zaloguj się

Pokaż pełną wersje : HUNTER

pawwwlo
01-10-2003, 08:29
czy palladyn 15lvl skille 49/31 moglby sie wybrac na jedenego hunta na tej gorce pod ab?????

Ice
01-10-2003, 11:07
Hmm cienkie te skille ja na 12 teraz mam 41/31. W sumie radzilbym ci wziasc kogos kto by cie leczyl (albo sprzatnal cialo :P) i rzucaj spearami a w drugiej rece miej tarcze a nie tnij z luku bo cie bedzie bolec. Sam tego doswaidczylem. :D Powodzenia

Magus
01-10-2003, 15:02
Wybrac się możesz, ale po co?? Hunter to nie jest dobry przeciwnik dla palla, radziłbym Ci wybrac sie na Cyklopy i demon skeletona tam obok.
Z Cycami tradycyjnie: uciekasz i strzelasz a demon skella sposobem - wyczuwasz moment kiedy DSa nie ma przy zejsciu, wlazisz do środka i biegając dookoła trumny nawalasz z łuku, bądź kuszy. W ten sposób zarobisz wiecej kasy i expa niz na tym marnym Hunterzynie, a przy odrobinie szczęścia z DSa wyleci Ci G-Shield.

P.S. - Idąc do DSa weź Uh albo miej mane na Vite (na wypadek laga).

Rooki
01-10-2003, 15:31
No właściwie ja nie moge na razie na nic innego chodzic oprocz trolls and dwarfs

pawwwlo
01-10-2003, 16:40
dzia na cyce chodze ale jakos na ds sie jeszcze boje :)

Ice
03-10-2003, 09:15
Hehe dopry pomysl na cyce ale na ds ci nie polecam bo mnie na 14 zasekikal 2 razy. To co zdobylem po 2h grania to pierwszy lag jedno sekundowy zrujnowal. Nawet Uh ci nie pomoga przy mocniejszym lagu niz sekunda bo szybko chodza a do tego wala z magi a to boli. 8)

Rooki
03-10-2003, 09:46
moja kolezanka (knight) ierze cyce na klatke :). Najwyzej 2 oczywiscie.

kilerkuba
03-10-2003, 16:10
a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil
________
/ R.I.P \
/ kilerkuba \
I o 12.06.03I
I I
I + 01.10.03I
I I
I ave maria I
I_________I
cholera nagrobek nie wyszedł

a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil

Magus
04-10-2003, 15:30
Oryginalnie dodany przez Ice
Hehe dopry pomysl na cyce ale na ds ci nie polecam bo mnie na 14 zasekikal 2 razy. To co zdobylem po 2h grania to pierwszy lag jedno sekundowy zrujnowal. Nawet Uh ci nie pomoga przy mocniejszym lagu niz sekunda bo szybko chodza a do tego wala z magi a to boli. 8)

Pomyłka!!!! Demon Skeletony nie walczą magią.

Rooki i kilerkuba!!! Wasze posty są nie na temat, co znaczy że nie powinno ich tu być, jak nie zamierzacie nic wnieść do tematu to się nie odzywajcie.

smerf13
04-10-2003, 16:02
To prawda na ds tesz sie peniam hodzić ale na pohu jest fajnie z kumplmami

U$3r
04-10-2003, 16:22
Gdzie trzeba isc od huntera, zeby dojsc o ds, o kotrym mowa?:D

U$3r
Ja wiem, ze ds sa w hellgate, ale ze przy hunterze to nie wiedzialem...:D

U$3r

Karter
04-10-2003, 16:34
Musisz mieć troszke uha!!!!bo inaczej jest trudno

Magus
04-10-2003, 17:06
Gdzie trzeba isc od huntera, zeby dojsc o ds, o kotrym mowa?

