zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mistic Turban za Crocodile Boots !!

Gigus!
22-02-2006, 22:20
Dziś na serweże Auera pokazywałem kolede w depo Mistic turban ktory znalazlem na ziemi . Po chwili podchoodzi do mnie gościu i muwi że wymieni crocodile boots na miastic turba więc daje trade on daje trade potwierdzam i mam crocodile boots kture wymieniłem na Noble Armor i 1k xD Powiedcie czy Mistic Turban jest coś warty czy gosciowi sie pomienszało coś ??

Fillipex
22-02-2006, 22:27
raczej malo wart......

Bosky
22-02-2006, 22:46
Taka mała pierdułka dla zbieraczyB)

Gigus!
22-02-2006, 23:18
Dzieki chłopaki :) Też tak myslałem a może być też tak ja w Grze Icewind Dale 2 tam szmciane ubranie kture zdobyć mozna po zabiciu maga hroni nas przed magią lepiej niz inne armory :) Bóg jeden wie co w tej tibi sie kryje ....
Ale to tylko gdybanie :)

Duch Niespokojny
23-02-2006, 00:24
Mystic turban to badziewie, ale jest to jednak rzadki przedmiot i można go sprzedać za niezłą sumkę. Niektórzy sorcererzy używają go też chyba zamiast hełmu (nie mam pojęcia po co, ja wolę poświęcić te 20 oz. i nosić crown helmet).

Maniack
23-02-2006, 00:32
jest wart ok. 1k, mniejwięcej tyle co croco bootsy, ale ogulnie wdg mnie turban lepszy. no ale jak croco boots wymieniles na noble arm i 1k to i tak ci sie opłaciło

Sir legolas Palladyn
23-02-2006, 11:20
Mystic turban to badziewie, ale jest to jednak rzadki przedmiot i można go sprzedać za niezłą sumkę. Niektórzy sorcererzy używają go też chyba zamiast hełmu (nie mam pojęcia po co, ja wolę poświęcić te 20 oz. i nosić crown helmet).
MAgic Chat- przyśpiesza ladowanie many...
QUOTE-Druidzi też:p

Shinjix
23-02-2006, 11:24
MAgic Chat- przyśpiesza ladowanie many...

Tak, a dragon Lance ignoruje armor, w demon shieldzie Demony cie nie trafiaja, w crown secie Hero cie nie bija, a zupa była za słona!
Zamkne zanim ktos zacznie głosić podobne herezje...