Pokaż pełną wersje : Liga Mistrzów 2005/2006 :)
Myślę, że LM to dobry temat na dyskusje na forum, ciekawi mnie jakie są wasze opinie, faworyci etc. :)
Troche teorii :)
Historia LM jest długa, pierwsze rozgrywki odbyły się już w sezonie 1955/1956, wtedy powstał puchar mistrzw, którego nazwe potem zmieniono na Ligę Mistrzw. Zasady rozgrywek LM zmieniane byly kilkakrotnie w sezonach 92/93, 93/94, 94/95, 97/98 oraz ostatnie korekty wprowadzone w sezonie 2003/2004. Po przejsciu eliminacji, wyjsciu z grupy 16 zespołów toczy bój w fazie pucharowej, wtedy to zespoly rozgrywaja dwumecz na własnej murawie oraz na wyjeździe, drużyna która zdobędzie łącznie większą liczbe goli przechodzi do nast. etapu. Dwie najsilniejsze druzyny które spotkają sie w finale, rozgrywają między sobą tylko jeden mecz na stadionie wybranym zwykle wczesniej przed zaczeciem fazy grupowej i bez wzgledu na to kto dojdzie do finalu odbywa sie on na tej wlasnie murawie. Jeżeli mecz finałowy nie rozstrzygnie sie w regulaminowym czasie 90 min (2 polowy po 45 min) po krótkiej przerwie w grze dochodzi do rozgrywki (2 razy po 15 min), jezeli i to nie przyniesie rezultatu odbywają sie rzuty karne
Rozgrywki LM co rok przyciagaja mase fanow pilki nożnej, osiagaja niesamowicie wysoka ogladalnosc, zwyciestwo zpewnoscia przynosi druzynie slawe, respekt... i pieniadze :). Tegoroczne zmagania LM wydaja sie niezwykle pasjonujace, juz podczas losowania par 1/8 finału wielu nie moglo doczekac sie widowiska, ludzie czekali z niecierpliwoscia do 21 Lutego, kiedy to mialy rozpocząć sie pierwsze mecze, czas ten nadszedl i warto podyskutowac jacy sa wasi faworyci.
aktualizacja
Pary półfinałowe:
Villarreal - Arsenal Londyn
FC Barcelona - AC Milan
Osobiscie jestem za Barcą, futbol jaki graja jest na naprawde wysokim poziomie i zawsze przyjemnie sie ich oglada :)
Podusumowując:
Co sadzicie o LM? jacy sa wasi faworyci? :)
Btw. W sądzie podalem wg mnie najpowaznisjszych faworytow na puchar, wszystkich druzyn niestety nie moglem wypisac wiec wybralem te :)
Edit: thx tym z gory za usuniecie podwojnej barcy z sondy :)
Co sadzicie o LM? jacy sa wasi faworyci? :)
Sadze, ze moim faworytem jest Adam Malysz! ;)
Hm, nie rozumiem idei pilki noznej doputy, dopuki nie gra nasza reprezentacja ;)
@Up:
A ja rozumiem ideę piłki nożnej dopóki na boisko nie wejdzie Rasiak ;-)
@Topic:
Chciałbym aby wygrał Real, lecz wiem jak małe są na to szanse. Obstawiam Juventus, ale kibicuje Realowi :).
OnlyM(PL)
22-02-2006, 23:45
Szkoda ze MU odpadl :S Ale nie gral ostatnio najlepiej.
Btw dobrze ze dzisiaj Barca wygrala.
Visca el BARCA!
Nie lubie Realu ale bardziej nie lubie Arsenalu wiec droga mniejszego zla kibicuje "galacticos".
@OnlyM[PL]
Szkoda ze MU odpadl :S Ale nie gram ostatnio najlepiej.
Co ma piernik (odpadniecie MU) do wiatraka (twojej gry)?
@Duch Niespokojny
ja nie lubie Arsenalu, ja bardzo nie lubie Arsenalu ;)
mysle ze barca zondi;)
RL sie popsul
Duch Niespokojny
23-02-2006, 00:42
Sądzę, że Barcelona wygra LM, ale zagłosowałem na Arsenal, bo on był, jest i będzie najlepszy, ma tylko przejściowe trudności (choć po meczu z Realem widać, że już one mijają i mam nadzieję, że Kanonierzy powalczą o tytuł).
Nie lubie Realu ale bardziej nie lubie Arsenalu wiec droga mniejszego zla kibicuje "galacticos".
Hunted!
@Duch Niespokojny
ja nie lubie Arsenalu, ja bardzo nie lubie Arsenalu ;)
Grasz może na Emperze? :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Sozemego
23-02-2006, 06:10
Visca el BARCA!
@OnlyM[PL]
Co ma piernik (odpadniecie MU) do wiatraka (twojej gry)?
On chyba stawia na mecze w jakims zakladzie "bukmacherskim", nie wiem jaka jest pisownia tego wyrazu ;]
Gromnjir
23-02-2006, 10:17
Forza Juve!! :p
A jak nie Juve, chciałbym, aby wygrała Barcelona. Do Realu nie żywię sympatii.
Zapewne wygra to Barcelona albo Juventus , ale chciałbym żeby Real wrócił do starych przyzwyczajeń wygrywania LM .
:>
moim faworytem jest Real bo kibicuje mu odkad interesuje się piłką.Jeśli nie Real to może Ajax?btw.drewniacy z bremy rozpykali Juve
Ghost Nieudany
23-02-2006, 14:39
1. Juventus Turyn
2. Chelsea Londyn
3. Real Madryt
4. FC Barcelona
5. Inter Mediolan
Juventus - buahahahah.
Chelsea - dajcie mi spokój z baronem nudnej piłki nożnej (bo królem jest ManU, a księciem Liverpool).
Real - jestem fanboyem Realu, ale bym w życiu nie postawił na nich, zwłaszcza teraz - przegrywają nawet w meczach o pietruszkę.
Barcelona - jestem fanboyem Realu. Nie lubię Ronaldinho. Nie lubię Smarcelony.
Inter - "buahahahah" x2
Wniosek? Nie obstawiam nikogo.
OnlyM(PL)
23-02-2006, 15:10
@Ville Przepraszam, przepraszam to jest maly nawyk z szybkiego pisania na klawiaturze. Poprawiam i jeszcze raz przepraszam.
C***a. Bayern pojedzie wszystkich, i na tym sie skonczy. A jak nie Bayern, to moze Juve. Ale generalnie to Bayern. I ssijcie.
A poza tym to co ten temat robi w Owionie?
