PDA

Pokaż pełną wersje : Polacy Zabili Babila

Hero'lock
26-02-2006, 15:36
Nareszcie nadszedł czas zęmsty Polaków grających na vinerze:) . Polacy tamtejsi byli bardzo a wręcz za bardzo gnębieni przez Venezuelczyków. Nadszedł nareszcze sąd ostateczny i zadecydował. Babil ded :Feb 25 2006, 20:21:03 CET Killed at Level 120 by Mily Mag Pierniczek .Ostateczny cios zadał Miły Mag Pierniczek 37 Sorek z Carlin. Wszyscy polacy zadali sobie wielu trudu by zemscic sie na babilu. Za ten czyn Very Thx dal Guildi El Polaco :dance:

master's
26-02-2006, 19:53
no... ciesze sie z tego ze polacy potraFILI STAWIC CzOLO VENA AJKESZCZE BARDZIE MNIE CIEWSZY ZE OSTATECZNY CIOS ZADAL MILY MAG PIERNICZEK JAK KIEDYS GRALEM NA VINERZE TO KUMPLOWALISMY SOIE ALE POZNIEJ ZMIENILEM SERVER AZ NASZA ZNAJOMOSC ZOSTALA ZERWANA

Magin Gewu
26-02-2006, 20:54
Kto nie zna Milego maga Pierniczka z nim zaczynalem gre i ciesze sie ze on zbil (szkoda ze babil mu oddał).

D@NoN
27-02-2006, 21:24
Ye Ye Babil padl fakt B) ale z tego wyniknie niezła wojna i zmniejszy sie frekwencja polaków na vinerze :P....... ale ogólnie gratz za cały pomysł tej akcji i wykonanie :)
Hail miły mag pierniczek B)

Hail El Polaco :dance:

GrindOus
27-02-2006, 21:36
To jest okrutna zniewaga, ktora krwi wymaga X( , Latynosi MUSZĄ zapłacić
Zakazują h lvlom polskim na Vinerce expowania. Rzadzą se. No ,ale niech nie chwala dnia przed zachodem słonca". Polacy zmiażdżą "dyktature" Babila i jego kolegów. POLAND RULEZ :dance:

Hero'lock
05-03-2006, 19:27
Ostatnio z kumplami zabilem takiego latynoca (40 lvl Paladyn) Loot to: B Rope bp:lina,szufla,5 hmm,bp uh ; reszty niewiem bo szybko tego niebylo:faceoff: Robimy wilelko akcje TEMPIENIE LATYNOSÓW:D

Hero'lock
05-03-2006, 19:28
Ostatnio z kumplami zabilem takiego latynosa (40 lvl Paladyn) Loot to: B Rope bp:lina,szufla,5 hmm,bp uh ; reszty niewiem bo szybko tego niebylo:faceoff: Robimy wilelko akcje TEMPIENIE LATYNOSÓW:D

Crocir
05-03-2006, 19:42
****a mc zamknijcie paly ***ani idioci czy wy nie rozumiecie ze vinera ot latynowski server i jest ich wiecej!i teraz bedzie war i w c***a wszyscy poalcy beda yw***ani:sa oc do zalozyciela tego tematu ****a mac jak zobaczyles po tygodniu babila bo to twoj idol i zobacyzles zego mily zabil i ze teraz jest w el poalco...za***ala go igldia braveheartt w ktorej bylem,a el polaco jest tlyko na wara w ktorym i tak wsyzscy ucierpimy loleX( :baby: :baby: a oc do ciebie hero'lock to tmy swoim 13 osrciem to latynosom mozesz lizac duep a nie orbic akcje ****a downie!

