zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Judasz" czyli Polska i zarazem ... Tibia.

Mistrz Czarnego Miecza
22-06-2004, 22:37
Link do MUZYKI pt. "JUDASZ"... szybko sie wgrywa (http://www.offmusic.pl/farben/judasz.swf)

looknijcie i osądzcie czy tak w Polscie na pewno niesjest ... i zarazem w Tibii.

P.S. Żeby było jasne, żadnego ściągania tam niema, niema trojanów (i tak to niemoja stronka ;) ) nawet gdyby to była moja stronka to i tak niegram w tibie... jak chcecie moje konto...prosze bardzo :
<cenzura> - login
<cenzura> - hasło

i tak tam prawie nic niema prócz druida na lvl-u 12 (lub 13) który ma jakiś szmelc na Aldorze... wracając do tematu to prosze o komentarze...

P.S.2. jak by ktoś chciał wiedzieć dlaczego rzuciłem tibie ? Dla tego że w jeden dzień słyszałem teksty typu:
-Kto da mi jakiś free stuffik ?! Chyba nieodmowicie pomocy polakowi???
-SWE?
-BR?
-PUTA!!!
-HELP PK !!!
-hey it was mine !
-u will die on main !
-F*k u
-u sux.

i wiele wiele innych... w PE przynajmniej można poczuć co to zarabiać pieniądze !!!!!!! I inne fajne rzeczy ;)

a tera COMMENT PLX...

Wufei
23-06-2004, 13:19
coś te keyolgi nie działają ;(

yon
23-06-2004, 13:25
hehe. teledysk do judasza jest dla mnie jednym z najbardziej polewkowych jakie widzialem ;) jest taki glupi ze az smieszny ;)

Mistrz Czarnego Miecza
23-06-2004, 19:23
Re up:

No i oto właśnie chodzi...taka jest Polska ... i zarazem tibia... poprostu ŚMIESZNA !!!!!!!!! (Głupia też ;) )

Trzciniak
23-06-2004, 20:04
Nie ma to jak Płcki punkrock, a swoją drogą to uważam że ten teledysk jest świetny. Poruwnanie sutuaji jaka jest w Polsce do tej w tibi jestmoże lekko przesadzona, nawet bardzo. żeby się na temat tego teledysku wypowiadać trzeba go inaczej zrozumieć, nie jako śmieszny, na tym polega muza punkowa a Farben Lehre jest zespołem który tworzy naprawdę ciekawą muzę.

yon
24-06-2004, 11:10
co do smiesznosci teledysku to chodzilo mi o jego bezposredniosc i zgodnosc z tekstem piosenki :) Poza tym, technika flaszowa i karaoke bardzo dodaje tutaj komizmu ;)
Jesli chodzi o sama piosenke i zespol to nie poruszalem tematu :) Punk rock, jak to punk rock :D

Trzciniak
24-06-2004, 11:23
Oryginalnie dodany przez yon
Jesli chodzi o sama piosenke i zespol to nie poruszalem tematu :) Punk rock, jak to punk rock :D

Nie lubisz punk rocka?
Ja kiedyś nie lubiłem, ale jak się trafi na fajny zespół to można polubić.

yon
24-06-2004, 12:25
Nie lubisz punk rocka? Ja kiedyś nie lubiłem, ale jak się trafi na fajny zespół to można polubić.

Ja kiedys lubilem, teraz mi przeszlo :) Ale jak trafie na fajny zespol to czemu nie. w kazdym razie mam bardziej pozytywne niz negatywne odczucia.