Pokaż pełną wersje : TEST!!!!!!!SERWERA!!!!!! WCHODZIC TU!!!!!!
O co chodzi amm zaznaczone i i sie lacze ale pisze
"This world is private and you have not been ivvite to play in"
Jak być akceptowanym???
I jeszecz jesli zdechnie np do 5 lvlv i po tescie gdzie gram to mam ten 5 lvl czy jaki miałem?? 8)
czesciowo tylko ludzie wyznaczeni moga wchodzic czyyli tzn vipy ;p
Test jest jakby odzielnym swiatem wiec nic nie tracisz na normalnym
Ja nie jestem tym "vipem".Czyli kiedy bede mugl wejsc?
A czy keidys wolge bede mugl wejsc?
Ja tez nie moge a teraz wlasnie jest;( i juz nigdy nie wyprubuje moich super GFb i HMM swiezo robionych(jeszcze cieple);(;(;(;(;(;(
@upup
Gdy uruchomia dla wszystkich czyli dzis albo jutro ;p
@ up
jesli nie zrobiles ich troche wczesniej mozesz ich nie miec bo test bedzie od tego albo od poprzedniego save (ew. od wczesniejszych)
a juz sie tak ucieszylem ale nie moge wejsc bo This world is private and you have not been ivvite to play in cp trzeba zrobic zeby byc tym vipem?? plz
Oryginalnie dodany przez Prus
Ja tez nie moge a teraz wlasnie jest;( i juz nigdy nie wyprubuje moich super GFb i HMM swiezo robionych(jeszcze cieple);(;(;(;(;(;(
Kur.wa koleś już mnie dobijasz.... w każdym temacie o tes server piszesz jakie to świetne są twoje gfb,hmm itp
omg.... n/c
Nie martw sie wejde moim zakupionym 78 lvl i sorce i pobawei sei z nim z sd eheh ale biedzie... 8o
spider-bialystok
22-06-2004, 20:16
Mam pytania:
*Co zrobić by być vip'em?
*Czy jak nim nie jestem to bede mógł kiedyś wejść?
hmm jak taki pewny jestes podaj mi swoj nick z chcecia moja ekipa cie zgarnie ;p (kilka 100 + lvs z lunara i nie tylko)
zeby byc vipem trzeba byc counsollerem badz GMem
Bedziesz mogl jak bedzie test publiczny
Podpalacz
23-06-2004, 02:12
Ciesze sie ze bedzie bo bede mogl troche popkowac:]
Czekam zniecierpliwiony:)))
Pozdro
Podobno będzie można już wchodzić na test serva dziś po restarcie serverów.
A kiedy jest ten restert serwerow i czy to est to odliczanie od 5 min w dół ??
No i teraz jest 11.Test serva nie ma.Jak sie na neigo wchodz ialduje sie lista charow i co tam pisze.Co robic?
No i teraz jest 11.Test serva nie ma.Jak sie na neigo wchodz ialduje sie lista charow i co tam pisze.Co robic?
@up
po co napisales dwa razy to samo
kiedy wloncza test publiczny bo juz sie nie moge doczekacdoszly mnie sluchy ze restart bedzie okolo 12 dzis ale to tylko sluchy:P:P
Podobno jak 1 człowiek mowił że test jest podobno od save czyli 12 lub o 14:30 czasu CET...
Narazie się niecieprilowie już ...lol ....lol... 8)
Niech wlacza juz ten zasrany Test Serwer. Popekowalbym bys sobie troche :))
Dziadunio
23-06-2004, 14:09
a wie ktoś ile będzie trwał test server?
to bedzie polegało na tym że sie loguje i moge sobie chodzić gdzie chce a nic co strace nie strace na normalnej grze?
Re.up
Tak,oczywiscie jak sama nazwa wskazuje to test.
sorry wczoraj mnie zbanowali na mainie i dzis gram od rooka(zrobie se druida dla knighta) czy grajac na rooku wejde na test serwer? (inne konto)
A co ja mam powiedzieć włączyłem test i mnie z tibia wywalilo a potem mimo że dobre wpisywałem chasło ciągle ze złe czemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????
