Pokaż pełną wersje : Kyra -- Butterfly hunt
hehe w walce ze zlem dzis postanowilismy zabic najwiekszego PA na kyrze :D 109 ms padl od motylka hehehe
http://rapidshare.de/files/13737595/xeretza.rec.html
nie wiem czy taki z niego pa, nigdy nie słyszałem od znajomych żeby on komuś coś zrobił, natomiast o pa w ng słyszałem nieraz :P
no ale w końcu nie muszę o wszystkim słyszeć...
no i mamy wojne :P wreszcie sie troche serv ustabilizuje i wyludni
Prosze cię o rehosta bo limit na rapidhshare X( Jak obejrze do dam komenta
Za***iste!!! Gratz!!! Stara dobra/dobry Aessa :)
Kocham Cie 8o
nie wiem czy taki z niego pa, nigdy nie słyszałem od znajomych żeby on komuś coś zrobił, natomiast o pa w ng słyszałem nieraz :P
no ale w końcu nie muszę o wszystkim słyszeć...
no i mamy wojne :P wreszcie sie troche serv ustabilizuje i wyludni
Odwalał PA na równi z innymi członkami NG jesli nie bardziej.
@film
Wasze pvp jest słabiutkie. Zgranie z UE w ogole wam nie wyszł (~3 sorców 100lvle). po prostu zal.pl
ta za***iste 100 lvl sorce, szczegolnie ja ;]
Słyszałem że Xeretza miał schowane na hydrach 140 BP manasów -.-
Słyszałem że Xeretza miał schowane na hydrach 140 BP manasów -.-
Lol :o
A tu dopisuje dziesięć wyrazów :confused:
Nic wielkiego :P Wątpie zeby to był taki wielki PA
Nic wielkiego :P Wątpie zeby to był taki wielki PA
Omg takie nOOby mnie rozpier...... Sam nie ubił byś 8 lev a mówisz że nic wielkiego a do tego jak nie wiesz czy to PA czy nie to po chu. sie wypowiadasz?
Hellraider
21-02-2006, 12:08
Hehehe Konda zrobil swoje, wiesniak :)
Miszczoslav
21-02-2006, 14:19
fajny filmik... szczególnie wypowiedzi na g-chacie ^^ :p
booooze czyzby zaczynala sie 2 furora ? >.< tetro z lizodupkami ubija xeretze 2 w top exp na Kyrze potem moothonosta potem mizaerona itd ? ........
ale i tak najlepszy w top 1 lizodupów jest ten knight Azeris
Buhahahahahhahaha stoi wielki rycerz i po robocie mówi do swojego pana Tetro " 14:38 Azeris: moge odejsc? "
GHAHAHAHAHHAHAAHHAHA jak w jakims filmie czy cos xDDDDD
Doors looknij na to i "naskrob " cos xDD bo chetnie wyslucham co masz do powiedzenia na ten temat .
Arturo Soprano
21-02-2006, 15:07
Znam Xeretze jescze z Galany. Mówie wam on się zemści na Tetro :p
Pf................
Pokazaliscie pvp, 3 ue w roznym czasie nastepnie tetro zaczal pchac loota, a ten knight ze swoim tekstem jest za***isty.
Pozatym ten knight mnie hunci za to ze zabilem 25 druta ktory prawie za***al mojego kumpla z 2 fd, parodia chlopaki mam nadzieje ze dostaniecie po dupie ;]
Miszczoslav
21-02-2006, 18:07
Pekin piekny tekst... :] masz troche racji w tym co napisales :P
Fajna akcja :D
Oby takich więcej :D
Znam Xeretze jescze z Galany. Mówie wam on się zemści na Tetro :p
Yo JOE Xd:P
Co do filmu to wątpie zeby jeji byl takim pa jak wy;]
xgrubasx
21-02-2006, 22:25
N/c do pvp .
IMHO 3 * 100lvl master , powinni ubić xeretze jednym combem.
i wogóle niewiem co tam robił azeris, bo go wogóle w akcji neiwidziałem ;p
Tetro pokazał sie od strony dałnika ,
targając ciało jak debil zamiast normalnei otworzyć i pokazać pomagającym co było ;p
Kajtus Ciezki Fighter
21-02-2006, 22:31
rehost plx8o
Luke Slater
21-02-2006, 23:17
filmik co najwyzej sredni. nie bede pisal, ze slabe pvp tylko raczej slabe zgranie. waliliscie jak wlazlo. Moon~ sam by padl prawie :o
Wg. mnie NG powinno przegrac te wojne a wszyscy jej czlonkowie (oprocz jednego :D) zjechani po 20 lvli i dostac w ch** to zaplacenia. to wasze PA na was sie jeszcze odbije
Thristen I
21-02-2006, 23:25
po filmie smiem stwierdzic:
Azeris - Pies Tetra, asslicker, hmm cos wiecej?