Hero'lock
06-03-2006, 16:16
NIejestem downem. Poprostu gdy polacy troche pognębią tych latynosów to im się odniechce tych mordów na polakach. Narazie latynosi niewypowiedzieli wojny więc niema się czego obawiać. Pozatym ja mielaem haka i dlatego 12 lvl (przed hakiem 32:baby: ). Pomimo haka gram na vinerze :p

Aratgurth
06-03-2006, 16:54
NIejestem downem. Poprostu gdy polacy troche pognębią tych latynosów to im się odniechce tych mordów na polakach. Narazie latynosi niewypowiedzieli wojny więc niema się czego obawiać. Pozatym ja mielaem haka i dlatego 12 lvl (przed hakiem 32:baby: ). Pomimo haka gram na vinerze :p

Człowieku zastanow sie co ty mówisz?? "Polacy pognębiją tych latynosów"?? :dance: Co ty wogole wiesz o vinerze?? Już jest war!! ;) Mojego kumpla zaczeli huncic odrazu po dedzie Babila bo wiedzieli ze jet Polakiem. Jakie są polskie h lvl na vinerze?? Nawalony Pank i jego brat? Powiedzmy sobie szczerze raz ztrapowli Babila ale więcej im taka akcja sie nie uda. Mamy tylko jednego Polaka z wysokim lvl 90 + ale on chyba nie bedzie walczył, nie wydaje mi sie, ja bym nie walczył. A Nawalony odchodził z Vinery i dlatego ubił z kummplami babila. Myślisz ze by sie na to odwarzyli jakby chcieli tu grać? Popatrz sobei ile ludzi na tym servie jest przeciwko Polakom? Większość!! Nie mamy szans, ta wojna jest z góry przegrana. :dance: Sujas ma racje wszyscy na tym ucierpimy. Wszyscy ci którzy chcą spokojnie grać i expić bez jakiś głupich warów. Myślisz ze teraz np Miły ma bedzie mógł expić gdzieś zeby nabić/odrobić lvl? Babil odrobi to na luzie bo nikt mu nic nie zrobi, zresztą on już to odrobił. Nie zakładajcie takich głupich tematów bo nie ma sie z czego cieszyć. A hacka pewnie miałeś dlatego bo ściągałeś Boty do tibi albo byłeś noobem. :cygaro:

Crocir
06-03-2006, 18:27
no wlansie...pempol raczej nie wezmie udizlau w warze a wszyscy polacy co ise nie chca tluc juz sie podaja jako USA :s kto? bardoz duzo osob a i tak w koncu trzeba bedzie uciekac z vinery bo nie wyobrazam sobie dolaczyc przeciwko lordowi,pankowi,romeimu itd-kolegom z 2 najlepszych polskich gildi i za to penwie tez bedzie maly hunt:cygaro: a co do ciebie hero to downem nei jestes...ale typowym polaczkiem ktory na poczatku cfaniaczy bo chce sie podlizac wysokim levela polakom ktorzy i tzk go uwazaja za idiote-nooba,newbie nie iwem(ja to nazywam "lis";) ) a potem jak go goni babil to pisze: "no kill me plx" "Why you kill me?" "plx give me my loot" i truej koelsiowi dupe przez 2 godziny bo mu dragon shield wypadl...sam niestety kiedys taki bylem:cygaro:

Aratgurth
06-03-2006, 21:12
Niesądze zeby Brazylijczycy chcieli żeby USA (Albo ludzie ktorzy poprostu maja wpisane USA w "location") pomagało im w warze i żeby ubijali Polaków. Z tego co gadałem z ludzimi z USA to prędzej pomogą Polakom bo jakoś też nie pałają miłością do Venezuelczyków. Druga sprawa to taka, że ludzi z USA spotkałem tutaj (na Vinerze) dość mało ;)
A Lord ~~ też dołaczył do El poalco i walczy z brazylami? Kurde sami najlepsi polacy odejdą. :(
Tak pozatym Hero'lock jesteś takim cfaniakiem bo co na tibai com pisze? Account Information
Real name: Kokahero
Created: Oct 14 2005, 18:35:33 CET
Tutaj na forum cfaniaczysz że zabiłeś z kumplami 40 lvl'a który pewnie był afk. a powiecmy sobei szczerze nikt na vinerze o tobie nawet nie slyszał. Jesteś tam nikim bo jak zatakujesz jakiegoś brazola to jego reakcja najprawdopodobiniej będzie ostry wybuch śmiechu po czym cie raz ***nie z Sd albo z drago lance a ty zaczneisz uciekac do depo krzycząc PK plx help. A kumple to jakei lvl?? 12?? 13 ?? Wymjatacie stary założcie gildie El noobs I wypowiedzcie wojne venezuelczykom to wtedy będziemy mogli pogadać o tym, że w końcu Brazylijczycy dostaną w tylek od Polaków. Zobaczymy jak wtedy będziesz cfaniczył kogo to ty zabiłeś z kumplami.
P.S. Sujas zmień se podpis Nawalony już dawno rozwjązał Last condons. ;)

