Pokaż pełną wersje : Pierwsze Magic Plate Armor na Titanii
A oto pierwsze MPA na titanii. Właścicielem tego jest mój kumpel. :D
http://smiechu007.fm.interia.pl/lolllllllllllll.JPG
Externus
23-06-2004, 19:44
rostein kupil czy mu wypadl ^.-??
Sorra ale screen masakrycznie długo się ładuje :(
no fajnie... szkoda że go nie widze ?(
Trzciniak
23-06-2004, 20:08
INTERIA!!!!!!!!!!
(to był shift nie Caps :D)
No coś tam zobaczyłem, e plate jak każde inne, ale że pierwsze na Titani to normalnie gratz.
Fajne, tylko musiałem 3 razy wchodzić i wychodzic Ach ta interia
Ja widze X ale walić to big GRATZ^^
Kubakapica
23-06-2004, 20:55
Widzisz x to znaczy ze przekroczony transfer. Wjedz za godzine
Heh.Wkoncu widze probowalem z 10 razy i nie oplacalo sie myslalem ze bedzie jak wyciaga z demona ablo cos takiego...
NORMALY OBYWATEL RP
23-06-2004, 21:37
ej gdzie wy widzicie tegho mpa ja tam widze tylko kilku kolesi co sie smieja w dp i stuff jakiegos kolesia niewiem czy ten ss mi sie zaladowal do konca ale na dole wyszukiwarki pisze "Gotowe" napiscie mi gdzie widac tego mpa :)
Rincewind
23-06-2004, 21:42
re:UP mpa jest w oknie trade.
wielkie gratzy dla twojego kumpla
Trzciniak
23-06-2004, 21:43
MPA jest na paslu trade :), w prawym dolnym rogu.
@Iglasty zmień może konto na jakieś inne.
Ja widze X ale tez gram na titani i wielkie gratz dla niego ze ma MPA ;)
Oryginalnie dodany przez Externus
rostein kupil czy mu wypadl ^.-??
Hmm zastanow sie chlopie...gdzie na Titanii gdzie najwyzszy lv to chyba 102 kupisz mpa ? A jesli nawet by ktos sprzedawal to pomysl ile by go sobie cenil ze 1500k biorac pod uwage ze na Nova mpa chodzi po 700-800k a Nova to 2 z kolei stworzony server Tibii...
Wiec zastanow sie 3 razy zanim cos napiszesz ;p
konradek
23-06-2004, 22:38
hehe bardzo fajne ale z kad wiesz ze tylko 1 jest na titani moga byc 2 -3 albo 4 nigdy nie wiadomo... :)
gietol Julera
23-06-2004, 22:48
ja juz sie balem ze na test serwerze to jest :P
wiec to jest 1 ale chyba dla polakow ;] bo vateriel w 99%go juz ma i nietylko on
Nikt się nie obrazi, jak wrzucę ss pierwszego mpa na Calmerze ? :] (wypadł kawałek czasu temu, teraz jest już ich naście ;])
http://www.polanie.asternet.pl/gallery/images/0064.jpg
Gratz MPA na Titanii :]
Mam nadzieje że się nie obrazi nikt ;)
Pierwszy MPA na Harmoni jeśli dobrze pamiętam 12 czerwca =]
http://members.lycos.co.uk/graficzek/lucky.JPG
Gratz MPA na Titanii
PS. Żeby nikt nie myslał że to loot z jednego demona :P siedzieli tam kilka godzin
O ile wiem to pierwsze MPA zlootowal Clemo z Urlichem Svenssonem... Pozniej Clemo zabil Vateriel z Rosteinem i wypadlo to MPA tak wiec czy to nie jest przypadkiem to MPA, ktore wypadlo Clemo i Urlichowi?
Wójek ORKÓW
25-06-2004, 12:51
:) GRATZ Ja mam narazie 17 lvl i takie dupne żeczy że sie można popłakać ale w przyszłosci bedę miał mpa ;)
Oryginalnie dodany przez Digzy
O ile wiem to pierwsze MPA zlootowal Clemo z Urlichem Svenssonem... Pozniej Clemo zabil Vateriel z Rosteinem i wypadlo to MPA tak wiec czy to nie jest przypadkiem to MPA, ktore wypadlo Clemo i Urlichowi?
