Pokaż pełną wersje : Jak zamierzasz zakupić premium account?
Dr. Omader
20-02-2006, 21:31
I ostatnie pytanie narazie, tym razem do tych, ktorzy planuja kupic premium account.
W jaki sposob zamierzacie je zamowic?
Prosze sie nie bac, jesli zaznaczycie opcje "za pieniadze/przedmioty w Tibii", tych danych CipSoft nie dostanie i nie sa one podstawa do zbanowania was, tak wiec nie macie sie o co martwic :P
Dziekuje za odpowiedzi. :)
Lord Dreathan
20-02-2006, 22:03
Przez Allegro albo od kumpla :D
Inhabitant of Morgana
20-02-2006, 22:07
kupie przez tibia.pl ale jak bedzie kasa to przez tibia cash oczywiscie :D
Jeśli kupię, to raczej przez tibia.pl, trochę drożej ale prościej :D
Oczywiście Tibia.pl ;).
Up: Mało jest osób, które naprawdę prowadzą taki handel. Głownie to kolesie z USA, Brazyli, Szwecji, bynajmniej nie z Polski.
Swego czasu planowalem kupno PACC-a za GP i znalem nawet osobe, która takie 'świadczenia' prowadzila (rzeczywiscie byl to Szwed) niestety złośliwość rzeczy martwych odwiodla mnie od tego pomysłu. A co do Polaków sprzedających PACC to zastanówcie sie dobrze bo zwazajac na realia (PACC kosztuje prawie 1/10 wyplaty przecietnego polaka) jest malo prawdopodobne, ze traficie na uczciwego 'sprzedawcę'.
Klikaczz
20-02-2006, 23:51
raczej nie przez tibia pl bez obrazy ale poco mam kase wydawać jak moge zaoszczędzić około 20 zł:)
Ja kupuje w kafeji :D doplacam 5 zł i mam za kilka godzin pacca
Andrealfus
21-02-2006, 08:04
ja kupiłem pacca (wczoraj xD) od zwykłego gracza (br? :d) po oczekiwaniu 2 tygodni dostalem pacca :)
Pioter Guards
21-02-2006, 08:05
Ja kupiłem za kase w tibii, od polaka i mnie nie oszukał
Andrealfus
21-02-2006, 08:16
trzeba trafić w tibi na dobre kontrachenta, zazwyczaj na takiego, którego qmpel ci polecił ( kupił od niego pacc i nie bylo zadnych przekrentow)
----------------------->
sa uczciwi polacy :)
A ja się do żadnej grupy nie zaliczam,bo będę kupował brata kartą
Master Slayer
21-02-2006, 09:24
I ostatnie pytanie narazie, tym razem do tych, ktorzy planuja kupic premium account.
W jaki sposob zamierzacie je zamowic?
Prosze sie nie bac, jesli zaznaczycie opcje "za pieniadze/przedmioty w Tibii", tych danych CipSoft nie dostanie i nie sa one podstawa do zbanowania was, tak wiec nie macie sie o co martwic :P
Dziekuje za odpowiedzi. :)
Ja chcem kupic pacc za kase i intemki w tibi:Dnieboje sie tego powiedziec wieże ci że tibia.com niezobaczy tych danych
Sixon of Lucera
21-02-2006, 10:15
@up
gm bardzo chcialby poznac twoj nick w tibii ;p
@topic
ja kupuje jak moj kumpel z rl przez tibia.pl ;p
Evil Beawer
21-02-2006, 11:06
A ja Karta... bo nie za bardzo ufam innym sposobom.. a pozatym karta jest chyba najszybciej... Proponowano mi kupno pacc.. za Tibijska kase... no ale sorrryyyy.... 140k za 3 miesiace to dziabke za duzo....
Knight Simon Dark lord
21-02-2006, 11:10
ja płace zawsze przelewem wychodzi to drożej niż tibia.pl (ok.120 złotych ze wszystkim zalezy od kursu euro) ale jakoś jeszcze nie postanowiłem zaufać tibi.pl i dromowi (bez urazy)
slimaczek
21-02-2006, 11:37
Na poczatku mogles dodac aby tutaj nie brali udzialu ci ktorzy nie chca kupic :P Mi kupil brat karta kredytowa, teraz to qmple kupuja od niego przeze mnie. teraz wogole jest niski kurs, 72 zl za 3 miechy pacca, kiedys jak kupowalem to bylo 85 ;P
oczywiście że Tibia.pl :):):)
Blade Elf
21-02-2006, 13:06
Jeśli już to kupie na Allegro u kogoś pewnego... na tibia.pl jest drożej :( I tak ten cały pacc jest strasznie drogi jak na taką gre :(
Dwimenor
21-02-2006, 13:24
@up
WoW wychodzi drożej i nie ma czegoś takiego jak Facc...a ludzie jednak w to grają. I to całe rzesze ludzi.