Hmm, kiedy stoisz na poziomie Huntera (sam szczyt tejże góry) to zejdź piętro niżej i okrąż górę (jesteś po wschodniej stronie a masz byc na zachodniej), tam znajdziesz 2-3 cyce (nie licząć kilku wilków i niedźwiedzi) oraz wejście na małe wzniesienie, na tymże wzniesieniu jest dziura w podłozu (za drzewem) a DS jest na dole.

n3m3s!s
04-10-2003, 19:21
Ten DS jest bardzo prosty.Wystarczy biegac wokol trumny.W wypadku laga tez mozesz wyjsc calo, pod warunkiem ze masz vite. Magus napisales ze przy odrobinie szczescia wypadnie G-shield. Zabilem sporo tych monstrow i nigdy nie wypadla.....

Bambuko
05-10-2003, 10:26
Jak idziecie na tego DSa to nie zapomnijcie wziąc z trumny kwiatka i 66 gp:P

skipi
05-10-2003, 13:52
A ja znam jeszcze lepszy sposob na ds...

Taki ze nawet jak laga zgarniesz to ci nic nie zrobi ale na razie nie powiem :D

Bartix
05-10-2003, 14:15
taaa chyba wiem jaki sposob
no ale na temat jak joz bedziesz na tej gorce to nie zapuszczaj sie za bardzo na poludniowy-wschod bo jak bedziesz mial pecha to bedzie tam stal hunter (moj pierwszy dead) a z dsem tez badz ostrozny (moj drogi dead po ktorym sie zalamalem)

Sir Lukasz
05-10-2003, 17:22
Oryginalnie dodany przez Ice
Hmm cienkie te skille ja na 12 teraz mam 41/31. W sumie radzilbym ci wziasc kogos kto by cie leczyl (albo sprzatnal cialo :P) i rzucaj spearami a w drugiej rece miej tarcze a nie tnij z luku bo cie bedzie bolec. Sam tego doswaidczylem. :D Powodzenia

Ty tez masz slabe skille...ja mam lvl 10 i skille 43/30

a huntery sobie odpuśc...tak jak przedmówcy mowili, bij cyce ktore sa obok :)

Iglasty
05-10-2003, 19:54
Odnoznie drugieo komentarzza to jest mierny bo gosc gada glupoty bo ma tak mierne skille na 12 lvl palem w porownanniu do polowy amery na 8 lvl pa a co do pytania to raczej uwazaj trenuj teraz trenuj i jeszcza raz trenuj

Lord Czaja
05-10-2003, 20:01
BTW: teraz hunter jest mocniejszy i czasem moze wpasc w furie i ce załatwic.. Ja gram (czyt. grałem)Knightem mialem 20 lvl i juz zabijalem Huntery, a teeraz gdy ma czerwony pasek strzela bardzo szybko :(

Gimlos
05-10-2003, 20:09
a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?:D :D

Magus
05-10-2003, 21:07
Magus napisales ze przy odrobinie szczescia wypadnie G-shield. Zabilem sporo tych monstrow i nigdy nie wypadla.....

Czyli nie miałes szczęścia bo mi g-shield wyleciał w 23 DS'sie.

a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?

Odradzam, chyba że masz UH.

WiQ
05-10-2003, 23:06
Huntery to dla mnie przeklensto wole omijac szerokim łukiem
ale cyce to owszem bije jak leci

Ice
05-10-2003, 23:44
Cycki to raj dla plakow ale tobie nie polecam z takimi skilami no chyba ze chcesz ryzykowac, a co do hunterkow to nie wiem czy z takimi skilami mozna je bic. Ja lalem takiego z ff i ef wiec szybko chlopak sie wywracal :)) no raz sprubowalem z luku go zabic, (nie oplacalo sie) :P ale to twoja decyzja

Gremlin
06-10-2003, 02:32
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?:D :D

