zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Totalna improwizacja,czyli jak się PKuje bez większych przygotowań

Ithelios
24-06-2004, 14:15
Dzisiaj coś mnie naszła ochota aby popkować zwłaszcza że nie mogłem się dostać na test server w celu wyżycia się.Zalogowałem się więc moim przeznaczonym do tego celu palkiem.

Zaznaczam,że polowanie było robione na szybko nie przygotowywałem się zbytnio(wziąłem tylko najpotrzebniejszy stuff i mało boltów).Kumpel Vaxupoto zadeklarował swoje partnerstwo.Co z tego partnerstwa wyszło przekonacie się z filmiku który nakręciłem(na dole posta)

Narazie jednak zamiesczam małą porcję szotów:

Nasza druga ofiara(pierwsza nam uciekła X( ).23 lvlowy rycek-niestety miał dużo UHów więc zrezygnowałem z bicia go zwłaszcza że amunicji też wiele nie miałem
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/pk1.jpg
Pierwsza ofiara która zginęła(myślałem że będzie miał więcej HMMów X( )
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/pk2.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/pk3.jpg
W kopalniach spotkałem dwójke polaków.Udalo mi się tylko niestety wymusić backpacki,p-seta i trochę UHów bo mi się bolty skończyły grrrr(dopiero potem skapnołem się że w bp który mi dał jeden z nich było 80 boltów-n/c)
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/pk4.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/pk5.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/pk6.jpg
No i zdjęcie loota w dp(cholernie kiepski X( )
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk2/lootpk.jpg

Jeśli interesuje was dokładniejszy przebieg akcji(szoty to taki preview:)),to zamieszam cały film (http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/filmy/HoboPK.rec)
)koło 75% film się urywa(w momencie wymuszania:P)-jakiś chyba bug.Tak więc chce dodać że dużo nie stracicie bo w momencie gdy TibiCam mi się pierdolnęła nasze ofiary dały nam dodatkowo tylko 2 steel helmety i pare UH-cała reszta to droga do dp :]

Enjoy/and comment plx.

Litawor
24-06-2004, 14:22
Zdjęcia ok, biorę się za film.

obiezyswiat
24-06-2004, 14:28
qrde nastepny peker :/
jak ja tego nielubie :/

JołAsia
24-06-2004, 14:45
Jak chcesz się wyrzyć to na potworach jak już a nie na normalnych garczach! Nie znosze pk!

By$iu
24-06-2004, 14:56
Fajne ss'y.Co prawda nie lubie pk,ale niech bedzie.

behi
24-06-2004, 15:03
ITHELIOS PRZESTAN PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P Zartuje...xD
Jak zwykle ssy zajebiste:P

don'diego
24-06-2004, 15:35
co do ostatnich 2 tematow itheliosa sie mylilem teraz ...
Dla mnie BOMBA

Ostach
24-06-2004, 16:41
Mam pytanko.
CZT TO DZIŚ BYŁ TEST SERVERA NA ETERNI ?( ?????????????????????

Dwimenor
24-06-2004, 16:46
Następny <cenzura> Pker

Zigi
24-06-2004, 16:53
Masz szczescie ze na Antice nie grasz ..

Litawor
24-06-2004, 17:43
Oryginalnie dodany przez Zigi
Masz szczescie ze na Antice nie grasz ..

Nie rozśmieszajcie mnie. Na pewno sami świetnie się bawiliście oglądając ssy i film, a teraz udajecie takich porządnych i uczciwych.

Nohinute
24-06-2004, 18:16
Wreszcie ktos kto sie zabiera za PKowanie :]
Mam co do niektorych ludzi pretensje, texty typu :

Co za poje[CENZURA] PK! ; Nienawidze jeba[CENZURA] PK!. ---> co to za komentarze?
To jest gra a player killing jej nieodlaczna czescia światów PVP. Jesli ktos nie chce byc massowo PKowany niech idzie na swiaty niunkow gdzie wszyscy zyja dostatnio i szczesliwie, albo w ogole nie grajcie w ta gre.
Moze my nie lubimy ludzi stojacych 10 h dziennie nad woda ktorzy wypalaja UH/SD/HMM?
Jedni wola to, drudzy to - kwestia gustu.
Zaloze sie ze 90% ludzi ktorzy niepopieraja PK uzywala by wszystkich wuulgaryzmow, bluzgow i wszystkiego czego nauczyła ich ulica ;(
Ludzie popatrzcie na siebie od boku - Wygladacie dosc zalosnie.
Btw. gratulacje dla PKera - podrob lvl skille tym palkiem wez dosc UH i wybierz sie na sorcow/druidow 25+ - moj chleb codzienny, niezle ss'y :))

