
<<Zaproście Bax'a to wam powie jak być na open battle i stracić 1 sd>> :D
A co do Brakowania Kasy Noctum??
Filip durzo tego? No Nie..:] :> B)
W takim razie należą się wielkie gratulacje dla Noctum jeżeli podczas błędu z tibia (kickiem 1 minutowym ) Nie potrafili prawie że w trapie ubić mnie.
Bax
W takim razie należą się wielkie gratulacje dla Noctum jeżeli podczas błędu z tibia (kickiem 1 minutowym ) Nie potrafili prawie że w trapie ubić mnie.
Bax
Nie wiedzialem ze kick to jest blad tibi, dzieki za olsnienie mistrzu.
Takiego ufo jak ty to jeszcze nie spotkalem..
Bax
heh nie wiem czy mam ci przypominac jak keto cie zgnebil i to chyba nie raz
hmm mozna by wiele wymieniac lowe na dragach i twoje slynne "i pay"
wstaw moze sobie to w hotkeya
nasz ty słynny wojowniku
Gdy Baxsia matka urodzila z cyca mleka chlac mu zabronila, tera Baxsiu zasmucony Elahowi konia doji :baby:
Gdy Baxsia matka urodzila z cyca mleka chlac mu zabronila, tera Baxsiu zasmucony Elahowi konia doji :baby:
txt na poziomie creghana ;s
Creghan_Elysia
26-02-2006, 00:49
wez odemnie odbij n00bie i lepiej nastaw sobie budzik na 5 rano aby troszke expa w bic bo bida ....
Melka where are you? ;(
Prosze porozmawiaj ze mna, tesknie..
Czemu sie nie logujesz na Elysi? :<
Przez bana i prostaka ;o
Tylko się klócicie i kłócicie to dałam za wygraną. Poza tym, czy ja coś przegapiłam, czy Cię nie znam?
edit:
To chyba już wiem. Widocznie nawet jak nie gram to potrafie coś przeskrobać.
Zaloguj sie a sie przekonasz ;)
Znając moje szczęście to...
No ale mówi się trudno, nie zaloguję się przez "parę" dobrych dni z pewnością.
Baxiu padl bys gdyby nie Twe towarzysze broni , i sie nie medruj bo Divrael stary gra i nic tego niezmieni . Uwierz w to , ze on Cie nigdy nie lubil !
Bax jezeli jestes rl ownerem to powinienes wiedziec kto ciagnal pale Elahowi twoimi ustami
a) Kafes
b)Creghan
c)Neuter
d)Kylo
jezeli nie znasz odpowiedzi to nie jestes prawdziwym ownerem
Creghan_Elysia
27-02-2006, 05:43
Odpowiedz to cervantes !!
Div~
Może jesteś starym ownerem, ale drugim ownerem.
Każdy dobrze wie że Div miał dwóch ownerów!!
Nieznasz odpowiedzi na moje pytanie więc jesteś tym dzieciakiem!! :(
Wszystko wyjaśnione koniec tematu!
Bax
Creghan~
Trafiłeś dobra odpowiedź.
Tylko ta osoba co pyta mogła to robić. :)
Bax
Lancellots
27-02-2006, 13:52
HUAUHAHuhauh widze ze nie tylko na servie jest wojna ,ale i tu na "Teksciki" no naprawde inponojace ktora strona bedzie madrzejsza bo narazie obydwie sa dziecinne :< ,ale i ja musze dodac cos od siebie ;]
Cos o baxie ^^:
Bax taki nupek ktory nie umie nic angielskiego ,ktory wali sharing z rodzino oO i umie tylko naciskac na battle w potworki zeby bolty lecialy ;] tzn 0 pvp ;P ,a i jescze do dragow ile zarobiles kasy na zbieraniu short swordow ?? :D .Jest jescze wiele wiecej legend o naszym dzielnym "Baxie" i pamietajcie ze w legendzie jest zawsze ziarenko prawdy ,a w tych jest dosc duza :D Gram na Elysi prawie od paczatku kiedy jescze nupkiem bylem :< i duzo nie wiedzialem ale teraz mozna powiedziec wiem juz prawie wszysdko...
prawie nie wiem czemu taki 150 lvl zostaje na zawsze nupem . A i nie wiem kto walil toba na ostatnije wojnie <nie wiem czy ostatniej dokladnie> ,ale byl 150% bot i 90% ze to nie ty grales tyko ktos z swedow
To tyle chyba narazie :<
I Sorrrrrry za moje bledy w ortografi i wiadomosciach kto moze neich mnie poprawi ;p
Hail Siejnik Oo
Div~
Może jesteś starym ownerem, ale drugim ownerem.
Każdy dobrze wie że Div miał dwóch ownerów!!
Nieznasz odpowiedzi na moje pytanie więc jesteś tym dzieciakiem!! :(
Wszystko wyjaśnione koniec tematu!
Bax
To prawda nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nigdy sie tym nie interesowalem. Nie obchodzilo mnie kto jest Twoim blokerem. Dla mnie byles zawsze nic nie znaczacym czlowieczkiem biegajacym po Elysi. I nie gadaj, jak nie wiesz co mowisz. Sam sharujesz konto (co jest smieszne) z mama.
Moherowe berety lalallala
was ist das?
das ist k.u.t.a.s
Bax: Mamo Mamo glodny jestem wrocilem ze szkoly bedzie obiad?
Mama: Tak synku zjedz sobie dragon hamy
Ja mam takie pytanie do baxa ( chociarz chodzimy razem do szkoly to jestem wstydliwy chlopaq :baby: ) po co ty w ogole bierzesz udzial w tej wojnie skoro błaznisz sie txt'ami typu "i pay , i pay" ( mniej chodz odrobine honoru chlopie ) , a na open battle'ach szfendasz sie gdzie na tylach , wiecej uciekasz niz walczysz ?
I jeszcze 1 rzeczy nie rozumien twojego best frienda FILIPA aka Imrachol ( bardzo śmieszny chlopak na rl) zabija jakiś druid na 40 , a ty jak pi*da nic nie robisz , sory ale jakby mojego rl frinda zabil ktos o 100 lvl mniejszy ( to nie mozliwe do mam 60~ :P ) to bym ubil jak psa , malo , wyje*al bym go z serva w ****u X( .
To takie male 2 pytania z mojej strony , nie zebym żle zyczyl Gringerom , ale na prawde trcohe dziwi mnie twoje zachowanie . Prosze oświedz mnie .
Pozdro Angelo :)
Sir Klimek
27-02-2006, 21:16
buehe
a ja sie musze pochwalic ze soon 60lvl i mam nadzieje ze ktos pomoże wykonac f axe quest (mysle tu o akallabecie bo w zamian moge zaoferowac wybicie siejnikow którzy i tak potrafia bic najslabsze lvl'e z mojej gildi) hail mr Dj Z~~v:D
To prawda nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nigdy sie tym nie interesowalem. Nie obchodzilo mnie kto jest Twoim blokerem. Dla mnie byles zawsze nic nie znaczacym czlowieczkiem biegajacym po Elysi. I nie gadaj, jak nie wiesz co mowisz. Sam sharujesz konto (co jest smieszne) z mama.
Młody człowieczku powiem Ci, że jesteś poprostu śmieszny!
Zanim coś napiszesz zastanów się i nie wypisuj bzdur!
Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że Bax to Twój wróg ale to Cię nie upoważnia do kłamstwa!
Bax gra sam a nie jak Ty!
Niezły kit ktoś Ci wcisnął, że Ja gram na Baxie!
Widocznie źle zostałeś poinformowany!
Prawda jest taka, że gram w Tibie ale mam swoją postać i Ty dobrze o tym wiesz!
Bax: Mamo Mamo glodny jestem wrocilem ze szkoly bedzie obiad?
Mama: Tak synku zjedz sobie dragon hamy
Brawo!
Rozbawiłeś mnie tym tekstem :D
Tylko na tyle Cię stać?
Bax mama ci pomagała pisać te posty?
Let's get it started Dj's~:dance:
Przykro mi ale nie miałam tego zaszczytu!
www.gotujzmamabaxa.pl
:baby:
Zawsze czytając Twoje posty mam dobry ubaw!
:D
:baby:
Zawsze czytając Twoje posty mam dobry ubaw!
:D
a ja piszac o tobie jeszcze wiekszy
a ja piszac o tobie jeszcze wiekszy
Dam Ci dobrą rade:
Zacznij chodzić do szkoły! :baby:
I przy okazji zdanie pisze się dużą literą, jak do kogoś się zwracasz to również z dużej literki a kończy się kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania. :p
Tego w szkole uczą w 1 klasie! :baby:
Niestety zła odpowiedź.
Sam mi sprzedałeś blokera za 3 gp.
Teraz każdy może zobaczyć prawdę.
