Pokaż pełną wersje : Dreczy mnie to
Otóz jak w temacie podałe4m mam problem bo chciałbym się dowiedzieć czy jedzenie może kiedyś się zepsuć (ja tam niewim bo nigdy fooda nie trzymałem wiecej niż jeden dzień) bo kupel mi je zadał i nie potrafiłem mu odpowiedzieć byłem niepewny ponieważ jak chodziłem na troole często bylo ham takie małe zepsute albo gdy chodziłem na gobliny to jest tam ten ser spleśniały prosze z waszej strony na odpowiedz z góry dzięki!;)
PharadoX
20-02-2006, 18:07
Jadalne jedzenie się nie psuję.
Chyba nie... ja kiedyś trzymałem parę tygodni szynkę i mięso w depo poprzednią postacią i nie spleśniały. A tą postacią prawie od początku jej istnienia zbieram grzyby i jagody i też się nie zepsuły ani nie zasuszyły ;)
Myst Rydan
20-02-2006, 18:31
w sumie fajny pomysl. Po jakims czasie jedzenie zmienialoby kolor i latalyby nad nim muchy (jak w The Sims :D ). Tylko jak by wygladal moj obficie zastawiony stol w domku :<
@topic: Nie psuje sie :P A rotten meat albo moldy (?) cheese to poprostu smieci zeby bylo bardziej "klimatycznie" :P
JaaaJooo
21-02-2006, 11:03
Jedzonko sie psuje tak psuje..... Np jest rottem meat, moldy cheese;]
jagodki nie slesnieja tylko miecho,ser,moze ham??:p
Mr.Hania
21-02-2006, 14:34
Plesnieje jak lezy na ziemi (widziałem tylko meaty). A swoją drogą - jak pierwszy raz zobaczyłem Dragon Ham to myślałem ze to spleśniały ham :D
Plesnieje jak lezy na ziemi (widziałem tylko meaty). A swoją drogą - jak pierwszy raz zobaczyłem Dragon Ham to myślałem ze to spleśniały ham :D
A sprawdzałeś? Przecież rotten meaty i moldy cheesy mogą się respawnować. Pytanie tylko, czy jak połozysz świeze na ziemi to w końcu zgnije. IMHO raczej nie, bo nie raz widziałem żarcie leżące cały dzień na górkach i w innych niedostępnych miejscach, i w cale nie gniło ;)
Jedzenie nigdy nie spleśnieje. Mody ser i tym podobne to poprostu urozmaicenie graficzne w grze.
Depo działa jak lodówka :P
Calen Futh
25-02-2006, 20:09
Otóz jak w temacie podałe4m mam problem bo chciałbym się dowiedzieć czy jedzenie może kiedyś się zepsuć (ja tam niewim bo nigdy fooda nie trzymałem wiecej niż jeden dzień) bo kupel mi je zadał i nie potrafiłem mu odpowiedzieć byłem niepewny ponieważ jak chodziłem na troole często bylo ham takie małe zepsute albo gdy chodziłem na gobliny to jest tam ten ser spleśniały prosze z waszej strony na odpowiedz z góry dzięki!;)
Proponuje najpierw napisac czy to w Tibi się jedzenie psuje czy nie. Bo jak zobaczyłem pierwsze zdanie tego tematu uznałem go za troszku głupiego :D :D :D Nie nie psuje się. Teamt do zamknięcia ;)
Ja to dawnoo temu na askarze jak szedlem z pewnym gościem do thais natkąłem się na gobliny (wcześniej czytalem duzo o jedzeniu) zobaczylem moldy cheese... odrazu wziąłem bo myslalem ze to dragon ham XD potem dopiero porównałem na obrazku XDD
(wydaje mi sie ze po zjedzeniu powinien byc poison a nie ze sie nie da zjesc...)
To taki ser pleśniowy, ale dla hardkorowców, nie jesteś hardkorowcem to nie możesz jeść tego, pocwicz trochę :P
hehehehe :) a ty mozesz? :> xD
jaroslawbeczek
25-04-2006, 20:33
widze ze "bardzo doswiadczone osoby sie wypowiadaja"
a wiec, odpowiedz na pytanie w temacie:
jezeli masz jedzenie w bp/depo to to jedzenie bedzie ciagle takie same, a jezeli je polozysz na ziemie, no to gnije i nie mozna go juz zjesc po jakims czacie
ps. serow z goblinow nie da sie zjesc, one takze nie truja
widze ze "bardzo doswiadczone osoby sie wypowiadaja"
a wiec, odpowiedz na pytanie w temacie:
jezeli masz jedzenie w bp/depo to to jedzenie bedzie ciagle takie same, a jezeli je polozysz na ziemie, no to gnije i nie mozna go juz zjesc po jakims czacie
ps. serow z goblinow nie da sie zjesc, one takze nie truja
taa, doświadczony się odezwał, sam sprawdź, wywal mięcho i ser na glebę zaraz po save servera i patrz czy się zepsuje ...
jaroslawbeczek
25-04-2006, 21:24
juz to zrobilem babciu
a czy ty czasem nie dostrzegasz takiego zgnilego mieska na ziemi? :o
nie no a czy ja pisze "no qrde czemu tego zielonego sera nie da sie zjesc?" chlopie mówię: "taki ser powinno dac się zjeśc ale po tym powinien byc poison" kpw? wyszlo tak jakbys mnie pouczał... :/
ZrembAzura
25-04-2006, 22:26
Nie, jedzenie sie nie psuje, nie plesnieje ani nic w tym rodzaju. Moldy cheese wypada z goblina i nie jest jadalny, ale nie staje sie nim zwykly ser po dluzszym czasie. Żadne jedzenie sie nie psuje!!!;)
@jaroslawbeczek
Nawet jesli wywalisz mieso lub ser na ziemie - nie zepsuje sie.
Pozdrawiam,
Zremb
TOTALNA GŁUPOTA....X( X( X(
Jedzenie sie nie psuje ! Takie zeczy jak rotten meat lub moldy chees to jak juz ktos powiedzial urozmaicenie graficzne tibii. Ile razy grajac rookstayerem mialem stycznosc z jaskinia wolfów i zawsze lezą tam meaty i jakos nigdy niezauwazylem jakiegos splesnialego.
Koniec.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.