Elf Tom
24-06-2004, 18:25
Czy ja zawsze musze mieć takiego pech, przecież jak bym ci spotkał to chwila moment i miałbyś deda, ale nie ja zawsze musze trafiś na słabych pk których rozwalam z kilku SD i E-wawe. Ostatnio gościu w veno pekował, został zabity i jakoś niechce ss pokazać na forum(a tak ładnie padł)

Edit:

Tej postavi nie używam, gram teraz Sir Bartexen The knight, <==ale trenie aktualnie maga(Sirka braciak treni).

A zresztom sam sie pewnie domyśliłeś jak napisałem ze bym cie zabił z E-wave i SD-ków.

Edit 2:
Obejżalem filmik i magiem poczekam jeszcze 2 lv. (3 E-wave pod zod(hit po ok 150-200), i może cie poszukam.
(Jeszcze jak dlamnie zawysokie skile)

Ithelios
24-06-2004, 18:38
Oryginalnie dodany przez Elf Tom
Czy ja zawsze musze mieć takiego pech, przecież jak bym ci spotkał to chwila moment i miałbyś deda, ale nie ja zawsze musze trafiś na słabych pk których rozwalam z kilku SD i E-wawe. Ostatnio gościu w veno pekował, został zabity i jakoś niechce ss pokazać na forum(a tak ładnie padł)

Name: Elf Tom
Sex: male
Profession: Knight
Level: 17
World: Isara
Residence: Venore
Last login: 23.06.2004 08:20:13 CET
Account Status: Free Account

Oraz..

Name: Hobondrus
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 32
World: Isara
Residence: Thais
Guild membership: Honour Guards of the Black Demons

Hmm jesteś pewny że miałbym deda??...No chyba że masz jakiegoś super napakowanego sorca na innym koncie to zwracam honor :] Jak tak to ujawnij się-będę wiedział na kogo uważać mimo że nie PKuje w pobliżu Venore ;)

Trzciniak
24-06-2004, 18:40
Loot nie najgorszy, ale żeczywiście się kiepsko przygotowałeś. A ten Raxakuka zamiast oszczędzać manę na leczenie to hmm robił, czego się on spodziewał :P.

ca1z
24-06-2004, 18:50
omfg
bijesz takich lamuchow ze az mi sie plakac chce
jak chcesz pkowac to chodz pod nasz gh to pobawimy sie z tobo dostaniesz kilka e-wave moze i ue pojdzie i padniesz
Shadow Towers , kolo ab zapraszam

edit: myslicie ze to jest smieszne? ;xd
koels bije jakis noobow na 10-20 lvlerze i mysli ze dobry jest ;0
wyskoczy do swojego lvla lub do wyzszego i zobaczymy
( jak jestes taki master od lurowania to na harmonie idz )

Rogal
24-06-2004, 19:13
Mówiłem że przegiąłeś pałę i jeszecz ci 2 polaków wysłalo jakiś list do GM z prośba o jakiego Banana bo to moi kuple raczej Zabijaka Daul .Współczuje ci inteligencji zabijasz nawet polaków jestes numer 1 z tych pojebanych polaków umnie!!! X( X( X(

Sketh
24-06-2004, 19:25
jestes beszczelny pker .... nudzi ci sie ? to spi..... na dragi.... co za slabe? idz na demony a nie zabijaj innych gupi ci...... ludzie traca czas zeby zdobyc se kase i kupic steel helmeta , zrobic runki a ty jak jakis po....... musisz ich zabijac i im odbierac... kup se ku..... a jak cie nie stac to idz pozabijaj kilka potoworw i zdobadz ta kase a nie zabijaj innych..... jeszcze zabijasz polakow ty h.....

sorki za przeklenstwa ale to bardzo wq..... jak jakis bezmyslny czowiek ktoremu sie nudzi idzie zabijac innych graczy....

Dj Nekro
24-06-2004, 19:34
Zrobie Wyjątek, SS'y BArdzo Głupie !!!