Tetro - oczka bolą do grania 23:50/7? ( dalem ci 5min na restart kompa bo sie nawet odsikac czasu nie masz/macie ) i sie z ue nie trafia?
Ten drugi sorc - taki cwany ? 3 na 1? moze Duel ***nijcie i zapewne w nim przegrasz lizodupku tetra kolejny
ah i ten trzeci sorcek co nawet n/c
Olorion.
21-02-2006, 23:35
buhahahahahha co za banda lamerow XDDDDDDdddddd
2 sorcow z 100+ nie potrafilo razem walnac ue... buhahahahha what a fkin' low skill nubz XDDDDDddddddddd
Daj rehosta please mi sie wyczerpal limit w rapidzie a wiem ze to dla innych tez problem
pozdro:o
REHOST PLX NAJLEPIEJ W TIBICAM :P
N/c do pvp .
IMHO 3 * 100lvl master , powinni ubić xeretze jednym combem.
i wogóle niewiem co tam robił azeris, bo go wogóle w akcji neiwidziałem ;p
Tetro pokazał sie od strony dałnika ,
targając ciało jak debil zamiast normalnei otworzyć i pokazać pomagającym co było ;p
Tetro nawet nie musial targac ciala bo jego pieski ( 2 sorki ) nawet sie nie odwazyly podejsc do ciala i zobaczyc co wypadlo xDDDD
"my zabilismy nasz pan ma loot caly "
Tetro nawet nie musial targac ciala bo jego pieski ( 2 sorki ) nawet sie nie odwazyly podejsc do ciala i zobaczyc co wypadlo xDDDD
"my zabilismy nasz pan ma loot caly "
"co robil tam azeris" Azeris byl tam w celu podlizania sie reszcie -.-
zwalil mnie z nóg swoim tekstem "moge odejść? " pewnie spodziewal sie ze jego pan Tetro powie "tak, dobra robota , dzięki" ale ten nawet na niego nie spojrzał xDDDDDDDDDDDDDDD ghahahahah
noobs nic innego nie moge powiedziec o Tetro i jego ekipie
Azeris to lizus widac to zreszta na filmie ;]
Nie rozumiem jak mozna przyjsc na exp i ubic swojego membersa.Jeji nic sie nie spodziewal tym bardziej ze jego kumple z gildii przyjda go uwalic.
Mieliscie przewage nooby ale teraz bedziecie padac jak kafki.
Zreszta sami tego chcieliscie...
film sux do tego jeszcze ten tetro jak szuka manafluidow Xere~
buahahahaha -.-
O tym knighcie nie bede sie wypowiadal , nie ma sensu widac wszystko na filmie
end
A wlasciwie to o co poszlo?? Czyzby Tetro Aurelius bal sie konkurencji??:D
Zuno Ryder
22-02-2006, 16:25
fajnie to wyszlo... xD Killed by butterfly ^^
Tutaj mamy kolejny przyklad ze Tetro Aurelius posiada paru ownerow nOObow=]
1 raz pokazal nam to na filmie jak padl na necro od jakis 2 fiutkow majacych 40levele
2 raz to wlasnie tutaj mozemy zobaczyc ze pvp za***iste no i zgranie
Co do Xeretzy(Jejiheva) mozecie go ubijac ale jedyne co was uchroni od skopania wam dupe przez Jejiheva to hackniecie go bo kolo umie grac i ma bardzo duzo czasu wiec nie zdziwie sie jak niedlugo bedziecie od niego padac8o
1. Zaczyna się 2 Furora świat polaczków hlvli którymi rządzi acc sharer Taifun
2. Tetro to noob ponieważ na taką akcje nie idzie się z burstami....... bo nawzajem sobie zjeżdżają ssy i jak było widać Moon~ prawie się położył podobno zostało mu 103 hp a jak widzimy latały tam hydry więc combo i temple wita
3. Azeris żal.pl ale wkońcu to knight także musi lizać dupke bo sam nic nie zrobi:)
4. Zobaczymy co Tetro zrobi jeśli Moon~ zbliży się do niego z lvlem chociaż wątpie ~4 ownerów 24/7 online traci tylko 15 minut na reseta
5. Jeśli GM wpadnie całe top 10 banished of account sharing plx
To tyle co mam do powiedzenia chłopaki za Tetrem nie doganiajcie go weźcie sobie przykład Jenkrego.......