Maximus89
23-02-2006, 15:39
Od dawna jestem kibicem JUVE i mam nadzieje ze to wlasnie ta druzyna wygra LM. Ale po wczorajszym meczy mam male wątpliwosci (porazka 3-2 z Werderem)..... Niby wynik dosc dobry bo 2 strzelone bramki na wyjezdzie ale to jednak jest porazka. Teraz trzeba czekac do rewanzu i trzymac kciuki za Bianconerich.
Oftopic:Ogladaliscie mecz Barcy? Messi gra fantastycznie!! Mimo 18 lat wdg mnie jest efektywniejszy niz sam Ronaldinho
Juventus - buahahahah.
Chelsea - dajcie mi spokój z baronem nudnej piłki nożnej (bo królem jest ManU, a księciem Liverpool).
Real - jestem fanboyem Realu, ale bym w życiu nie postawił na nich, zwłaszcza teraz - przegrywają nawet w meczach o pietruszkę.
Inter - "buahahahah" x2
Śmieszny jesteś ... Znasz się jak mało kto :)
Blue is the colour... :) Jestem za Chelsea i na nich zagłosowałem, choc jestem podłamany po meczu z Barcą troszke.
Ten temat chyba pownine być w FE...
a ja jako rodowity Bełchatowianin uważam że LM wygra BOT SKRA Bełchatów, kto z was uważa podobnie?
a tak do tematu wracając to chciał bym aby po tytuł sięgneła barcelona albo AC milan
Telupeje
23-02-2006, 16:23
Only Barça!!!
Użytkownik
23-02-2006, 17:02
Co z tego że Chelsea przegrała jak w rewanżu rozjedzie Barce!Po za tym to kibicuje Chelsea i Psv Eindhoven i Bayernowi.Myśle że każdy z tych zespołów awansuje dalej mimo że każdy jest w arcy trudnej sytuacji.
Thomisson
23-02-2006, 18:31
Czemu nikt nie głosował na Lyon wygrana 3:0 ze snobami z Madrytu was nie przekonała ;)?? Zobaczycie, jeszcze Olimpique sprawi dużą niespodziankę, zobaczymy, czy pozytywną...
Juventus - buahahahah.
Inter - "buahahahah" x2
Manchester - Buahahaha, nawet z grupy nie wyszli, a mieli dosc latwych przeciwnikow (o ile pamietam Villarreal, Lille i Benfice), po ostatnich meczach w lidze zal mi ich, to juz nie ten sam ManU i mozemy powoli o nich zapomniec ;D
Neaniver
23-02-2006, 19:56
Jak dla mnie jest tylko jeden faworyt - Barca.
Chelsea nie lubie, tak samo jak druzyn niemieckich. Real jest za slaby, ze wzgledu na polityke kadrowa, wiec nie ma co liczyc na zwyciestwo. Arsenal tez raczej nie da rady wygrac, chociaz kto wie? Czekam na nastepne mecze :)
Blind Guardian
23-02-2006, 20:24
Przez Barce 3k przegralem. Uhahaah :) Ale ladnie z Chelsea zagrali. Mimo to 3k w plecy :D Barca Sux. Nie obstawiam nikogo bo w LM nigdy nic nie wiadomo.
Po co ja w tym topicu w ogole pisze? Oo
Buhahaah bauahaahahahhaa nie moge :D
Have Fun!
See You in Tibia!
Buahahah
PS. Buhahahahah
ciemne dropsy
23-02-2006, 21:03
Hoom: Bayern niech ssie razem z toba -.-
A ja wam mowie ze bedzie wloski final Juventus vs AC Milan, i wygra Milan 0:2 ;)
Kwadratowe Koło
24-02-2006, 12:59
Ja tam licze na Liverpool ;) (ehhh... przecież i tak nie wygrają... ale mam sentyment, bo Dudek tam gra :d)
A zdecydowanym faworytem jest Lyon. Orżnęli Real 3:0. Dużą szansę ma też Chealsea, bo mają dobrą formę, chociaż przegrali z barcą
A moim faworytem jest Barca i Arsenal :dance:
Barca swoją klasę pokazła po meczu z Chelsea a Arsenal z Realem chociaz wzyscy mówili ze Real zmiecie Arsenal ^^
pozdrawiam
Calen Futh
24-02-2006, 19:35
Ahhhh...Jaka szkoda że Manchester odpadł :( :( :( No cóż jeśli nie Man U /Hail MAn U !:cup: / To jestem za Lyonem bo to fajny zgrany zespół, może niemają takich gwiazd jak inne ekipy, ale ja czuje jak od tego zespołu emanuje taka pozytywna energia.
Po 1/8 finału wiemy już nieco więcej o obecnych możliwościach poszczególnych drużyn. Arsenal wyrasta powoli na jednego z głównych faworytów, chociaż po dzisiejszej przegranej 1:0 z Blackburn w beznadziejnym stylu wszystko może się wydarzyć.
Uważam, że Real zmotywuje się na rewanż z Arsenalem, wygra, i zacznie swój marsz po 10 Puchar Europy.
Markizek666
25-02-2006, 23:38
Co wy tam gadacie, AC Milan górą!!!
Zobaczycie, wygra ^^
ja jestem za ac milanem, ale od kad stawiam na dany zespol to zawsze on przegrywa ;/ pecha przynosze tej druzynie za kim jestem xD nie wiem dlaczego ;p
Ghost Nieudany
26-02-2006, 00:10
A ja wam mowie ze bedzie wloski final Juventus vs AC Milan, i wygra Milan 0:2 ;)
Tak jak miał wygrać z Livem? =P
Telupeje
26-02-2006, 00:39
Uważam, że Real zmotywuje się na rewanż z Arsenalem, wygra, i zacznie swój marsz po 10 Puchar Europy.
Ja uważam, że się jednak real pos.ra ; p
3:0 w dupe u siebie na gran derby mowi samo za siebie; p
Markizek666
26-02-2006, 01:05
Tak jak miał wygrać z Livem? =P
Ojej, to bylo dawno i nieprawda, chociaz Juve(Jude xD) z Milanem i final??? Hmm... moze moze
*Ryspeht*
26-02-2006, 03:45
Mnie to wszystko obojętny, byleby... CHELSEA WYGRAŁA!! Jakoś nie mamy farta w pierwszych meczach z Barcą do sedziów ;)
Ale za to w 2 tak, więc bójcie się kibice Barcelony B)
Ja uważam, że się jednak real pos.ra ; p
3:0 w dupe u siebie na gran derby mowi samo za siebie; p
jasne? jak barca sie posra na chelsea a Real przejdzie dalej to wymówka putek będzie brzmiała:porównajcie sobie Chelsea z Arsenalem?pffff!!!<<<
Og Chilly Pie
26-02-2006, 16:42
Chciałbym żeby wygrał FC Liverpool :P ale to tylko marzenia xD
Prawie w 100% pewny że wygra Barca... :]
Duch Niespokojny
26-02-2006, 17:56
Mnie to wszystko obojętny, byleby... CHELSEA WYGRAŁA!! Jakoś nie mamy farta w pierwszych meczach z Barcą do sedziów ;)
Nie miej pretensji do sędziego. Del Horno w stu procentach zasłużył sobie na czerwoną kartkę.
