Pokaż pełną wersje : Wakacje :)
Dan the Automator
25-06-2004, 12:34
No i stało się :). Dzień na który wszyscy czekali z niecierpliwością nadszedł - koniec roku szkolnego (nie dla każdego dziś, ale to nieistotne ;) )!
Zaczął się też ulubiony czas wszystkich uczniów - wakacje!
W tego powodu cały tibia.pl-team życzy wam wesołych, bezpiecznych i niesamowitych wakacji! Byście skorzystali jak najwięcej z pięknej pogody jaka zapewne będzie panować, byście odpoczeli od nauki i stresów szkolnych oraz tego, by te wakacje były najlepsze w waszym życiu! :)
Co ten czas oznacza dla tibia.pl? Ano przygotujcie się na nowe update'y strony, nowe, niestpotykane niegdzie indziej działy, nowe forum przystosowane do layoutu!
Z tego miejscą chciałbym podziękować Kidzie za pomoc w uaktualnianiu statystyk przedmiotów. Śmiało moge powiedzieć że teraz posiadamy informacje akualniejsze niż na tibia.de!
Podsumowując: Szczęśliwych i pogodnych wakacji życzy:
Tibia.pl-team :D
Dostałem poduszkę absolwenta gimazjum:P
Wannodup
25-06-2004, 12:37
Dziękuje w imieniu moim i reszty graczy, życzę teamowi tibia.pl nawzajem a nawet jeszcze lepiej :D 3majcie sie :)
Edit:
Kurde, Supermen napisałes przedemną :) jeszcze raz wszystkim miłych i nie zawsze spokojnych wakacji (mimo, że bezpiecznych) :D
a serwerki od rana offline? czy to tylko ja mam takie problemy...
Dwimenor
25-06-2004, 12:44
Życze wszystkiego najleprzego Teamowi Tibia.pl, wszystkim forumowiczom, graczom i Oczywiście Cipom( :D )
Dzęki za życzenia tibia.pl team. Również Wam i Graczom życze szczęsliwych i radosnych wakacji oraz większych lvli i skilli w Tibii. :D
;(
koniec szkoly , jaka szkoda :P
pozostaje mi tylko tez życze wam pogodnej pogody na lato - przy takiej najlepiej sie gra w Tibie :rolleyes:
kotomaniak
25-06-2004, 13:21
No wreszcie koniec szkoły (chociarz ja miałem zakończenie we wtorek) :D . Dobrze, że będą nowe updaty itp. Naprawde cieszę się z rozwoju tibia.pl (teraz będzie więcej czasu na prace nad stroną ;) ).
wszystkim wam życzę świetnych Wakacji. :)
dzieki za zyczenia i mam nadzieje ze tibia.pl rozwinie sie przez te wakacje bardzo i bedzie najlepsza strona o tematyce tibijskiej na swiecie :))
i lovin it :))
ja jestem uczniem i dziekuje za zyczenia team'owi tibia.pl <kiss> ( me not gay , plx plx :D ) i chcialbym tez reszccie osob zyczyc tego od siebie a tak na marginesie .. dobrze ze w koncu forum zmienicie bo troche nie pasuje nowy layout super extra wchodzisz na 4um a tu to stare -.- .. ale nic mam nadizeje ze szybko to zmienicie i pozdro oczyw. dla Team'a Tibia.pl :))
EDIT: Zeby tibia.pl mogla cieszyc sie wiekszym zainsteresowaniem proponuje dodac takie cos na poczatku ENGLISH VERSION POLISH VERSION moze na to sami wpadliscie ( jak by nie :D ) ale wtedy duzo wiecej osob by korzystalo z tej strony :)
Wizardek Leader
25-06-2004, 15:17
Ja również życzę Wam Wszystkiego Najlepszego, a z całego serca dziękuje Team'owi Tibia.pl !!! Bez Was Tibia nie ma sensu !!!
Pozdrowienia dla Wszystkich
Nom wakacje sie zaczely i wiecej czasu na tibie. Bardzo dziekuje za zyczenia od zalozycieli z wzajemnoscia 8) .