Wiem to co chiałem; zakączyłem temat.
__________________________________________________ _____________
Bax
Ja mam takie pytanie do baxa ( chociarz chodzimy razem do szkoly to jestem wstydliwy chlopaq :baby: ) po co ty w ogole bierzesz udzial w tej wojnie skoro błaznisz sie txt'ami typu "i pay , i pay" ( mniej chodz odrobine honoru chlopie ) , a na open battle'ach szfendasz sie gdzie na tylach , wiecej uciekasz niz walczysz ?
I jeszcze 1 rzeczy nie rozumien twojego best frienda FILIPA aka Imrachol ( bardzo śmieszny chlopak na rl) zabija jakiś druid na 40 , a ty jak pi*da nic nie robisz , sory ale jakby mojego rl frinda zabil ktos o 100 lvl mniejszy ( to nie mozliwe do mam 60~ :P ) to bym ubil jak psa , malo , wyje*al bym go z serva w ****u X( .
To takie male 2 pytania z mojej strony , nie zebym żle zyczyl Gringerom , ale na prawde trcohe dziwi mnie twoje zachowanie . Prosze oświedz mnie .
Pozdro Angelo :)
Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz w poprzednich postach, zanim napiszesz przeczytaj to co było szybciej pisane. :)
Na drugie:
Imrachol od nikogo nie został zabity, bo bym wiedział o tym.
Ps.
Jak tam w szkole?
Bo ja niewiem czy opłaca się wpaść, już tyle mnie nie było.
Może w jakiś dzień zajrzę, chyba że nic się nie dzieje.
Bax
Mastersasek
27-02-2006, 23:33
Ludzie po co te kłótnie i wyzwiska ??Skoro w open battle możecie sieę przekonać kto lepszy ??Powiem jedno HAIL GIRNDERS .To ,dlatego ,że miałem kieydś hunta od lowów za nic ....Huncili mnie i opuściłem serv ....
CYA IN Game :dance: :dance:
Te nowe emoty roxxx :dance: :dance: :dance: :cygaro: :faceoff: :dance:
buehe
a ja sie musze pochwalic ze soon 60lvl i mam nadzieje ze ktos pomoże wykonac f axe quest (mysle tu o akallabecie bo w zamian moge zaoferowac wybicie siejnikow którzy i tak potrafia bic najslabsze lvl'e z mojej gildi) hail mr Dj Z~~v:D
eek? mowisz ze mam ci pomoc zrobic f axe quest a zaplata bedzie wybicie siejnikow czy tylko ja to tak zrozumialem?
Dam Ci dobrą rade:
Zacznij chodzić do szkoły! :baby:
I przy okazji zdanie pisze się dużą literą, jak do kogoś się zwracasz to również z dużej literki a kończy się kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania. :p
Tego w szkole uczą w 1 klasie! :baby:
a ucza tez gotowania?
a ucza tez gotowania?
Tobie już nikt i nic nie jest w stanie pomóc. :baby:
Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz w poprzednich postach, zanim napiszesz przeczytaj to co było szybciej pisane. :)
Na drugie:
Imrachol od nikogo nie został zabity, bo bym wiedział o tym.
Ps.
Jak tam w szkole?
Bo ja niewiem czy opłaca się wpaść, już tyle mnie nie było.
Może w jakiś dzień zajrzę, chyba że nic się nie dzieje.
Bax
Po pierwsze to cieżko sie czyta 8 stron na kotrych przede wszystkim ludzie sie tylko wyzywaja , i jeszcze boski XAHIV ( majacy IQ nie wiecej niz 70 ) wali teksty po kotrych nie wiem czy sie smiac czy plakac z tego glupoty , jezeli z noctum jest sama taka "inteligencja" to macie wojne wygrana .
Po 2 Filipek zginąl od "BEZZEBNEGO MEREDZII" (wiekszego idioty w historii tibii jeszcze nie spotkalem , i mam nadzieje ze nie spotkam , chociadz gdy patrze na XAHIVA to widze ze sie tacy zdarzaja)
i jakiegos druida na 40 z SONS OF GEHENNA , a skad wiem a stad ze przed mozliwoscia gry na kyrze dla FACC gralem jeszcze na elysii i bylem w owej gildii.
Ps. a czy kiedykolwiek w tej szkole dzialo sie cos ciekawego , no ale w sumie chodzisz z karpikiem do klasy to wszystko jest mozliwe.
Pozdro :)
@niqu
popatrz na gras'era on jest wiekszym idiota niz filp ale tylko troche
Bax:
A pamietasz jak pozyczyles ode mnie 100k ? Czy moze wtedy rozmawialem z Twoim wujkiem? Widzisz to dziala w dwie strony. Jezeli nie rozumiesz przeanalizuj tego posta z mama.
Doris:
Nie nie wiem ze masz swoja postac. Szczerze to jest bardzo mile.
Moze bys wkoncu Baxa poslala do szkoly (jego znajomosc jezyka polskiego szczerze mnie rozbawila. Co to jest "zakączylem"?) a nie pouczasz Dj Xaha.
Ps. I naucz go angielskiego...
Lancellots
28-02-2006, 16:08
buehe
PLx no killa me :< blzz?
Slyszelismy ze po siejniki maja wpadac jakies 80+ lvls :< odrazu zadzwonce po bubble moze wam pomoze :D
PS.
Bubble to moja stara a Chuck Norris Stary wiec uwazaj hauuahahaha
Doris to jest stara Baxa lols?
Bax czekaj to moze ja tez zawolam swoja rodzinke i sobie porazmawiamy o tibi? buhahah
PS: Doris idz rob nalesniki a nie marnujesz czas na to beznadziejne forum..
@NiQu ale ty jestes ***niety, najpierw narzekasz ze 8 stron to same jazdy a sam jedziesz kazdego.
Tak Pakee meredzia i xahiv to "KAZDY" , a nie chce mi sie z toba klucic powiem ci tylko tyle ze w ty jazdach chodzilo mi ze ludzie robią posty po to zeby po kim pojechac a nie napisac cos na temat.A z meredzia to bylo 1 zdanie w calej wypowiedzi.
Pakee cos napisal o tobie i juz sie tak denerwujesz ze zaczynasz sie gubic w pisaniu, prawie jak nasz drogi kolega Creghan. Ale ciesze sie ze nie walisz tekstow typu "twoja stara jest stara" z nadmiaru wrazen. I tak przy okazji nikt tutaj nie jedzie po wszystkich, kazdy jedzie po kims.
Tak Pakee meredzia i xahiv to "KAZDY" , a nie chce mi sie z toba klucic powiem ci tylko tyle ze w ty jazdach chodzilo mi ze ludzie robią posty po to zeby po kim pojechac a nie napisac cos na temat.A z meredzia to bylo 1 zdanie w calej wypowiedzi.
prawda boli wiem tylko ze ty nie dorastasz nam do piet, chcialbys byc taki jak my ale ci nie wychodzi wiec wy*******aj
nie akceptowany nie lubiany nie kochany ? :< smutne
tak btw zapros moze tutaj na to forum tez swoich rodzicow, babcie, dziadka
sasiadow z klatki moze Ci pomoga albo naucza czegos
zreszta to nie ja tu jestem glupi tylko ty jesli nie umiesz zrozumiec mojego poczucia humoru
uff ale sie rozpisalem
ahh Baxiu twoje teksty to juz niemal legenda
13:10 Bialy Sho: podasz mi strone? Translatora
13:11 Mahim Theorin: www.lanvel'visko.com/tibia
13:12 Bialy Sho: key looger
Creghan_Elysia
28-02-2006, 22:25
ja mysle ze czlonqw noctum rodzice sie wyrzekli wiec graja gdzies w piwnicy u rekrula ... jest to mala wies wiec dziewczyn nie ma ... zostaja wam tylko wlasne doopy do calowania ...
Co ty mozesz wiedziec o dziewczynach, ostatniego sylwka spedziles u siebie w chacie razem z paroma kolegami. Ten gruby rox!! Ja go chyba widzialem gdzies w filmie.
Creghan_Elysia
28-02-2006, 22:53
hah blad muheh jestes zle doinformowany to nie byla moja hata :D
hah blad muheh jestes zle doinformowany to nie byla moja hata :D
I z czego radosc? Z tego ze to nie byla twoja chata co nie zmienia faktu ze nie masz pojecia co to jest dziewczyna? hah blad muheheheh..
prawda boli wiem tylko ze ty nie dorastasz nam do piet, chcialbys byc taki jak my ale ci nie wychodzi wiec wy*******aj
nie akceptowany nie lubiany nie kochany ? :< smutne
tak btw zapros moze tutaj na to forum tez swoich rodzicow, babcie, dziadka
sasiadow z klatki moze Ci pomoga albo naucza czegos
zreszta to nie ja tu jestem glupi tylko ty jesli nie umiesz zrozumiec mojego poczucia humoru
uff ale sie rozpisalem
Nie dorastam wam do piet - racja , bo dla tibia nie jest calem swiatem .
