zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z Pacciem :/

Krzywy
24-06-2004, 16:17
Witam wszystkim!!
mam taki problem, wiec przeczytalem na forum jak wyslac kase za pacca poczta zrobilem dokladnie tak jak bylo opisane w jakims tam poscie i czekam juz ponad tydzien a pacca dalej nie ma ;(. Czytałem że poczta może pod******* kase i w związku z tym mam pytanie. Jeżeli okazało by się że poczta mi ukradla kasę to co mam zrobic?? Czy ktos miał taki przypadek??
P.S. Kase wyslalem listem poleconym z piorytetem.

Szybko odpowiedzcie!! z gory dziekuje :)

Ashlon
24-06-2004, 16:32
Mi sie wydaje ze priorytet do Niemiec powinnien isc z deka szybko, tzn 2-3 dni...No coz, jesli wyslales kase i ja straciles to (wg mnie) mozesz :
a)probowac odzyskac kase, klocac sie z poczta (kasa nie doszla!)
b)klocac sie z CIPAMI (kasa doszla, nie ma pacca!)
c)dac se spokoj (dales zly adres, itp)
Osobiscie najbezpieczniejszym sposobem jest kupienie pacca przez karte platnicza.

Krzywy
24-06-2004, 16:51
Wyslalem kase pod ten adres:

share-it!
element 5 AG
Vogelsanger Str. 78
D-50823 Cologne
Germany

Listem poleconym piorytetem i babka na poczcie powiedziala mi ze bedzie szlo do 3 dni. Wyslalem w czwartek rano..... a tu dalej nie ma.
Qrde to szkoda.... bo to w koncu prawie 100 zl X(
Ale ja mam jeszcze jedno pytanie: jezeli to list polecony to oni mi go chyba odeslą, jezeli pod zly adres albo kase ukradli?? Ale z pocztą to sie jakos da rady wykłocic :]
Gorzej będzie z Cipami, może ktoś wie co mógłbym im napisać i na jaki adres odnośnie tego czy oni dostali kasę czy nie??
Prosze o szybką odpowiedzi!

basfik
24-06-2004, 17:00
no i dobrze krzywy ze zes załozył ten temat bo przeciez wyslalismy razem i Qpa a pacca niema bedzie trzeba iść na ta poczte i sie pokłócic z nimi a jak cos to wysylałiśmy 100 dolarów a nie 22 niech płacą ale poczekamy troche moze rzeczywiście długo idą

Tonnyy
24-06-2004, 17:13
Jesli podales zly adres to moga tobie odeslac spowrotem kase chyba ze nie podales adresu zwrotnego (co jest raczej nie mozliwe ) ale poczekaj jeszcze troche bo nasza poczta wiadomo jak dziala ....

besn
24-06-2004, 17:15
jak cos nie bedzie gralo to za tydzien powinna ci kasa wrocic~ a to ze tydzien czekasz to norma

Sorcerer Maciek
25-06-2004, 17:42
Czy kasy pocztą wysyłać nie można? A może nie mam racji?

Dabek
25-06-2004, 17:51
Mówisz że w czwartek rano wysłałeś, to 3 dni mija w sobotę, a w sobotę i niedzielę share-it ( i poczta chba zresztą też ) nie pracuje. Poczekaj do poniedziałku....