Nie miej pretensji do sędziego. Del Horno w stu procentach zasłużył sobie na czerwoną kartkę. W sytuacji, w której dostał czerwoną kartkę nie zasłużył na nią. Już prędzej bym zrozumiał gdyby ją dostał przy wcześniejszym faulu na Messjaszu gdy mu wjechał korkami w kolano (a nie dostał żadnej w tym przypadku).
Na dzień dzisiejszy największe szanse na zdobycie LM ma Barcelona, ale za tydzień będę trzymał kciuki za Chelsea. Real chyba lepiej gra rewanże (dwumecz Pucharu Króla z Saragossą) więc w awans wierzę. Arsenal wczoraj przegrał 1:0 z Bluckburn, więc uważam, że z Realem poprostu zagrali mecz życia, który się już nie powtórzy.
Stawiam na Barce.Ale zawsze może się zdarzyć niespodzianka tak jak w zeszłym roku gdzie wygrał Liverpool.:) ;)
W sytuacji, w której dostał czerwoną kartkę nie zasłużył na nią. Już prędzej bym zrozumiał gdyby ją dostał przy wcześniejszym faulu na Messjaszu gdy mu wjechał korkami w kolano (a nie dostał żadnej w tym przypadku).
Na dzień dzisiejszy największe szanse na zdobycie LM ma Barcelona, ale za tydzień będę trzymał kciuki za Chelsea. Real chyba lepiej gra rewanże (dwumecz Pucharu Króla z Saragossą) więc w awans wierzę. Arsenal wczoraj przegrał 1:0 z Bluckburn, więc uważam, że z Realem poprostu zagrali mecz życia, który się już nie powtórzy.
Gadasz ze Real z Realem Saragossą zagral lepiej niz w pierwszym meczu. Tak to prawda ale co z tego jak nie przeszedl dalej? :) Jak zagraja tak samo to moga np. wygrac ale w bilansie bramkowym miec gorszy stosunek anizeli Arsenal i niestety - pozegnaja sie z LM
EDIT:
nie musisz :P (tajemniczo brzmi nie? :>)
@up
Tja, tylko, że w Londynie jakiekolwiek zwycięstwo Realu daje im awans do następnej rundy (tylko po wyniku 0:1 będzie dogrywka, ale w końcu wygranie meczu to również wygranie dogrywki). Wyniki 1:2, 2:3, 3:4, itd. dają awans Realowi. To już nie jest 5 bramek do odrobienia, ale tylko 1.
No cóż, najgorsze jest tylko to, że to Arsenal gra teraz u siebie. ;]
Tylko teraz Real przegrał z prawie ostatnią Mallorcą, więc już sam nie wiem o czym myśleć. ;]
ciemne dropsy
27-02-2006, 20:24
Wiadomo czemu Raul tak wierzy w Real.... ;- )))
Szczerze mowiac nie lubie pilki: Angielskiej, Niemieckiej, Holenderskiej...
W ogole nie lubie silowego stylu gry, a taki prezentuje przede wszystkim pilka angielska. A co do tego, ze Milan mial rozjechac Liverpool, przypomnij sobie, ze byly karne. A karne to loteria.
Realu nie lubie, po prostu to zespol ktory sklada sie z podstarzalych i przereklamowanych gwiazdek...
Chelsea, przybyl wujek abramowicz i wydal kase, ot cala tajemnica sily zespolu, nakupowali sobie gwiazd i probuja rzadzic. A Jose Mourinho moze i jest wielkim trenerem ale udaje straszne niewiniatko.
Bayern, bo nie.
Barcelona, lubie ja, ale trzyma mnie bardziej za Milanem.
Ot moje wyjasnienie mojego typu ;)
Zrestza od bardzo dawna kibicuje Milanowi.
Krzesław
27-02-2006, 21:09
Ojeju jeju, jak ja nie lubie Barcy :P Nie podoba mi sie ich styl gry ich koszulki mi sie nie podobają (te żółte takie obleśne) i wogóle... Postawiłem na Arsenal bo ładnie dokopał Realowi i ogólnie zawsze byli mocną drużyną. A szczerze wam powiem, że zawsze wolałem rozgrywki reprezentacji piłkarskich, a nie klubów ;)
P.S Nie zauwazyliście, że Messi jest podobny do tego gościa z Kabaretu Mumio?:D
@ciemnie dropsy:
Jeżeli uważasz Asiera del Horno za 8 mln czy Lampard, Joe Cola których kupili za mniej niz 10 mln to przepraszam bardzo ale czy to były gwiazdy? Rozumiem że Essiena i SWP kupili napewno nie za cienką kase ale nie przesadzaj z tym gwiazdami. Jak nie lubisz Chelsea to powiedz prosto "Nie lubie Chelsea" a nie gadasz że Romek przyszedł i dopiero wtedy Chelsea stała się wielka.
Ja nadal wierze w Chelsea'e
Realu nie lubie, po prostu to zespol ktory sklada sie z podstarzalych i przereklamowanych gwiazdek...
Robinho,Baptista,Ramos,Casillas,Woodgate,Soldado,R aul,
żaden z nich nie ma więcej niż 30 lat z czego kilku po 20stce świeżo?a teraz milan wymienie starych byków;Stam,Cafu,Maldini,Seedorf,Dida,Alessandro Costacurta,Rui Costa,Serginho,Filippo Inzaghi,Vieri.z nich aż bije młodością
Duch Niespokojny
27-02-2006, 21:29
Nie miej pretensji do sędziego. Del Horno w stu procentach zasłużył sobie na czerwoną kartkę.W sytuacji, w której dostał czerwoną kartkę nie zasłużył na nią. Już prędzej bym zrozumiał gdyby ją dostał przy wcześniejszym faulu na Messjaszu gdy mu wjechał korkami w kolano (a nie dostał żadnej w tym przypadku).