Nie akceptowany - przecierz nawet mnie nie znasz.
Zapros rodzine - na forum po h*j ,a no tak przecierz ty masz tylko ta wirtualna , ja mam tylko ta na RL ( pewnie ze swoja spotykasz ze tylko na obiadach itp. )
Poczucie hunoru - racja twoje tandetne , a raczej zalosne poczycie hunoru zamiast mnie smieszyc smuci mnie .
ps. nie cytuj mnie i nie pisz ze "moja stara blebleble , "ze ja jestem taki a nie taki" no chyba ze jestes z bydgoszczy lub okolic to powiedz mi to w twarz bo na forum to kazdy moze zgrywac kozaka.
@Xahiv
Troche szacunku jak zwracasz sie do osoby o kilka lat starszej od Ciebie. To swiadczy o Twoim braku kultury i szacunku do osob starszych. Twoje teksty nikogo nie bawia i szczerze mowiac sa tandetne.
@Div
Wiesz moze co to jest dyslekcja? Nie wszyscy sa tak perfekcyjni jak ty.
@Pakee
Cieszymy sie, ze ty obracasz sie ciagle w towarzystwie "pieknych" kobiet. Nie wiem tylko dlaczego tak szybko ciagle zmieniasz obiekt swoich zainteresowan. Co chwile "swirujesz bazanta" do innej panny... Nastepnym razem popatrz jeszcze raz w lustro, moze wszystko sie wyjasni.
@Doris
Hello :) Kope lat. Nie przejmuj sie tym, co cwaniaczki pisza. Szkoda tylko nerwow na ich debilne teksty :P Pozdrawiam!
Tej Neuter jak jestes taki piekny to pokaz nam jak wygladasz, ale uwazaj bo jesli jestes taki przystojny jak Creghan to znowu nam temat skasuja wiec pokaz nam swoje zdjecie ale najpierw przemysl to piec razy.
/ucielem ten kawalek troche bo byl jednak troche za ostry wzgledem takiej jednej
Jestes homosexualista, ze chcesz ogladac moje zdjecie? Wybacz, odrzuce twoja propozycje. Btw. Widze, ze czlowieka oceniasz po wygladzie. Innym jednak jest ciezej porownac Ciebie do czegos, co jest przyjazne dla czlowieka. Baw sie dobrze zbierajac zdjecia chlopcow...
@NiQu
W ten weekend bylem w Solcu Kujawskim na turnieju w siatke :) Ciekawa tam macie sale :p Byles moze?
Jestes homosexualista, ze chcesz ogladac moje zdjecie? Wybacz, odrzuce twoja propozycje. Btw. Widze, ze czlowieka oceniasz po wygladzie. Innym jednak jest ciezej porownac Ciebie do czegos, co jest przyjazne dla czlowieka. Baw sie dobrze zbierajac zdjecia chlopcow...
Hehe to bylo dobre nawet :p
Tia slyszalem ze jestes brzydki i dlatego cie nie lubie :<
Bax:
A pamietasz jak pozyczyles ode mnie 100k ? Czy moze wtedy rozmawialem z Twoim wujkiem? Widzisz to dziala w dwie strony. Jezeli nie rozumiesz przeanalizuj tego posta z mama.
Doris:
Moze bys wkoncu Baxa poslala do szkoly (jego znajomosc jezyka polskiego szczerze mnie rozbawila. Co to jest "zakączylem"?) a nie pouczasz Dj Xaha.
hummm. Zauważyłem jedno, że na forum ładne bajki opowiadacie.
Kto pożyczał i nie oddał pieniedzy, przestając grać to sam wiesz...
I nagle wrucił stary owner ale ten młodszy :(
A jeżeli chodzi o to że poprzekręcam wyrazy itd. to już nie moja wina
chyba że niewiesz co to "Dyslekcja"
Bax
Hehe to bylo dobre nawet :p
Tia slyszalem ze jestes brzydki i dlatego cie nie lubie :<
Nawet nie zalezy mi na tym, zebys mnie lubial, phi. Czlowieku ochlon...
Bax:
Doris:
Skoro nie wiedziałeś, że ja mam swoją postać to wyjaśnia fakt, że Div~ został przez Ciebie kupiony!
Chyba, że masz zaniki pamięci :baby:
A co do Baxa to odbij i nie wypisuj o nim bzdur.
Dla Twojej wiadomości jest dyslektykiem i uważam, że to nie jest powód do wyśmiewania.
A to, że się z tego wyśmiewasz to jedynie źle o Tobie świadczy!
Nienawidze was wy rasiści!!!. To że jesteśmy inni nie znaczy że jesteśmy gorsi od was, wy hetero sexualni egoiści. Moge sie też pochwalic że na mnie lecą mężczyzni i nawet paru przytulalem już (przewalone byc przystojnym), przyznajcie że mam powodzenie wieksze niz wy!!! Zapamietajcie też najpierw jestesmy ludżmi dopiero potem gejami, nie wybieralem tego wiec nie macie prawa zarzucać mi iz jest to moja wina!
ps. gej jest okej!!!
@Doris mówisz tak bo Angelo ma taki fajny lvl i troche kasy na zbyciu?
Tej Neuter jak jestes taki piekny to pokaz nam jak wygladasz, ale uwazaj bo jesli jestes taki przystojny jak Creghan to znowu nam temat skasuja wiec pokaz nam swoje zdjecie ale najpierw przemysl to piec razy.
/ucielem ten kawalek troche bo byl jednak troche za ostry wzgledem takiej jednej
@Akallabet
Pamiętam naszą ostatnią rozmowe-była na poziomie mniej niz zero!
Denerwowałeś mnie wstawkami: Bax to Ty! Ja wiem,że to Ty Bax! itp...
Zapamiętaj!
Bax gra na Baxie a ja na swoim ms!
ps. Neuter jest przystojnym i inteligentnym młodzieńcem!
W przeciwieństwie do Ciebie!
Ty nawet nie masz za grosz taktu!
Nienawidze was wy rasiści!!!. To że jesteśmy inni nie znaczy że jesteśmy gorsi od was, wy hetero sexualni egoiści. Moge sie też pochwalic że na mnie lecą mężczyzni i nawet paru przytulalem już (przewalone byc przystojnym), przyznajcie że mam powodzenie wieksze niz wy!!! Zapamietajcie też najpierw jestesmy ludżmi dopiero potem gejami, nie wybieralem tego wiec nie macie prawa zarzucać mi iz jest to moja wina!
ps. gej jest okej!!!
@Doris mówisz tak bo Angelo ma taki fajny lvl i troche kasy na zbyciu?
Fajny lvl?
Kasy na zbyciu?
O czym Ty wogóle bredzisz?
ps. Jesteś gejem?
Fu.....aż mnie zemdliło !!!!!!!!!!!!!!
@Neuter :)
Hejka :) Wiem, że oni tylko potrafią wszystkich poniżać i ubliżać każdemu.
Ja się tym wcale nie przejmuje. Szkoda byłoby na takich n...... nerwy sobie szarpać. Oni poprostu toną, a tonący chwyta się brzytwy :D
Pozdrowionka ;)
Heh... Brak mi słów...
Doris cytat:"Hejka Wiem, że oni tylko potrafią wszystkich poniżać i ubliżać każdemu."
A Ty niby inaczej postepujesz:
"ps. Jesteś gejem?
Fu.....aż mnie zemdliło !!!!!!!!!!!!!!"
Widze ze po prostu uwazasz sie za kogos lepszego, tyle
Signed,
Luksus Ithil
@Neuter :)
Hejka :) Wiem, że oni tylko potrafią wszystkich poniżać i ubliżać każdemu.
Ja się tym wcale nie przejmuje. Szkoda byłoby na takich n...... nerwy sobie szarpać. Oni poprostu toną, a tonący chwyta się brzytwy :D
Pozdrowionka ;)
Jeżeli myslisz że tylko Noctum ubliża swoim wrogom mylisz sie, poniewaz winni sa po obu stronach. Jednoznacznie też trudno okreslić kto jest w tym lepszy. Czy uda sie kiedykolwiek ten problem rozwiązać? Jestem przekonany że nie ponieważ, przyczyn ,,poniżania i ubliżania" jest zbyt wiele i byloby niezlym wyczynem wszystkie zlikwidować.;)
Z tą brzytwą masz w stu procentach racje i zainspirowało mnie to. Niech ci sie nie wydaje że traktuje to w całosci jako przenośnie, chodzi mi o to że jak będzie źle, zawsze chlopaków z Grinders mozna pozabijać na rl. Oznajmiam też dlatego źe ta wojna jest nie do przegrania przez Noctum.
