Pokaż pełną wersje : Premium account
Dr. Omader
20-02-2006, 21:06
Nie zastanawialiscie sie, ile osob z odwiedzajacych tibia.pl ma premium account? Nam to pytanie od dawna chodzi po glowie, wiec trzecia sonda dotyczy wlasnie tego zagadnienia.
Dziekuje za odpowiedzi. :)
PACC to za***ista rzecz. (-; Gdybym grał to bym pewnie miał, ale już skończyłem. Także polecam PACCa tym, którzy chcą coś osiągnąć w tej grze ( o ile jest to możliwe).
A ja zaliczam się do grupy specjalnej :D, nie miałem PACC`a miałem zamiar kupić, ale co? no właśnie! przestałem grać :P (może chwilowe może nie ;]) tak, tak Tibia potrafi znudzić :D. Może to i lepiej, że przestałem grać przynajmniej nie będe marnował kasy ;)
@down
Eee tam... rodzice, mają racje powiedz mi co oni mają z tego, że kupią Ci PACC`a zupełnie nic. Rozumiem ich bardzo dobrze, nigdy nie prosiłem rodziców o PACC`a jak miał bym na niego zbierać to tylko samemu, moja kasa - moja strata. Pozbieraj 100 zł i wydaj na PACC`a przecież to nie takie trudne. Lepiej pozwiedziaj "piękne" miasto ;) jakim jest Dębica :) coś o tym się wie =]
AdiTheMaster
20-02-2006, 21:49
Argh ja nie będę miał PACC'a to już wiem napewno powodem są sponsorzy (czyt. rodzice) którzy uważają że to zupełna strata pieniędzy i wolą mi w to miejsce walnąć jakiegos porządnego Radeona albo nowego AMD. Szkoda, szkoda u qmpla pograłem sobie troche i poczułem ten smak... Wspaniała sprawa polecam wszystkim których sponsorzy nie są tak wybredni... Inna sprawa jakby moi rodzice nie mieli kasy to rozumiem ale mają i mi PACCA nie chcą kupić... :[ Dlatego jeszcze raz polecam zakup PACC'a oczywiście przez Tibia.pl (mój kolega kupował) i polecił kupować przez Tibia.pl bo nie ma żadnych ukrytych kosztów i dostawa jest bardzo szybka za co już trzeba zwrócić honor Dr. Omanderowi.
P.S. Przydałby się odzielny temat na komentarze bo jak znam naszych kochanych użytkowników zaraz zrobi się śmietnik... Dobrzę mówie? :)
Zaznaczylem ze mam i przedluze, chociaz nigdy nic nie wiadomo :)
OnlyM(PL)
20-02-2006, 22:01
Mialem, nie gram, uwazam, ze to strata pieniedzy.
Lord Dreathan
20-02-2006, 22:02
Pacc wspaniała rzecz. Raz kupisz a potem już nie dasz rady bez niego grać
brakuje mi w tej sondzie :
"nie mam pacc, ale juz czekam ^^"
XD bo tak jest w moim przypadku xD ale trudno ;P
Przydala by sie odpowiedz:
-Mialem, ale teraz nie posiadam bo zbieram kase xD
Nie mam, ale myślę że kiedyś kupię (jak będę miał kasę :D)
Vanhelsen
20-02-2006, 22:36
Tu niestety brakuje jednej opcji, "Miałem PACCa i zamierzam kupić"
Gromnjir
20-02-2006, 23:02
No cóż, jak zaczynałem grać, twierdziłem, że nie wydam na byle tam grę ani złotówki. Zabawne, jak poglądy na niektóre sprawy szybko ewoluują - za tydzień planuję kupno pacca. :>
Mysle ze sobie kupie Pacca jak bede mial 30 lvl albo troche wyzszy bo na razie sie nie oplaca :D:P... Warto dodac ze nie mialem pacca nigdy
CZyli wybieram odpowiedz nie mialem, ale mam zamiar kupic
Pacc wspaniała rzecz. Raz kupisz a potem już nie dasz rady bez niego grać
W pełni popieram. Tak więc jeśli nie chcesz wydawać regularnie pieniędzy na Tibię to nigdy, nawet raz, nie kupuj pacca. Gdy Ci się skończy to odkryjesz, że już nie potrafisz bez niego egzystować. ;]
Dr. Omader
20-02-2006, 23:34
Tu niestety brakuje jednej opcji, "Miałem PACCa i zamierzam kupić"
Okej... Dodalem taka opcje :)
Walekifa
21-02-2006, 02:18
Ja nigdy nie miałem pacca, i chodziarz uważam że to fajna rzecz, szkoda mi na nią pieniędzy. Jak sobie pomyśle jak mój tato ciężko pracuje, a ja za to biegam pixelkami po Karaibach no to trochę bez sensu. W nadmiarze kasy go kupie ,ale na razie nie mam zamiaru. Tibia i na FACC jest fajna, tylko trzeba poznać jej walory :)
Ps. Te wasze sondy to nic innego jak Monkkillerzy! Zaczytałem się, zmieniam okno na clienta, i co widzę?
