Pokaż pełną wersje : Problem z Pacciem :/
Witam wszystkim!!
mam taki problem, wiec przeczytalem na forum jak wyslac kase za pacca poczta zrobilem dokladnie tak jak bylo opisane w jakims tam poscie i czekam juz ponad tydzien a pacca dalej nie ma ;(. Czytałem że poczta może pod******* kase i w związku z tym mam pytanie. Jeżeli okazało by się że poczta mi ukradla kasę to co mam zrobic?? Czy ktos miał taki przypadek??
P.S. Kase wyslalem listem poleconym z piorytetem.
Szybko odpowiedzcie!! z gory dziekuje :)
Mi sie wydaje ze priorytet do Niemiec powinnien isc z deka szybko, tzn 2-3 dni...No coz, jesli wyslales kase i ja straciles to (wg mnie) mozesz :
a)probowac odzyskac kase, klocac sie z poczta (kasa nie doszla!)
b)klocac sie z CIPAMI (kasa doszla, nie ma pacca!)
c)dac se spokoj (dales zly adres, itp)
Osobiscie najbezpieczniejszym sposobem jest kupienie pacca przez karte platnicza.
Wyslalem kase pod ten adres:
share-it!
element 5 AG
Vogelsanger Str. 78
D-50823 Cologne
Germany
Listem poleconym piorytetem i babka na poczcie powiedziala mi ze bedzie szlo do 3 dni. Wyslalem w czwartek rano..... a tu dalej nie ma.
Qrde to szkoda.... bo to w koncu prawie 100 zl X(
Ale ja mam jeszcze jedno pytanie: jezeli to list polecony to oni mi go chyba odeslą, jezeli pod zly adres albo kase ukradli?? Ale z pocztą to sie jakos da rady wykłocic :]
Gorzej będzie z Cipami, może ktoś wie co mógłbym im napisać i na jaki adres odnośnie tego czy oni dostali kasę czy nie??
Prosze o szybką odpowiedzi!
no i dobrze krzywy ze zes załozył ten temat bo przeciez wyslalismy razem i Qpa a pacca niema bedzie trzeba iść na ta poczte i sie pokłócic z nimi a jak cos to wysylałiśmy 100 dolarów a nie 22 niech płacą ale poczekamy troche moze rzeczywiście długo idą
Jesli podales zly adres to moga tobie odeslac spowrotem kase chyba ze nie podales adresu zwrotnego (co jest raczej nie mozliwe ) ale poczekaj jeszcze troche bo nasza poczta wiadomo jak dziala ....
jak cos nie bedzie gralo to za tydzien powinna ci kasa wrocic~ a to ze tydzien czekasz to norma
Sorcerer Maciek
25-06-2004, 17:42
Czy kasy pocztą wysyłać nie można? A może nie mam racji?
Mówisz że w czwartek rano wysłałeś, to 3 dni mija w sobotę, a w sobotę i niedzielę share-it ( i poczta chba zresztą też ) nie pracuje. Poczekaj do poniedziałku....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.