No Doris , Tobie to musze pogratulowac. Pierw upominasz innych zeby uwazali na Jezyk Polski a potem sama robisz bledy niebede Ci juz ich wytykal. A i na Twym miejscu radzil bym isc do psychiatry bo cos z Toba jednak nie tak. W pelni zgadzam sie z Bostormem , myslicie , ze jestescie boscy w rl . Dobrze wiem jak komp moze zmienic czlowieka, przeslonic mu oczy - Oh jaki ja jestem boski/boska i wogole. Zastanowcie sie czy chcecie spedzic zycie przed komputerem czy moze jednak zaryzykowac i otworzyc okno na swiat. Godzina spedzona przed Tibia , a moze tak zamienic ja na godzine na silowni lub na jakis sport sprawiajacy przyjemnosc. Ludzie moze zejdziecie wkoncu na Ziemie i uruchomicie swoje szara komorki. I niebadzcie smieszmi , ze niemacie do siebie passow bo dobrze wiem , ze tego wieczoru jak padlem niewszyscy byli na swoich postaciach . Zachowam te informacje dla siebie , co wiem a czego niewiem.
np mozna isc godzine palic zielone listki
Jeżeli myslisz że tylko Noctum ubliża swoim wrogom mylisz sie, poniewaz winni sa po obu stronach. Jednoznacznie też trudno okreslić kto jest w tym lepszy. Czy uda sie kiedykolwiek ten problem rozwiązać? Jestem przekonany że nie ponieważ, przyczyn ,,poniżania i ubliżania" jest zbyt wiele i byloby niezlym wyczynem wszystkie zlikwidować.;)
Z tą brzytwą masz w stu procentach racje i zainspirowało mnie to. Niech ci sie nie wydaje że traktuje to w całosci jako przenośnie, chodzi mi o to że jak będzie źle, zawsze chlopaków z Grinders mozna pozabijać na rl. Oznajmiam też dlatego źe ta wojna jest nie do przegrania przez Noctum.
Czekam na to zabijanie w rl. Moze kiedys mnie odwiedzicie... Hahaha
@Doris
Dzieki za komplementy ;) Az mi rumience wyskoczyly, hihi :)
No Doris , Tobie to musze pogratulowac. Pierw upominasz innych zeby uwazali na Jezyk Polski a potem sama robisz bledy niebede Ci juz ich wytykal. A i na Twym miejscu radzil bym isc do psychiatry bo cos z Toba jednak nie tak. W pelni zgadzam sie z Bostormem , myslicie , ze jestescie boscy w rl . Dobrze wiem jak komp moze zmienic czlowieka, przeslonic mu oczy - Oh jaki ja jestem boski/boska i wogole. Zastanowcie sie czy chcecie spedzic zycie przed komputerem czy moze jednak zaryzykowac i otworzyc okno na swiat. Godzina spedzona przed Tibia , a moze tak zamienic ja na godzine na silowni lub na jakis sport sprawiajacy przyjemnosc. Ludzie moze zejdziecie wkoncu na Ziemie i uruchomicie swoje szara komorki. I niebadzcie smieszmi , ze niemacie do siebie passow bo dobrze wiem , ze tego wieczoru jak padlem niewszyscy byli na swoich postaciach . Zachowam te informacje dla siebie , co wiem a czego niewiem.
Ja nie spedzam zycia przed komputerem :( To zle? To swiadczy o tym, ze jednak nie jestem piekny? Prowadze bogate zycie towarzystkie, mam wielu znajomych, gram w siatkowke, chodze na basen, cialko tez mam za***iste... Phi! Sexy Neuter :)
Ja nie spedzam zycia przed komputerem :( To zle? To swiadczy o tym, ze jednak nie jestem piekny? Prowadze bogate zycie towarzystkie, mam wielu znajomych, gram w siatkowke, chodze na basen, cialko tez mam za***iste... Phi! Sexy Neuter :)
No to good luck.
Signed,
Luksus Ithil
Wiesz że uzależnionym najtrudniej jest się przyznać do prawdy i to oni najzacieklej się bronia? Ja też gram w siatke i spotykam sie ze znajomymi, oczywiscie robie to wszystko na komputerze. Eh nie ma to jak dobra klawiatura.;)
ps. meine Mutter is computer
@NiQu
W ten weekend bylem w Solcu Kujawskim na turnieju w siatke :) Ciekawa tam macie sale :p Byles moze?
Taki wierszyk jest ,,...samochwała w kącie stała..."
Fajny lvl?
Kasy na zbyciu?
O czym Ty wogóle bredzisz?
ps. Jesteś gejem?
Fu.....aż mnie zemdliło !!!!!!!!!!!!!!
Stanowczo protestuje, twoje zachowanie jest niegodne. Jesteś dorosła, czy z wiekiem nie powinaś byc odrobine bardziej wyrozumiała? Nie powinaś też myśleć ze z braku wychowania zwracam sie do ciebie w pierwszej osobie, mysle że na nic wiecej nie zasługujesz. Stereotyp ,,glupiego polaczka", homosexualistów, innego koloru skóry... Co jeszcze? Powinaś także dostrzec sarkazm który pojawil sie w mojej wypowiedzi, do tego nie trzeba być wyksztalconym czy też inteligentnym. Wiem że jest niemożliwe byś tolerowała homosexualistów dosłownie, ponieważ ja nie wiem jakbym zareagował wiedząc że stoi koło mnie pan o innych poglądach. Lecz bądz pewna że nie powiedzial bym ,,jesteś gejem i mdli mnie na twój widok" tylko starałbym sie nie urazić jego przekonań co, nie znaczy ze w zupelności czuł bym komfort zwiazany z jego obecnościa.
Bos zamilcz ownujesz ich ;p
"@Doris
Dzieki za komplementy Az mi rumience wyskoczyly, hihi "
jestes takim burakiem ze niemozliwe bylyby rumience na twojej twarzy
btw. znacie taki kawal?
Jak zrobic salatke z burakow?
Wystarczy wrzucic granat do GH grindersow!
Mam nadzieje, że kłótnie miedzy nami w tym temacie zostaną zakończone, albo przynajmniej przybiorą trochę inna postać. Dlaczego tak myśle? Oczywista sprawa, chyba już każdy z nas zauważył, że takie kłótnie są bezcelowe, może nie do końca, ponieważ prowadzą tylko do jeszcze większej nienawiści miedzy nami, co prowadzi do wyzwisk prób poniżania, pokazania na siłę, kto jest lepszy. To jest śmieszne, emocje z jakimi piszemy te posty można śmiało porównać do obłędu. Ten temat, byłby dużo ciekawszy gdybyśmy próbowali wyjaśnić nie zrozumiałe dla nas postępowanie. Potrafili czasami przyznać się do jakiś błędów. Zadam wiec kilka pytań, które moim zdaniem pomogą nam ubarwić naszą dyskusje.
1. Dlaczego walczysz w tej wojnie?
2. Czy jesteś przekonany, że masz większe szanse wygrać tą wojnę niż twój przeciwnik?
3. Jak dużych poświęceń jesteś wstanie dokonać by pomóc swojej sprawie?
4. Czy masz, przyjaciół, znajomych lub ludzi, których darzysz sympatią/podziwiasz(kojarzą ci się z jakimiś pozytywami) po przeciwnej stronie? Jeżeli nie lub tak spróbuj uzasadnić swój wybór.
Ad 1. Powodów jest wiele postaram się wyliczyć te ważniejsze wszystkie: chęć pomocy kolegą, czucie przyjemności z rozgrywki pvp, nienawidzę próżności Hichama, który zachowuje się jak Narcyz, władza, Reza (Dozd) co do jego przypadku za dużo pisania, konsekwencja przyjętych sobie celów.
Ad 2. Uważam, że posiadamy przewagę nie wykluczam komplikacji.
Ad 3. Niemal podjęcia każdych środków, na które pozwala mi moralność, włącznie z usunięciem postaci.
Ad 4. Jape, który aktualnie nie jest w Grinders, ale na pewno pomaga, uzasadnienie nie boi się mówić tego co myśli. Co do kilku osób o których myślałem mam mieszane uczucia, tak więc przez tą niepewności nie pojawią się.
Chyba nie obejdzie się bez przeprosin tych, których uraziłem swoimi postami, mam nadzieję że to wystarczy.
PS. Nikogo nie mogę zmusić by zgodził się z moim pomysłem.
Proszę się nie śmiać tu krew się leje, ludzie się zabijają!!!;)
Ad 4. Creghan, tylko z nim mozna rozkrecic party jak z nikim w Grinders!
Nad reszta odpowiedzi pomysle gdy znajde na to czas B) ~~
Rozwiązanie dużo lepsze niż te Wasze kłótnie. Może nawet udałoby się z tego zrobić sensowny temat? Bo 12 stron leci mniej więcej na zasadzie "ja jestem bosssski a ty głupi!11!"