A wlasnie jak tata sie dowiedzial ze mam czerwony pasek to od razu w tibii dal mi 3 k :D
Życzę wam też .... Ale życzę zrobienia wyskiego lvl w czasie wakacji lub zebrania kaski na rzeczy po wakcji na przykład jakiś crown set lub golden.....Małych lagów i zawsze łączenia się w Tibii w okresie wakacji.... 8o
Dziekuje Tibia.pl-team.I ja te chcialbym wam zyczyc wesolych,zdrowych i bezpiecznych wakacji.Zebyscie nabili wysoki lvl.I nie spalili sobie kapletnie oczy przed monitorem.
Ehh.... Tak dlugo oczekiwane wakacje nareszcie nadeszly tylko szkoda ze za 2 miechy znowu koszmar:(
YEYEYEEYEYE :D
Wkoncu mamy te wakacje i koszmar szkoly sie chwilowo skonczyl. Dla mnie jest to podwojne swieto bo mam jeszcze dzisaj (25 czerwca) uodziny :) wiec panie i panowie czas zaczac swietowac 8o teraz jeszcze tylko zeby ladna pogoda byla 8)
Re down:
Jest od tego specjalny temat w OWION(o wszystkim i o niczym) ;)
Wszystkiego najlepszego Krzysiek (Gewof) :P!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziadunio
25-06-2004, 16:36
Przedewszystkim to nawzajem i chcę potwierdzić waszą wyższość nad tibia.de ponieważ wasza strona jest bardziej czytelna i wogule lepsza
Czekałem na wakacje cały rok !
A teraz będę nawalał w tibie żeby zrobić hiiiiigh lv :P
Kermit Frogger
25-06-2004, 19:24
W końcu wakacje! Jak super! życzę całemu tibia.pl-team pogodnych i ciepłych wakacji! :king:
Pan Zeneq
25-06-2004, 22:13
ja wam chlopaki zycze mile spedzonych wakacji, czasu do modernizacji forum, czasu na odpoczecie nad ciaglym czuwanie nad strona ;] bo to dzieki wam mamy strone jaka jest i za to w imieniu moim i innych userow chyba moge wam zato bardzo podziekwac!!
Jeżeli to co mówi Dobo jest prawdą to po updatcie tibia.pl chyba ustawie sobie ja jako startową 8o 8o
Chciałabym wszystkim życzyć udanych wakacji, nie tylko z przyjaciołmi... nie tylko tym którzy gdzieś wyjeżdżają, ale też tym którzy beda w domciu caly czas (zazdroszcze wam :)) ) i grali w tibie. Nice lootów, advenców oraz jak najmniej lagów i kickow! Pozdrowienia! C-ya
Ja mam wakacje od miesiaca, ale zawsze sie znajdzie powod do narzekania, poniewaz mam egzamin we wtorek :( 3majcie kciuki za mnie. Kto mi da kopa?
Mam takie pytanko ?? czy na nowej tibi stronie sa ceny podruzy ( w grze ) zeby wiedziec ile kosztuje podruz na jaka wype narqa.
Klusek07
26-06-2004, 03:45
:) a ja sie wyroznie (jak zawsze :)) )
super skili, szybkiego i przyjemnego repa, duzo lvli i kasy 8) dla wszystkich graczy 8)
Ma dla was 3 wiadomosci jedna to tak jak by moja pierwsza dobra juz wakacje :) druga tez Ja jestem w USA ale tylko na wakacje od maja 1 bo wczesniej skonczylem szkole i od maja mam wakacje trzecia zla :( teraz bendzie strasznie trudno zalogowac sie na gre tibia zeby zagrac bo wiecie wakcje i tak wakacje sa fajne :) ;) ale maja skutki uboczne :( kture odbijaja sie na tibi narqa do nastepnego spotkania :)
Niby takie fane wakacje a ja 1 dnia zlamalem noge w kostce grajac w pilke nozna mam noge w gipsie przez cale 4 tygodnie ;( .Ale sa i plusy kazdy mi usuguje i moge grac w kompa ile chce :)) .Tylko troche boli ;( .
