Pokaż pełną wersje : HUNTER
czy palladyn 15lvl skille 49/31 moglby sie wybrac na jedenego hunta na tej gorce pod ab?????
Hmm cienkie te skille ja na 12 teraz mam 41/31. W sumie radzilbym ci wziasc kogos kto by cie leczyl (albo sprzatnal cialo :P) i rzucaj spearami a w drugiej rece miej tarcze a nie tnij z luku bo cie bedzie bolec. Sam tego doswaidczylem. :D Powodzenia
Wybrac się możesz, ale po co?? Hunter to nie jest dobry przeciwnik dla palla, radziłbym Ci wybrac sie na Cyklopy i demon skeletona tam obok.
Z Cycami tradycyjnie: uciekasz i strzelasz a demon skella sposobem - wyczuwasz moment kiedy DSa nie ma przy zejsciu, wlazisz do środka i biegając dookoła trumny nawalasz z łuku, bądź kuszy. W ten sposób zarobisz wiecej kasy i expa niz na tym marnym Hunterzynie, a przy odrobinie szczęścia z DSa wyleci Ci G-Shield.
P.S. - Idąc do DSa weź Uh albo miej mane na Vite (na wypadek laga).
No właściwie ja nie moge na razie na nic innego chodzic oprocz trolls and dwarfs
dzia na cyce chodze ale jakos na ds sie jeszcze boje :)
Hehe dopry pomysl na cyce ale na ds ci nie polecam bo mnie na 14 zasekikal 2 razy. To co zdobylem po 2h grania to pierwszy lag jedno sekundowy zrujnowal. Nawet Uh ci nie pomoga przy mocniejszym lagu niz sekunda bo szybko chodza a do tego wala z magi a to boli. 8)
moja kolezanka (knight) ierze cyce na klatke :). Najwyzej 2 oczywiscie.
kilerkuba
03-10-2003, 16:10
a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil
________
/ R.I.P \
/ kilerkuba \
I o 12.06.03I
I I
I + 01.10.03I
I I
I ave maria I
I_________I
cholera nagrobek nie wyszedł
a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil
Oryginalnie dodany przez Ice
Hehe dopry pomysl na cyce ale na ds ci nie polecam bo mnie na 14 zasekikal 2 razy. To co zdobylem po 2h grania to pierwszy lag jedno sekundowy zrujnowal. Nawet Uh ci nie pomoga przy mocniejszym lagu niz sekunda bo szybko chodza a do tego wala z magi a to boli. 8)
Pomyłka!!!! Demon Skeletony nie walczą magią.
Rooki i kilerkuba!!! Wasze posty są nie na temat, co znaczy że nie powinno ich tu być, jak nie zamierzacie nic wnieść do tematu to się nie odzywajcie.
To prawda na ds tesz sie peniam hodzić ale na pohu jest fajnie z kumplmami
Gdzie trzeba isc od huntera, zeby dojsc o ds, o kotrym mowa?:D
U$3r
Ja wiem, ze ds sa w hellgate, ale ze przy hunterze to nie wiedzialem...:D
U$3r
Musisz mieć troszke uha!!!!bo inaczej jest trudno
Gdzie trzeba isc od huntera, zeby dojsc o ds, o kotrym mowa?
Hmm, kiedy stoisz na poziomie Huntera (sam szczyt tejże góry) to zejdź piętro niżej i okrąż górę (jesteś po wschodniej stronie a masz byc na zachodniej), tam znajdziesz 2-3 cyce (nie licząć kilku wilków i niedźwiedzi) oraz wejście na małe wzniesienie, na tymże wzniesieniu jest dziura w podłozu (za drzewem) a DS jest na dole.
Ten DS jest bardzo prosty.Wystarczy biegac wokol trumny.W wypadku laga tez mozesz wyjsc calo, pod warunkiem ze masz vite. Magus napisales ze przy odrobinie szczescia wypadnie G-shield. Zabilem sporo tych monstrow i nigdy nie wypadla.....
Jak idziecie na tego DSa to nie zapomnijcie wziąc z trumny kwiatka i 66 gp:P
A ja znam jeszcze lepszy sposob na ds...
Taki ze nawet jak laga zgarniesz to ci nic nie zrobi ale na razie nie powiem :D
taaa chyba wiem jaki sposob
no ale na temat jak joz bedziesz na tej gorce to nie zapuszczaj sie za bardzo na poludniowy-wschod bo jak bedziesz mial pecha to bedzie tam stal hunter (moj pierwszy dead) a z dsem tez badz ostrozny (moj drogi dead po ktorym sie zalamalem)
Sir Lukasz
05-10-2003, 17:22
Oryginalnie dodany przez Ice
Hmm cienkie te skille ja na 12 teraz mam 41/31. W sumie radzilbym ci wziasc kogos kto by cie leczyl (albo sprzatnal cialo :P) i rzucaj spearami a w drugiej rece miej tarcze a nie tnij z luku bo cie bedzie bolec. Sam tego doswaidczylem. :D Powodzenia
Ty tez masz slabe skille...ja mam lvl 10 i skille 43/30
a huntery sobie odpuśc...tak jak przedmówcy mowili, bij cyce ktore sa obok :)
Odnoznie drugieo komentarzza to jest mierny bo gosc gada glupoty bo ma tak mierne skille na 12 lvl palem w porownanniu do polowy amery na 8 lvl pa a co do pytania to raczej uwazaj trenuj teraz trenuj i jeszcza raz trenuj
Lord Czaja
05-10-2003, 20:01
BTW: teraz hunter jest mocniejszy i czasem moze wpasc w furie i ce załatwic.. Ja gram (czyt. grałem)Knightem mialem 20 lvl i juz zabijalem Huntery, a teeraz gdy ma czerwony pasek strzela bardzo szybko :(
a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?:D :D
Magus napisales ze przy odrobinie szczescia wypadnie G-shield. Zabilem sporo tych monstrow i nigdy nie wypadla.....