Zasłużył za całokształt. Za pierwszy faul powinien był dostać co najmniej żółtą kartkę, za drugi - żółtą lub upomnienie. Tym bardziej, że oba faule popełnił na tym samym piłkarzu, więc zachodzi bardzo uzasadnione podejrzenie, że jego zadaniem było sprawić, aby Messiemu odechciało się grać, co sędzia bardzo słusznie mu w miarę wcześnie uniemożliwił (aczkolwiek mógł wcześniej).
Arsenal wczoraj przegrał 1:0 z Bluckburn, więc uważam, że z Realem poprostu zagrali mecz życia, który się już nie powtórzy.
Zdziwisz się
@down
Pewnie zasłużyłby, gdyby połamał Messiemu obie nogi, ja jednak jestem wdzięczny sędziemu, że nie czekał tak długo...
*Ryspeht*
27-02-2006, 23:29
Zasłużył za całokształt. Za pierwszy faul powinien był dostać co najmniej żółtą kartkę, za drugi - żółtą lub upomnienie. Tym bardziej, że oba faule popełnił na tym samym piłkarzu, więc zachodzi bardzo uzasadnione podejrzenie, że jego zadaniem było sprawić, aby Messiemu odechciało się grać, co sędzia bardzo słusznie mu w miarę wcześnie uniemożliwił (aczkolwiek mógł wcześniej).
Pierwszego faulu nie było bo sędzia go nie odgwizdał ;)
A co do drugiego faulu to chyba nawet sąsiedzi 2 piętra nade mną słyszeli, że z czerwoną kartką się nie zgadzam (według mnie zasłużył ale tylko i wyłącznie na żóltą kartkę).. :confused:
Zostaje czekać na rewanż ;]
A co do meczu Arsenal - Real będe za Realem bo raz nigdy nie lubiałem Arsenalu, a 2 kibice Realu też `delikatnie` nie lubią Barcelony i to mi się w nich podoba ;]
no no.Milan w pięknym stylu wszedł.Real odpadł w nienajgorszym.Chelsa to samo co Real.Liverpool za burtą<zdziwko>dużo niespodzianek.na dzisiejszy dzień lm wygra Milan wg mnie.grają pięknie:)
Ligę Mistrzów wygra Barcelona.
Dzięki Ronaldo za dzisiejszy piękny mecz. -.-'
@Raul
i po co marnowales ta sytuacje uderzajac pilke w slupek? ;)
@topic
Zdania nie zmieniam, wygra Barca
@Raul
i po co marnowales ta sytuacje uderzajac pilke w slupek? ;) Jeszcze ten pierwszy strzał w słupek to rozumiem, ale żeby nie strzelić dobitki do praktycznie pustej bramki, to kompromitacja.
W sumie to był mecz nie wykorzystanych sytuacji przez obie drużyny.
Gromnjir
09-03-2006, 10:23
Chociaż bez bramek, to mecz i tak był świetny. Poprzeczka i Casillas w wypadku Arsenalu, słupek i Lehmann w wypadku Realu - to zawazylo na wyniku ;)
Tak czy inaczej, ciesze sie, ze Barca, Juve i Arsenal grają dalej.
*Ryspeht*
09-03-2006, 11:01
Ehhh... dla mnie emocje z Ligą Mistrzów już się w tym sezonie skończyły :(
Oglądać oczywiście będe, ale to już nie bedzie to samo. Teraz kibicować będe Benifce i Lyonowi, oraz każdej drużynie grającej przeciwko barcy <evul> ;)
Thomisson
09-03-2006, 14:12
@topic
Zdania nie zmieniam, wygra Barca
Ja tez nie zmieniam wygra lyon ;)
Jutro o 12 losowanie par 1/4 finału :) ciekawe jak sie dobiorą panowie, Benfica ładnie rozgromila Liverpool ;o
Jeszcze ten pierwszy strzał w słupek to rozumiem, ale żeby nie strzelić dobitki do praktycznie pustej bramki, to kompromitacja.
W sumie to był mecz nie wykorzystanych sytuacji przez obie drużyny.widzialem tą sytuację i szczerze?to była normalna dobitka nie spartolona ale po prostu nie fart;/
Ale sie dobrali, szkoda benfici bo z Barcą za duzych szans nie ma
Do finału dojdzie barca i ac milan. Jak dojdzie do tego spodkania to dopiero będzie mecz ze pała mięknie. Eto'o and Rolek and Melisa and Larek. Z tych ziomków jest paka jak jeszcze sie zrgajł to wszystko rozniosą.
Palladyn Zawisza
10-03-2006, 22:14
Manchester - Buahahaha, nawet z grupy nie wyszli, a mieli dosc latwych przeciwnikow (o ile pamietam Villarreal, Lille i Benfice), po ostatnich meczach w lidze zal mi ich, to juz nie ten sam ManU i mozemy powoli o nich zapomniec ;D
Sam jestes buhahahah . Jestes kolejnym kibicem , ktory lubi tylko te kluby ktore wygrywaja LM . Niech zgadne teraz kochasz barce ?? . A ja o MANU nigdy niezapomne bo jest to klub o ogromncyh preferencjach i ZOBACZYCIE MAN UTD SIE ODRODZI !!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UTD !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam jestes buhahahah . Jestes kolejnym kibicem , ktory lubi tylko te kluby ktore wygrywaja LM . Niech zgadne teraz kochasz barce ?? . A ja o MANU nigdy niezapomne bo jest to klub o ogromncyh preferencjach i ZOBACZYCIE MAN UTD SIE ODRODZI !!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UTD !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie, nie kocham Barcy, tylko im kibicuje, nie jestem az tak zagorzalym fanem :P, co do manu to kiedys byla potega a teraz sie sypie, chyba nie zaprzeczysz:P
GLORY GLORY MAN UTD !!!!!!!!!!!!!!!!! Co to znaczy ze "man to klub o ogromych preferencjach"?* Myśle mysle i nic nie moge wymyślic
@topic
A ja chciałbym zeby wygrał Juventus.
*Skup sie raczej na tych preferencjach ;)
*Ryspeht*
11-03-2006, 08:55
Do finału dojdzie barca i ac milan. Jak dojdzie do tego spodkania to dopiero będzie mecz ze pała mięknie. Eto'o and Rolek and Melisa and Larek. Z tych ziomków jest paka jak jeszcze sie zrgajł to wszystko rozniosą.