You see a dead human (Vol:10).
Sie mapes
21-02-2006, 07:00
a gdzie odpowiedz "mam pacc nie przedluze go ale kupie za jakis czas" xD
Mistic Wojo
21-02-2006, 07:18
Miallem premium accont i wcale nie zaluje teraz kupie go na drugie moje konto, by nabic lvl sorcem. Przede wszystkim, warto zauwazyc, ze jak sie ma Pacca nie nudzi sie Ci gra w Tibie, poniewaz masz wiele miejsc gdzie mozesz sie wybrac i co najwazniejsze, masz czyste respy. A tak to np. na pohu, nie masz szans dobrze poexpic ;)
JA nie mam zamiaru kupować PACC bo mi niepotrzebny, a już napewno nie będę kupować PACC przez Tibia.pl -.-
Kaczor24356
21-02-2006, 08:05
Moim zdaniem że Pacc jest troche zadrogi X( .
SELENA ŻĄDZI:cup:
geni_666
21-02-2006, 10:30
Moim zdaniem że Pacc jest troche zadrogi X( .
na to nic nie zaradzisz :P.
Ja wybrałem opcje
"Miałem kiedyś premium account, ale stwierdziłem, że to strata pieniędzy".
Ponieważ po tym jak dostałem niesłusznego banna(tak, niesłusznego) i stracilem 30 dni pacc to odszedl mi smak na granie w tibie jak i zakupienie nowego pacca :P. Ale i tak gram dalej w tibie, tyle, ze na otsach :P.
Evil Beawer
21-02-2006, 11:00
Pacc to przydatna zecz... ale sadze ze najlepiej przed zakupem podbic sobie troche lvl/sklie i dopiero na wyzszym lvlu zazucic pacc'a =]
Kruk-Nekromanta
21-02-2006, 11:23
taaa PACC to najlepsza rzecz jaka istnieje
mialem pacca skonczyl sie .... no i kolega mnie namowil na przedluzenie i tak tez zrobilem :)
nie zaluje :D JEST BOSKO
Blade Elf
21-02-2006, 13:02
Dałem odpowiedź "Nie mam premium account, ale mam zamiar kupić" lecz niestety ten cały pacc jest strasznie drogi a rodzice nie są zadowoleni jak tyle wydaje na gry, na dodatek z taką grafiką. Za drogi pacc, gdyby kosztował 50zł nie dość, że więcej osób by go kupiło to pewnie więcej by zarobił Cip Soft...
Dwimenor
21-02-2006, 13:15
Miałem pacca, skończył się i jakoś żyje bez tego. Nawet bez paccka lepiej się jakoś mi gra. Trzeba więcej kombinować, żeby jakiś konkretny lv osiągnąć. Samo exp i pg nie wystarczy(no, chyba, że siedzimy 12h na dwarfach....).