Hero'lock
08-03-2006, 15:57
Niemam poco się podlizywać to tych polaków ,,hight lvl'' wiem ze oni mi nic niedadzą jak ich bende zanć (co ochronią mnie ?? :faceoff: )A pozatym nieściągałem anie botów anie nie jestem noobem. Poprostu ktoś mnie zhakował. Niewiem jak ale hakował (NIEMAM K KEY);)

Hero'lock
10-03-2006, 08:37
Podaje się za USA bo niechce dostac w piżżż..e. Tego 40 lvl zabilem z kumplami przed hakiem.

Magin Gewu
12-03-2006, 22:46
Hero niestety Sujas (mój qumpel z anacondy) ma racej. Pomimo że polacy raz ubili babila, to i tak nie zorganizują się. Sam dostałem od polaka (nigdy wiecej afk w eq:/), więc myśle że ta "wojna" nie ma sensu.

Smutna prawda.

@edit down

Masz racje nie wszyscy sa zj****i, ale na ludzi typu babil violetz etc nic nie poradzisz

Robert Nasty Marley
14-03-2006, 08:02
Nic nie mailem do Babila do pewnego czasu albo inaczej dopuki go nie spotkalem akurat sprzedawal cos u HL i dostalem dwoma boltami za to ze weszlem do sklepu :( bez zanego ostrzezenia bez zadnych poznniejszych tlumaczen Znam paru brazylijczykow i meksykana (miedzy innymi zrobilem z nimi desert questa) i chyba nie wszyscy latynosi sa tacy jak Babil i spolka poniewaz chodza i zabajja kogo im sie podoba a pozniej chronia sie oososbami Babila lub Violetz X(

Texterus
21-03-2006, 21:25
Sujas co ty sie tak mądrujesz.
Bardzo dobrze, ze zabili tego glupka.
Kiedys jeszcze dawniej za czasow mojego knighta na vinerze i uhmakera, nie chcialem babilowi sprzedac uhow za 3k(wtedy byly jeszcze za 3,5 k) a mnie chcial zaje.. emm zabic, stalem prze ddp i szybko sie schowalem.
A moj knight byl huntowany przez duzo ludziska i nikt go nie zabil.
Huntowali : Rokotsu, taka gildia bambucza army kiedys dosc silna, 40 ek z bambucza army, magic words tego mozecie nie znac taki cienki bolek sie wluczyl kolo thais, no i jeszcze jakas ildia nie pamietam kto :/.
Ja z vinery odchodze, czekam na nowy server, gram sobie tylko zeby z kumplami pogadac i pohuncic czasem w teame z wasiem i innymi ludkami z gildii.
A widzieliscie ih fortosy z rl, na takiej stronce gdzies byly, kurde babil to dopiero ma krzywy ryj.

Fluro
30-03-2006, 18:57
MA ktoś film jak padł babil ktos z tej ekipy jak go laliscie ??

ciechanowiec
13-04-2006, 19:07
Też tak miałem wchodze do sama czekam aż goscio sprzeda ok on sprzedał moja kolej ja pisze
hi
sell chain armor
yes
a tu przychodza 2 chamki i jeden summonuje fe a drugi zerka i co ?
znam paru dobrych br, którzy pomagali mi np. w desercie
czego sie boicie ? ze jesteśćie polakami ?
ja z kumplem mamy już metode na BR
wlazimy 13 charami
BR?
MIRA!
HUNTED
i pk właczamy

Crocir
13-04-2006, 22:56
taa ciechanowiec ty to tez jestes fajny jeszcze jka zaczynalem grac na vinerze to cie na 26 levelu huntowalme z anaconda pamietam:P Wasiu pozdrooo kupe lat:)Robert nasty Marley, pozdroofka ale nie martw sie babil taki jest to kawal chu...nie odkoncze bo juz prawie za poprzedniego posta dostalme bana:p ja koiedys robielm sobie hmm'y w ab jka mialme 10 levle zacyznalme i sie ciesyzlem:P to za blokowanie wejscia do depo ab dostalme tak z sd od babila ze na black hp ucieklemX( a co do mordy to pewnie w kolejce od bozi zamiast po morde to po wytryzmalosc przed kompem stalB) ja tam teraz z 3 kolegami czekamy na new servy:) kasa na pacca na rok i tlyko wejdzie serv kupuejmy pacca z moejgo konta i jazdaaa=)bedzie piekny share master sorciem na new servie non-pvp:D ciii....tyko nikomu nie mowcie;)

