Pokaż pełną wersje : Wanyn's biography (wmv)
Wanyn ( RP , jeden z legendarnych graczy Tenebry , Do jego osiągnieć nalezy m.in. : 60lvl solo behe quest , 100lvl solo demon helmet quest , byl takze 1 paladynem ktory skutecznie zablokowac demona ) stworzyl film podumowywujacy jego "kariere" w tibii .
http://rapidshare.de/files/13918626/Wanyn*****.html
Mimo iz zajmuje on 70mb ( :P ) naprawde jest warty zobaczenia.
I ten track : Pain - Shut your mouth ( DH quest na 117lvl ) ktora przyprawia mnie o ciarki ^^
pozdro555~
Fire Necromacer
24-02-2006, 18:37
Film jest ŚWIETNY, ale jak można wykonać behe questa na 60 levelu? Przecież jest bramka leveleowa na 80 lev... (chyba, że kiedyś nie było ograniczenia :p )
Polecam ściągać ten filmik, bo jest co pooglądać!
Fillipex
24-02-2006, 22:23
Bardzo fajny filmik.... muzyka spoko.... fajen momenty..... dlugi..... bardzo fajny.... nie nasladuje innych filmow... coronela ani sergio...... jest inny..... i bardzo fajny..... polecam obejrzec! 9,5/10 ;]]]
Film jest ŚWIETNY, ale jak można wykonać behe questa na 60 levelu? Przecież jest bramka leveleowa na 80 lev... (chyba, że kiedyś nie było ograniczenia :p )
Polecam ściągać ten filmik, bo jest co pooglądać!
Jakieś 1.5 roku temu nie pamiętam ile to było updatów temu , behemoth quest był od 60 lvla a banshee od 50 jakoś tak .. co do wmv'a , za***isty , Wanyn jest jest jednym z nielicznych br "kozaków " :P , moim zdaniem ..
Znakomity filmik :) naprawde warty oglądnięcia , polecam !! ;]
nooo, bardzo ladny filmik, fakt ze troche dlugo zajmuje ( z moim netem to troche szlo ale doszlo.po 10 min.) to jest spox. taki ORYGINALNY ;D. Koles naprawde dobry jest! :P
Sciezka Dzwiekowa:
Ultramarine - Saratoga
Disturbed - Get Psycho
Pain - Shut your mouth
Slighty Stoopid - Officer
Rage against the machine - Guerrilla Radio
Dope - Die mother motherfucker die
Funk - Pedala Robinho
Sum 41 - Pieces
Tentotrix
06-12-2007, 13:44
sorry za odświeżenie,ale ma ktos ten film na kompie?ja mialem ale przepadl po formacie :/ jak ktos ma to prosze hostnijcie na speedy,rapid albo na youtube...thanks
ja mam ale hostne ewentualnie dopiero w sobote ;]
Secretagent
06-12-2007, 15:36
swietny film ;]
D Vampire Hunter
06-12-2007, 16:01
film juz kiedys byl.. bo mam go na kompie .. swietny.. to jest legenda..
szkoda ze nie widizeliscie wojen w jego wykonaniu pamietam na 130 lvl uciekal przed 4 msami i jednym knightem i rozj***l ich wszystkich przy pomocy jednego z kolegow :D:D ziom
Wanyn ROX :D
Mandegorion_91
06-12-2007, 16:57
File not found. LoL ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.