rockslayer apokaliptyk
21-02-2006, 13:45
fajne powtórka 4 sondy tylko pytanie zmienione LOL , ale i tak fajny pomysl z sondami
No peirwszego kupilem od firmy Drom :P ale juz nastepne (sory Drom) to za kaske w tibi bo ciezko z kasa w rl, a bez pacca to tibia traci uroki;/ No i wkoncu nie odpowiedzialem tak jak wiekszosc:P
P.S. a tak w ogole te sondy to super pomysl;)
Napewno kupiłbym od firmy Drom.
Kurtwood
21-02-2006, 15:09
Zazwyczaj kupowalem pacc przez allegro ale teraz postanowilem ze w przyszlym czasie zaplace te 120k w tibii. Taką sumę mozna kupic na allegro juz za 60 zł wiec wychodzi ze pacc jest dla mnie tanszy o 1/3 stawki od mojego starszego sposobu :)
Ricky - Norek
21-02-2006, 16:45
Ja kupie to przez tibia.pl :P
Articuno
21-02-2006, 17:05
hmm... ja chce kupic w rynku we wroclawiu... chce...kolega mi doradzil bo tez kupuje nie wiem co to jest ani w ktorym miejscu to jest... jak ktoś z Wrocka wie o co mi chodzi niech napsize szczegoly tego sklepu/budki...:D
rockslayer apokaliptyk
21-02-2006, 18:28
jestem z wrocka, ale nie wiem o co ci chodzi:]
Rascal Alton
21-02-2006, 18:32
kupie przez tibia.pl lub tibia.org.pl
allegro sux! jak kiedyskupiłem to 2 tyg. czekałem.
Siersciuch
21-02-2006, 21:14
Mojego pierwszego PACCa kupiłem przez Droma, ale jako że mam jeszcze 2 miesiące do jego końca to wciąż zastanawiam się czy następnego kupić tym samym sposobem, czy też kupić przez tibia.com.
Elite Silver
21-02-2006, 23:06
Chciałbym kupić od tibia.pl ale zostaje mi tylko kumpel (chyba)
Nexus Gold
22-02-2006, 01:18
hehehe brakuje kolejnej odpowiedzi TYLKO DLA KOBIET "Nieobchodzi mnie jak!!! Ma byc i juz " :faceoff: :faceoff: :faceoff:
jaruczek
22-02-2006, 10:48
fajne te ankiety :) zagłosowałem na wszystkie pozdro!
Kobita Chaosu
22-02-2006, 10:54
No Więc 1 raz kupiłem wysyłając kase listem potem znowu tak samo ale już pacca niebylo złodzieje następnie kupiłem za kase w tibi ;p a ostatnio Przez Tibia pl TY For Dr.Omader xd
Ja kupiłem pacca za kasę w tibi... Muszę powiedzieć, że nie jestem zadowolony. Gościu mnie wrabia już od prawie tygodnia. Na początku coś tam mówil, że niby bank coś przelew zwalil czy cos. No ale pacc mialbyc juz na 100 % we wtorek (najpóźniej). Jak wszyscy wiedzą dziś mamy czwartek. No i nie powiem żebyście nie kupywali pacc przez kase w tibi, ale. Powiem tylko, że wczesnije mój kumpel kupił tak samo i pacc dostal. :(
frienzen
22-02-2006, 16:59
czy kjupowanie pacca ptibijcką kase i itemy jest faktycznie zakazane?? bo jak czytałem regulmin tibii to było napisane żę tylko sprzetarz tibijskich itemów za prawdziwą kasę jest zakazany:/
Dr. Omader
22-02-2006, 17:07
czy kjupowanie pacca ptibijcką kase i itemy jest faktycznie zakazane?? bo jak czytałem regulmin tibii to było napisane żę tylko sprzetarz tibijskich itemów za prawdziwą kasę jest zakazany:/
Efekt koncowy jest taki sam jak przy sprzedazy itemow. Koles sprzedaje pacc i dostaje za to itemy/pieniadze w tibii. Rownie dobrze moglby te itemy kupic i na to samo by wyszlo. Dodatkowo CipSoft nie chce dawac duzego pola do popisu scamerom, ktorzy oszukuja ludzi na paccach. Gdyby to bylo legalne to byloby ich znacznie wiecej.