Cena Pacca:
Ceny są ustalane wg kursu euro. Gdyby kurs Euro do złotówki był jak 1:1 to byśmy płacili 2X zł za 3 miechy. Nie narzekajcie na Cipsoft(bo te 20 euro na zachodzie to nie jest tak dużo jako 100 u nas) ale na naszych polityków i ekonomistów.
rockslayer apokaliptyk
21-02-2006, 13:41
może jak bym mial kase i by mi jej żal nie bylo to bym kupil ale mnie nie stac X(
Tak, gdyby byl troche tanszy to by bylo cool ;/ ale i tak bede kupowal , poki w tibie bede gral :P nie wiem jak kiedys moglem zyc na faccu , bez utani i bez statkow (mordeega!)
Stillmen
21-02-2006, 14:36
Nie powiem co zaznaczylem bo dostalbym drugie ostrzezenie ale gdzyby bylo to bym zaznaczyl "Nie mam pacca ale mialym zamiar kupic gdybym mial kase"
kani_mani
21-02-2006, 17:41
Miałem i jak tylko będę miał nieco więcej czasu na grę, to kupię ponownie. Pacc to bardzo fajny bajer :D
ja kupiłem kumplowi na urodziny pacc(przyszedl po 3 dniach ;]) i mam zamiar go tez sobie kupic ;]
Lecz musze poczekać na jakąs wypłate od rodziców bo 50zl to troche za malo xD
Albo poczekam i wyprawie urodziny na kolegow.Namowie ich zeby się złożyli i kupili mi pacc odrazu(może na rok ;] )
Dla mnie pacc to strata kasy... zawiodlem sie na nim;/ mialem knighta 40 level ale koles mnie wy...al na rec keya;/ cos powinni zrobic z tymi rec keyami bo u mnie z mythery pol h-leveli poszla;/ btw.. jesli masz zamiar kupic pacca nie kupuj przzez allegro-.- better z tibi.pl ;] a z tibi.com trudno sie polapac dla niektorych z jezykiem;]
1. Modki... Moglibyscie zrobic sonde o Rec keyach i czy powinni zrobic cos z tym co napisalem..
2. Glupkowate te sondy sa;p (bez obrazy;p)
AD.2 Joke;p
Elite Silver
21-02-2006, 23:04
Aktualnie mam PACC, ale kto wie czy kupie next :] Jakby były na tibia.pl za ok. 70-80 zł to bym się nie zastanawiał ani sekundy...Ale cóż niestety tak nie jest. Dr.Omander zrób coś z tym!
Dr. Omader
21-02-2006, 23:23
Aktualnie mam PACC, ale kto wie czy kupie next :] Jakby były na tibia.pl za ok. 70-80 zł to bym się nie zastanawiał ani sekundy...Ale cóż niestety tak nie jest. Dr.Omander zrób coś z tym!
Ja nie mam wplywu na ceny -.-""
To CipSoft i nasz Rząd ma na nie wplyw.
1. Modki... Moglibyscie zrobic sonde o Rec keyach i czy powinni zrobic cos z tym co napisalem..
A ty moglbys sprecyzowac o co ci chodzi, bo za bardzo nie rozumiem pojecia "oles mnie wy...al na rec keya", mimo to na 99% jestem pewien, ze to bylo wylacznie z twojej winy.
