PDA

Pokaż pełną wersje : Party Killer :O cool loot

Bjoern Shu
23-02-2006, 23:27
No coz pierwszy raz w zyciu robilem sobie filmik i nadarzyla sie okazja zabicia 44 knighta...
świetny loot zreszta zobaczcie sami : P
http://rapidshare.de/files/13980406/Pk_Blz.rec.html

Enjoy ;-)

Karoleer
23-02-2006, 23:45
Well done Elite, zabawiles sie a teraz wracaj s****ielu na celeste xD

HAHAHAHA PIERWSZYYY MUAUHAHA JESTESM ZAJEFAJNY!!!!!1111<sarkazm>

Yaram
24-02-2006, 00:35
co duzo mowic extra :D troche glupio ze tak go zalatwiliscie... ja bym tak nie zrobil :) ale kazdy ma inne podejscie:P

ściągać!! polecam :)

Bokser
24-02-2006, 00:59
ale za***isty filmik SCIĄGAC POLECAM xD

pelson11
24-02-2006, 08:13
Ja jE**e jaki loot :D POLECAM SUPER FILMIq !

Hugo
24-02-2006, 08:32
chlopaki poprostu rewelacja!!!!

sciagac nawet jak sie nie da :P

loot swietny i wogole graats :):)

nice, nice ale ten knight to jakis noob- kto by sie tak dal zrobic w bambuko xD

gratki jeszcze raz pozdro

Player Killer
24-02-2006, 10:57
Brawo Chłopcy =) niektorzy to maja fart do loota

Kumagoro
24-02-2006, 11:19
Gratulować? Że zabiłaś kolesia który nawet nie był przygotowany? Który na dodatek ci UFAŁ?
Mogę jedynie powiedzieć że jesteście żałośni, oby ten koleś nasłał na was swoich kumpli, poczujesz jak to jest, stracić <ciach>

Wskocz do najbliższego dungeonu, tak powiedzmy z osobami z lvl równym tobie (np. krypty) i zabij któregoś tam, wtedy będzie można mówić o przyzwoitym PK

Mam nadzieję że wyrzuty sumienia zmuszą cię do oddani <ciach> biedakowi :F

Żal mi d--- ściska gdy widzę takie świnstwo

Sir Emilio
24-02-2006, 11:27
No, no niezły fart :D.

zkrzys
24-02-2006, 11:46
Ściągać naprawde polecam. SUPER B)

Thomas'Dark
24-02-2006, 12:16
Gratulować? Że zabiłaś kolesia który nawet nie był przygotowany? Który na dodatek ci UFAŁ?
Mogę jedynie powiedzieć że jesteście żałośni, oby ten koleś nasłał na was swoich kumpli, poczujesz jak to jest, stracić <ciach>

Wskocz do najbliższego dungeonu, tak powiedzmy z osobami z lvl równym tobie (np. krypty) i zabij któregoś tam, wtedy będzie można mówić o przyzwoitym PK

Moze i niepodobal ci sie film, ale loot'a mogles niezdradzac. :baby:

sorcer3
24-02-2006, 14:10
Super filmik ja tez raz tak z kumplem robilem:cygaro:
Ocenilem filmik na swietny bo nikomu sie widocznie niechcialo(ahh te lenistwo ludzi:p )

Sir Emilio
24-02-2006, 14:19

A co powiesz o Bapupa który wyrźnął całą drużynę na banshee quest dla zabawy? On tam uśmiercil z 20 osób a ty się tutaj plujesz o jakiegoś noobka który nawet uh nie używa.

Duch Niespokojny
24-02-2006, 15:33
Dlaczego tacy ch**e mają zawsze takie szczęście? -.-
A co powiesz o Bapupa który wyrźnął całą drużynę na banshee quest dla zabawy? On tam uśmiercil z 20 osób a ty się tutaj plujesz o jakiegoś noobka który nawet uh nie używa.
Czyli jak cię zabiję bez powodu, to nie będziesz miał do mnie pretensji, bo przecież Bapupa...