Czyli nie miałes szczęścia bo mi g-shield wyleciał w 23 DS'sie.
a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?
Odradzam, chyba że masz UH.
Huntery to dla mnie przeklensto wole omijac szerokim łukiem
ale cyce to owszem bije jak leci
Cycki to raj dla plakow ale tobie nie polecam z takimi skilami no chyba ze chcesz ryzykowac, a co do hunterkow to nie wiem czy z takimi skilami mozna je bic. Ja lalem takiego z ff i ef wiec szybko chlopak sie wywracal :)) no raz sprubowalem z luku go zabic, (nie oplacalo sie) :P ale to twoja decyzja
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?:D :D
Moj knight na 15 levelu ze skillami mniej wiecej o 10 wiekszymi, plate set, soldier helmet, spiked sword, dwarven shield ma z hunterami wynik puki co 2:1 dla mnie, ty o ile niemasz b.dobrej tarczy masz szanse na zabicie huntera okolo 10% zakladajac ze wyskoczysz z drabinki o pole od niego (w zamku kolo ab taki jest i ja tam wlasnie zabilem 2 i zginelem raz), na otwartym terenie szanse masz zerowe (pozatym zwykle huntery wyskakuja po 2 wiec jeszcze gozej).
Co do cyklopa to powiem tak:
Wez kilka IH/UH + HMM (zalerzy od magic levelu) i sprawdz, wrazie co cyklop porusza sie dosyc powoli i albo mu uciekniesz, albo zabijesz z HMM (max cios jesli niemasz tarczy to ok 80-90, ale z dwarven nie powinien cie dziabnac mocniej niz 50).
re: Paladyn vs Hunter
Mocno odradzam (kazdemu) jesli niema sie shieldingu w okolicach 60 i dragon shield przynajmniej, albo mozna ew. urzyc invisible.
Z lukiem czy kusza to sobie wogole wybic z glowy bo huntery zabija w krodszym czasie niz zdazysz powiedziec exura vita (jak spotkalem raz hunterow 2 to padlem w okolo 1.5sek na 17 levelu paladynem z pelnego hp).
tak. Huntery strasznie przyspieszają gdy mają czerwone hp. Właśnie wtedy ich najtrudniej zabić.
Oryginalnie dodany przez Magus
Wybrac się możesz, ale po co?? Hunter to nie jest dobry przeciwnik dla palla, radziłbym Ci wybrac sie na Cyklopy i demon skeletona tam obok.
Z Cycami tradycyjnie: uciekasz i strzelasz a demon skella sposobem - wyczuwasz moment kiedy DSa nie ma przy zejsciu, wlazisz do środka i biegając dookoła trumny nawalasz z łuku, bądź kuszy. W ten sposób zarobisz wiecej kasy i expa niz na tym marnym Hunterzynie, a przy odrobinie szczęścia z DSa wyleci Ci G-Shield.
P.S. - Idąc do DSa weź Uh albo miej mane na Vite (na wypadek laga).
gdzie ten demon dkeleton obok?
chcialbbym isc
nawigator
07-10-2003, 19:45
Oryginalnie dodany przez pawwwlo
czy palladyn 15lvl skille 49/31 moglby sie wybrac na jedenego hunta na tej gorce pod ab?????
MIAL BYŚ DUŻY PROBLEM PONIEWAZ HUNTER BIJE TAK SAMO JAK TY I TY NIE MASZ TARCZY WEIEC MOGL BY CIE POCIAGNAC NAWET ZA 80 HP
MOJEGO KUMPLA KNIGHTA NA 23 LEVELU ZE SKILAMI 55 /52 POCIAGNOL ZA 40 I TO Z DALEKA :( WIEC NIE RADZE
Oryginalnie dodany przez buras
gdzie ten demon dkeleton obok?
chcialbbym isc
Jakby Ci sie chciało przeczytac cały temat to bys wiedział, bo napisałem to kilka postów wczesniej.
Ta jak sie ropedzi to za 80 dyh waqlnie nawet..knajtowi sprzent: p set ds fs dark-helmet. skile 52/48 lvl 20 :D
Oryginalnie dodany przez ho0dY!
Ta jak sie ropedzi to za 80 dyh waqlnie nawet..knajtowi sprzent: p set ds fs dark-helmet. skile 52/48 lvl 20 :D
Jak sie na wscieklego huntera trafi to moze pociagnac i ponad 200 hp w ciagu sekundy.
lord kewa
03-11-2005, 06:55
a czy ja 18lvl knight skile 48/45 (eq:K-armor,P-legs,Draven shield,Dark helmet,serpent sword)dam rade z cycami bo slima zabilem a żekomo jest lepszy od cyca
up: według mnie powinienes dac rade, wez UH i idz sprawdz na jednym jak ci idzie.
a co do hunterów... to najlepiej go zabić za nim zdąży cokolwiek zrobic => polecam zamek koło ab dendriel.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.