Ja również życze całemu zespołowi tibia.pl-team pogodnych, ciepłych i bezpiecznych wakacji. Grajcie jak naj dłużej w Tibie i jak najczęściej. Zdobywajcie lv i skile. Graczą życze tego samego.
A o tych co piszą 'komisa' zapomnieliście?? :D
Powodzonka!!
Pozdro Tibia.pl Team ;)
A ja się nie cieszę z wakacji - większość moich kolegów wyjeżdża, a ja zostanę sam ;( Czy takie przerwy/ferie nie mogłyby być częstsze, ale krótsze?
Ja sie ciesze ze sa wakacje :D . Mozna przynajmniej w TIBIE dlurzej pograc!!!! :P
Czesc jak tam wakajce spanie do poludnia i leniuchowanie;) to dobrze :) papa
Dr. Omader
27-06-2004, 03:44
No wakacje oznaczaja to ze nie bedzie sie zylo tylko do weekendu bo on bedzie przez caly tydzien! Z tego powodu zycze wszystkim fanom napojow wyskokowych :rolleyes: duzo kasy do przepicia i pieknych dziewczyn do towarzystwa....
Pamietajcie wakacje to nie tylko tibia... na zewnatrz tez jest swiat! 8)
No i mamy wolne, niektórzy... wiecie każdy lubi Tibię... Tylko aby bez przesady.
No teraz to niema ładnej pogody... więc powiem, żeby Tibia w twoim życiu nie była najważniejsza... ale ważna, a świat i rodzina była najważniejsza!
---
Moja postać na Ruberze:
Faweziw,
Druid :blazen: ,
Thais,
Mlv. 7,
level 9 prawie 10 i dobre czary.
Szczawix
27-06-2004, 09:08
Modką życze nowych pomysłów na udoskonalanie itak jurz cudnej stronki.:](ale zemnie lizus) 8)
A wszystkim graczą w tibie bezlagowych wakacji :D
Kadmilos
27-06-2004, 11:25
Wielkie dzieki za zyczenia. Mam tylko nadzieje ze prognozy o chlodnym lecie sie niespelnia. Zycze wam ze swojej stron duzych lveli i milych godzin spedzonych przed monitorem kompa.
Ja też życze szczęśliwych wakacji, bezpiecznych oraz duzego lvl-a i skilli, Mnie niestety nie spotkaja te 2 ostatnie zeczy a to dlatego ze mi nie dziala Tibia (connection timeout) i prawdopodobnie z tego powodu beda to najgorsze wakacje w moim zyciu... ;( ;( ;(
W moim i imieniu innych userkow dziekuje teamowi tibia.pl za taka stronke ktora umila chwile kiedy Tibia nie dziala, oraz dziekujemy za zyczenia i nawzajem...
Tak trzymać chlopaki ! Oby ta stronka rozwijala sie najlepiej i pewnego dnia stala sie taka jak tibia.de (chociaz dla mnie juz jestescie najlepsi z najlepszych)
--------------------------------
Shodek - Knight - Julera - 20lvl (i nie rosnie bo mam connection timeout juz ponad miesiac) ;( ;( ;(
te wakacje
na pewno beda bezpieczne (bez tibii nie ;) )
tylko na moim kompie mam ciagle bana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Czuję się wyróżniony... 8) I sprzyjemnąścią stwierdzam że to nie była moja pierwsza i ostatnia pomoc Tibia.pl team .... Dobo pisz z problemami spróbuje ci zawsze pomóc jako kumpel i wierny czytelnik Tibia.pl
MIŁEJ ATMOSFERY ŻYCZE
---------------------------------------
Respect for Kuwuten
Respect for Scratch
Respect for Paladinka
Respect for Sir Nepech
Leoric King
28-06-2004, 16:23
Noooo....pop[rostu masakrycznie!!!
Pozdrawiam all i zycze wszystkim udanych wakacji,zadnych deedow w tibi :P i oczywiscie bezpiecznego spedzenie czasu papa all.
Leoric king
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.