Og Chilly Pie
22-02-2006, 20:52
kurcze zaznaczyłem opcję nr 1 , ale nie jestem pewien czy kupując nie skorzystyam z jakiegoś resellera, jak zwykle problem z wyborem opcji... co za ironia xF
nie zamierzam jeszcze kupować więc nie wiem w jaki sposób kupie
Jak na razie zabuliłem 170 zł dr.Omaderowi, a PACC jak nie miałem tak nie mam. Jednak naprawdę w niego wierze i mam nadzieje, że po raz kolejny wyjdzie na świetnego gościa. Tylko czemu nie odpowiada na e-maile? Tak myślę, że kolejnego PACCA też kupie przez Tibia.pl tylko mam nadzieję, że będzie trochę szybciej (czekam juz 4 dzień 8o )
Ja tam chyba kupię pacca przez tibia.pl, ale to drożej i nie wiem czy w końcu kupie przez tibia.com kartą :(
zastanawiem się tak już 3 miesiąc:p
Selverius
26-02-2006, 03:04
ja kupilem pacca w tibi od polaka :) zapytalem sie "sprzedajesz pacca a on tak napisz do brata to jego name %#$% troche sie wachalem ale zaplacilem i pacc doszedl w 10 min " niewiem jakim cudem ale sprzedal bez wachania ;) niektorzy polacy niekradna chociaz wiekszosc to zlodzieje itp
Mastereczkka
26-02-2006, 08:28
Już 7 razy kupowałam przez tibia.pl !! 100% pewności , więc raczej nie kupie u jakiegoś nooba : p
Basenik Knight
27-02-2006, 13:30
Ja mam juz pacca kupilem znaczy sie dostalem od kumpla:faceoff: a wy nie:dance:
Dlaczego ostatnie trzy sondy są tylko o PACC ?
Dr. Omader
02-03-2006, 22:50
Dlaczego ostatnie trzy sondy są tylko o PACC ?
Bo to dopiero rozgrzewka :)
Wkrotce pojawia sie nowe pytania! :)
Siggurdius
04-03-2006, 05:16
Pewnie od resellera, ale nie od tibi.pl - ceny są dużo zawyżone i drom dobrze na tym zarabia (biorac pod uwage kurs euro placac 280zl za pacc nabijacie im kase)
Dr. Omader
07-03-2006, 10:38
Pewnie od resellera, ale nie od tibi.pl - ceny są dużo zawyżone i drom dobrze na tym zarabia (biorac pod uwage kurs euro placac 280zl za pacc nabijacie im kase)
Ceny sa takie na jakie pozwalaja mi podatki, a zysk jest mniejszy niz maja ludzie na allegro wlasnie przez podatki...
Jerkov Thundersword
10-03-2006, 09:34
Nie wydaje mi się, aby kupno PACC za pieniądze i przedmioty z Tibii było legalne. Po konsultacji z tutorami jestem już pewien. :confused:
Gatho Gokhinin
10-03-2006, 10:47
Kupię przez Tibia.pl- wg mnie najbezpieczniej ;p. może kiedyś np na Święta Bożego Narodzenia kupię za gps hyhyh nie legalne wieeem :P Oczywiście nic nie gwarantuję ;)
Ufff ostatnie pytanko...
Ziem Magic
17-03-2006, 16:15
Bo to dopiero rozgrzewka :)
Wkrotce pojawia sie nowe pytania! :)
Ok,ale kiedy te nowe sondy będą?
Bo czekam i się doczekać nie mogę...:(
Oczywiscie tibia.com i kredytowa :)
Siwulkins
06-04-2006, 21:21
Ja najbardziej ufam firmie DROM i od nich kupie juz 2 pacca !! :P
paffelek
03-05-2006, 00:38
Najchętniej kupiłbym przez pieniądze w tibi bo nie stać mnie naprawde na PACC ale musiałbym znaleść uczciwego sprzedawce a takich mało teraz :/
Jak nie to może coś ukulam :P
ziomalek463
03-05-2006, 09:00
Nie wiem czy będę wogóle grać z PACC'em dlatego nie wybrałem żadnwj opcji.:(
No ja to tylko tibia.pl, juz raz zaufalem i nie zaluje :D:D:D:D
Mefisto of Deth
04-05-2006, 09:48
Moj pierwszy pacc byl kupiony przez tibia.pl dotarl dosyc szybko bo w 3 dni i chyba znowu kupie na tibia.pl :)
Kowal123
04-05-2006, 10:14
Ja to oczywiscie od resellera :D:D:DB) ;)
sliwonkk
06-05-2006, 20:39
nie kupie bo za drogo ;(
Darkness Asassin
20-08-2006, 23:56
Postaram sie kupic pacca za pieniądze w Tibi ponieważ szkoda mi 90zł na pacca... wkoncu to jest tylko gra i jak mnie ktos oszuka to znowu nazbieram gp i bede próbowal do skutku :/ a tych co mnie oszukaja postaram sie powybijać :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.