Miłego weekendu ;)
bax slyszalem ze twoja mama ma lepsze pvp niz ty z botem, to prawda?
1. Nienawidze Jape , Rezy , Arioca , Dalitasa - zawsze sie pucowali jak mialem wiekszy lvl . Przestalem grac oni mnie przescigneli i sie nawet nieodzywali. Jak sie logowalem od czasu do czasu to mnie chcieli zabic , czasem im sie to udalo.
2. Nie uwazam , ze mamy rowne szanse .
3. Moge zrobic wszystko , jestem gotow zrookowac ta postac zeby wygrac wojne.
4. Mam kilku przyjaciol i bardzo ich lubie , niezabardzo mi sie podoba walka z nimi. Mam nawet Ekima , ktory jak wiadomo rzadzi ! xD
1. Dlaczego walczysz w tej wojnie?
Od samego poczatku bylem neutralny, nie walcze ale Grindersi bijac, ubijajac, ponizajac, rzucajac fałszywe oskarzenia pod moim adresem daja mi mnóstwo powodow abym dolaczyl do wojny po stronie Noctum. Oczywiscie nie twierdze ze wszyscy tacy sa. Chodzi mi tu gl. o : Dozda, Baxa, Arioca, Creghana, Nimrai, Lurran Lowe. Ahh zapomnialbym... jeszcze Neuter ktory kilkukrotnie probowal mnie ubic, ale nie moglem sie z nim dogadac bo jakis swe na nim gral.
2. Czy jesteś przekonany, że masz większe szanse wygrać tą wojnę niż twój przeciwnik?
Wystarczy obejrzec 2 pierwsze filmiki z "otwartej" i mysle ze wszystko jest jasne.
3. Jak dużych poświęceń jesteś wstanie dokonać by pomóc swojej sprawie?
Jestem gotów poswiecic cala postac.
4. Czy masz, przyjaciół, znajomych lub ludzi, których darzysz sympatią/podziwiasz(kojarzą ci się z jakimiś pozytywami) po przeciwnej stronie? Jeżeli nie lub tak spróbuj uzasadnić swój wybór.
Myslalem ze mam. Jak co do czego przyszlo to okazalo sie ze tymi osobami kieruja żądza, władza, bogactwa.
Signed,
Luksus Ithil
Revaga of Elysia
04-03-2006, 16:08
1. Hmm walczyć to zadużo powiedziane, chyba że pomoc gospodarcza i przeszpiegi też się liczą? Jeżeli tak to, dlatego że Grinders jest WIĘKSZYM P.A od Nocturm :)
2. Nio jasne, że mam PvP Baxa ROX!
3. Hmm mogę nawet stracić możliwość grania na Elysii, albo mogę dać się huncic, ale wole Nocturm.
4. Nimrai - przez długi okres był moim pro. Pozatym traktowałem i traktuje go bardziej jako kumpla niż Pro. Czasem był pomocny :*
Moim zdaniem nie ma co sie klucic tylko zrobic ostatnie open battle ktore zadecydowalo by o wygranej w wojnie
Elah juz zapowiedzial ze sie nie podda. Wiec ta wojna jeszcze dluuuuugo potrwa bo Noctum rowniez nie odpusci.
Czyzby Grinders przypuszczali ze nie wygraja zadnego open battle?? i dlatego nie chca zorganizowac open battle?? a moze lubia walczyc albo chca sie dobrze przygotowac i zorganiozwac takie open battle za kilka tyg. to mnie zastanawie dlkaczego nie chca zrobic tego ostatniego open battle... moze ktos z Grinders mi i reszcie to wyjasni?? wszystko moze sie zdazyc kazdy moze przegrac
W dwóch poprzednich bitwach padło tyle Grindersów, że wątpie czy odważą się jeszcze raz stawić czoła Noctum. Chociarz kto wie. Wszystko może się zdarzyć. :cygaro:
1. Hmmm... zostalem o to uprzejmie poproszony :D
2. Mam to gdzies, wiem tylko, ze dobrze bede sie bawil rzucajac explozjami w baxa
3. Wszystko co prowadzi do zabicia baxa jest dobre
4.
* Bax - czlowiek ze slownikiem (wyblakle papiery)
* Elahrion - 100k!
* Arioc - Lubie go, bo nie lubi Hichama
* Neuter - bo jest przystojnym mlodziencem
* Doris - mama baxa
* Paseq - Fajne ma name
* Dozd - czlowiek bez celow w zyciu
* Ojciec dyrektor - jakos mam do niego sentyment
Elah juz zapowiedzial ze sie nie podda. Wiec ta wojna jeszcze dluuuuugo potrwa bo Noctum rowniez nie odpusci.
Nie zapominaj, że Elah wiele razy pokazał jak puszczać słowa na wiatr.
1. Hmmm... zostalem o to uprzejmie poproszony :D
2. Mam to gdzies, wiem tylko, ze dobrze bede sie bawil rzucajac explozjami w baxa
3. Wszystko co prowadzi do zabicia baxa jest dobre
4.
* Bax - czlowiek ze slownikiem (wyblakle papiery)
* Elahrion - 100k!
* Arioc - Lubie go, bo nie lubi Hichama
* Neuter - bo jest przystojnym mlodziencem
* Doris - mama baxa
* Paseq - Fajne ma name
* Dozd - czlowiek bez celow w zyciu
* Ojciec dyrektor - jakos mam do niego sentyment
Heheh Div nie wiedzialem ze masz takie poczucie chumoru :p
Rozwiązanie dużo lepsze niż te Wasze kłótnie. Może nawet udałoby się z tego zrobić sensowny temat? Bo 12 stron leci mniej więcej na zasadzie "ja jestem bosssski a ty głupi!11!"
Miłego weekendu ;)
Wydaje mi sie ze jestem zbanowany, ale glupota ludzi prowadzacych to forum nie zna granic wiec nie wiem czemu moge odpisywac na posty innych ludzi wiec uzyje posta Melki jako moj wlasny:
OK Melka mnie prosila zebym byl wkoncu powazny, zrobie to tylko dla niej no i oczywiscie dla Bosa naszego mistrza/wujka.
Melka <3
Ad 1. Jestem w niej poniewaz ludzie jak Rekrul i Bos sa w niej, nie obchodza mnie powody ani przyczyny. Zawsze bylem z nimi i zawsze bede poniewaz nikt oprucz mnie nie zna ich lepiej ode mnie, a to juz strata tych co sa po przeciwnej stronie . Takich przyjaciol mozna tylko pozazdroscic.
Ad 2. Nie jestem niczego pewny odkad idiota albo paru idiotow wymyslilo boty ktore walcza za naszych wrogow ( gdy juz kiedys to zniknie zaopiekuje sie wami ;) ).
Ad 3. Jak duzych? Tylko ci co mnie znaja, znaja tez odpowiedz na to pytanie.
Ad 4. Tutaj podzielam zdanie Bosa. Znam Jape od poczatkow Valori gdy byl w mojej gildi, jest to chopak uparty, mowiacy wprost co mysli i ktory ci nie odpusci za to go podziwiam, Druga osoba jest Arioc, koles ma swoj styl, ale jego rasizm rozpoczal nasz konflikt ponad rok temu ktory nadal sie nie zakonczyl.
Z tego co widze ze chlopcy i dziewczenta z Pringels nie prubuja brac udzialu w tym temacie, mam nadzieje ze wkrotce sie odwaza. Bez obrazy Akal.
ad1. Walcze ponieważ nie trawie takich ludzi jak Reza , Arioc i pare razy zawiodlem sie na Elahu
ad2. Uważam że szanse są równe
ad3. Moge stracic nawet chara byle wygrać tylko ta wojne
ad4. Podziwiam Baxa za to że na open battle stracil 1 sdka ;]
Widze ze kazdy ma innych wrogów, ale cel jest jeden - zniszczyc Grinders B)
PS.
Akal ja Cie pamietam z Danubii ;)
Revaga of Elysia
05-03-2006, 14:23
Eh ogladalem dzisiaj czyjś Photobucket i zobaczylem ekipe Banshee Questa. Wszystcy szli wzgodzie Lowe, Darklighty, Grinders, Nocturm. Ale teraz to już niemożliwe więc ZGŁADŹMY GRINDERSÓW!
Blacksword
05-03-2006, 23:08
Powiedzmy sobie szczerze, zadna z tych 2 gildi nigdy nie bedzie swięta. Ale jako ze jestem 'humtat forevah' przez Drozda całym sercem kibicuje Noctum.
To by było na tyle co sie tyczy punktu pierwszego.