Arturo Soprano
22-02-2006, 18:49
Tetro zabił Xeretze(Jejiego) bo zbliżył się do niego. A reszta mu pomogła bo sam nie dał by rady :p
Luke Slater
22-02-2006, 19:58
1 raz pokazal nam to na filmie jak padl na necro od jakis 2 fiutkow majacych 40levele
Co do Xeretzy(Jejiheva) mozecie go ubijac ale jedyne co was uchroni od skopania wam dupe przez Jejiheva to hackniecie go bo kolo umie grac i ma bardzo duzo czasu wiec nie zdziwie sie jak niedlugo bedziecie od niego padac8o
nikt nie jest niezniszczalny. Stary ty myslisz ze na 7x lvlu to master sorcem ma sie niewiadomo ile zycia (no fakt masz pewnie 31 knighta <retired>) i grasz na otsie, bo wlasnie dla nieudacznikow one sa stworzone)?? Padl jak noob no i co z tego ?? I tak wszyscy czuja przed nim respekt, wywalenie Xeretzy z serwa to juz tylko kwestia czasu...
osądzasz tetro o kilku ownerów ( pewnie ich ma ) ale dales troche zly argument xDD a mianowicie
"2 raz to wlasnie tutaj mozemy zobaczyc ze pvp za***iste no i zgranie"
przeciez na tym filmie jest ZERO zgrania !! 3 sorkow wali UE w zupelnie innym czasie -.- a ty mowisz ze bylo w ogole jakies zgranie . ZERO !
a pvp to nietakie za***iste ... Xeretza nie mial szans .. najt bloczyl przejscie i 3 sorkow go ganialo :S pvp na moje oko bylo strasznie slabe, a ktos tam pisal ze mieli boty xD
przeciez na tym filmie jest ZERO zgrania !! 3 sorkow wali UE w zupelnie innym czasie -.- a ty mowisz ze bylo w ogole jakies zgranie . ZERO !
a pvp to nietakie za***iste ... Xeretza nie mial szans .. najt bloczyl przejscie i 3 sorkow go ganialo :S pvp na moje oko bylo strasznie slabe, a ktos tam pisal ze mieli boty xD
To była ironia.
wywalenie Xeretzy z serwa to juz tylko kwestia czasu...
No to się przeliczysz. :)
Xeretza, Jejihev, Elratha nie da się łatwo i poprostu żaden uh bot nie uratuje NG, jak już można zauważyć na forum Kyry Jejihev i jego BM zaczął już swój odwet. NG zabiciem Jejiheva pogrążyła się i swoją grę na tym servie, możecie już szukać nowego serva :).
-=DanieL=-
22-02-2006, 21:39
Z tego co wiem to xeretza i jego kumple zabili już w odwecie moon~ (100 sorc)
jakiegoś 72 knighta i jakiegoś hlvl palla niechce mi się łazić po tibia.com i sprawdzać dokładnie nicków i leveli ale coś koło tego padło.
:cygaro:
jeśli tak mają wyglądać te wielkie tryumfy xeretzy... to niech sobie z nami wygrywa :D
jeśli tak mają wyglądać te wielkie tryufy xeretzy... to niech sobie z nami wygrywa :D
Sorry może, bo no w morde... no kurde.. no nie wiem co to znaczy to twoje "tryufy". Możesz wytłumaczyć? Aber in Polish bitte.
Naughty Soul
23-02-2006, 13:23
osądzasz tetro o kilku ownerów ( pewnie ich ma ) ale dales troche zly argument xDD a mianowicie
"2 raz to wlasnie tutaj mozemy zobaczyc ze pvp za***iste no i zgranie"
Ty napewno masz takie za*****te pvp ze byś sam zabil 100 lvl Ms nie?
Pomysl troche, że zgrac 3 ue naraz nie jest banalnie łatwe a jak sie dobrze
przyjżeć Xeretże to mial nastawionego uh bota! Popatrz jak bral vite to widać bylo ze bot próbowal jeszcze uhac ale bylo exhausted za kazdym razem jak dostal ue. Więc nie pisz takich postów ze niemają zgrania bo znam akcje tetro z elysi(Evil Pauler), aracy i xoloriana(g|Ged) z arcy. Pomysl czasem zanim pokimś tak pojedziesz.
