Pokaż pełną wersje : Poziom w Tibii
Dr. Omader
20-02-2006, 20:53
Druga sonda dotyczy waszego najwiekszego poziomu w Tibii. Zalezy nam na szczerych odpowiedziach. Nie musicie sie przechwalac jaki poziom macie, czy tez naciagac prawdy, bo i tak nikt nie bedzie wiedzial, ze to akurat wy napisaliscie. Dlatego prosimy o szczere odpowiedzi. :)
Dziekuje za odpowiedzi. :)
Elrond The Dark
20-02-2006, 23:07
Hmm to chyba jest sonda , a nie konkurs kto jaki ma lvl ?? Za 3 posty zacznie sie opisywanie eq , i co zabiliscie solo a co z team ..
Dr. Omader
20-02-2006, 23:42
Przypominam, ze to jest sonda i NIE nalezy pisac w postach co sie zaznaczylo, bo po co? Skoro juz zaglosowales w sondzie to nie ma potrzeby zebys to w poscie powtarzal.
Przypominam, ze to jest sonda i NIE nalezy pisac w postach co sie zaznaczylo, bo po co? Skoro juz zaglosowales w sondzie to nie ma potrzeby zebys to w poscie powtarzal.
słuszna uwaga, bo po co mówić? jaki jest sens? :P
Andrealfus
21-02-2006, 07:58
Bardzo dobry pomysł z tymi sondami
Gratz dla tibia.pl :)
Podoba mi się ten pomysł bo tak jak już jest mowione na newsach dzieki nim można rozwinąć serwis w strone użytkowników. GZ dla was za pomysł:)
Jak dla mnie świetny pomysł, tylko te pytania...X(
Musicie wymyśleć jakieś lepsze ;) i będzie OK :] Pozdro:)
Evil Beawer
21-02-2006, 10:46
A ja tylko popre poprzednie posty ^^ Poprostu GRATZ !
slimaczek
21-02-2006, 11:35
To chyba razem z sonda o wieku najpotrzebniejsze sondy, bo tamte o paccach chyba duzo nie dadza ;P
Fejkowiec
21-02-2006, 11:43
Ten temat to tak z ciekawosci?; d
Btw. Zaglosowalem na 61-80 ; )
fajne są, ale możecie dodać ich więcej :)
np ile dziennie gracie w TIbię albo w jakich rejonach expicie :P
to tylko moje rozważania :] PeAcE !
Ten temat to tak z ciekawosci?; d
Btw. Zaglosowalem na 61-80 ; )
Po co napisales na co głosowałeś?:D
Dwimenor
21-02-2006, 13:12
Po co napisales na co głosowałeś?:D
Po co napisałeś to co napisałeś?;)
/me uwarza to za PowerPosting
rockslayer apokaliptyk
21-02-2006, 13:38
Może i w tych sondach jest sens, ale nie wiem jaki:)
Na moje ten 26-40 to jest zaduza roznica, tutaj wlasnie jest ta granica gdzie ludzie dochodza do 30 i juz dalej nie da, wec powinno sie rozdzielic pow. 31 i ponizej... no ale to tylko moje uwazanie ;)
Belfregor
21-02-2006, 15:37
sondy hmm.. dobry pomysłB)
Po co są dwie oddzielne sondy "Jak zamierzasz zakupić premium account?" i "W jaki sposób kupiłes premium account?"? Przecież skoro ktoś kupił w któryś z wymienionych w sondzie sposobów i było dobrze to zrobi to jeszcze raz, poza tym te pytania raczej nie rozwijają Tibia.pl. Chyba bardziej firmę Drom :P
BTW: Sor, umieściłem nie tam gdzie powinienem chyba, jakoś tak poszło;) Jeszcze raz sorka.
Po co są dwie oddzielne sondy "Jak zamierzasz zakupić premium account?" i "W jaki sposób kupiłes premium account?"? Przecież skoro ktoś kupił w któryś z wymienionych w sondzie sposobów i było dobrze to zrobi to jeszcze raz,
Te pytanie powinno sie pojawic w tamtych sondach. Ale masz przyklad mnie. Kupilem w firmie Drom pierwszy pacc a nastepne kupuje inaczej. NIe kazdy musi kupowac ciagle tak samo.
poza tym te pytania raczej nie rozwijają Tibia.pl. Chyba bardziej firmę Drom :P
Reklam nigdy za wiele:P Zreszta moze stanieja pacci na tibia.pl (nadzieja frajera:D) Tak jak bylo powiedziane narazie sa pytania wstepne :P Zapoznaja sie z nami xD
Dr. Omader
21-02-2006, 16:41
poza tym te pytania raczej nie rozwijają Tibia.pl. Chyba bardziej firmę Drom :P
Po co mam przeprowadzac takie badania? Chyba wiem ilu mam klientow? Napisalem wyraznie, ze to dopiero poczatek.
