PDA

Pokaż pełną wersje : Bear Legs

Zuno Ryder
20-02-2006, 21:20
Witam. Ostatnio Nizahe Inferno na morganie sprzedawał BEAR LEGS. Chciałbym się dowiedzieć co to, z czego wypada, jak wygląda :P Dosłownie wszystko co wiecie na ten temat. Słyszałem, że można to wylootowac z The Old Wilow (czy jak to się pisze :P), lecz nie wiem czy to prawda. Proszę o odpowiedź.

Michałeq
20-02-2006, 21:54
Boże.... a ty słyszałeś o rat armorze? Leci z The Rat Imperator!!! A wczoraj koleś z gildii to wylootował i kupiłem za 35476565k :D. Ale interes zrobiłem, nie?

A tak na serio, koleś se dla jaj napisał na trade, a ty to łyknąłeś. Proste... nie ma żadnego powodu na pisanie tematu na forum. Takie tematy można z założnia kasować:evul: bo już nawet szkoda sie rozpisywać....

Markizek666
20-02-2006, 22:22
WoW, jaki ots? plx plx plx podaj IP plx.
Na moim ots jest rabbit shield.
Ehh.... koles se dla jaj napisal ;)

Bosky
21-02-2006, 03:44
To jeszcze ch.... na eterni gościu opychał Crown Botsy hehehe (new rare upgrade).

Zuno Ryder
21-02-2006, 07:12
O Boże... 144lvl, najlepszy na morganie nie robi sobie takich jaj. Jak nie wiecie to nie piszcie glupich postow

Sashion
21-02-2006, 07:27
Skąd wiesz ze nie robi? Nie ma takiego itemu -.-'' Gosc sobie robił jaja i tyle!!!

Raflas
21-02-2006, 07:37
Jak ma 144lvl to niemoze se jaj porobic? musi smetnie grac caly czas i nic nie mowic tylko expic? Stary pomysl troche zanim cos napiszesz...

emilok
21-02-2006, 07:55
Stary pomysl troche zanim cos napiszesz...
marzenia scietej glowy.........

Zuno Ryder
21-02-2006, 08:12
postaram się mieć screena? -.-

Fillipex
21-02-2006, 08:18
Tylko jak bedziesz mial ss'a to nie tego ze on pisz na trade ze sellije tylko ss tego itemu... jak pokazuje w doepo czy na trade... -.-'

Markizek666
21-02-2006, 08:26
postaram się mieć screena? -.-

Jesli wies ze sa te "bear legs" to po c***a piszesz to na tibia.pl? he?
Ja mam magic plate legs leci(maja 12 obrony!) z Orcha solo go zabilem ^^
I co jak mowie ze mam to znaczy ze mam, wez sie schowaj :>

Michałeq
21-02-2006, 12:42
@Modki
Skasujcie ten temat, plx, bo za miecha tu bedzie 9664 postów, w którym każdy po kilkadziesiąt razy bedzię pisać, że koleś sie dał nabrać -.-''

Na tym koniecB)

Zuno Ryder
21-02-2006, 14:08
Grrr!!! ZROZUMCIE W KOŃCU, ŻE SOBIE NIE ŻARTUJE!! I NIE PROSZĘ WAS O KOMENTARZE TYPU ON SOBI ROBIE JAJA, TYLKO O KONKRETNE ODPOWIEDZI!

Edit:
@Markizek~
Zacznijmy od tego, że to czy będę miał screena zależy tylko od tego czy nizahe będzie miał je w domku. I potwarzam jeszcze raz NIE PROSZĘ WAS O KOMENTARZE TYPU ON SOBI ROBIE JAJA, JA MAM TO ALBO TAMTO, TYLKO O KONKRETNE ODPOWIEDZI!

Duch Guardi
21-02-2006, 15:00
po prostu ktos robil spbie zarty :cygaro:

Dzidzius
21-02-2006, 15:23
Zanim cos powiecie to pomyslcie. Wiem ze nikt nie slyszal o tych legach czy czemu, ale czy znamy wszystkie itemy tibii?? Mozliwe ze wypadaja tego typu rzeczy z the old widow jednakze bardzo rzadko;) .
Jeszcze jedno czy uwiezycie jak wam bym powiedzial ze wylootowalem great axe
z orshabaala?? Napewno nie. A czemu bo znamy juz loota z orsha jest nim thunder hammer...

Zuno Ryder
21-02-2006, 15:26
Zanim cos powiecie to pomyslcie. Wiem ze nikt nie slyszal o tych legach czy czemu, ale czy znamy wszystkie itemy tibii?? Mozliwe ze wypadaja tego typu rzeczy z the old widow jednakze bardzo rzadko;) .
Jeszcze jedno czy uwiezycie jak wam bym powiedzial ze wylootowalem great axe
z orshabaala?? Napewno nie. A czemu bo znamy juz loota z orsha jest nim thunder hammer...

