zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Potrzebuje szybkiej pomocy!!!!!!!!

mascar
23-06-2004, 16:56
POMOCY
POMOCY!!
JAK PROBUJE WEJSC DO KRAINY TO MISZE YOU ACOUNT IS BANISHED CO MUSZE ZROBIC ZEBYM MOGL DALEJ GRAC QRCZE ;( BOJE SEIE ZE NIE BEDE MOGL JUZ GRAC PROSE POMOCY!!!!!!!!!!
tO PEWNIE DLATEGO MI TAK BO SPAMOWALEM W MIESCIE ALE JAK ZROBIC ZEBYM MGL DALEJ GRAC!11 ;(
prosze O SZYBKA ODPOWIEDZ PROSZE ;( ;( ;( ;( ;(

Hegemmon
23-06-2004, 17:35
człowieku opanuj się. Weź dwa głębokie wdechy a potem wyydech... lepiej? to teraz posłuchaj. wejdź na Tibia Home, zaloguj się na swoje konto a następnie zobacz co jest nie tak ( jest specialna tabelka z wymienionym wykroczeniem :P ) i basta.

mascar
23-06-2004, 17:58
Banished: until 29.06.2004 12:44:05 CET because of spamming (in rook) tam pisze takie cos nie wiem co to znaczy cle chyba zle jesli mozesz to powiedz mi o co w tym lata??? ;( i jakis **** powiedzal mi ze mnie okradli "^^ (17:36)
okradli cie " a mam pytanie mogli mnie obrobic jak nie bylo mnie w krainie albo dostalem bana>>??<< i naprawde tnx

Hegemmon
23-06-2004, 18:29
mogli cię teoretycznie hacknąć tuż przed hackiem ale to się okaże potem a co do bana to dostałeś go za spamowanie ( czyli powtarzanie w kółko tej samej wiadomości) a nie pograsz sobie do wtorku 29 czerwca...
P.S. spory ban jak na spam :)

MatKus
23-06-2004, 19:37
Jedna rzecz mnie zastanawia. Skąd się biorą ci ludzie, którzy nie umieją czytać. Nie mówię o tym, że nie umiesz przeczytać. że masz bana z powodu spamowania, bo to tylko kwestia głupoty (nie, to nie jest kwestia nieznajomości angielskiego, bo tam jest kilka słów, więc spokojnie mógł byś to z dowolnym słownikiem przetłumaczyć.) Mówię tu o tym, że nie umiesz przeczytać nazwy działu zanim założysz temat. To jest dział OTServ. Open Tibia Server, a nie dział o banowaniu się i spamowaniu. Do jasnej ciasnej, pora chyba zacząć robić porządki na tym forum, o czym zaraz napisze na forum administracyjnym jako zarządzenie.
Temat zamykam i przenoszę do Inne/