Pokaż pełną wersje : Dylemat
Mam 10 lvl i skile 68/68 dzisiaj zamowilem pacc przez tibie pl i do czasu az przyjdzie bede skilowal ale dylemat tkwi w tym :
Gdy przyjdzie pacc to wbije fast 20 lvl i ide na deserta po 10k mam na ten moment 10k w dp czyli razem 20k na swiecie ktorym gram 20k kosztuje dragon lance (trenie w axe) i tu mam pytanie
Czy kupis DLa czy moze promocje na elite knighta?
Kup promocję
lanca może ci wypaść przy dedzie
Kup shielda + fa i uzbieraj na mino kase na reszte eq. Jeśli koniecznie lanca/promo to lanca, szybko się z nią expi.
Fillipex
23-02-2006, 21:20
Nom..... tez radzilbym kupic naprzyklad crown shield i fire axe... pozniej kasa na promocje a na koncu dragon lance.... ale jesli juz miedzy te 2 rzeczy to.. kupisz d-lance to moze Ci wypasc.... bo narazie maly lvl wiec noob pk beda atakowac... i byc moze wypasc... ale jak zobacza ze masz promocje to moga pomyslec ze bogaty jak na takim lvl pacc i tez atakowac beda ale z drugiej strony moga pomyslec ze to second char i nie beda atakowac..... dobra... niewazne.. jak z tych dwoch to ja bym proponowal d-lance.... wtedy szybko exp i kase zbieraj na shiel lepszy i fa i promo.... ;]]]
hmm ... promo u knighta sie nie oplaca wlasciwie u knighta to najwiecej promo daje to daje napsi elite knight i szybciej rosnące hp to tak na boku jesli musialbys kupowac cos to bym ci radzil d lance chociaz moze spasc szybki exp a na twoich skilach mozesz zadawac masakryczne hity jak na twoj lvl (80-150+-)
D-lance ale tak jak up najlepiej f-axe i jaksi shield jesli nei c-shield to chociaż dragon
Na 20 levelu i tak nie poexpisz na niczym, czego nie zabijesz bez problemow z FA + tarcza ..
Zarobisz - kupisz promo, a na koniec lance ( jak bedzie potrzebna ).
jaroslawbeczek
23-02-2006, 22:42
lepsze lance, z nim exp = kasie = promocja
kkrzysiek
24-02-2006, 23:35
Z czystej ciekawości zapytam: Jak zrobiłeś skille 68/68 na 10 lvlu? Bardzo mnie to intryguje ;) Może wezme z Ciebie przykład troszke wyższym lvlem
Z czystej ciekawości zapytam: Jak zrobiłeś skille 68/68 na 10 lvlu? Bardzo mnie to intryguje ;) Może wezme z Ciebie przykład troszke wyższym lvlem
On skillował z kolega. :) i nie expil przy tym.
mentozer
25-02-2006, 03:55
ja wprawdzie nie gram knightem ale odpuscil bym sobie eq narazie i kupil jaknajszybciej promocje. czemu ? bo kupujesz promocje tracisz duzo mnie podczas smierci, to raz. po drugie najlepszy czar blokera czyli challange, to dwa. a po trzecie, szybsza regeneracja zycia to jednak jest cos...
ja gram druidem. jak tylko nabilem 20 lvl i uzbieralem te 20k szybciutko kupilem pacca. pierwszego dnia bylem juz elder. i to byl chyba najlepszy wybor w calej mojej grze
zreszta zaloze sie ze chcesz miec wpisane "elite" :>
szymon287
25-02-2006, 08:57
On skillował z kolega. :) i nie expil przy tym.
hmm aby przy skillowaniu nie expic wystarczy isc na slima xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.