Ktoś rozsądnie mówi w końcu :)

boorex
21-02-2006, 16:03
Siemka, nie zamiezam cie wysmiewac i jak widac jestem z Morgany.

22:21 Tathar De'fire: Yoyo
22:23 Nizahe Inferno: yo
22:23 Tathar De'fire: Can u make a look on this legs?
22:25 Nizahe Inferno: 22:25 You see bear legs (Arm:8).It weighs 33.00 oz.
22:26 Tathar De'fire: nicee... Loot or qest ?
22:26 Nizahe Inferno: The Old Widow loot
22:30 Tathar De'fire: Rox, thx 4 info cya

Nie mowie ze w to odrazu wierze, ale nie mowilbym odrazu ze to brednie ... Kto wie co siedzi w tej tibii tym bardziej ze Nizahe nie jest jakims durnym 13-15 latkiem jest szanowany na naszym swiecie i raczej jest inteligentny.
PzdR

Zuno Ryder
21-02-2006, 16:15
Dzieki za slowa poparcia Tathar. :) Dzisiaj duel plax :p

SzPiLa_ThoRn
21-02-2006, 17:17
Eh , nie chce tu nikogo ośmieszać ale to co mówi ten chłopak może być prawdą. Nikt nie wie co wypada z tych nowych bossów (pewnie też nie uwierzycie ,że z jednego z nich wypada dwarfen helmet). Jak możesz to poproś kolesia który ma legi ,żeby ci je pokazał na trade i zrób filmik / wklej screena :)

Szpila~

Jojo Ninja
21-02-2006, 17:19
Wiecie ... może być różnie :)
Może to być jednak prawda, ale ... ^^
22:23 Tathar De'fire: Can u make a look on this legs?
22:25 Nizahe Inferno: 22:25 You see bear legs (Arm:8).It weighs 33.00 oz. Sie skubany 2 minuty zastanawiał, taki text też mógłbym napisać w 2 minuty :) Nie mówie że to prawda, tym bardziej nie mówie że to fake :)
Moje zdanie

~Yours Jojo

Master of Bymber
21-02-2006, 17:57
No tak:cygaro: , a na Refugii na trade jakiś gostek napisał, że sprzeda small sabre i napisałem do niego i mówi, że to joke więc te bear legi to chyba też jokeB)

LolnY
21-02-2006, 18:13
Mam plan. Napisz że kupisz. Daj sensowną oferte tak np. 100k (nie musisz tego mieć). Daj mu cokolwiek na trade i zrób screena. Jeśli to nie wypali to poprostu poproś o SS. Bardzo chciałbym wiedzieć czy to prawda. :dance: :faceoff: :dance:

Zuno Ryder
21-02-2006, 19:10
Mam plan. Napisz że kupisz. Daj sensowną oferte tak np. 100k (nie musisz tego mieć). Daj mu cokolwiek na trade i zrób screena. Jeśli to nie wypali to poprostu poproś o SS. Bardzo chciałbym wiedzieć czy to prawda. :dance: :faceoff: :dance:

Kiepski plan ;] Za takie coś możesz być hunted na morganie

Edit:
Eh , nie chce tu nikogo ośmieszać ale to co mówi ten chłopak może być prawdą. Nikt nie wie co wypada z tych nowych bossów (pewnie też nie uwierzycie ,że z jednego z nich wypada dwarfen helmet). Jak możesz to poproś kolesia który ma legi ,żeby ci je pokazał na trade i zrób filmik / wklej screena :)

Szpila~

Co do screena... Postaram się zdobyć, ale nie obiecuje. Niz~ teraz zajęty wojną :S Na morganie i titanii
Odnośnie dwarfen helmet... Screen ;] Secura\Venore
http://img113.imageshack.us/img113/5126/dh7hl.png

Ardes
21-02-2006, 19:19
hmm... nie wiem. pewnie sie wyglupiał... :cygaro:

Zuno Ryder
21-02-2006, 19:33
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Ile Razy Mam PowtarzaĆ, Że Nie ProszĘ Was O Takie Komentarze?!?!?!?!
ProszĘ Tylko O Komentarze OsÓb KtÓre CoŚ WiedzĄ. Koniec "."

Kraaj
21-02-2006, 19:41
Podobnie jak beholder helmet czy dwarven armor...

Dwimenor
21-02-2006, 19:47
Będzie film z tymi legami w roli głównej to ludzie uwierzą. Do tego czasu podpisuję się pod tym, że to joke.

Taka sama historia z Wand of banuta na Refugii. 2 graczy chwaliło się, że zlootowało to(między innymi na tibia.com i tibianews.net). Prawie wszyscy im wierzyli i gdy ktoś twierdził, że to kawał(sporo nas było) to zaraz się oburzali. Nie było absolutnie żadnego dowodu na istnienie tej różdżki, a ludzie nadal wierzyli w jej istnieje. Co więcej-historia żyła swoim życiem i ludzie dalej wymyślali jakieś opowieści o Wand of banuta.
Tak samo jest tu. Ktoś se jaja robi, a ludzie w to wierzą.