Rascal Alton
21-02-2006, 18:34
no spoko spoko nawet niezłe urozmaicenie.
Pozdrawiam ^^^
Bardzo dobry pomysł z tymi sondami
Gratz dla tibia.pl :)
Oh tak swietny pomyls! oby tak dalej!!... :baby:
>.< bez przesady... :/ mam nadzieje ze beda lepsze sondy ( no.. ta z tym lv nie jest zla :P)
Hmmm a nie da się zmienić tego w ten sposób, żeby 1 głos przypadał na jedno konto a nie na IP, czy coś w tym stylu?
Bo np. jeśli kilka osób korzysta z jednego kompa, a każdy ma na forum oddzielne konto, przy czym mieli różne osiągnięcia, różnią się wiekiem i zdaniem na temat pacca, czy jego posiadaniem, to mają wypośrodkowywać odpowiedzi?;)
Co tu dużo mowic .. GZ za sonde .. fajny pomysł =]
.. Denntem .. <Valoria>
Elite Silver
21-02-2006, 23:02
Aktualnie gram 16 knightem na Danubii, mam też 24 druida na Harmonii, ale mi się znudził ;) Cóż Tibijczyk zmiennym jest...
Dr. Omader
21-02-2006, 23:16
Hmmm a nie da się zmienić tego w ten sposób, żeby 1 głos przypadał na jedno konto a nie na IP, czy coś w tym stylu?
Bo np. jeśli kilka osób korzysta z jednego kompa, a każdy ma na forum oddzielne konto, przy czym mieli różne osiągnięcia, różnią się wiekiem i zdaniem na temat pacca, czy jego posiadaniem, to mają wypośrodkowywać odpowiedzi?;)
Przeciez wlasnie tak jest ustawione... Jeden user = jeden glos, wiec o co Ci chodzi?
Walekifa
22-02-2006, 00:28
fajne są, ale możecie dodać ich więcej :)
np ile dziennie gracie w TIbię albo w jakich rejonach expicie :P
to tylko moje rozważania :] PeAcE !
A newsa przeczytałeś?? To są sondy po to,by strona była jak najlebsza dla userów.
btw. wiem że to tylko sonda,ale znając życie to itak 50% ludzi zagłosowało na wyższe poziomy,tak samo jak większość mało latów zaznacza że mają po 20 lat. Nie wiem czy powinniście im ufac.
no <ciacho> sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment
Czemu niema opcji "Nie gram w Tibie."? ;<
Hellraider
22-02-2006, 10:13
no pier.... staruch sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment
No ta skoro on ma malo lat to nie moze powiedziec ze np Ty tez bo on nie ma wiecej lat niz ty! omg popelnil straszna zbrodnie normalnie bana powinien dostac, wez ty zastanow sie co piszesz objezdzasz go za mowienie prawdy(bo na pewno jest tak jak on napisal, niektorzy ludzie lubia sie przechwalac i sie czuja bardziej dowartosciowani), a sam nawet nie napiszesz ile masz lat, moze wywolalo to u ciebie taka reakcje, bo napisal o tobie, huh? Jak masz wyjezdzac z takim spamem to lepiej w ogole nie pisz ^.-
Andrealfus
22-02-2006, 11:19
Oh tak swietny pomyls! oby tak dalej!!... :baby:
>.< bez przesady... :/ mam nadzieje ze beda lepsze sondy ( no.. ta z tym lv nie jest zla :P)
nowe sądy to tylko kwestia czasu :):)
lukaszby
22-02-2006, 12:06
nowe sądy to tylko kwestia czasu :):)
A masz jakieś wtyki w ministerstwie sprawiedliwości?oO No chyba, że chodziło ci o sondy.
Yoshu Thor
22-02-2006, 12:18
@up: Rofl xD
Taaa temat - dobry pomysł
Og Chilly Pie
22-02-2006, 20:44
no narazie pytanka są dosyć śmieszne :baby: czekamy na "trudniejsze" :]
Z tego wynika ze ponad 80 polaków ma ponad 100 lvl.. niemozliwe :]
Matiz666
22-02-2006, 23:13
O kurcze znowu! Ile masz lat i jaki level tez na 1 mijscu w sondach ;) Spox ale ja baaardzo wolno bije lvl. Cala tajemnica w skillach xD
Walekifa
23-02-2006, 00:16
no <ciacho> sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment
Ja też jestem mało latem,ale zaznaczyłem prawidłową odpowiedź... I że ja jestem jakieś ciacho,tak? :l
@ UPUP
Polacy rosną w siłę!:D a Dziadek EO był polakiem! czekamy na 100 osób powyżej 100 lvl,i świętujemy!