Kryształek
22-02-2006, 07:41
Odp:
Nie mam premium account, ale mam zamiar kupić
Sorka, że wyglada jak bym nabijał posty w sondach ale chce na wszystkie odpowiedziec
A tym czasem lece do budy jak wroce odpowiem na inne papa :* ;)
Ja to dopiero miałem niefarta, zamiast w święta dostać pacca to mi się pacc w święta skończył -.-'' :confused:
I kto tu mówi że święta się mile spędza? xD
Knight Zbych
22-02-2006, 17:49
Mam pacc i napewno go przedłuże , chyba że będe trenil ... Lub nie będę już wcale grał
Og Chilly Pie
22-02-2006, 20:46
Nie mam PACCa ale napewno kiedys kupie :] to naprawde świetna żecz, wielu moich kumpli go ma i naprawde jest zaczepiście ;)
Matiz666
22-02-2006, 23:10
Kurde ja wam powiem ze nigdy nie mialem ale kupie kiedys. Mam kase nawet na rok pacca i pale sie do tibii, pustych expowisk na ank, lecz mnie zatrzymuje tylko jedna rzecz bez ktorej juz dawno bym pacca mial i pocinal na utani hur. Otoz jest to rzecz ktora sie zowie "szkola" a ze ja jestem w 3 klasie gimnazjum istnieje jeszcze termin "egzamin do liceum" ktory jest dla mnie WAZNIEJSZY niz jakas GRA i grajac ciagle w nia niczego sie nie naucze (poczesci wykluczajac Angielski). Nie jestem kujonem ani podobnym frajerem, jestem po prostu czlowiekiem ktory nie chce wyrasnac na IDIOTE jak niektorzy (nie bede wymienial nicki lecz zapewniam ze spotkaliscie sie z nimi kiedys). Ci "niektorzy" nie widza SWIATA po za Tibia i w ogole gowno ich obchodzi takie cos jak nauka. Ja tak mowie chociaz nie jestem najlepszy w nauce. Staram sie jak moge ale i tak jade na trojach i dwojach.
Miałem przed hackiem pacca, teraz robie nową postac i zamierzam kupić Pacc :faceoff:
Majory Hero
23-02-2006, 20:47
Jak dlamnie powinno być mam ale niewiem czy przedłuże :faceoff:
Alekanusek
23-02-2006, 20:59
Pacc do cudenko. :faceoff: Niedoscy ze mozna na nim wbic 2x szybciej lvl, to jeszcze te domki itp. Mam PACC drugi raz ( ale nie na tym samym koncie):cygaro: Moze i ktos myslec ze Pacc to strata pieniedzy. Ale jesli lubisz cos robic np. grasz w pilke nozna, to ile wydajesz na korki, strój, gale itp.??? WYjdzie z ponad 500zl (chyba troche mniej, ale o orginalki mi chodziB)
Tak czy inaczej, jesli lubisz grac w Tibia ( u mnie kazdy kumpel z podwórka co ma neta to pocina :dance: ) to mozna zainwestowac, bo sie oplaci. :faceoff:
Zabraklo opcji "Mam premium account ale juz nie gram"
@up
oplaci? niby jak? Pilka nozna to sport i na 100% wyjdzie na zdrowie. A tibia? Bedziesz siedzial 5 lat przed tym gownem waga ci urosnie o 20kg na starosc bedziesz gorzej chodzil. I jak skonczysz grac w tibie to powiesz "nie jestem juz dzieckiem zeby grac na podworku w pilke" oraz "zmarnowalem 5 lat swojego zycia :("
Yoh Asakura
24-02-2006, 23:30
Mam,gram i przedłużam :d
Alex Thor
25-02-2006, 12:26
Pacc to super rzecz i radze kazdemu kupic :D;p
Mam, zamierzam przedłuzyc i polecam innym :D .
Mastereczkka
26-02-2006, 08:31
Dromku .. jak bym nie mniała pacc to napewno bym nie grała w tibie. Kupiłam juz 7 razy, w Kwietniu będzie 8 i może na rok. Zależy jak kasa pozwoli ; d
hihi
nie miałem, kupic chciałem, grac przestałem:baby:
[QUOTE=AdiTheMaster]- Mam taki sam problem jak ty lecz ja z tego wybrne :] mam swoje sposoby jednym z nich jest to ze sam nazbieram kase i ich wyblagam(oczywiscie rodzice maja na to kase ale nie wola mi za to kupic cos innego :( )mysle ze cierpliwie do 1 kwietnia uzbeiram 95 zl i kupje na tibia.pl bo tu chyba najlepiej,najlatwiej i najszybciej.
