zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wizytówka

Dawny Slayer
25-06-2004, 13:55
Ludzie jesteście po prostu ekstra!
Ciekawy jestem jednej rzeczy. Co rozumiecie przez określenie noobów? Czy graczy, którzy dopiero zaczynają grę, czy wysoko lvl, którzy nie mają szacunku dla tych nowych graczy? :baby:
Jak na razie rozmowy z rodakami wyglądały tak:
[wysyoko poziomowiec]: Ty
[ja]: co?
[wysoko poziomowiec]:gó**o!
[A jego partnerka, która mu towarzyszyła]:h***w sto

Ej, świetnie nie? To było miłe. Człowiek chce sobie pogadać z rodakiem w ojczystym języku, a tu wychodzi: Nie dośc, że większość nie umie nawet napisać k***a bez zrobienia 2, czasami 3 byków, to jeszcze zwykle grożą swoimi kumplami z wyzszych poziomów (Przecież 16 poziom mój i 16 poziom krzykacza, to zbyt wielka różnica, więc co koleś robi? Leci po kumpla z 34 poziomu :D
Normalnie wywaliło mnie z butów przed monitorem jak to zobaczyłem 8o
I Wy się później dziwicie, że jakiś PK Was zakatrupia?
Przez "Wy" mam namyśli ludzi, którzy zachowują się tak jak opisałem wyżej nie obrażajac normalnych graczy.
Dawny Slayer :2handed:

Oxygane
25-06-2004, 14:03
Chyba każdy wie ilu w tibi jest takich żałosnych polaczków. Dzięki takim osobą mamy jako naród nie zbyt dobrą opinie w tibi. Ja to nawet nie przyznaje się, że jestem Polakiem, ale są również przywoici gracze z naszego kraju lecz jest ich niestety coraz mniej.............

Cainghorn
25-06-2004, 14:12
Jak ktos odpowiada na 'dziekuje' (Ty, od angielskiego 'thank you'), 'co?', to czasami mozna sie zdenerwowac widzac, ze dany delikwent nie wie o co chodzi;) A ludzie bywaja niestety rozni.

Dawny Slayer
25-06-2004, 14:28
Hehehe nie miał za co mi dziękować... Po prostu przechodził obok mnie.

rasielin
25-06-2004, 14:53
Ja chlubuje się tym, że jestem polakiem i jak by stał jakiś high lvl to i tak zaczął bym na*******ać typa ktury obraził muj kraj je się nie wstydze, że jestem z polski. A powiem więcej jestem z tego dumny!!!!!!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

HAIL POLAND IN TIBIA!!!!!!!!!!!!!!

Polinik
25-06-2004, 15:11
Oryginalnie dodany przez rasielin
Ja chlubuje się tym, że jestem polakiem i jak by stał jakiś high lvl to i tak zaczął bym na*******ać typa ktury obraził muj kraj je się nie wstydze, że jestem z polski. A powiem więcej jestem z tego dumny!!!!!!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

HAIL POLAND IN TIBIA!!!!!!!!!!!!!!

Tak sie chwalisz swoja polskoscia, a nie potrafisz nawet w swoim ojczystym jezyku, z ktorego Jestes tak dumny, pisac?

Master magi
25-06-2004, 22:19
Heh niezly temat:P.Ja tez nieraz jak ktos do mnie podchodzi i mowi np "czesc" to mowie do niego "spier.....".Oczywiscie jak mam zly humor XD.A jak jestem w dobrym humorze to sie przywitam i pogadam z nim , ale i tak potem bedzie mi trul dupe i pisal cos w stylu "daj itemy bo zginolem plz plz".A jezeli wstydzicie sie ze jestescie polakami to sie nie dziwie bo was na pvp moga za to zaje... zabic.

Haker
25-06-2004, 22:38
Niestety coraz częściej bywa , że wstydzę się rodaków ;( X(

Aaben
25-06-2004, 23:08
Racja, racja.
Polacy niestety ogólnym sieciowym zachowaniem schodzą na psy... Na Harmonii nawet high-levelowce do standardowej formulki "I don't want to be ur father or mather itd. dadają: I don't speak spanish or polish....
Taką mamy reputację, na taką sobie zasłużyliśmy, i czasami na Game-chat nawet wstyd sie przyznać do swej narodowości.

Pozdrowienia
Aaben

Linek
26-06-2004, 00:16
Ech... wielka szkoda, że nie można się już nawet przyznać do swojej narodowości. Polska miałaby dobrą opinię wśród graczy gdyby nie dzieci grające w Tibię w kawiarenkach internetowych. Sam widziałem takich młodych, siedzieli w 3 obok siebie i kombinowali jak cokolwiek komukolwiek ukraść, chodzili, mówili coś w stylu "pomuz pk mnie zabil i nie mam sprzentu daj mi cos nie potzebnego". Gdyby w Tibię grali tylko ludzie naprawdę tego warci... ach... rozmarzyłem się :P
Powinno zresztą być tak jak na większości shardów UO, że przed założeniem postaci trzeba napisać jej krótką historię itp.
To by znacznie poprawiło jakość rozgrywki. Nie byłoby zakładania 500 postaci tylko po to, aby kogoś oszukać. Nie byłoby zakłądania postaci przez małych, którzy nie grali nigdy w RPG. Tibia za bardzo się rozpowszechniła, przynajmniej w Polsce. To jest właśnie jej wada - popularność. Jak widzę kolesia, który jedzie na 6 programach "wspomagających" i mówi, że jak by chciał to mógłby pewnie zostać GM`em bo jest uczciwym graczem i ma dużą wiedzę na temat Tibii. On chyba myśli, że GM`em jest się tak po prostu. Rozumowanie "polaczkow" mnie dobija. "Ukradnijmy komuś sprzęt, zabijmy jakiegoś niskiego lvla ( zniechęcając go przy tym do dalszej gry) może będzie miał z 200gp." I jak tu być Polakiem??