edit:
WOOW 100 polaków z 100 lvl + Mógł by ktoś napisać nicki? Bo ja doliczam nieco mniej....
no narazie pytanka są dosyć śmieszne :baby: czekamy na "trudniejsze" :]
W 100% popieram!! DAWAĆ COŚ TRUDNIEJSZEGO:Ork:
Dwimenor
23-02-2006, 12:47
W 100% popieram!! DAWAĆ COŚ TRUDNIEJSZEGO:Ork:
Obręcz o masie m=2kg i promieniu zewnętrznym R=1/4m stacza się bez poślizgu po równi pochyłej do poziomu pod kątem alfa=30 stopni. Długość równi L=2m. Prędkość środka masy obręczy u podstawy wynosi 3.5m/s.
Jaki jest moment bezwładności obręczy względem jej osi?
Nie za bardzo rozumiem, jakie mogą być trudne pytania w badaniach statystycznych.
Og Chilly Pie
24-02-2006, 13:44
chodzilo oczywiście o pytania bardziej zaawansowane treścią... :P ale tak mi się napisało :]
hekenszutse
25-02-2006, 11:34
You may not upload animated images ...... czaicie to ?
Alex Thor
25-02-2006, 12:23
Bardzo fajny pomysł z tymi Sondami :D Gratz pomyslu dla Modkow
Nekromanta1
26-02-2006, 02:17
Gratz pomysłu z sondami :)
Gollumek
02-03-2006, 00:20
normalnie ale fajne :P:P
WOOW 100 polaków z 100 lvl + Mógł by ktoś napisać nicki? Bo ja doliczam nieco mniej....
noto moglbys sie zdziwic i to znacznie, jest 70 swiatow, na kazdy przypada 3 osoby z 100+ i juz jest 200 cos osob, obliczenia czysto abstrakcyjne, jednak obrazowywuja ze 100 ludzi na wszystkie swiaty to jest mniej niz 2 na kazdym ;-]
mnie samego do jakiegos 80 lvla na serwie znalo z polakow to tylko Ci ktorzy mnie znali z reala, do reszty sie po ang obnosilem, i za tym tesknie ......
---------
no to jest oczywiste, ale coz, motyka słońca nie zatrzymasz [lub cos takiego] :-]
Masz rację, ale większość tych 100+ zagląda tylko na forum.tibia.com, a nie jakieś badziewne stronki dla noobków, więc wydaje mi się, że rzeczywiście debile sobie kompleksy leczą wybraniem tej opcji...
Gatho Gokhinin
10-03-2006, 10:43
26-40 chociaz po skończeniu skillowania szybko sie zmieni :f
Druid Swiata
15-03-2006, 16:39
You may not upload animated images ...... czaicie to ?
Widze, że masz Stan: Tutor ;), więc jak ty zdaleś na tutora jak 12-latek to czai??? Masz nie uploadować animowanych obrazków :)
Walekifa
15-03-2006, 21:18
noto moglbys sie zdziwic i to znacznie, jest 70 swiatow, na kazdy przypada 3 osoby z 100+ i juz jest 200 cos osob, obliczenia czysto abstrakcyjne, jednak obrazowywuja ze 100 ludzi na wszystkie swiaty to jest mniej niz 2 na kazdym ;-]
mnie samego do jakiegos 80 lvla na serwie znalo z polakow to tylko Ci ktorzy mnie znali z reala, do reszty sie po ang obnosilem, i za tym tesknie ......
---------
no to jest oczywiste, ale coz, motyka słońca nie zatrzymasz [lub cos takiego] :-]
Niech ci będzie :P Ale nawet jeśli jest ich tyle,to jak myślisz.To są oni? Czy jakieś udające h lvl'i nOOby?
Xzonixek
17-03-2006, 12:20
Ciekawe...Przeciez i tak u wielu ludzi mozna zobaczyc jaki maja lvl <------pod nazwa uzytkownika...Wiec i tak sie moge dowiedziec name i level takiego gracza ktory sie wypowiedzial w temacie...
