zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ograniczenia

Thorin-Debowa Tarcza
25-02-2006, 19:36
Poruszony bezsensownym spamowaniem pewnego użytkownika wymyśliłem zeby było cos ala~ ograniczenie:

5 tematów dziennie powiedzmy, jezeli nie starcza to niech edytują, zmieniają tresc i nazwe i juz mamy nowy temat. To by było bardzo pomocne, bo niechetnie patrze na 10 tematów z rzędu jednego użyszkodnika, i to jeszcze tematy bez sensu...

Co wy na to? Wogóle da sie cos takiego zrobic?

Kryształek
25-02-2006, 19:45
Bardzo dobry pomysł Zgadzam się z Thorin~
Pozdrawiam !
~Kryształ~ :)

Vanhelsen
25-02-2006, 19:53
Człowieku, czy ty się dobrze czujesz?! Że niby mam mieć ograniczenie do napisania 5 postów a potem papa stary, poedytuj sobie? To jest forum, żeby dyskutować, jeżeli ktoś pisze kretyńskie tematy to dostaje warna/bana bo po to są ów opcje. Moderator jest też po to, by czyścić z takich "perełek"
Przez forum przewineło się już parę takich propozycji i to chyba jest jedna z najdurniejszych...

Thjordir
25-02-2006, 19:59
Zmaszczone..forum nie jest tylko po to zeby nabijać posty ale pomagać także newbie ehhh wez przestań

Thorin-Debowa Tarcza
25-02-2006, 20:08
Gdyby tak czytac uwaznie...

5 postów dziennie to totalna głupota

ale 5 TEMATÓW dziennie to wg mnie dobry pomysł

Vanhelsen
25-02-2006, 20:16
5 postów dziennie powiedzmyty, jakaś literówka drobna ci się wkradła... :cygaro:

Ej, a w ogóle jak to sobie wyobrażasz, ktoś zmienia treść pierwszego postu i nagle wszelkie dawne odpowiedzi stają się offtopami czy co?...

Thorin-Debowa Tarcza
25-02-2006, 20:18
ty, jakaś literówka drobna ci się wkradła... :cygaro:

Błąd z mojej strony, przepraszam ;)

Thjordir
25-02-2006, 20:23
Srry przeczytałem post nade mną (od wieszoka) i tez napisalem o postach.Jeśli chodzi o tematy to spox 5 tematów max

Thorin-Debowa Tarcza
25-02-2006, 20:28
Srry przeczytałem post nade mną (od wieszoka) i tez napisalem o postach.Jeśli chodzi o tematy to spox 5 tematów max

Miło ze przypadł ci pomysł do gustu lecz.....
Czymże jest zdanie 10 użytkowników przeciw zdaniu moderatora? =)

Gangrel
25-02-2006, 20:42
@up
A który moderator wyraził swój sprzeciw?

Thorin-Debowa Tarcza
25-02-2006, 21:12
@up
A który moderator wyraził swój sprzeciw?

Żaden, ale podkreśliłem ze zdanie 10 czy nawet 20 użytkowników nie ma szans ze zdaniem modka, a moze tak nie jest? ;)

A wogóle mugłbys napisać co sądzisz o moim pomyśle.

Cossma
25-02-2006, 21:22
Żaden, ale podkreśliłem ze zdanie 10 czy nawet 20 użytkowników nie ma szans ze zdaniem modka, a moze tak nie jest?

Tak naprawdę to Modek (czyt. MODERATOR) jest od utrzymywania porządku na forum. Może jedynie tak jak zwykły user wypowiedzieć się o tej propozycji. Ma tak naprawdę decyzja należy do Admina. Dlatego proszę was abyście nie mylili Moderatora z Adminem, bo to dwie osobo które mają całkiem inne obowiązki na forum.

Gangrel
25-02-2006, 23:27
@Cossma

Kto Ci takich zbdur naopowiadał?

Prawda leży pośrodku. O takich zmianach decydujemy kolegialnie, przynajmniej zazwyczaj. Ale na etapie dyskusji nasze zdanie nie jest ważniejsze niż usera. Było nie było, forum jest dla userów, nie moderatorów.

Hegemmon
26-02-2006, 01:44
cóż, korci mnie aby zamknąć ten temat, ale sądzę, ze admin powinien walnąć trzy grosze. (drom ,tylko łagodnie...)
ale skoro pisze to i dorzuce swoja opinie:
takie ograniczenia to kit. wiadomo, liczy sie nie ilosc tylko jakosc, ale skad wiadomo, ze sie przesadzilo z iloscia? poza tym twoj pomysl klasyfikuje wszystkich jako takich samych pod wzgledem intelektualnym.
jedna osoba moze sie wysileec na max 1 normalny temat dziennie a inna moze jednego dnia napisac 50 tematow, ktore nie zostana skasowane/zamkniete, a jeszcze inna i przez 10 lat nie zalozy przyzwoitego topica.

te ograniczenia nie maja najmniejszej szansy zadzialac. juz lepiej by bylo wprowadzic moderowane zakladanie tematow (brrrrrrrr).