Bardzo Polecam wszystkim kupno pacca bo bardzo ulatwia gre i nikt cie nie tknie (chyba ze ma pacca albo +80 lvl).;)
Cyber Demon
27-02-2006, 07:49
kupowalem PACC przez Tibia.pl i bylo super :P
w marcu kupie 2 raz
ja nie mam i nie bede mial raczej (slaby budzet:) )
ale kolega ma i wiem ze daje to olbrzymie korzysci.
jakbym tylko mogl to bym kupil
Gatho Gokhinin
10-03-2006, 10:44
Nie mam, ale kupię :P Odp nr. 1
Ethorahses
23-03-2006, 23:24
Ja pacca niegdy jeszcze niemiałem, ale mam zamiar kupić na wakację żeby pozwiedzać nowe Wyspy. Oczywiscie prze Tibia.pl ;)
@Drom
Przydały by się sondy takie jak na tibi.com ale przetłumaczone na polski, lub zrób dział w którym można pisać propozycje sond.
Kamil_Guma
08-04-2006, 19:33
Elo
Jest Taka Mozliwosc Zeby Miec Tylko Outfit Pacc A Miec Facc (ale Zeby Kazdy To Widzial A Nie Tylko Ja !) Jak Bedziesz Ktos Wiedzial Jak Mi Pomoc Gotowy Jestem Zaplacic W Gp Na Swiecie Lunara!!!
Gadajcie Do Mnie Na Gg :8687663
Z Gory Dzieki !!!
Scroll Down
No,scroll Up !;]:)
Mam premium account i zamierzam go przedłużyć..
180zł to jakby nie patrzec nie dużo za pół roku (patrząc na to ze gdyby chciec np. kupować jakąś nową, oryginalną gre, co miesiąc, juz po dwóch miesiącach wydalibysmy pewnie więcej niz za tego PACC).
Gdzie przedłuże? #tibia.pl ofkoz!
Mystic.Molesta
24-04-2006, 10:58
Chciałem kupić, lecz brak pieniędzy daje o sobie znać. Mam plan kupić, lecz jest tymczasowo nikły, ponieważ później będę musiał przedłużać... Ciężka sprawa. :)
Yea Pacc rox ;p Mialem i bede miec ;]
poisoner
03-05-2006, 09:57
Ja miałem pacca, ale juz mi sie skonczyl i narazie nie kupuje nastepnego, bo odechcialo mi sie grac w tibie. I oczywiscie polecam kazdemu kto chce miec lepszy level niz 30 w tibii zeby se kupil pacca bo bez niego nie da sie grac.
Maciek Mastah
03-05-2006, 17:55
kiedyś w wakacje... ;)
a zna ktos kogos na elerze który kupoje pacce za przedmioty?(kase)
premium account jest rzeczą wspaniałą ale prosiłbym cie Dr. Omader abyś w końcu je zakupił dziś mija juz 9 dzien od daty mojego wyslania pieniedzy a napisalem juz z 4 moze 5 maili i odpowiada mi jakis automat.:o
ale mimo to poprzedniego pacca mam dzieki tibia.pl i bardzo polacam, tylko teraz chce go przedluzyc i nie zostal jeszcze zakupiony... :( ;(
prosze o kontakt bo jesli cos jest nie tak to nadal mam dowod wplaty...
mimo to fajnie ze chociarz, ze jest w polsce ktos kto moze zakupic dla nas pacc :]
O juz doszedł, Dzieki ci Dr.Omader sorka że cie męczyłem PM ami na tibii ale zrozum moją sytuacje mialem malo dni i gildie na karku...
jeszcze raz dzieki!! http://www.tibia.pl RULEZZZZZzzzzz
Bez pacc ani rusz na ten mlvl ktory mam jako facc bym sie musial kilka miech meczyc a tak to duzo szybciej i ogulnie cool ^^
Korialstrasz
16-05-2006, 22:41
Mysle ze przez PACC bym sie jeszcze bardziej uzaleznil od tibii, wiec ABSOLUTNIE nie bede go kupywal bo jeszcze mi sie spodoba i bede tych PACCow kupywal dziesiatki... Takie jest moje zdanie.
Ja jestem jednym z tych 2% ludzi na forum, czyli "Miałem kiedyś premium account, ale stwierdziłem, że to strata pieniędzy". Może kiedyś zmienię zdanie.
Ja mam zamiar kupic, ale przez Allegro (http://allegro.pl/) wiem, ze to jest nielegalne, ale tanio(i..napiszecie? czy, jak sie kupi, to mozna miec potem haka?)