Ile Razy Mam PowtarzaĆ, Że Nie ProszĘ Was O Takie Komentarze?!?!?!?!
ProszĘ Tylko O Komentarze OsÓb KtÓre CoŚ WiedzĄ. Koniec "."
Ja wiem: póki nie udowodnisz że to istnieje(film, to zdjęcie łatwo podrobić. A w tym wypadku filmu nie podrobisz) to nie istnieje.

hide
21-02-2006, 22:36
Czas mija a screena jak nie było tak niema...
No może te legsy jednak istnieją [nie to żeby post bez screena mnie przekonywał, ale mam nadzieje :> I dlaczego Old Widow miałaby upuszczać loot związany z miśkami ? :/]

Bujak
21-02-2006, 22:49
Bosh ludzie nie mozecie poprostu ladnie poprosic tego klienta o screena ew. o pokazanie itema (DO ss'a)... Powiedziec ze na forum chcialbys sie dowiedziec czegos o tym wiecej, ale nikt o tym nic nie wie itp... :| a nie zasmiecacie forum

BTW. Zuno Ryder co to screena (tego co wkleiles) jaka ty masz karte graficzna? MiVidia1 beta4 ? :]

Dark Alphadron
22-02-2006, 07:38
Podpisuję się pod opinią że dopóki nie zobaczę to nie uwierzę. Poza tym z Old Widow takie g***o raczej nie wyleci. I nie gadaj że nie chcesz takich komentów bo po pierwsze to jest nawalanie postów, po drugie i tak takie posty będą a po trzecie jeżeli to jeszcze raz usłyszę to zaraportuję twoje posty jako spam. A chyba już wiesz że to już krok do stanu zwanego :ban:

Krizz
22-02-2006, 08:07
Chcesz się dowiedzieć?
Idz do lasu i znajdz beara wyrwij mu nogi i będziesz miał bear legsy...

boorex
22-02-2006, 08:13
Tak tak ja wiem prosicie o ssa itp itd ale zdajecie sobie sprawe jak ciezko dojsc do Nizahe ( najwyzszy lvl u nas) widze go 1 na 2,5 tyg. jak przebiegnie obok mnie a tez latanie za nim i darcie za przeproszeniem mordy o pokazanie na trade lub cos innego to glupota w czasie wojny tym bardziej jest on baardzo zajety a gdybys poszedl tak jak ktos wyzej mowil do niego dla jaj bez kasy ze niby chcesz kupic to potem bys musial placic rownowartosc oferty ;) w kazdym badz razie glupie pomysly :) taka jest morgana... sprobuje sie wbic na noob chara i cos zdzialac moze jak bedzie mial lepszy dzien to zwroci uwage... cya Pzdr dla ludzi z Morgany i z Mors Principium Est ^.-
@Edit:
KTos tam mowil ze napisalem te rozmowe...NIE ONA NAPRAWDE sie odbyla...zreszta ja swoje wiem mam do Nizahe 55% zaufania wiec nie bede tutaj sie klucil o istnienie spodni z miska..baba

Nexus Gold
22-02-2006, 08:19
Noo jasne..... Ja mam bear set.... Mam też mino set i orshabaal seta :faceoff: a orshaballa zabilem na 28 levelu sorkiem bez promocjii B)

Galman
22-02-2006, 08:51
Zapraszamy Cie Na Stronę WWW.TIBIA.PL i zobacz czy istnieją niejakie Bear Leg:P(Ach te moje przemówienia^^)

Kajzer
22-02-2006, 12:46
Zapraszamy Cie Na Stronę WWW.TIBIA.PL i zobacz czy istnieją niejakie Bear Leg:P(Ach te moje przemówienia^^)
to ze na tibii pl ich nie ma nie znaczy ze nie istnieją

ale nie istnieją;]

Michałeq
22-02-2006, 13:00
Dobra, wygrałeś, bear legi isnieją, przyznaję, jeśli ma Cię to uszczęśliwić, popełniłem błąd, istnieją, przepraszam, ale plz zamknij ten temat -.-.

PS: Może i macie racje, bear legi istnieją, ale po1 za durna nazwa, a po 2 to muszą być jakieś dowody, jak zawsze.

bosal
22-02-2006, 13:24
no jak istnieja to daj dowod :) sam zobacze, a i jescze jak zrobic legi z niedzwiedzia :dance:

Gtyk
22-02-2006, 13:47
A to az taki problem przejzec spr tibii i zobaczyc czy jest tam cos co moze przypominac jakies bear legs?;) Bo watpie zeby taki przedmiot mial spr innych normalnych spodni, takie cos obecnie w tibii nie przechodzi...

A o ile dobrze pamietam przegladajac kiedys po ostatnim update spr zadnych takich spodnie nie zobaczylem... A jezeli ich tam nie ma, to znaczy ze takie legi nie istnieja... bo kto chcialby miec rare z wygladem leather legs?;)