Uwazam ze wojna potrwa jeszcze dosc dlugo, a mam tylko nadzieje ze bedzie na co popatrzec ;)
Apropo punktu trzeciego, poswięcilbym wiele, ale los chcial ze musialbym pozbyć sie 20 euro na pacca, zeby sie odbanowac, a niestety ostatnie wypady na wino spowodowaly czasowy brak funduszy :p
Co do ludzi ktorych podziwiam: Ania aka Meow - post ze szczegolną i obiecaną dedykacja w jej strone z wyrazami poprawnosci ortograficznej <3
A takze pozdrowienia dla Luksa :)
A teraz czas na flame-part.
Baxiu, skoro juz mowisz ze masz trudnosci w nauce czytania spowodowane po czesci czynnikami dziedzicznymi, po czesci emocjonalnymi i pedagogicznymi czyli tzw. dyslekSję, to naucz sie przynajmniej na pamiec dobrze to pisac :)
Neuter, stare dzieje ale wytłumacz mi proszę, jak ktos, kto umarł w wypadku samochodowym moze mieć bogate życie towarzyskie?
Z wyrazami głebokiego szacunku, Tuor.
Mrmr.
Ślicznie było. Dziękuję Mateusz :*
@topic
beda dalej walczyc jak zawsze zaniedlugo bedzie cos jak fortera war czyli wojna do usranej smierci
Creghan_Elysia
06-03-2006, 11:33
Chya tak ta wona bedzie do konca bo niema mowy o paymancie z obu stron ..
żadna strona niechce ustapić to widać .... ale tylko czas pokarze jaki bedzie tego finał :D
Mam nadzieje ze wygra Grinders wtedybede mógł spowrotem tutaj pograć a jak bedzie inaczej to trudno sa inne światy :/
Ktora gildia by nie przegrala jak pojda na nowy świat w takim squadzie napewno bedą duzym zagrozeniem dla innych.
Powiedzmy sobie szczerze, zadna z tych 2 gildi nigdy nie bedzie swięta. Ale jako ze jestem 'humtat forevah' przez Drozda całym sercem kibicuje Noctum.
To by było na tyle co sie tyczy punktu pierwszego.
Uwazam ze wojna potrwa jeszcze dosc dlugo, a mam tylko nadzieje ze bedzie na co popatrzec ;)
Apropo punktu trzeciego, poswięcilbym wiele, ale los chcial ze musialbym pozbyć sie 20 euro na pacca, zeby sie odbanowac, a niestety ostatnie wypady na wino spowodowaly czasowy brak funduszy :p
Co do ludzi ktorych podziwiam: Ania aka Meow - post ze szczegolną i obiecaną dedykacja w jej strone z wyrazami poprawnosci ortograficznej <3
A takze pozdrowienia dla Luksa :)
A teraz czas na flame-part.
Baxiu, skoro juz mowisz ze masz trudnosci w nauce czytania spowodowane po czesci czynnikami dziedzicznymi, po czesci emocjonalnymi i pedagogicznymi czyli tzw. dyslekSję, to naucz sie przynajmniej na pamiec dobrze to pisac :)
Neuter, stare dzieje ale wytłumacz mi proszę, jak ktos, kto umarł w wypadku samochodowym moze mieć bogate życie towarzyskie?
Z wyrazami głebokiego szacunku, Tuor.
Nastepny... Hah, czlowieku jak nie wiesz co sie wydarzylo, to odpusc sobie. Probujesz byc smieszny? Pilnuj lepiej swoich spraw.
Blacksword
06-03-2006, 14:55
Nastepny... Hah, czlowieku jak nie wiesz co sie wydarzylo, to odpusc sobie. Probujesz byc smieszny? Pilnuj lepiej swoich spraw.
Zwracam honor :) Ale to tylko dla tego ze jestem pod wrazeniem postu. Tylko jeden interpunkcyjny! Oby tak dalej :p Ah i nie próbuje.
Tuor.
Chya tak ta wona bedzie do konca bo niema mowy o paymancie z obu stron ..
żadna strona niechce ustapić to widać .... ale tylko czas pokarze jaki bedzie tego finał :D
Mam nadzieje ze wygra Grinders wtedybede mógł spowrotem tutaj pograć a jak bedzie inaczej to trudno sa inne światy :/
Ktora gildia by nie przegrala jak pojda na nowy świat w takim squadzie napewno bedą duzym zagrozeniem dla innych.
Creg twoja gildia sie sypie, juz niedlugo zobaczysz tego skutki.
Kojot of Elysia
06-03-2006, 20:00
heheheh Tuor zeby zwrocic komuś honor najpierw ta osoba musi go posiadac:) nie uwazasz??:P
heheheh Tuor zeby zwrocic komuś honor najpierw ta osoba musi go posiadac:) nie uwazasz??:P
Bez dedykacji dla mnie? Obrażam się (ale to dopiero od piątku jak wrócę z Warszawy). Kopnij Ząbka żeby dał Ci mój numer i napisz do mnie na gg w końcu co? Bo czekanie aż się zaloguję mija się z celem ;)
psps
przepraszam za wykorzystywanie tego forum do własnych perfidnych celów, ale tak po prostu już wyszło :)
Kojot of Elysia
06-03-2006, 20:29
Bez dedykacji dla mnie? Obrażam się (ale to dopiero od piątku jak wrócę z Warszawy). Kopnij Ząbka żeby dał Ci mój numer i napisz do mnie na gg w końcu co? Bo czekanie aż się zaloguję mija się z celem ;)
psps
przepraszam za wykorzystywanie tego forum do własnych perfidnych celów, ale tak po prostu już wyszło :)
Oj Aniu przepraszam:( no zabek to kretyn i nei chce mi dac twego gg:( jakby co moje to 3038480:) zawsze dostepny:)
Blacksword
06-03-2006, 20:33
Kojot, nie badz nieuprzejmy. A tak wogule to czemu nie odbierasz koma!? Byłem niedaleko, myslalem ze gdzies wyskoczymy, a Ty pewnie znowu gdzies sie spiłes z wyzej wspomnianym Zabkiem :-<
Post jest całkowicie nie na temat wiec nie zainteresowani nie muszą poświecać mu wiekszej uwagi.
Tuor.
PS: Skoro Zabek nie chce Ci dac, to zawsze mogles mnie spytac :P
PS: Skoro Zabek nie chce Ci dac, to zawsze mogles mnie spytac :P
A to Ty tak szastasz moim numerem gg? Może w ogóle wrzuć moje zdjęcie z wakacji, nr kom., gg i email hm? Ale co ja Ci będę podsuwać pomysły, żartowałam :p. I przestańcie zaśmiecać to nieszczęsne forum, wszyscy jesteśmy na gg!
~~zamyka forum i postanawia milczeć do piątku
Blacksword
06-03-2006, 20:59
A to Ty tak szastasz moim numerem gg? Może w ogóle wrzuć moje zdjęcie z wakacji, nr kom., gg i email hm? Ale co ja Ci będę podsuwać pomysły, żartowałam :p. I przestańcie zaśmiecać to nieszczęsne forum, wszyscy jesteśmy na gg!
~~zamyka forum i postanawia milczeć do piątku
<3 Oczywiscie ze ja! Bo niby kto? :) GG jak gg, ale zdjatka z wakacji to tylko dla wybrancow :P Milej zabawy na 4 dniowej wycieczce! ^^
Tuor aka spammer.
Ej, ej... Tylko bez zadnych mi tu zdjec z wakacji :crusader:
~~otwiera forum tymczasowo pod nieobecnosc Mel :p
edit: chyba nie z tego konta napisalem...
tematem forum byla chyba wojna a nie wspomnienia mr. br. luksa z wakacji :baby:
frrt
Blacksword
07-03-2006, 16:20
frrt
Umba umba? :) Pozdrów Nobles!
frrt
Jestem br !8o
Umba umba? :) Pozdrów Nobles!
jak mi konto odbanuja hie hie hie :p
@luksus
chcialbys :) przynajmniej twoja glupota bylaby czyms motywowana a tak ajm sory mr nób :(
Kojot of Elysia
08-03-2006, 00:07
@luksus
chcialbys :) przynajmniej twoja glupota bylaby czyms motywowana a tak ajm sory mr nób :(
Wrzood powiem tylko jedno LoL:D pozdro luksus:D:D:D:D
Zadałem kilka pytań i chociaż,,Grinders team” ujawnił swoją aktywność nie odpowiada na nie. Czy macie chłopaki cos do ukrycia? Banalniejsze odkrycie może nie wiecie, tak naprawdę, czego chcecie?
Wrzood powiem tylko jedno LoL:D pozdro luksus:D:D:D:D
to i tak sporo przemeczyles sie zapewne :(
btw. moze jednak wrocimy do tematu owego watku "wojna na ely" ? :confused:
Blacksword
08-03-2006, 18:04
[QUOTE=Wrzood]jak mi konto odbanuja hie hie hie :p
Ha ha ha, wszyscy mamy bana!