Coraz lepsze sondy8o
Evoul Storm
13-04-2006, 00:40
Jak narazie mam 20lvl i długo przy nim zostane ojj bardzo długo. Skille skille i jeszcze raz skille.:p
oczywiscie mowimy tu o najwiekszym osiagnietym poziomie a nie o aktualnym ?? :o
Rainfall
13-04-2006, 12:06
Ja zaznaczyłem największy zdobyty. Po zakończeniu gry w Tibię i oddaniu postaci bratu spadł mi o kilka ;d.
maksiu ziomel
22-04-2006, 10:35
a mi pasi poniewarz nie trzeba sie podniecac jaki kto ma lvl tylko piszecie na sondzie i juz wszyscy widza ile ludzi ma dany lvl
Jak pztrze na to ile (jak dużo) jest ludzi na ponad 100 (więcej niż na 60-80 :p ) to coś mi się wydaje, że niektórzy po prostu nie umieją mówic prawdy. No cóż, ja mialem 20 lvl, co nie jest dobrym wynikiem, ale potrafie powidziec prawde No i tylko 1% poniżej 8 lvl'u? Stawiam, że 30% ludzi nie wychodzi z rook'a. :baby: :)
black jack
03-05-2006, 00:58
36 i narazie dlugo taki bedzie bo skiluje =]
Toxic 'S'
03-05-2006, 01:07
mialem 21 ale mi hackneli :( :(
No wow najwiecej nas!
BeSt SoLo: DrAgGy (pier.....skur......zezarl mi chyba 8 explo!X( X( X( )
BeSt TeAm: GS (Przez przypadek,wzlismy odkryc teren na POH ;D :D )
Maciek Mastah
03-05-2006, 17:52
miałem kiedyś 25 lev...
sliwonkk
03-05-2006, 19:21
kończyłem 16 lvl ale skorpion mnie zabił X(
KH Sanok!
04-05-2006, 14:44
Sondy są potrzebne,uważam że ta sonda też,ale czy od lvl nie ważne są skille?
Macie muj przykład-18lvl(nawet nieżle:D ),ale skille 45/43.Dla tego wlałbym mieć 16lvl,ale skille 50/50.Lvl to nie wszystko!
Przepraszam,że podałem dane,ale i tak są w moim opisie.
P.S.-czytałem tylko 1 i ostatnią stronę8o
MagicMan
05-05-2006, 09:57
Ja tam miedzy 41-60 bo mialem takie 2 postacie 50 lvle :PB)
Moj poziom moze az tak wysoki nie jest ale all time nad nim pracuje tylko czy moze mi ktos na PM wyslac miejsce jakiegos good experiance place??:confused:
bardzo dobry pomysl .Wielkie gratz:D
Mam 16 lvl :p , ale dziennie zależnie od tego jak gram, średnio zdobywam 2 poziomy, dlatego mam nadzieje ze dość szybko moja postać zostanie postacią wysokopoziomową :cup:
Ogolem spoko z tymi sondami pomysl, mysle ze kazdy glosujac wybral odpowiednia opcje taki jaki ma realnie poziom a nie by sie popisac :). Nie ma potrzeby tu rozpowiadac to kazdego sprawa no nie? :D, chyba ze ktos chce szpanowac ze ma High level ;p
-------------------------------------------------------------------------
Tibia Bogiem,
Tibia Nalogiem,
Tibia Zabawa,
pOzDrO aLl
Poprostu Pitbul
08-05-2006, 19:37
Ja nawet zapomniałem kiedy głosowałem w tej sondzie:P Głosowałem kiedyś na 9-15 a teraz mam 17 więc bym wybrał 16-26 albo jakoś takB) .
Maliosso
08-05-2006, 21:50
Najwyższy miałem 36 :] czyli tamta odpowiedzieć 26-41 aktualnie gram 27lvl elite knight B)
Pozdro :D
Ale miałem wiekszy ale mi ukradli kolesie konto
Aktualnie 29lvl ale to sie zmieni w wakacje, Dan-Kaw powróci pod postacią UHmakera (tylko) :P. W końcu będe go zmieniał jak bede miał większy
Red Dragon75
04-07-2006, 13:39
heh ja mam dopiero 14lvl:( więc zagłosowałem 9-15 ale to sie może zmienić...
matkow21
15-07-2006, 00:40
a licza sie te shakowane czy nei berdzo?? jak tak to mam 63 royala (btw. moze ktos kupi??)
Jacek Zadumny
16-07-2006, 20:19
Cienki jestem mam dopiero 12lvl i gram na Julerze. Ale gram dopiero od tygodia i jest to mój pierwszy char. Gdyby nie kolega mojego kuzyna którego zhackowali to by mie tu nie było. Narqa
Moja najlepsza postacia byl 85 master sorscker z 57 mlvl z ktorego jestem dumny ale niestety jakis hacker mi ja zruckowal nawet niewiem w jaki sposob bo nieuzywam zadnych programow...mowi sie trudno i zyje sie dalej:baby:
Gosteczek4
05-08-2006, 23:13
Ja zaznaczyłam 41-60
Mam druidka 45 lvl:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.