Jeżeli obie drużyny przejdą ćwierćfinały (czego im szczerze NIE życzę) to spotykają się w półfinale, więc finał Barcelona-Milan jest (niestety, afff co za pech :dance: ) nierealny :)
Btw odkąd w Barcelonie gra jakąś rolka i Lerek o.O ;)
Maximus89
11-03-2006, 13:15
Po szczęśliwym zwycięstwie nad Werderm teraz mam nadzieję ze łatwo przejdą angoli z Londynu(Arsenal). W półfinale mysle że trafią na Inter, wiec Juve ma już finał;)
FORZA JUVE!!!AVE JUVE!!!
Kwadratowe Koło
11-03-2006, 13:41
Cholera, ale barcelona się popisuje :P, kolejny wygrany mecz.
Nie, nie kocham Barcy, tylko im kibicuje, nie jestem az tak zagorzalym fanem :P, co do manu to kiedys byla potega a teraz sie sypie, chyba nie zaprzeczysz:P
jesli co sezon jestes za innym klubem...albo co jakis czas to sorry ale jesli kibicujesz to nie wysmiewaj.wg mnie prawi wysmiewania ma ktos kto jest ciagle z 1 druzyna a nie taki "pseudo kibic"
Palladyn Zawisza
11-03-2006, 21:26
No niestety nie zaprzecze :/ Ale wierze ze sie odrodzi
GLORY GLORY MAN UTD
OnlyM(PL)
11-03-2006, 21:28
MANCHESTER UNITED!!!1111oneoneoneone
A w tym roku wygra FC Barcelona.
Sir Pietruch
27-03-2006, 22:12
Eeee ja stawiałem na Chelsea XDDDDD Ale jak moich ukochanych The Blues nie ma no to na Barce postawie XDDD
BTW.
CHELSEA & WISLOKA DEBICA 4EVER IN MY HEART xDDDDDDDDDDD
Serphilim
27-03-2006, 22:27
Górnik Zabrze jest moim faworytem nie ma go ale musiałem oddac głos na mój LOVE CLUB
Moim faworytem była Chelsea (odpadła)
Arsenal Londyn - Juventus Turyn wygra Juve (jest lepszy i nie cierpie Henrego ^.-)
Lyon - AC Milan wygra Milan (Maldini i like you)
Inter Mediolan - Villarreal raczej inter wygra ale go nie lubie w tym meczu nie mam faworyta
Benfica Lizbona - Barcelona ofkurss barca (Ronaldinho przejadł mi sie ale Messi to ja starszy o 4-5 lat ;))
ofkurs na półfinały znowu zagłosuję ;)
ale na razie wyglada na to ze finał = Barca vs Milan (chyba beda karne)
FORZA INTER !!! INTER WYGRA LIGE MISTRZOW :D MOJ UKOCHANY KLUB.
Juve odpadnie z Arsenalem tym razem im sie nie pofarci tak jak zawsze ;)
AC Milan odpadnie z Lyonem tez straszne farciarze 85-90' strzelaja gole....Nienawidze milanu SUX!
I oczywiscie Barca rozgromi Benfice ;p
Final Barcelona-Inter Inter wtgra oczywiscie!
No to mnie Arsenal zaskoczył. Stawiałem na zwycięstwo Juve, tudzież remis. A tu taki wałek. Dobrze, że do STS'ów nie poszłem:). Barca zremisowała, czekam na mecz na Camp Nou.
Pierwsze mecze 1/4 finału za nami:). Ciekawy byl mecz interu, reszta troche nudna, ciekawe jak to sie dalej ułozy, Barca nie strzelila gola benfice co za ciamajdy :P
Inter mogl wygrac przynajmniej 3:0 ;] ten gol Forlana to z dobitki ;/ kazdy moze tak strzelic, zaraz pozniej szybka odpowiedz adriano, lob ale juz nie pamietam kto wybil pilke z linii bramkowej. a pozniej szarza stankovicia prawa strona i bomba adriano ;p i podobna bramka martinsa rowzniej stankovic asystowal.
zdecydowanie Arsenal. Jest już 1 noga w pólfinale. Hmm przewiduje final Arsenal-Barca
Krzesław
30-03-2006, 20:54
Stawiam na taki sam finał;) Haha i dobrze, że kanonierzy zbombardowali tych makaroniarzy, którzy nie umieją przegrywać z honorem! Czekamy na drugą fale nalotów na terenie wroga :P
Penetrator
30-03-2006, 20:58
Gdze Jest WisŁa KrakÓw X( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oddam GŁos Tylko Nanich B)
Stawiam na taki sam finał;) Haha i dobrze, że kanonierzy zbombardowali tych makaroniarzy, którzy nie umieją przegrywać z honorem! Czekamy na drugą fale nalotów na terenie wroga :PCamoramesi podziękował kibicom a ty tu takie texty no wiesh!;p<lol>
Juve gra padake Arsenal też ale Arsenal zagrał ładnie dlatego życze im powodzenia:-)u siebie wygra Barca i Milan tak myśle Inter też przejdzie:-)
odświeżam temat:Lyon przegrał na własne życzenie broniąc wyniku w drugiej połowie Milan nie potrafił strzelić w drugiej połowie bramki do 88 minuty potem poszło jak z płatka i 2 bramki jedna Inzagiego i druga Schevy:)Villareal gra dalej inter wyeliminowany:-)
Milan-Lyon 3:1
Villareal-Inter 1:0
Ano inter sie nie popisał, czekam na wyniki dzisiejszych meczy :), milan pokazał klase ładnie w koncowce meczu dobił lyon, zasluzyli sobie na polfinaly. Mecz barcy zapowiada sie ciekawie, moze benfica wygra? kto wie co sie moze zdarzyc, spotkanie zapowiada sie ciekawie. Czekamy, czekamy chłopaki :)
dupa nie klase :P w*****lem sie strasznie... wiedzialem ze w koncu strzela w 90% gole strzelaja pod koniec 1 polowy lub pod koniec meczu..a na dzis obstawiam wyniki :
Juventus-Arsenal 0-1
Barcelona-Benfica 2-0
Lowca Knight
05-04-2006, 21:29
FORZA MILAN! :)
Arsenal dzisiaj nie wygra ale awansuje.
Benfica moze dzisiaj zaskoczyc, nie maja nic do stracenia takze zaatakują. Jeszcze moze byc taka nispodzianka jak Villareal.
Villareal i Benfica zaczynają się robić powoli coraz groźniejszymi przeciwnikami dla najlepszych (weteranów). Nie będzie dla mnie jakimś wielkim zaskoczeniem (opierając się na pierwszym meczu), że Barcelona odpadnie. Lub wygra, ale po bardzo ciężkim meczu.