14:35 GM Solkrin Nova: PLEASE NOTE: 1) The test server is NOT open to the public yet, and NOBODY will be invited. 2) It will go public soon. Please make sure to check the news on www.tibia.com. But please STOP bothering the tutors on the help channel!
napisane przez gm w tibi
nie moge wejsc na test bo <nie jestem invite> ;( X(
apdejt:
Wiem ze cipy na razie sprawdzaja i mysle ze do wieczora nas wpuszczą 8o
Czy do wieczora nas wpuszczą?? Raczej watpie w to...
Ale może juz jutro około 12 będzi emożna grać na tescie :D
C Y in test server :))
spider-bialystok
23-06-2004, 18:24
Słyszałem że na Teście po miastach będą biegać demony, czy to prawda??? :baby:
tak tylko jeszczwe musi dojsc do tego testu bo cos sie cipom nie spiszy
Tak już widzilem kila scrennow cips(l.mn bo wyjdzie cip*)
Ale sie bawia demony będa chodzisz..... ale gs tez wszytko co chesz......
PROSBA DO MODOW!NAPISZCZCIE NA STRONIE NEWSA JAK OTWORZA TESTA!!
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 19:00
Nieeeeeeee!!!!!!! A ja jutro od rana u dzadkow bede siedzial do przynajmniej 16!!!!!!! Zeby tylko ten test serwer byl dzisiaj bo jesli bedzie jutro ok. poludnia to sie zaaaabije(na tibi oczywsicie :D )
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 19:01
Nieeeeeeee!!!!!!! A ja jutro od rana u dzadkow bede siedzial do przynajmniej 16!!!!!!! Zeby tylko ten test serwer byl dzisiaj bo jesli bedzie jutro ok. poludnia to sie zaaaabije(na tibi oczywsicie :D )
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 19:03
Powiem ci cos zrobileś 3 razy ten 8o sam post!!!!!!!
18:49 GM Renegade: Do NOT ask Gamemasters, Counsellors or Tutors when OR IF a test server is coming, IF there is one it will be on the Tibia news page.
kolejna odezwa gm w tibi:P
spider-bialystok
23-06-2004, 19:07
Kurde, Demony przed depo muszę to zobaczyć 8o 8o 8o A na Rooku też pojawią się jakieś ciekawe stworki?
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 19:10
Wlasnie chce przeprosic za potrojnego posta, komp mi sie cos jebie, i zamiast pisac ze post zostal wyslany czy cos, to mi sie pojawilo "niemozna wyswietlic strony" i za kazdym razem to samo, po 3 razie zauwazylem ze wszystkie posty poszly, wstyd mi bardzo z tego powodu i prosze modkow o usuniecie tamtych dwoch postow. Jeszcze raz sry.
Genesis 007
23-06-2004, 19:11
Demonów raczej na Rooku nie będzie ale będą chyba gs'y i slabsze od nich potwory...Ale nie ludz sie że na Rooku będzie latwiej niż na mainie :P
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 19:14
Ludzie, test serwer startuje!!!!! Przygotowac sie do logowania, przynajmniej ja mam "The game is just starting...."!!!!!!!
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 19:18
Lol, zablokowalem sobie adres IP na 30minut!!!!!!!! Mozliwe zebym dostal blokade przez zbyt czeste probowanie zalogowania sie na test serwie? Jesli tak to lol.
Test Server już działa!!
News na tibia.com jest, własnie teraz próbuję się dostać, ale cały czas mam "please wait while connecting to the gameworld", a potem connection timeout.
Reformator
23-06-2004, 20:22
Yeaaa! Juz działa ale na razie dobicie sięgraniczy z cudem :P
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 20:28
Nom, wprawdzie juz dziala, ale mi tez wyswietla sie to "Connection timeout". Pomozcie!!!!!! Bo taki test jest gofno wart jesli niemozna sie zalogowac.
D...u...p....a tam działa, nic nie działa
Connecting timeout!
Argh! Nie wytrzymam dłuzej!
Paladyn_Cichy
23-06-2004, 20:46
KUR\/\/A, po okolo 40probie zalogowania sie wreszcie ten tekst sie niepojawil, ale za to czekam juz chyba 10 minut i ciagle widze "Please wait while....." i chyba zaraz cos mnie TRAFI!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.