Pokaż pełną wersje : Gewof wszystkiego najlepszego !!!!
Z okazji urodzin zycze ci spelnienia marzen, dobrych ocen , szczesliwych wakacji i wszystkiego co tylko chcesz !!!!!
Jesli faktycznie ma urodziny, chcialbym przylaczyc sie do zyczen.
No więc napiszę tak:
Sesaj nie ma dostępu do swojego konta na forum - nie może się zalogować.
Gonzo von Krenzel nie pamięta hasła na forum, a poza tym i tak już zrezygnował z egzystencji na tej platformie.
Sesaj dał mi hasło i mam napisać życzenia za nas obu (jestem gonzo :P).
Tak więc:
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, pomyślności, kasy i piwa. Miłych dni spędzonych z dziewczyną ;] 8o . Żyj 100 lat! Jesteś kul ziaam ;].
http://www.eldamar.my.link.pl/urodziny.gif
No jak wszyscy to wszyscy :)
Wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowia Dobrego tortu na urodzinki i wszystkiego co najlepsze mozna zyczyc.
Trzciniak
25-06-2004, 10:38
Hehe, no więc wszystkiego najlepszego, wesołych świąt, bogatego mikołaja, mokrego jajka i tak dalej...
To kidy popijawa :baby: .
she_devil
25-06-2004, 10:43
Happy BirthDay to you Happy Brithday to you Gewof.
Wy tez mi zlozcie w moje :)
To znowu ja, Gonzo. Teraz pisze od SuPeRMANa. SuPeRMAN chce, żeby złożyć od niego, to składam. No i jeszcze SuPeRMAN jest boss największy, no to nara.
Oryginalnie dodany przez kajteq
Z okazji urodzin zycze ci spelnienia marzen, dobrych ocen , szczesliwych wakacji i wszystkiego co tylko chcesz !!!!!
dobrych ocen i udanych wakacji ?? jakoś tak nieteges ... chyba że ma poprawke wątpie żeby chodził do szkoły w wakacje (chyba że ci chodzi o świadectwo) :D
hepi berzdej tu ju podrap sie po h**u (w rytmie koko jumbo bojz ... którzy nawet nie istnieją tak se wymyśliłem xD)
hyyyyhyyyyy ja też tak chcem... niech mnie ktoś przytuli ;(
tak tak chodzi o swiadectwo :)
Dan the Automator
25-06-2004, 13:19
http://home.iprimus.com.au/inkslinger/Graphics/cards/silk%20happy%20birth.jpg
Wszystkiego najlepszego Gewof :D :D
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Wszyskiego najlepszego Gewof.Mam nadzieje ze dozyjesz 200 lat w zdrowiu i chumorze.Wszystkiego najlepszego!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
JUz skladalem tobie zyczenia ale moge jeszcze raz wiec WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJ ( jak skapniesz sie kto ja jestem to napisz mi na gg ;)
Gratz
Stanowczo za dużo tibii :D
Życze ci wszystkiego najleprzego chociaz cie nie znam. Dlaczego ci tego życze? Bo wszyscy ci tego życzą ;)
Dużo szczęścia i leveli, niech Ci mordka się weseli. :) :D :P
Juz jest 26.06 wiec dzien moich urodzin minol ;) Dziekuje wszystkim ktorzy o mnie pamietali za zyczenia i wybaczam tym co zapomnieli hue hue hue... :) Mam nadzieje ze pozostane na tym forum do moich kolejnych urodzin... :rolleyes:
Troche nie na czas ale co mi tam.
Zdrowia, szczęscia, pomaranczy - niech Ci nago dziewczyna zatanczy!!! ;)
>>>>>>>NAJLEPSZEGO<<<<<<<<
$corcerer
26-06-2004, 01:24
Zdrowie Twoje w gardło moje :D
Zdecydowanie za późno ale jak mus to mus :)
Wszystkiego najlepszego Gewof!
Spełnienia najskrytszych snów i wszystkiego co tylko pragniesz!
Dr. Omader
26-06-2004, 01:32
Ja Ci zyczenia jako jeden z pierwszych skladalem to nie chcialem sie juz na forum powtarzac...
Ale masz na pamiatke WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Malo oryginalne bo zaspany jestem....
Oryginalnie dodany przez Gewof
Mam nadzieje ze pozostane na tym forum do moich kolejnych urodzin... :rolleyes:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mam nadzieję, że nie:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.