PDA

Pokaż pełną wersje : Hasła wysłane na adresy e-mail w trakcie zmiany

MatKus
01-10-2003, 15:13
Ponieważ wielu graczy nie otrzymało e-maili z hasłami i kluczami odzyskiwania, CIPowie postanowili wysłać nowe hasła i klucze ponownie, tym razem zarówno na adresy, na które konto było zarejestrowane, jak i na nowy adres, jeśli ktoś był w trakcie zmiany adresu e-mail. Oczywiście nie dostaniesz nowego e-maila, jeśli od czasu hacku przynajmniej raz się zalogowałeś.

Jeśli nadal masz problem z dostępem do swojego konta przejżyj poprzednie newsy, oraz zaktualizowane FAQ (http://tibia.4players.de/guide/?subtopic=faq). CIPowie przypominają, że nie są w stanie odpowiedzieć na każdy e-mail o problemach z kontem bądź zhackowaniem. W takim wypadku proszę użyć intefacu o straconych kontach (http://tibia.4players.de/service/?subtopic=lostaccount). Oczywiście można także skorzystać z interfacu (http://tibia.4players.de/service/?subtopic=unaccessibleaccount) podanego w ostatnich newsach, w przeciwnym wypadku CIPowie nie są w stanie Ci pomóc.

MatKus
01-10-2003, 16:33
Tutaj CIPowie tylko piszą, że wysłali hasła dla ludzi, którzy mieli e-mail w trakcie zmiany (przypominam, że jak się zmienia e-mail, to dopiero po miesiącu można zatwierdzić zmianę). A co do przypominania haseł, to przecież pisali wyraźnie, że dopiero po 6 października będą sprawdzać formularz i wysyłać będą hasła dopiero, jak sprawdzą (co zapewne trochę im zajmie :P )

n3m3s!s
01-10-2003, 16:53
Wlasnie ja jestem w sytuacji ze zmienialem maila i wtedy nastapil blad. Patrze dzisiaj no mam haslo nowe. Jest nareszcie........niestety moja radosc nie trwala dlugo poniewaz moim oczom ukazal sie napis Account disabled for 5 minyts........lol

ps: pograne :[

Verino
04-10-2003, 15:26
Ja dostalem haslo a gdy je wpisalem poprawnie do Enter Game to pislalo za acount mi zdisabluje za kilka minut co mam zrobic pomozcie plz ;(

Mchl
04-10-2003, 17:03
Wejsc na www.tibia.com i probowac odzyskac haslo przy pomocy interface'u dla tych, co pozapominali maili. Masz jeszcze dwa dni.

Vartas
05-10-2003, 08:34
ja weszłem na to interface i napisalem i mi sie pojawilo takie cos///// Character Vatras (acaunt number))) does not exist. Please check the name and try again. Note that characters are deleted automatically if they have not been used for a long time.i chałem sie zapytac czy dobrze bo ja nagielskiego za bardzo nieznam:)

Mchl
05-10-2003, 13:32
Heh, intersujacy fenomen ludzi nie znajacych angielskiego, a grajacych w Tibie.
OK
Napisane jest:
Taka postac nie istnieje. Sprawdz dokladnie imie i sprobuj ponownie. Zwroc uwage, ze postacie nie uzywane przez dluzszy czas sa usuwane automatycznie.

Alhall
27-10-2003, 18:21
Ja nie rozumiem tych ludzi. CIPowie robią zabezpieczenia itp. a tu inni po prostu dają komuś swoje hasło jak gdyby nigdy nic. Może więcej takich ciekawychpomysłów? Kto chce oddac duplikat klucza do swojego mieszkania połowie ludzi z najgorszych dzielnic swojego miasta? Właściwie to bez różnicy ;)

No a teraz na serio jeśli komóś rzeczywiscie będzie sie nudziło i chce mi oddac swoje rzeczy do piszcie swoje numery acc i hasła, ja się nie obraże. Z góry THX.

P.S. Ale ze mnie leń, na taką łatwizne ide :)