Arsenal i Barca dalej
Sądze że finał taki będzie ale AFC skopią tyłek Barsie
Chciałbym finał Milan - Villarreal i wygrywają Hiszpanie. ;]
Thomisson
06-04-2006, 07:44
Arsenal i Barca dalej
Sądze że finał taki będzie ale AFC skopią tyłek Barsie
Chyba sam w to nie wierzysz ;D........[Milan szczury kanałowe, fraciarze w du** kopane, stare dziadki od siemdiu boleści!!!Nienawidzę ich!!!!]
Straznik Monopolowego
06-04-2006, 11:09
Mialem nadzieje ze Lyon wygra :( ale tak to kibucuje ARSENALOWI
Chyba sam w to nie wierzysz ;D........[Milan szczury kanałowe, fraciarze w du** kopane, stare dziadki od siemdiu boleści!!!Nienawidzę ich!!!!]Barcelona psy konie małe plujące futrzane chamy(nie nie myśle tak to tylko tok myślenia kolegi narzuca taką myśl
szkoda gracza Villarealu który zalał się krwią po faulu jednego z Mediolańczyków;/a Milan ma wielkie szanse na zwycięstwo
ps.barca mogła nie przejść dalej;)
Pary półfinałowe:
Villarreal - Arsenal Londyn
FC Barcelona - AC Milan
Ronaldinho nie wykorzystal karniaka omg, taki wazny mecz, a ten mial juz na poczatku meczu szanse dac prowadzenie barcelonie, no ale i tak wygrali mozna bylo sie tego spodziewac, w nastepnej rundzie przejdzie chyba Arsenal i Barca:)
@pixik
widac ze twoi koledzy nie zaja sie na pilce za dobrze :D
Kto gra ladniej od barcy ? nikt ;] barca gra najladniejsza pilke
final barca-arsenal
a co do tego karnego ronaldinho ;/
przewaznie strzela w tamto miejsce ale popelnil blad strzelajac na wysokosci rak moretto
Szkoda Lyonu ładnie grali, lae w końcówce odpuścili troche i od razu efekt...
Członki z Milanu awansowały, szkoda gadac...
Juve za burtą, "aż płakać się chce" spadek formy i frustracja = 3 czerwone w 2 meczach...
Arsenal, "syndrom Liverpool'u", w Premiership shit, a w LM awanse...
Benfica, szkoda mi ich, ladnie grali, ale jakis sukces jest...
Barca, hmm ponizej oczekiwań, ale awans sie należał...
Inter, solidna drużyna, tylko solidna...
Villareal, półfinał - i to wystarczy...
Barcelona psy konie małe plujące futrzane chamy(nie nie myśle tak to tylko tok myślenia kolegi narzuca taką myśl
szkoda gracza Villarealu który zalał się krwią po faulu jednego z Mediolańczyków;/a Milan ma wielkie szanse na zwycięstwo
ps.barca mogła nie przejść dalej;)
to po co piszesz jak ty nie myslisz tak? nie sadzisz ze to troche dziecinne? Miej wlasne zdanie.
A co do gracza to byl to Sorin.
@topic
Nareszcie Barca skopie tylki mediolanczykom -.-
ciemne dropsy
06-04-2006, 22:20
buehuehuehue zeby sie nie okazalo ze ta wasza wielka Barca odpadnie w polfinale... ;- ))) Milan ja pojedzie xD
Krzesław
06-04-2006, 22:54
A może zdarzy się jakiś cud i do finału wejdą Arsenal i Villareal 8o Taki finał byłby najciekawszy, ale pary rozstawione więc trochę za późno. Nie lubie ani Barcelony ani żadnych pierd... Eee Włochów ( Milan, Juwentus itd.) Więc wygrać może tylko Arsenal!
Duch Guardi
06-04-2006, 22:58
kiedyś byłem za Realem ale zrobil z nich sie lamy wiec teraz jestem za FC barcelona
Darth Ryba
06-04-2006, 23:02
kiedyś byłem za Realem ale zrobil z nich sie lamy wiec teraz jestem za FC barcelona
Ja tak samo xD wcześniej jeszcze Manchester Utd lubiłem
kiedyś byłem za Realem ale zrobil z nich sie lamy wiec teraz jestem za FC barcelona Czyli jednym słowem jesteś kibicem tej drużyny, która aktualnie dobrze gra. Real super kiedy zdobywał LM, a Barca do dupy, teraz Real do dupy, a Barca super bo wygrywa. Jak to fajnie być oddanym kibicem swojego ulubionego klubu, nie?
Powiem tak, już prędzej bym przyjął pod swój dach kibica Barcelony niż kibica Realu, który kiedyś kibicował Barcelonie. ;]
Straznik Monopolowego
07-04-2006, 08:11
up: A matka by cie razem z tym kibcem z dom wykopala hahaha :d
co do tego ze real jest cienki to nie ma watpliwosci odbila im kasa zaczeli sprowadzan najelpszych to maja przegrane
ps: ciekawe kto wymyslil tak durna taktyke sprowadzania najlepszych zawodnikow
ARSENAL RULEZ
Thomisson
07-04-2006, 08:12
Ja tak samo xD wcześniej jeszcze Manchester Utd lubiłem
Dlaczego jej teraz nie lubisz??? Bo raz nie obroniła mistrzostwa Anglii?? Taki z ciebie żałosny kibic?? Kibicujesz teraz Chelsea, która ma tyle kasy, że może mieć (prawie) każdego piłkarza??? Tacy kibice jak wy to nie kibice, to "jednosezonowcy", którzy kibicują tylko tym, co są aktualnie na topie. Sorry, że tak sie rozpisałem, ale jestem wiernym kibicem MU i wk*** mnie jak ktos komus nie kibicuje, bo ma słabszy okres lub źle mu pójdzie w rozgrywkach.
co do tego ze real jest cienki to nie ma watpliwosci odbila im kasa zaczeli sprowadzan najelpszych to maja przegrane
ps: ciekawe kto wymyslil tak durna taktyke sprowadzania najlepszych zawodnikow
Real tylko zapoczątkował taką taktykę. Zobacz, że teraz wszystkie najlepsze drużyny mają w swoim składzie po kilka gwiazd światowego formatu. No chyba, że na przykład w Barcelonie nie uważasz za najlepszych i światowej klasy piłkarzy: Deco, Messi, Ronaldinho, Eto'o, van Bommel, Larsson, Puyol. Czy to tak naprawdę dużo więcej gwiazd niż w Realu?
