zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Drogie Modki Przeczytajcie To

JaaaJooo
21-02-2006, 12:09
To jest dzial o wszystim i o niczym moze to i jest belkot;> ale dzial jest dobry bo w koncu mozna tu o wszystkim pisac bo to jest dzial "o wszystkim i o niczym" to mozna tu nawet napisac czemuu mleko robi sie kwasne?? A dzialu z przygodami tu nie znalazalm ps pozdro modki:)
ChcialAM;] tu przekazac ze troszke denerwuje mnie to jak nasze modki[pozdro] usuwaja tematy w dziale o wszystkim i o niczym;] sama nazwa wsakzuje O WSZYSTKIM czyli O WSZYSTKIM i O NICZYM czyli O NICZYM proste;]
@Klimmek,By$iu ja jestem dziewczyna;]

Klimmek
21-02-2006, 12:29
Ehm... Co chciałeś/chcesz tutaj przekazać? Tak w ogóle to może znasz takie coś jak znaki interpunkcyjne...

By$iu
21-02-2006, 12:59
Do you speak english?

Wiesz, cieżko powiedziec co chciales nam przekazac piszac to.
Domyslam sie, ze dlaczego nie mozna pisac tematow w stylu "Jak ketchup lubicie?", "Z czym wolisz frytki?", ano wlasnie.. takie tematy slusza praktycznie tylko do power-postingu, nie maja na celu przeprowadzania ciekawej dyskusji.

Pzdr. Bysiu :)

Gufat III
21-02-2006, 13:21
Jeśli jesteś ładna, to nie będę polemizować, tylko zapraszam wieczorem na moje gg - 8644522 ;-))))

Jeśli nie, to przeczytaj to: O Wszystkim I O Niczym to też dział, który trzeba porzadkować, bałaganu być nie może, a nie widzę powodu dla którego miałbym czytać pierdoły/wypociny jakiegos palanta, który chce założyć temat, który był wałkowany 100 tysięcy razy, bądź chce się podzielić linkiem którego można wkleić do tematu przyklejonego.

Tako rzekłem, jak dla mnie EOT~

Dr. Omader
21-02-2006, 13:26
To ze jest O wszystkim i o niczym, nie znaczy ze maja sie tu pojawiac idiotyczne tematy, ktore tylko zasmiecaja forum.

Oerta
21-02-2006, 13:27
coś mi sie zje***o jeżeli chcecie dajcie mi warna bo mam klawisze filtru i wszystko mi usuneło a nie umiem tego wyłąnczyc(nawet kropki nie moge)
a to przez to że chciałem edytować ja to mam pecha ^^

Cebix
21-02-2006, 13:44
(...)klawisze filtru(...)

Panel sterowania>Opcje ułatwień dostępu>Klawiatura> wchodź po kolei w każde ustawienia i odznacz 'Użyj skrótu'.

Pozdrawiam.

Trialowiec
21-02-2006, 13:44
To ze jest O wszystkim i o niczym, nie znaczy ze maja sie tu pojawiac idiotyczne tematy, ktore tylko zasmiecaja forum.

Sam sobie zaprzeczasz.

MayGyver
21-02-2006, 14:07
Sam sobie zaprzeczasz.

rotfl

to tyle komentarza z mojej strony - zamykam