Arturo Soprano
23-02-2006, 16:20
No to się przeliczysz. :)
Xeretza, Jejihev, Elratha nie da się łatwo i poprostu żaden uh bot nie uratuje NG, jak już można zauważyć na forum Kyry Jejihev i jego BM zaczął już swój odwet. NG zabiciem Jejiheva pogrążyła się i swoją grę na tym servie, możecie już szukać nowego serva :).
Zgadzam się z Xulorinem. Jeji nie odpuści i się zemści na NG
przyjżeć Xeretże to mial nastawionego uh bota! Popatrz jak bral vite to widać bylo ze bot próbowal jeszcze uhac ale bylo exhausted za kazdym razem jak dostal ue. Więc nie pisz takich postów ze niemają zgrania bo znam akcje tetro z elysi(Evil Pauler), aracy i xoloriana(g|Ged) z arcy. Pomysl czasem zanim pokimś tak pojedziesz.
Uh bot?? Wiesz co to jest auto sending czlowieku?
Sorry może, bo no w morde... no kurde.. no nie wiem co to znaczy to twoje "tryufy". Możesz wytłumaczyć? Aber in Polish bitte.
nie bylo tak trudno sie domyslic wiec nie zgrywaj takiego cwaniaka, pozatym poprawilem ta literowke zanim napisales swojego super posta. aha, i nie jestes bardziej cool jezeli jedno zdanie napiszesz po szwabsku
Moon~ i Xolo~ czekali jak psy żeby podejść do fraga........ jednym słowem żal.pl
"My zabiliśmy a nasz Pan zabierze sobie loot" Tetro to posraniec co widze jakiś film z nim to leci na utance żeby zobaczyć loot bo sra pod siebie że go oszukają....... oby ten pajac zakończył kariere bo żal mi się go robi
Ehh... brak mi słów na takich niedouczonych hlvli jak ty. Jak już kolega wyżej powiedział "auto sending". Nie wiesz co to?!? Poczytaj tutorial zanim zaczniesz grać.
nie bylo tak trudno sie domyslic wiec nie zgrywaj takiego cwaniaka, pozatym poprawilem ta literowke zanim napisales swojego super posta. aha, i nie jestes bardziej cool jezeli jedno zdanie napiszesz po szwabsku
Jakbyś poprawił posta przed moim "super mega turbo postem" to bym go chyba nie napisał?
Jakbyś poprawił posta przed moim "super mega turbo postem" to bym go chyba nie napisał?
Ostatnio edytowany przez Gedd - Dzisiaj o 08:42.
super mega turbo post
Dzisiaj, 08:44
Geddarm.Kazdy(kto cie zna) uważa cie za jednego z leprzych graczy po wyczynach na Arcani,wiec jak dla mnie niepowinienes wogle pisac na tym forum i beszcześcic swojego dobrego imienia.Zostaw tych wszystkich ludzi w ich rajskim swiecie gdzie maja dobre pvp z botem na otsach i trafiaja prawie kazdym ue.Zostaw ich samych sobie.Jedyne forum dla dobrych graczy jest to forum tibi com ponieważ pierwsza linia nobow jest eliminowana przez to ze trzeba uzyc angielskiego,druga linia ginie podczas ujawniana chara.Wiec jezeli juz chcesz sie wypowiedziec na tym forum (pełnym osób doświadczonych,ogranych i z wysmienitym pvp)to jedynie jezeli masz jakas wypowiedz która bedzie wybiegać od pozostałych mająca na celu skomentowanie filmu,a nie kłutnie z ludźmi o bardzo wygórowanych autorytetach dla których są osoby co na forum tibia com pisza "let pl's hit the floor".Pozatym każdy wie z ng że masz najleprze pvp z polaków tam będących i z Ery Zero.
Yours,
Araxiz
Nieźle przylizałeś dupke:) Grasz na Kyrze czy tak sobie chciałes nabić punktów??
Pewno kolega z rl i tak pisze :p. A co do tego że ma najlepsze pvp z polaków w NG to może i prawda bo tam dużo dobrych polaków nie ma. :)
Ostatnio edytowany przez Gedd - Dzisiaj o 08:42.
super mega turbo post
Dzisiaj, 08:44
Tej "geniusz" jakbym pisał po twoim edycie to bym miał w cytacie twój błąd?
Miło będzie chociaz raz oglądac wojne z boku ^^
Normalnie bym trzymał strone ng ale dopadło mnie kilka razy ich Pa wiec nyra
Sporo moich znajomych dołaczy do bm, wiec Tetro nie ma az tak wielkich szans
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.