Pokaż pełn± wersje : 6 Pekerów, Nebula, 15+fragów, - Power Rangers
Braincreator
20-02-2006, 22:09
Zapraszam do obejrzenia naszego najnowszego filmiku PK, w którym pekowalismy ekipa 6 osob, 4 sorcow 20+ z mnóstwem runek, oraz 2 noob-desperatów, fragów jak sami zobacyczycie jest sporo i level jakie padają są bardzo różne, filmik naprawdę godny uwagi :)
Moja wersja (rekord unjustow i piekne zakonczenie :P)
http://rapidshare.de/files/13737753/lutyheh.rec.html
Wersja kolegi, (raz dojezdza kolesia solo, czego nie ma na moim filmiku i pod koniec swietna zabawa z 63msem - sami sprawdzcie czym sie zakonczyla ;) )
http://rapidshare.de/files/13738364/wschodnia.rec.html
link do tibicams
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5915
Licze na feedback :D
Pozdro z od 6 desperatów z nebuli! :D
Cecar__4
21-02-2006, 01:43
HRHR jestem pierwszy MUKA <(^.^)>
GOGOGO NEBULA !!!!B)
02:20 Royal'Paladinos: loga dalem bo namnie poleciala <- a tego pana to ja jeszcze pamietam hmm dlatego gram Refugi zeby mnie jakis nobek z inymi nobami nieubil czasem :D:D:D:D
Hauhauahau nigdy nie lubiłem ogl±dać pekowanie low lvl ale ten filmik jest naprawde nice. Co się u¶miałem :D good job
Siggurdius
21-02-2006, 06:47
Filmik dosc zabawny, ale wasze zachowanie jest dosc zalosne, niestety
...nigdy mnie to nie bawi bo ofiary nie stawiaja oporu, uhnie sie maximum 3 razy albo ma uhy i sie nie uhnie co zdarza sie czesciej, takze filmiki nie sa super ciekawe ;)
No nawet nawet peking :P No ale taki peking to praktycznie kazdy moze :P Nastepnym razem sprobujcie jakies wieksze levele :P
metaforataka
21-02-2006, 17:55
LOL Filmik wymiata :D Do teraz się ¶mieję. Na prawdę wielkie Gz
Braincreator
22-02-2006, 01:45
link w 1 poscie =)
Jak dla mnie filmik jest zalosny... Po 1 wiekszo¶ć kolesi jakich zabiliscie wogole nie wiadomo jakie lvle... Wypadalo by najpierw pokazac wyszystkim kogo lejecie. Po 2 nie widzialem wogole zebys wogole pokazal jak Loot z Deda... Do tej pory wogole nie wiem jaki loot... Po 3 jak ma sie lagi to sie nie powinno krecic filmikow... Poprstu nienadazales nad swoimi kumplami i malo bylo widac... Jak dla mnie gdyby filmik byl krecony z perspektywy innej osoby moglo byc ciekawie a tak to mi sie wogole nie podoba. Ocena 4/10
Braincreator
22-02-2006, 17:23
i wlasnie po to powstał film kręcony przez Gee Ricka.. :)
thx za wpis.. a co do loota i leveli, nie bardzo mnie obchodzily.. najwazniejsze zeby se u***** noobka i tyle..
Zeezowaty czzlek
22-02-2006, 21:02
Nice........
noobka ? to ty sie zachowujesz jak n00b zeby bic ponizej 15 lvla ludzi po 11 lvl o lol szczyt n00bostwa
@up
jak taki¶ m±dry to Zorganizuj pking i zobaczymy jak ty sie wykazesz. Poczekam aż zrobisz i wtedy sie po¶mieje jak swoim 12 leevlem zabijasz 9 -.- pozatym mozesz powiedzec że niekręci cie zabijenie low leveli a nie odrazu gadać, że szczyt noobstwa -.- mi sie film podobał :)
Braincreator
23-02-2006, 11:59
noobka ? to ty sie zachowujesz jak n00b zeby bic ponizej 15 lvla ludzi po 11 lvl o lol szczyt n00bostwa
zorganizowalbys lepszy peking? zbierz ekipe 6 graczy, 4 sorców ktorzy wydali troche kasy na runki i mfy (ja wydalem cale 10k), levele 20+, watpie czy chcialo by Ci sie, z nazsego punktu widzenia zabawa byla przednia =)
Sory ale mi szkoda fragow na lvle ponizej 15...jak bym miał taka ekipe na 20 lvlowcow to bym wolal 30+ zabijac...... a tak wogle to mi szkoda mojego najta ( 55 lvl a nie 12 : >) moge kiedys pokaze jakis filmikk z pkowania ale to zapewne bedzie moj noob char. nie kreci mnie zabjanie low lvli bo pol moze to była newbie nie wiadomo szkoda mi poprostu małych lvli ....
Pfff... żałosne... nie wiem jakie mieli¶cie wszyscy levele, ale z levelem tego pana, który film robił, to ja solowałem takie levele jak tam w 6 tłukli¶cie >.< No i "hahahahahaha 30 sorc hahaaha", ja z kumplem zabili¶my 30 palka w teamie sorc lvl 16 i palek lvl 11 >.>
thewojtek
23-02-2006, 21:20
Pfff... żałosne... nie wiem jakie mieli¶cie wszyscy levele, ale z levelem tego pana, który film robił, to ja solowałem takie levele jak tam w 6 tłukli¶cie >.< No i "hahahahahaha 30 sorc hahaaha", ja z kumplem zabili¶my 30 palka w teamie sorc lvl 16 i palek lvl 11 >.>
Hail our :P hihi bo to jakas pipa byla mielismy oboje skulle zaczol nas lac i okazalo sie ze mial tylko 3 uhy i to byl jego blad :)
The Shodow
23-02-2006, 22:56
Ostre! :D :D :D :D :D :D
spotkajcie sie za tydzień, jak kto¶ tam mówil :>!
Nom tez nachecam do nastepnego pk tylko zeby byly lvle wzyszye ;] wyzszy lvl wiekszy lot 8o
Braincreator
25-02-2006, 01:46
za tydzien bo mi ban sie konczy i gee tez a my poczekamy na znikniecie red skulli, a to ze zabilismy 30 sorca to nie lalismy sie z tego ze to 30 level tylko ze 30 level chodzi bez uhow i vity <lol> tak wogole to mielismy pecha bo mielismy lac tylko 30+ ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.