zaloguj się

Pokaż pełną wersje : General Murius

Diniria
22-02-2006, 00:06
:faceoff: Dziś postanowiłem wybrać sie do mintwal ,oczywiśćie po to by zrobić ładny lootbag ,zrobilem pare rundek wokoł mint aż nagle zauważylem znacznie wiekszom liczbe minosków roznego rodzaju , zaczolem w nie na walać a tu nagle patrze i zauważam bossa minosów i było już wszystko jasnee :dance: to on smunowal mase minosków ,nie dalem go rady ubić z bright sworda X( poniewaz świetnie sie leczył walił słabo troszke lepiej od minotaura guarda:] lecz no coż bez run go nie dednołem postanowiłem go ropnać na jednom z wież i tak zrobiłem, troszke załuje ze mu nie dałem rady , a aaaa sadziłem wcześniej ze bendzie znacznie słabszy :D może z giant sworda bym mu dał rade :D oczywiscie dokończylem lotabag a general stał sobie dalej an wierzy zrobilem pare ss ale ciagle jakiś bład mi wyskakuje i nie moge ich dodać X( spotkaliście moze tez juz boska minosów ogołnie mowiąc jest słaby ale nie tak dokońca

Vanhelsen
22-02-2006, 10:15
Wszystko good, ładnie i cacy ale po co ten topic? Jakoś nie widzę wniosku, chyba, że to głęboko ukryte przesłanie :cygaro:

Zopek
22-02-2006, 11:11
hmm...
Dość często chodzę do mintwailn ale muriusa jeszcze nie spotkałem.... Mógłbyś o nim cos wiecej powiedzieć? tzn:
1. Jak mocno wali?
2. gdzie dokładnie sie respi?
3.Jak szybko biega?
4.jak szybko sie leczy?

Kajzer
22-02-2006, 12:42
hmm...
Dość często chodzę do mintwailn ale muriusa jeszcze nie spotkałem.... Mógłbyś o nim cos wiecej powiedzieć? tzn:
1. Jak mocno wali?
2. gdzie dokładnie sie respi?
3.Jak szybko biega?
4.jak szybko sie leczy?

1 bije do 120 z mele ale to niezmiernie zadko
2 po srodku mitwalin
3 40 lev okolo
4 o jakies 150 hp co 3-4 tury