Bjoern Shu
24-02-2006, 15:39
Mozecie mnie nazywac kim chcecie ale nie zapominajcie ze Tibia to gra i jesli kogos zabijam dostarcza mi to wieksza satysfakcje niz nudne expienia dla jakiegos tam levelu.
dziekuje za komentarze

Komandos
24-02-2006, 16:58
mogłeś zrobić jeszcze lepiej. Najpierw ty zdjąłeś eq, żeby on zrobił test hita, a potem trzebabyło powiedzieć, żeby on ściągnął cały eq a ty jeszcze raz spróbujesz hit z sd. Wtedy full eq zgarniasz xDDDd

...Zeck
24-02-2006, 21:21
mogłeś zrobić jeszcze lepiej. Najpierw ty zdjąłeś eq, żeby on zrobił test hita, a potem trzebabyło powiedzieć, żeby on ściągnął cały eq a ty jeszcze raz spróbujesz hit z sd. Wtedy full eq zgarniasz xDDDd
Ciekawe jaką ma reszte eq;)
Ale wtedy byloby to tez wredne...Wiem,to tylko gra ale ludzie kryjacy sie pod tymi ludzikami tez maja uczucia(chyba ze graja 24 h na dobe to takiego obudzic trzeba)

Bjoern Shu
24-02-2006, 21:33
Ciekawe jaką ma reszte eq;)
Ale wtedy byloby to tez wredne...Wiem,to tylko gra ale ludzie kryjacy sie pod tymi ludzikami tez maja uczucia(chyba ze graja 24 h na dobe to takiego obudzic trzeba)
ma jeszcze Crown legi,rh i gs a wiec spadly z neigo najlepsze itemki jakie mogly spasc xD

Lancellots
24-02-2006, 21:44
No nawet to bylo nice ale hamskie bylo ze w party oO .A co do loota dosc dobry ale next czasem nie rob tak bo mu nie chodzi tylko ze padl i stracil ale zaufal ci ,a to tez boli Oo kiedys doswiadczylem czegos takiego jak jescze nupkiem bylem :<

Ufocznik
24-02-2006, 23:23
gru ty noobku juz sie chwaliles ale devo nic nie mowil ;] a filmik po prostu NICE ;]

=Midnight=
25-02-2006, 00:31
Jestescie zalosni, zenujacy, chamscy i c*** wie co jeszcze koles ci zaufal bo myslal ze ma przyjaciolke a ty go tak chamsko wyc***alas :/ Zauwaz ze on po tym jak stracil G Arma i te BoHy to nawet cie nie wyzwal, nawet nie powiedzial "glupia" :/ A ten co powiedzial ze z tego koelsia n00bek bo nawet uhow nie uzywa, to ciekawe czy sam bys koels zdazyl uzyc gdyby polecialo na ciebie kombo sd + bolty i w ciagu 3 sekund bys dednal -.- A do tego jeszcze dodaj trzesiawke, bo kazdy gracz ktory przywiazuje wage do Tibii dostaje trzesiawki jak ktos chce go zabic, a on patrzyl jak ten zasrany Devo czy c*** wie jaki wychodzi sobie spokojnie i celuje SDkiem -.- Nie mogl nawet wejsc do PZ :/ ***ancy z was -.-

Bjoern Shu
25-02-2006, 00:35
Jestescie zalosni, zenujacy, chamscy i c*** wie co jeszcze koles ci zaufal bo myslal ze ma przyjaciolke a ty go tak chamsko wyc***alas :/ Zauwaz ze on po tym jak stracil G Arma i te BoHy to nawet cie nie wyzwal, nawet nie powiedzial "glupia" :/ A ten co powiedzial ze z tego koelsia n00bek bo nawet uhow nie uzywa, to ciekawe czy sam bys koels zdazyl uzyc gdyby polecialo na ciebie kombo sd + bolty i w ciagu 3 sekund bys dednal -.- A do tego jeszcze dodaj trzesiawke, bo kazdy gracz ktory przywiazuje wage do Tibii dostaje trzesiawki jak ktos chce go zabic, a on patrzyl jak ten zasrany Devo czy c*** wie jaki wychodzi sobie spokojnie i celuje SDkiem -.- Nie mogl nawet wejsc do PZ :/ ***ancy z was -.-
O boze stary ty wez sobie Meliske zaparz albo cos bo naprawde az zal
Dlaczego nie moge robic czegos co sprawia mi przyjemnosc?
zazdroscisz mi ze mam z Tibii wiecej rozrywki i satysfakcji niz ty?
jesli nie podobal ci sie film napisz a nie piepsz glupot.

Rezidew
25-02-2006, 08:02

OMG niewiem czy wiesz ale TIBIA to TYLKO Gra... Wiem za dla niektorych tibia to "zycie" no ale bez przesady.

Wogole To gratz loota, mozna wiedziec jak sie podzieliliscie? :>

Grzesiex
25-02-2006, 10:23
stary, takie loota kazdy moze pozazdroscic :)