Thomisson
07-04-2006, 08:18
Real tylko zapoczątkował taką taktykę. Zobacz, że teraz wszystkie najlepsze drużyny mają w swoim składzie po kilka gwiazd światowego formatu. No chyba, że na przykład w Barcelonie nie uważasz za najlepszych i światowej klasy piłkarzy: Deco, Messi, Ronaldinho, Eto'o, van Bommel, Larsson, Puyol. Czy to tak naprawdę dużo więcej gwiazd niż w Realu?
Raul, z całym szacunkiem do twojej miłości do Realu, ale naprawdę potrezbna jest tam rewolucja kadrowa..........
to po co piszesz jak ty nie myslisz tak? nie sadzisz ze to troche dziecinne? Miej wlasne zdanie.
A co do gracza to byl to Sorin.
@topic
Nareszcie Barca skopie tylki mediolanczykom -.-rotfl tommison nazwał milan szczurami itp i chodzilo o to że tym tokiem to można tak nazwać barcelonę:)
wszystko jasne?
aha jednosezonowi kibice dla mnie to szmaty przepraszam :)
druga sprawa jaka rewolucja?zagrali dobrze z Barceloną:-)Real potrzebuje zastępców dla starszych zawodników:-)chociaż Milan gra z emerytami i wygrywa
Straznik Monopolowego
07-04-2006, 16:13
1.Czy Messi jest uwazany za taka gwiazde jak Ronalndo?
Albo czy van Bommel jest uwazany za taka gwiazde jak Carlos,Zidane,(kiedys Figo)? (Co nie znaczy ze jest od nich o 100 razy lepszy)
Miedzy innymi dlatego jestem kibicem Arsenalu nie maja duzo gwiazd a praktycznie tylko Henrego a i tak pokazuje klase.
2.Gdy druzyna sobie nie radzi lepiej miec jedna gwiazde w skaldzie niz 10 przyklad mecz z Realem, Thierry "sam wygral ten mecz"
Barca bez Ronaldinho,Deco,Eto daleko by nie zaszla
1.Czy Messi jest uwazany za taka gwiazde jak Ronalndo? Nie. Ale myślę, że Robinho i Messi znajdują się na podobnym poziomie "gwiazdorstwa". A odpowiednikiem Ronaldo w Barcelonie jest bardziej Eto'o.
Albo czy van Bommel jest uwazany za taka gwiazde jak Carlos,Zidane,(kiedys Figo)? (Co nie znaczy ze jest od nich o 100 razy lepszy) Van Bommel'a porównałbym raczej z Gutim. Co do Zidane'a to uważam, że Ronaldinho jest równie sławny co Francuz. W Barcelonie nie ma jakiegoś sławnego lewego obrońcy, więc Carlosa porównajmy z Deco. Jacy piłkarze grali kiedyś w danych klubach to pomińmy, bo zarówno w Barcelonie jak i w Realu dużo ich było.
2.Gdy druzyna sobie nie radzi lepiej miec jedna gwiazde w skaldzie niz 10 przyklad mecz z Realem, Thierry "sam wygral ten mecz"
Barca bez Ronaldinho,Deco,Eto daleko by nie zaszla To, że tylko Henry strzelił bramkę Realowi, nie oznacza, że on sam wygrał mecz.
A Arsenal bez Reyesa, Henry'ego, Fabregasa i Ljungberga też by daleko nie zaszedł. Tak więc więcej można znaleźć tych gwiazd w Arsenalu.
Ludzie zobaczcie, że Real nie jest jedynym klubem z tyloma gwiazdami, prawie każdy liczący się klub teraz ma taki skład.
Raul, z całym szacunkiem do twojej miłości do Realu, ale naprawdę potrezbna jest tam rewolucja kadrowa.......... Nie mam nic do ludzi, którzy sensownie krytykują Real. Jak najbardziej krytyka się należy. Gratuluję wiernym i prawdziwym kibicom Barcelony, że wreszcie dożyli czasów gdy to Blaugrana gra najpiękniejszy i najefektowniejszy futbol na świecie, bo to prawda. Mam nadzieję, że też dożyję takich czasów gdy to Real znów wróci do swojej świetności.
Sezonowi kibice to najgorsze co może być. Od tego roku nagle wzrosła liczba fanów Barcelony i Chelsea, a zmalała Realu, Manchesteru, czy Arsenalu. Jednak na szczęście wciąż są wśród nas prawdziwi kibice.
Kibicuje Barcelonie, lecz prawda jest taka, że Ronaldinho jest ich siłą napędową..
Bez niego Barca by tak daleko nie zaszła.
Tak samo było w Realu: Zidane był tą siłą napędową zespołu, teraz już tak nie kreuje gry, i cały zespół się sypie.. Takie jest moje zdanie.
I gratuluje Vira~ za dotarcie tak wysoko w rozgrywkach.
Kibicuje Realowi od wielu lat i czekam aż poprawi sie ich gra :). Mam nadzieję, że za niedługo to nastąpi. Liczę na sprzedanie Zidana, R. Carlosa, Raula i na kupienie jakiegoś pomocnika młodego i dobrego np. Gerrarda, czy Lamparda. Na dokładkę może Fabregasa z Arsenalu by ściągnęli :). Słyszałem, że chcą kupić również Ibrahimovicia, ale tego bym chyba nie przeżył... Zlatan trzymaj się z dala od Realu :P (albo wpierdol :D).
Teraz myślę, że LM wygra Barca, choć Arsenal może być "czarnym koniem" jak Liverpool i odebrac im tytuł.
mysle ze zidana nikt nie bedzie chcial kupic... on ma juz swoje lata i za niedlugo zakonczy kariere. jezeli by sprzedali carlosa to pewnie na jego miejsce chcieli by wsunac Ashley'a Cole.
Co do sezonowych kibicow : heh to pewnie dzieci majace 10-12lat (ja mam juz 14 :D) ktorzy tak jak mowicie sa za ta druzyna ktora prowadzi w swojej lidze lub jest blisko zdobycia tytulu LM....
Ja pozostane wierny INTEROWI !! For Ever :)
Barcelone rowzniez lubie i nie obrazil bym sie gdyby to ona wygrala lige mistrzow
@up
Co do sezonowych kibiców imho większy wpływ ma mentalność niż wiek.
ciemne dropsy
08-04-2006, 20:49
Milan MUSI wygrac i oczywiscie wygra. Nie ma szans zeby zabraklo Milanu w finale ;- )))
Teraz obstawiamy na final: Oczywiscie Milan vs ???
hmm... chcialbym zeby villareal, ale to malo prawdopodobne chyba.
PS. zalozylem sie z kumplem o piataka kto wyjdzie zwyciesko z dwumeczu w polfinale Milan vs Barca.