Moj knight na 15 levelu ze skillami mniej wiecej o 10 wiekszymi, plate set, soldier helmet, spiked sword, dwarven shield ma z hunterami wynik puki co 2:1 dla mnie, ty o ile niemasz b.dobrej tarczy masz szanse na zabicie huntera okolo 10% zakladajac ze wyskoczysz z drabinki o pole od niego (w zamku kolo ab taki jest i ja tam wlasnie zabilem 2 i zginelem raz), na otwartym terenie szanse masz zerowe (pozatym zwykle huntery wyskakuja po 2 wiec jeszcze gozej).
Co do cyklopa to powiem tak:
Wez kilka IH/UH + HMM (zalerzy od magic levelu) i sprawdz, wrazie co cyklop porusza sie dosyc powoli i albo mu uciekniesz, albo zabijesz z HMM (max cios jesli niemasz tarczy to ok 80-90, ale z dwarven nie powinien cie dziabnac mocniej niz 50).

re: Paladyn vs Hunter
Mocno odradzam (kazdemu) jesli niema sie shieldingu w okolicach 60 i dragon shield przynajmniej, albo mozna ew. urzyc invisible.
Z lukiem czy kusza to sobie wogole wybic z glowy bo huntery zabija w krodszym czasie niz zdazysz powiedziec exura vita (jak spotkalem raz hunterow 2 to padlem w okolo 1.5sek na 17 levelu paladynem z pelnego hp).

eerion
06-10-2003, 05:06
tak. Huntery strasznie przyspieszają gdy mają czerwone hp. Właśnie wtedy ich najtrudniej zabić.

buras
07-10-2003, 19:36
Oryginalnie dodany przez Magus
Wybrac się możesz, ale po co?? Hunter to nie jest dobry przeciwnik dla palla, radziłbym Ci wybrac sie na Cyklopy i demon skeletona tam obok.
Z Cycami tradycyjnie: uciekasz i strzelasz a demon skella sposobem - wyczuwasz moment kiedy DSa nie ma przy zejsciu, wlazisz do środka i biegając dookoła trumny nawalasz z łuku, bądź kuszy. W ten sposób zarobisz wiecej kasy i expa niz na tym marnym Hunterzynie, a przy odrobinie szczęścia z DSa wyleci Ci G-Shield.

P.S. - Idąc do DSa weź Uh albo miej mane na Vite (na wypadek laga).

gdzie ten demon dkeleton obok?
chcialbbym isc

nawigator
07-10-2003, 19:45
Oryginalnie dodany przez pawwwlo
czy palladyn 15lvl skille 49/31 moglby sie wybrac na jedenego hunta na tej gorce pod ab?????
MIAL BYŚ DUŻY PROBLEM PONIEWAZ HUNTER BIJE TAK SAMO JAK TY I TY NIE MASZ TARCZY WEIEC MOGL BY CIE POCIAGNAC NAWET ZA 80 HP
MOJEGO KUMPLA KNIGHTA NA 23 LEVELU ZE SKILAMI 55 /52 POCIAGNOL ZA 40 I TO Z DALEKA :( WIEC NIE RADZE

Magus
07-10-2003, 20:17
Oryginalnie dodany przez buras
gdzie ten demon dkeleton obok?
chcialbbym isc

Jakby Ci sie chciało przeczytac cały temat to bys wiedział, bo napisałem to kilka postów wczesniej.

ho0dY!
08-10-2003, 22:35
Ta jak sie ropedzi to za 80 dyh waqlnie nawet..knajtowi sprzent: p set ds fs dark-helmet. skile 52/48 lvl 20 :D

Gremlin
08-10-2003, 23:06
Oryginalnie dodany przez ho0dY!
Ta jak sie ropedzi to za 80 dyh waqlnie nawet..knajtowi sprzent: p set ds fs dark-helmet. skile 52/48 lvl 20 :D

Jak sie na wscieklego huntera trafi to moze pociagnac i ponad 200 hp w ciagu sekundy.

lord kewa
03-11-2005, 06:55
a czy ja 18lvl knight skile 48/45 (eq:K-armor,P-legs,Draven shield,Dark helmet,serpent sword)dam rade z cycami bo slima zabilem a żekomo jest lepszy od cyca

Yamiii
03-11-2005, 07:37
up: według mnie powinienes dac rade, wez UH i idz sprawdz na jednym jak ci idzie.
a co do hunterów... to najlepiej go zabić za nim zdąży cokolwiek zrobic => polecam zamek koło ab dendriel.