:|
Ja już zakupiłem przez tibia.pl. Teraz na niego czekam ;)
Co myśle o PACC'u? Wypowiem się gdy mi sie skończy ;).
Narazie zaznaczyłem Nie mam premium account, ale mam zamiar kupić
Dasha Kumagai
03-06-2006, 13:57
Ja kupie pacca jak wbije 45 lvl xD jeszcze nie miałam nigdy .. Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)
Też uważam że to strata pieniędzy ale jak ma się sponsora :] ?
Mam premium account i zamierzam go przedłużyć..
180zł to jakby nie patrzec nie dużo za pół roku (patrząc na to ze gdyby chciec np. kupować jakąś nową, oryginalną gre, co miesiąc, juz po dwóch miesiącach wydalibysmy pewnie więcej niz za tego PACC).
Gdzie przedłuże? #tibia.pl ofkoz!
Też tak myślę. Kasa za PACC jest jak kupienie gry na pewien czas, a FACC jak demo.
heh ja kupilem niedawno pierwszy pacc i musze powiedziec ze nawet fajna zecz gdyby nie takie drogie kupil bym na kilka lat :]
a tak to musze odkladac kaske co 3 miechy XD ale expi sie fajnie jeszcze jak sie ma kumpli dobrych to hunty niezle sa na hydrach itp... genialna zecz ale za droga:]
i tak pewnie kupie
i wario ja kupilem tez na allegro nie moga cie haknac tak nic ci nie wysylaja i nie podajesz im pasow tylko imie postaci i swiat. nie ma szans zeby cie hakneli a next pacc kupie hyba przez tibia.com (bo najtaniej) XD
BEZ PACC'A ŻYĆ SIĘ DA!!! Ja tam kupie gdy bede miał 50 lvl bo wtedy sie to opłaca, tylko jak deadam (1 na miesiąc średnio) to musze lvl robić od nowa ale sie tym nie przejmuje dużo.Według mnie to tylko wymuszanie kasy ale muszą jakoś programiści żyć, mimo tego PACC jest przydatny bo można dzięki niemu zdobyć wiele rzeczy i zwiedzać cały świat.Zachęcam każdego aktywnego gracza Tibii do wzięcia PACC'a w okresie 50 lvl. I jak mówiłem BEZ PACC'A ŻYĆ SIĘ DA!!!
-=WOLF=-
08-06-2006, 21:54
Ja PACC's kupuje sobie na wakacje XD:cup:
ja chciałbym mieć P ACCa, ale nie za takie pieniądze! ludzie! za taka kapuche można se na księżyc polecieć! moglyby obniżyć trzymiesięczne opakowanie do 50 zł! albo jednodniowe paczki po 1,50 :D
głównie z tego powodu uważam, że wielu ludzi z P ACC to P ACCany :)
Baartoss
11-06-2006, 14:52
Osobiście uważam=, że PACC to wspaniała rzecz i zgadzam się zopiniami, że jak się zacznie grać to już nie można grać be niego... i w tym problem :P... Ja narazie nie mam PACC planuje kupić jak bd miał wysoki lvl ok.40-50... A może nawet na wrzesień sobie zapodam ;] Się zobaczy :P
Pawel Szpieg
12-08-2006, 09:09
Normalnie Jestem WŚciekŁy,przez Przypadek Nie ZatwierdziŁem Paca I Go OdrzuciŁem I Co Teraz Czy Strace Hajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bramor Shuruk
12-08-2006, 14:18
Celloz to, ze ciebie nie stac na pacca nie oznacza, ze to jest strata pieniedzy.
Wedlug mnie 100 zl na 3 miesiace to nie jest duzo.
Dla mnie to nie jest strata pieniedyz bo 20euro to sa nie cale 4godziny pracy :D
Kocham Niemcy :P xD
paruvkovic07
12-08-2006, 18:59
Ja nie mam zamiaru kupować.Uważam że to strata pieniędzy.Nie lepiej porobić coś innego niż siedzieć na Tibii i nabijać lvl? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.