Apropo tematu to uważam ze jest juz tak wymeczony, iż czas poczekac na jakiej ciekawe wydarzenia.
Tuor.
Ha ha ha, wszyscy mamy bana!
Apropo tematu to uważam ze jest juz tak wymeczony, iż czas poczekac na jakiej ciekawe wydarzenia.
Tuor.
tylko ze ja celowo i nie za invalid payment blx :) chcialem tydzien spokoju by do lekcji przysiasc
@elysia
troche nudawo ale noctum chyba proponowalo open battle'a jakiegos a td woli snake atack coz takie sa realia
Blacksword
08-03-2006, 21:16
[QUOTE=Wrzood]tylko ze ja celowo i nie za invalid payment blx :) chcialem tydzien spokoju by do lekcji przysiasc
Nie narzekam bo i tak potrzebuje spokoju az do maja ;) Egzaminy rules.
Tuor.
PS: Czekamy na ciekawe wydarzenia i filmy!
Luksus to prawda ze Bax cie wyrabal na kase?
Kojot of Elysia
09-03-2006, 21:04
Z tego co wiem to jeszcze gorzej...:(
Blacksword
09-03-2006, 22:28
3 fragi dla grinders :-<
Szkoda, ale moze przynajmniej jakis film?
Tuor.
Konkretniej to wyrabal mnie na SoV. I o co on mnie teraz oskarza? Zwinal SoVa i twierdzi ze ja go mam :confused: . Za co Grinders mnie huntuje? "Give back Bax SoV +200k gp payment" Ci ludzie sa po prostu smieszni...
hmm koniec wojny. Grinders ( obecenie TD) wygralo.
Zima'Druid
16-03-2006, 19:16
15:05 Zima'Druid: nic nie zrobiles
15:05 Zima'Druid: bo
15:05 Zima'Druid: chalw drut zabral
15:05 Zima'Druid: mi
15:06 Zima'Druid: zeczy
15:06 Dark Sorcer Piter: i
15:06 Dark Sorcer Piter: ?
15:06 Zima'Druid: miales
15:06 Zima'Druid: i zgosilem
15:06 Zima'Druid: do ciebie
15:06 Zima'Druid: sie
15:06 Zima'Druid: a ty nic
15:06 Dark Sorcer Piter: jakie rzeczy !
15:06 Dark Sorcer Piter: nie moglem
15:06 Zima'Druid: bag
15:06 Zima'Druid: z lootami
15:06 Dark Sorcer Piter: jakimi
15:06 Zima'Druid: mace, viking
15:06 Dark Sorcer Piter: o ja
15:06 Zima'Druid: 4 bagi byly
15:06 Dark Sorcer Piter: bywa
15:08 Dark Sorcer Piter: ale nie to nie :/
15:08 Dark Sorcer Piter: muslisz ze bede latal na kazde skiwniecie palcem jak jelen za 1k ?
15:09 Dark Sorcer Piter: chyba nie
15:09 Dark Sorcer Piter: :/
15:09 Dark Sorcer Piter: a ty lache robisz ze gadasz
15:09 Dark Sorcer Piter: to jeszcze cie ubije
15:09 Dark Sorcer Piter: 2 razy
15:09 Dark Sorcer Piter: za tydzien
15:09 Dark Sorcer Piter: znow
15:09 Dark Sorcer Piter: 2
15:09 Dark Sorcer Piter: hunted
15:09 Dark Sorcer Piter: bye
15:09 Zima'Druid: ?
15:09 Zima'Druid: za co?
15:10 Zima'Druid: bylem afk
15:10 Dark Sorcer Piter: juz siedz w dp
15:10 Dark Sorcer Piter: ;)
15:10 Dark Sorcer Piter: plyne do ciebie
15:10 Dark Sorcer Piter: babe
15:10 Zima'Druid: okey
15:11 Zima'Druid: ;)
15:11 Dark Sorcer Piter: ;)
15:11 Dark Sorcer Piter: z nevisem
15:11 Dark Sorcer Piter: i z noctum
15:11 Dark Sorcer Piter: ;(
15:11 Dark Sorcer Piter: szkoda
15:11 Dark Sorcer Piter: bo nevis
15:11 Dark Sorcer Piter: not onnile
15:11 Dark Sorcer Piter: chyba
15:11 Dark Sorcer Piter: ale dzwonie
15:11 Dark Sorcer Piter: po niego
15:11 Dark Sorcer Piter: ;p
15:11 Zima'Druid: wiesz
15:11 Zima'Druid: co
15:11 Zima'Druid: nevisowi dam runki
15:11 Dark Sorcer Piter: widze ze sie cieszysz
15:11 Zima'Druid: i bedzie moj
15:11 Dark Sorcer Piter: buhahahahahahahaa
15:12 Dark Sorcer Piter: tyle mu nagadlem o to
15:12 Dark Sorcer Piter: tobie*
15:12 Dark Sorcer Piter: i dalej
15:12 Dark Sorcer Piter: proboj
15:12 Dark Sorcer Piter: xD
15:12 Dark Sorcer Piter: buhahahaa
15:12 Dark Sorcer Piter: on jak cie zobaczy to nie radze
15:12 Zima'Druid: jaki nevix?
15:12 Dark Sorcer Piter: ;)
15:12 Dark Sorcer Piter: nevis-master
15:12 Dark Sorcer Piter: rekrul
15:12 Dark Sorcer Piter: bostorm
15:12 Dark Sorcer Piter: all nostum
15:12 Zima'Druid: not online
15:12 Dark Sorcer Piter: noctum
15:13 Dark Sorcer Piter: nom
15:13 Dark Sorcer Piter: dzwonie
15:13 Dark Sorcer Piter: po
15:13 Dark Sorcer Piter: nich
15:13 Dark Sorcer Piter: 0o
15:13 Dark Sorcer Piter: warrior juz jest
15:13 Dark Sorcer Piter: ;)
15:13 Dark Sorcer Piter: szuka cie
15:13 Dark Sorcer Piter: :P
15:13 Dark Sorcer Piter: dzie t
15:13 Dark Sorcer Piter: ty
15:13 Zima'Druid: ale kto?
15:13 Dark Sorcer Piter: warrior
15:13 Dark Sorcer Piter: cie szuka
15:13 Dark Sorcer Piter: kumpel
15:14 Zima'Druid: nie ma takiego
15:14 Dark Sorcer Piter: lol
15:14 Dark Sorcer Piter: warior borys
15:14 Dark Sorcer Piter: sprawdz
15:15 Zima'Druid: nic do ciebie nie mam ale cale noctum
15:15 Zima'Druid: jest no obline
15:15 Zima'Druid: exiva "Dark Sorcer Piter
15:15 Dark Sorcer Piter: nom
15:15 Dark Sorcer Piter: wiem
15:15 Dark Sorcer Piter: na treningu
15:15 Dark Sorcer Piter: sa
15:15 Zima'Druid: jakim?>
15:15 Dark Sorcer Piter: ja z laptopa
15:15 Dark Sorcer Piter: patrza sie co piszesz
15:15 Dark Sorcer Piter: ;)
15:16 Dark Sorcer Piter: ****a gnoju *******ony padasz schwaj sie
15:16 Dark Sorcer Piter: ops sry to byl nevis
15:16 Zima'Druid: za co?
15:16 Dark Sorcer Piter: za gowno
15:16 Dark Sorcer Piter: dam ci na chwile nevisa
15:16 Dark Sorcer Piter: pogadaj
15:16 Dark Sorcer Piter: z
15:16 Dark Sorcer Piter: nim
15:16 Zima'Druid: spox
15:16 Dark Sorcer Piter: yoyo
15:16 Zima'Druid: elo ziom
15:16 Dark Sorcer Piter: to prawda ze fikasz
15:16 Zima'Druid: zobaczymy jaki bedziesz switny na forum:)
15:16 Dark Sorcer Piter: ?
15:17 Zima'Druid: sejnik
15:17 Zima'Druid: sie o tym dowie
15:17 Dark Sorcer Piter: ****o ***ana
15:17 Dark Sorcer Piter: padaz
15:17 Dark Sorcer Piter: gnoju
15:17 Zima'Druid: za?
15:17 Dark Sorcer Piter: za?
15:17 Dark Sorcer Piter: lol
15:17 Dark Sorcer Piter: padasz
15:17 Zima'Druid: nie obnizaj sie
15:17 Zima'Druid: pol polski o tym bedzie wiedziala
15:17 Dark Sorcer Piter: morda
15:18 Zima'Druid: "_"
15:18 Dark Sorcer Piter: morda
15:18 Zima'Druid: dobra pozdro
15:18 Dark Sorcer Piter: pozdro
15:18 Dark Sorcer Piter: to ty
15:18 Dark Sorcer Piter: jak cie
15:18 Dark Sorcer Piter: sptkam
15:18 Dark Sorcer Piter: bedziesz
15:18 Dark Sorcer Piter: mial
15:18 Dark Sorcer Piter: ****a
15:18 Dark Sorcer Piter: padasz
15:18 Dark Sorcer Piter: ****o
15:18 Dark Sorcer Piter: Cya
15:18 Zima'Druid: pozdro
15:18 Dark Sorcer Piter: jak sie gadalo ?