...
... dziwne
Zazwyczaj osoba posiadajaca e-plate nosi AoLa... Wiec gdyby tego kogos zabili to chyba wzieliby puste cialo...
No, mogl miec ten ktos skulla ale wtedy na pewno nie nosil by e-plate na sobie... Chyba ze byl kims dziwnym (zwlaszcza jak dochodzily do niego pogloski ze ktos chce go zabic by zlootowac e-plate)
Btw=====> MPA skrot brzmi glupio :P Ladniej e-plate ;]
Spoko :D. Który masz lvl Iglasty?
Oryginalnie dodany przez Bombera
A oto pierwsze MPA na titanii. Właścicielem tego jest mój kumpel. :D
http://smiechu007.fm.interia.pl/lolllllllllllll.JPG
Strykkar
25-06-2004, 16:27
Gratz za e-plate'a...
nie wiem czy z tym zabiciem Clema i wypadnięciem
e-plate'a to prawda, wydaje mi sie że jednak nie...napewno nosiż by aol lub w ogole e-plate'a by nie nosił...
Jeżeli wypadł, to Vateriel i Rostein to Power abuserzy, kazdy przyzna racje, oni chca byc najlepsi pierwsi zdobywac najlepsze przdmioty...zabili bo byli zazdrosni...
Tak samo było na Julerze, osoba o imieniu quinton niegdys lvl 60+ teraz 16 (hack?-raczej tak)byl pierwszym ktory zdobyl e-plate'a no wlasnie nie mial go na dlugo.Pewna osoba o imieniu Wakka ranger(knight, POWER ABUSER) majac lvl 70 poszla na demony, i chcial robic solo z Exori (zalosne)zginal...przyszedl Quinton zabil 5 demonów i wtedy Wakka sie wkurzyl i powiedzial ze e-plate jest jego bo jego byly te demony...gdyby przezył wakka ranger te 5 demonów to by dostał e-plate'a (mógł poprostu huntować te demony z kolegami, ale ze wakka myślał, że da rade poszedł i zginął i jego koledz poszli sobie) , wiec kiedy sie dowiedziac o swoim glupim bledzie, nie próżnował poprostu ścigał Quinton'a, który mu tego e-plate'a oddał lub mu wypadł nie jestem pewny, wiem tyle że wakka ranger go zabił.
Strykkar
25-06-2004, 16:30
Jeżeli Rosteinowi wypadł e-plate to GRATZ
Gratz panowie :), szkoda że przestałem grać schęcią bym go obejrzał na titani :D
P.S podroz Dla Raxxela, Rafalw i całej ekipy z Titani :)
Warrior of ksamat
25-06-2004, 18:59
Ehh ten 1 ss mi sie otwiera i otwiera ijeszcze sie nie otworzyl ale grats dla oby dwoch :))
Ja tez chce to miec :baby:
Jedziemy po Ziolo
25-06-2004, 21:50
Na calmerze fajne MPA ale szkoda ze nie widze z Titani :(
Paladinka
26-06-2004, 14:58
nic w tym nie wspanialem go widzisz e palte na trade... ja moge wzial na trade sova i co? mam ss walac tu?? lol... :P
hehe spoko ja tesh kce MPA :D
A co Gratz dla Harmoni sie nie należy.A tak pozatym to na zdjęciu nosfe jakoś tak niefotogenicznie wyszedłeś :)
Pewnikiem wzieleś go dla siebie .BIG GRATZ BY Rage Fury Academy of Moonblade juz niedługo normalne moonblade:) A tak pozatym pozdruka dla wszystkich moonblade
Rosteuin i ekipa zabili clema a ze debil nosil e-plate i niemial AoL'a to mu akurat wypadl... pozniej rostein niechcial mu go oddac bo ponoc e-plate byl ukradziony i rostein chcial dac nauczke kradnac ukradziony e-plate... pojebana historyjka ale kto podskoczy najlepszemu knajtowi na titani...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.