To się raczej pożegnaj z piątakiem :P.
To się raczej pożegnaj z piątakiem :P.
Niekoniecznie, niech pójdzie do STS'ów i obstawi na Barce i ilka innych meczó i wyjdzie na o, a nawet na +...
baldhead
08-04-2006, 23:17
Kibicuje Realowi od wielu lat i czekam aż poprawi sie ich gra :). Mam nadzieję, że za niedługo to nastąpi. Liczę na sprzedanie Zidana, R. Carlosa, Raula i na kupienie jakiegoś pomocnika młodego i dobrego np. Gerrarda, czy Lamparda. Na dokładkę może Fabregasa z Arsenalu by ściągnęli :). Słyszałem, że chcą kupić również Ibrahimovicia, ale tego bym chyba nie przeżył... Zlatan trzymaj się z dala od Realu :P (albo wrzodkiewka jest super :D).
Teraz myślę, że LM wygra Barca, choć Arsenal może być "czarnym koniem" jak Liverpool i odebrac im tytuł.
Hm.. tak jakbym czytal swoje słowa. Jednak wpływam na Twoją opinię koleżko, ale to nieźle:). No dobra, IMO Arsenal ma sporą szanse na triumf w LM, chociaż patrząc na obecną formę i skład będącej bożyszczem młodziaków Barcy, nachodzą człowieka wątpliowści. Ale jako że kibicuje tej drużynie od 4 lat, liczę na jej powodzenie. Jakby nie było finału jestem pewien: Milan odpada, Barca wchodzi, Arsenal eliminuej niedoświadczony Villareal i jest pojedynek hiszpańsko-anglosaski:). PoSdRo SzEjSeeeeeetT.
OPS; Mam fazucze więc moje słowa mogą być nie do końca sensownawe.
PS2: nie gram w Tibie, bo to narkotyk, a od takowych stronię.
PS3: witam wszystkich forumowych ziomków.
PS4: nie jestem dresem.
Jestem za Milanem i chce zeby byl w finale, lecz patrzac obiektywnie widze final Barca vs. Arsenal :}
Cya
Oczywiscie że Arsenal, po nieudanym sezonie w premiership musza powetować niepowdzenia w LM, chociaż by popatrzyc na dwumecz z Juventusem są chyba w Obecnie najlepszej dyspozycji na przebiegu sezonu 2005/06.
Go Go Gunners!
Milan 0-1 Barcelona
Dzisiaj wieczorem odbedzie sie mecz Arsena Vs Villarreal, ciekawe kto wygra, pewnie Arsenal, ale kto wie ;)
Co do meczy Milan vs Barca to ciekawe widowisko, Giuly ładnie strzelil po podaniu oczywiscie Ronaldinho, ktory zreszta pokazal klase w tym spotkaniu;] teraz pozostaje czekac do wieczora na porazne Villarreal :P
Palladyn Zawisza
19-04-2006, 17:00
I widzisz Ryba , widzisz... spojrzyj na swoje pierwsze posty kiedy polemizowalem z toba na temat Man U . Ty mówiles zeby juz o nich zapomniec a ja ... spojrzyj na Man U teraz , 9 zwyciestw z rzedu w lidze , miedzy innymi Man U 2:0 Arsenal Liverpool itd :D ( teraz delikatna wpadka z Sunderlandem ale caly mecz cisli :D )Mam nadzieje ze Man U w przyszlym sezonie nareszcie zdabedzie LM bo zdobyl ja tylko 2x :)
P.S Temat co jak co bardzo fajny :P Gz pomyslu :) , dzisiaj o 20:30 w TVP 2 LM , oby bylo widowisko :)
Co do meczy Milan vs Barca to ciekawe widowisko, Giuly ładnie strzelil po podaniu oczywiscie Ronaldinho,
nom omało nie zasnołem na tym meczu Milan miał pecha cóż za peszek;p
Gratulacje Barca;)
Xan Arcanist
19-04-2006, 17:39
IMO finał będzie Arsenal-Barca i wygrają Gunnersi...
I widzisz Ryba , widzisz... spojrzyj na swoje pierwsze posty kiedy polemizowalem z toba na temat Man U . Ty mówiles zeby juz o nich zapomniec a ja ... spojrzyj na Man U teraz , 9 zwyciestw z rzedu w lidze , miedzy innymi Man U 2:0 Arsenal Liverpool itd :D ( teraz delikatna wpadka z Sunderlandem ale caly mecz cisli :D )Mam nadzieje ze Man U w przyszlym sezonie nareszcie zdabedzie LM bo zdobyl ja tylko 2x :)
P.S Temat co jak co bardzo fajny :P Gz pomyslu :) , dzisiaj o 20:30 w TVP 2 LM , oby bylo widowisko :)
BAh!:)
Opisywalem aktualny stan MAN U :P, wtedy grali strasznie cińko, teraz im lepiej idzie, maja dobra passe i oby tak dalej, wcale im źle nie rzycze :), a tymczasem skupiam sie na LM i lidze polskiej ;)
Żałuję, że ani Milan, ani Villarreal nie strzelili choć jednej bramki, byłoby ciekawiej w rewanżach. Stawiam na awans Barcelony i Villarrealu.
Serphilim
20-04-2006, 16:02
jak żekłem tak i robie wracam po stracie (dawnej) mojego chelsea i glosuje na vilareal ;) podoba mi się ich styl gry
ale wygra barca (ma Messiego)
no i komenty do meczy
Milan-Barca 0:1
NUDY oraz świetna kapa Guiliego
Arsenal-Vilareal 0:1
NUDY i źli sraczkowaci wygrali ;(
i jescze cos (właśnie to zobaczyłem) :
Oryginalnie napisane przez Palladyn Zawisza
Mam nadzieje ze Man U w przyszlym sezonie nareszcie zdabedzie LM bo zdobyl ja tylko 2x
heh takie hasła mnie kładą bo to tak jak ja bym powiedział mam nadzieje że Górnik Zabrze wygra lige mistrzów, bo jej jeszcze nigdy nie wygrał
@up
Ciekawe od kiedy kibicujesz Chelsea :P.
A mecz Arsenal-Villarreal był bardzo ciekawy, głównie ze względu na wiewiórkę :D.
heh takie hasła mnie kładą bo to tak jak ja bym powiedział mam nadzieje że Górnik Zabrze wygra lige mistrzów, bo jej jeszcze nigdy nie wygrał
Też mam taka nadzieje, a jak narazie jest w strefie spadkowej, albo blisko... :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.