15:18 Dark Sorcer Piter: co pozdro
15:18 Zima'Druid: nice
15:18 Zima'Druid: zobacz
15:18 Zima'Druid: na forum zaraz
15:19 Dark Sorcer Piter: na jakim forum
15:20 Dark Sorcer Piter: ale kumple
No No Chłopczy jak to sie wyjasni?
15:05 Zima'Druid: nic nie zrobiles
15:05 Zima'Druid: bo
15:05 Zima'Druid: chalw drut zabral
15:05 Zima'Druid: mi
15:06 Zima'Druid: zeczy
15:06 Dark Sorcer Piter: i
15:06 Dark Sorcer Piter: ?
15:06 Zima'Druid: miales
15:06 Zima'Druid: i zgosilem
15:06 Zima'Druid: do ciebie
15:06 Zima'Druid: sie
15:06 Zima'Druid: a ty nic
15:06 Dark Sorcer Piter: jakie rzeczy !
15:06 Dark Sorcer Piter: nie moglem
15:06 Zima'Druid: bag
15:06 Zima'Druid: z lootami
15:06 Dark Sorcer Piter: jakimi
15:06 Zima'Druid: mace, viking
15:06 Dark Sorcer Piter: o ja
15:06 Zima'Druid: 4 bagi byly
15:06 Dark Sorcer Piter: bywa
15:08 Dark Sorcer Piter: ale nie to nie :/
15:08 Dark Sorcer Piter: muslisz ze bede latal na kazde skiwniecie palcem jak jelen za 1k ?
15:09 Dark Sorcer Piter: chyba nie
15:09 Dark Sorcer Piter: :/
15:09 Dark Sorcer Piter: a ty lache robisz ze gadasz
15:09 Dark Sorcer Piter: to jeszcze cie ubije
15:09 Dark Sorcer Piter: 2 razy
15:09 Dark Sorcer Piter: za tydzien
15:09 Dark Sorcer Piter: znow
15:09 Dark Sorcer Piter: 2
15:09 Dark Sorcer Piter: hunted
15:09 Dark Sorcer Piter: bye
15:09 Zima'Druid: ?
15:09 Zima'Druid: za co?
15:10 Zima'Druid: bylem afk
15:10 Dark Sorcer Piter: juz siedz w dp
15:10 Dark Sorcer Piter: plyne do ciebie
15:10 Dark Sorcer Piter: babe
15:10 Zima'Druid: okey
15:11 Zima'Druid: ;)
15:11 Dark Sorcer Piter: z nevisem
15:11 Dark Sorcer Piter: i z noctum
15:11 Dark Sorcer Piter: ;(
15:11 Dark Sorcer Piter: szkoda
15:11 Dark Sorcer Piter: bo nevis
15:11 Dark Sorcer Piter: not onnile
15:11 Dark Sorcer Piter: chyba
15:11 Dark Sorcer Piter: ale dzwonie
15:11 Dark Sorcer Piter: po niego
15:11 Dark Sorcer Piter: ;p
15:11 Zima'Druid: wiesz
15:11 Zima'Druid: co
15:11 Zima'Druid: nevisowi dam runki
15:11 Dark Sorcer Piter: widze ze sie cieszysz
15:11 Zima'Druid: i bedzie moj
15:12 Dark Sorcer Piter: tyle mu nagadlem o to
15:12 Dark Sorcer Piter: tobie*
15:12 Dark Sorcer Piter: i dalej
15:12 Dark Sorcer Piter: proboj
15:12 Dark Sorcer Piter: xD
15:12 Dark Sorcer Piter: buhahahaa
15:12 Dark Sorcer Piter: on jak cie zobaczy to nie radze
15:12 Zima'Druid: jaki nevix?
15:12 Dark Sorcer Piter: nevis-master
15:12 Dark Sorcer Piter: rekrul
15:12 Dark Sorcer Piter: bostorm
15:12 Dark Sorcer Piter: all nostum
15:12 Zima'Druid: not online
15:12 Dark Sorcer Piter: noctum
15:13 Dark Sorcer Piter: nom
15:13 Dark Sorcer Piter: dzwonie
15:13 Dark Sorcer Piter: po
15:13 Dark Sorcer Piter: nich
15:13 Dark Sorcer Piter: 0o
15:13 Dark Sorcer Piter: warrior juz jest
15:13 Dark Sorcer Piter: ;)
15:13 Dark Sorcer Piter: szuka cie
15:13 Dark Sorcer Piter: :P
15:13 Dark Sorcer Piter: dzie t
15:13 Dark Sorcer Piter: ty
15:13 Zima'Druid: ale kto?
15:13 Dark Sorcer Piter: warrior
15:13 Dark Sorcer Piter: cie szuka
15:13 Dark Sorcer Piter: kumpel
15:14 Dark Sorcer Piter: warior borys
15:14 Dark Sorcer Piter: sprawdz
15:15 Zima'Druid: nic do ciebie nie mam ale cale noctum
15:15 Zima'Druid: jest no obline
15:15 Zima'Druid: exiva "Dark Sorcer Piter
15:15 Dark Sorcer Piter: nom
15:15 Dark Sorcer Piter: wiem
15:15 Dark Sorcer Piter: na treningu
15:15 Dark Sorcer Piter: sa
15:15 Zima'Druid: jakim?>
15:15 Dark Sorcer Piter: ja z laptopa
15:15 Dark Sorcer Piter: patrza sie co piszesz
15:15 Dark Sorcer Piter: ;)
15:16 Dark Sorcer Piter: ****a gnoju *******ony padasz schwaj sie
15:16 Dark Sorcer Piter: ops sry to byl nevis
15:16 Zima'Druid: za co?
15:16 Dark Sorcer Piter: za gowno
15:16 Dark Sorcer Piter: dam ci na chwile nevisa
15:16 Dark Sorcer Piter: pogadaj
15:16 Dark Sorcer Piter: z
15:16 Dark Sorcer Piter: nim
15:16 Zima'Druid: spox
15:16 Dark Sorcer Piter: yoyo
15:16 Zima'Druid: elo ziom
15:16 Dark Sorcer Piter: to prawda ze fikasz
15:16 Zima'Druid: zobaczymy jaki bedziesz switny na forum:)
15:16 Dark Sorcer Piter: ?
15:17 Zima'Druid: sejnik
15:17 Zima'Druid: sie o tym dowie
15:17 Dark Sorcer Piter: ****o ***ana
15:17 Dark Sorcer Piter: padaz
15:17 Dark Sorcer Piter: gnoju
15:17 Zima'Druid: za?
15:17 Dark Sorcer Piter: za?
15:17 Dark Sorcer Piter: lol
15:17 Dark Sorcer Piter: padasz
15:17 Zima'Druid: nie obnizaj sie
15:17 Zima'Druid: pol polski o tym bedzie wiedziala
15:17 Dark Sorcer Piter: morda
15:18 Zima'Druid: "_"
15:18 Dark Sorcer Piter: morda
15:18 Zima'Druid: dobra pozdro
15:18 Dark Sorcer Piter: pozdro
15:18 Dark Sorcer Piter: to ty
15:18 Dark Sorcer Piter: jak cie
15:18 Dark Sorcer Piter: sptkam
15:18 Dark Sorcer Piter: bedziesz
15:18 Dark Sorcer Piter: mial
15:18 Dark Sorcer Piter: ****a
15:18 Dark Sorcer Piter: padasz
15:18 Dark Sorcer Piter: ****o
15:18 Dark Sorcer Piter: Cya
15:18 Zima'Druid: pozdro
15:18 Dark Sorcer Piter: jak sie gadalo ?
15:18 Dark Sorcer Piter: co pozdro
15:18 Zima'Druid: nice
15:18 Zima'Druid: zobacz
15:18 Zima'Druid: na forum zaraz
15:19 Dark Sorcer Piter: na jakim forum
15:20 Dark Sorcer Piter: ale kumple
No No Chłopczy jak to sie wyjasni?
Ja bym powiedzial ze ktos Cie zrobil w h*** ;p
TOPIC : Jest ktos w stanie powiedziec co sie stalo ? Czemu wojna sie skonczyla ? Czemu Tras i Chris zaplacili ??
Piotrek Marycha
20-03-2006, 01:11
hmm koniec wojny. Grinders ( obecenie TD) wygralo.
jak to?? koniec juz?? wygrali?? troche nagle to sie stalo ... :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.