]v[ichal
24-06-2004, 19:49
hyhyh gratz
nie ma to jak palek w akcji :D:D
fajnie
najbardziej mi sie podobalo jak ten koles blagal o litosc (ten pogromca downow) tym bardziej odczuwam satysfakcje ze ten koles do mnie burzył :D
respect for you Ithelios. :D
aha jak chcesz UHy to bij Vepoxana - 19 lvl drut ;D

Wufei
24-06-2004, 21:55
Oryginalnie dodany przez JołAsia
Jak chcesz się wyrzyć to na potworach jak już a nie na normalnych garczach! Nie znosze pk!

widząc po twojej wypowiedzi widać że masz 10 - 19 lvl i jesteś dręczona przez pkerów

a ja tam pk lubie nawet jak mnie zabiją to sie troche burze ale to i też dobrze bo po każdym deadzie o tibii wiesz więcej

lubie screny z pk 8o

cs
24-06-2004, 22:08
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

JAki Looool ?( :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Lasasu
24-06-2004, 22:31
Szkoda że nie grasz na Vallori dzisiaj chyba z 4 pk zabiłem loota nie było ale i tak było cool :)

gietol Julera
24-06-2004, 22:33
mi sie podoba :) szkoda ze nie trafiles na pszyjaciela jakkiegos podrodze np gsa lub co innego(z drogi z dwarfow do venore) zlurowac i wtedy zabawa :)

Mestre
24-06-2004, 23:04
Zdjęcia i filmik fajnie sie ogląda,nawet to troche śmieszne jak cie proszą żebyś ich zostawił :))

Ale gdybym tam był wtedy to zaliczyłbyś deada a przed śmiercią sam byś błagał o litość bo Nienawidze Pk X( X( X(

besn
24-06-2004, 23:05
Oryginalnie dodany przez ca1z
omfg
bijesz takich lamuchow ze az mi sie plakac chce
jak chcesz pkowac to chodz pod nasz gh to pobawimy sie z tobo dostaniesz kilka e-wave moze i ue pojdzie i padniesz
Shadow Towers , kolo ab zapraszam

edit: myslicie ze to jest smieszne? ;xd
koels bije jakis noobow na 10-20 lvlerze i mysli ze dobry jest ;0
wyskoczy do swojego lvla lub do wyzszego i zobaczymy
( jak jestes taki master od lurowania to na harmonie idz )

podniecasz sie ze on zabija slabszych od siebie, a przeciez na tym polega pking, a sam gadasz zeby do was wpadl do gildi bo chcecie go w 30 bic.. jak tak bardzo chcerz sie bic to da sie zalatwic i gildi nie bedzie geez~

Guzik15(woguvep)
24-06-2004, 23:32
przygadał kocioł garnkowi. Będą się kłucili kto silniejszy :))

Wójek ORKÓW
25-06-2004, 12:37
DOBRE :) ALE ja z kumplem pod thais wzielismy do pomocy jakiegos frajera i pekowalismy my zbijalismy typów do czerwonego a on dobijał w mkońcu koles zrobil czerwona czache to go zarąbaliśmy i mu wszystko wypadło. Pekowanie ekstra ale póżniej przyszli koledzy tych co zarąbaliśmy i nas zabili. Nie zrobiłem skriinów ale zdobyliśmu beho shielda i c-mace

A twoje skriny SUPER tylko sie dziwie ze taki dobry loot 8o

Ithelios
25-06-2004, 13:21
Oryginalnie dodany przez Wójek ORKÓW
DOBRE :) ALE ja z kumplem pod thais wzielismy do pomocy jakiegos frajera i pekowalismy my zbijalismy typów do czerwonego a on dobijał w mkońcu koles zrobil czerwona czache to go zarąbaliśmy i mu wszystko wypadło. Pekowanie ekstra ale póżniej przyszli koledzy tych co zarąbaliśmy i nas zabili. Nie zrobiłem skriinów ale zdobyliśmu beho shielda i c-mace

A twoje skriny SUPER tylko sie dziwie ze taki dobry loot 8o

Coś kręcisz-nie mogło być tak jak mówisz bo jak zbijaliście gościa do red HP i tamten kolo robił last hita to wy też dostawaliście unjustified ;)

BTW.Nie jestem psycholem żeby rzucać się do takich Del'Toro więc nie bądźcie żałośni,mówiąc "Zabijaj lepszych od siebie",bo PK(jak już ktoś powiedział),polega na wyrzynce słabszych(chociaż przyznaje że akurat podczas tego hunta nie wybrałem ambitnych celów w stosunku do mojego levela z prostego powodu-mój partner jak na filmie widać,strasznie spękał.Chciałem ubić 25lvl palka ale ten sie bał go hitać no i nam uciekł-podobnie jak 29royal na mount sternum na początku X( )