zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wand of Might

Chaos Palladyn
20-02-2006, 20:42
Hmm mam pytanie macie jakies informacje na temet tego wanda ?? Oprucz takich ze sie nazywa Wand of Might i wypada w wrl ... chodzi mi i jakies fotki na ile kratek wali i jakie hity xx-xxx =]

ChachaŁ
20-02-2006, 20:49
he...czyli istnieje inne wandy i rody. nawet tak z kumplem kilka dni temu rozmwialismy na ten temat i obydwaj bylismy zdania ze istnieja inne niz te w sklepi i nasze przypuszczenia potwierdzily sie :D

Rycek Piotrek
20-02-2006, 21:05
tak słyszałem ze ta rozczka nie jest lepsza od Wand of Inferno. Ma obrazenia pomiędzy 50-60. Jesli sie myle to sorry.:confused:

~!~ Nubek ~!~
20-02-2006, 21:10
Ja słyszałem, ze to był żart graczy z Galany. :)

@Chaos Palladyn
Wiem, że gracze z Galany wymyślili sobie, że jest cos takiego jak Wand of Might dla 40+ sorcow. Na początku ludzie w to wierzyli, ale nie bylo zadnego SSa ani innego dowodu , ze on istnieje , więc to chyba zart ;) A ten ktory wypada z warlocka , to jest ozdoba :)

Chaos Palladyn
20-02-2006, 21:21
tak słyszałem ze ta rozczka nie jest lepsza od Wand of Inferno. Ma obrazenia pomiędzy 50-60. Jesli sie myle to sorry.:confused:

zapewnie sie mylisz jesli leci z draga wand of inferno wali obrazenie od 53 do 73 to jak ta leci z wrl to pewnie wali od 70 do 90;] tak przypuszczamB)

Chaos Palladyn
20-02-2006, 21:23
Ja słyszałem, ze to był żart graczy z Galany. :)

gdyby to byl zart to chyba moderatorzy by go nie umiescili w loocie Wrl co nie ? :>

Blacko
21-02-2006, 00:27
Wand of might to po prostu deco, stary loot z warlocka. Nie jestem pewien czy po update nie "zamieniły" się w coś innego, jak to miało miejsce z conjurer wand czy blue spell wand...