Crocir
13-04-2006, 23:02
@Fluro: nie radze ci sicagac filmikow z zabicia babila ob sam z pempolem i lordem w.y. "zakeylogerowywalem" jednego oni mieli rozeslac tym violletzom itd.8o ale violletz sie nie dal;)

ciechanowiec
15-04-2006, 21:19
no może i mnie huntowałes ale ani razu nie zabiłeś ^^

kali zioom
16-04-2006, 20:35
Na sam poczatek mojego 1postu chcialbym powiedziec ze Polacy a dokladniej mily mag~~ dobrze zrobil zabijajac babila poniewaz Venz bedzie mialo przynajmniej malo pamiatke po Polakach odchodzacych z Vinery (Sam jestem jednym z tych odchodzacych) gdyby nastapila zwojna bylaby ona jedno stronna i z gory przesadzona z 3wzgeldow
1.Ilosci osob w mcy team
2. lvlach osob z mcy team
3.a ostatnim i najwazniejszym jest to ze mcy jest zgrane a Polacy nie calkiem (np. ja zostalem hackniety przez Nawalonego Panka ktory byl moim dobrym qmpelm;( wyslal mi keylogera przyklejonego do zdjecia jego siostry )
A i na koncu cos do ciechanowca Sujas cie nie zabil ale ja owszem pamietam to jakby to bylo wczoraj tylko jeden jest noobek ktory zamiast uciekac do templa lub dp ucieka za miasto:D (zabilem cie wtedy po sie sapales do pierniqa)
PozDro Dla MoICh Qmpli z VInEry wasz kalili-knight =)
Nie gram juz na vinerze z powodu hacka i stary calego swojego eq =/ i lvla
NIe bede sie chwalil tak jak niektorzy z was kogo znam na vinerze bo to po prostu strata czasu lepiej przyskillic xD

Texterus
20-04-2006, 17:35
Nooo sujas mam nadzieje, ze sie spotkamy na nowym swiecie.
Ja teraz sobie biegam po pytherze z kumplami z podworka ktorzy sie podniecali ze 30 lvl wbilem w 15 dni ;p.
Teraz nie mam duzo czasu na gre bo tata w domciu ale juz w niedziele wyjezdza. Nie to ze nie lubie swojego starszego ale po prostu nie pozwala mi pograc.

Magin Gewu
22-04-2006, 00:39
Mozliwe że i ja sie przeniose na new server ale jeszcze nie jest to pewne jakby co to napiszcie mi priv (oczywiscie ci kogo znam) na jakich servach bedziecie grac

Robert Nasty Marley
22-04-2006, 01:26
z tego co widze wszyscy beda emigrowac na nowy serwer zrobie wiec to co Sujas pacca i elit knighta zrobic dobrego :) tyle ze gra na non pvp jest wedlug mnie nudna :D do zobaczenia na nowym serwie ludziki
ps 19.04 babil zabity przez mino maga hehe

Texterus
24-04-2006, 19:05
ja zrobie chyba pallka
wasiu jakbys emigrowal to wez mnie msg na gg czy tutaj na priv :)

Virius the Master
25-04-2006, 10:28
Nie pierdolcie, Babil jest spoko, ja też gram na Vinera, i muszę wam powiedzieć, że jak na h lvla to on jest BARDZO spoko.

Maxxel
25-04-2006, 19:12
Nie rzodkiewka jest supercie, Babil jest spoko, ja też gram na Vinera, i muszę wam powiedzieć, że jak na h lvla to on jest BARDZO spoko.

lol !!!!!!!!!!! Jak gościu który zabija polaków za nic (może za to że żyją) moze być "BARDZO spoko". Ty sie lepiej zastanów co piszesz !!!!! Jak to jest rzeczywiście twój kumpel to czy on wie że jesteś pl ??? Jak nie to mu to powiedz ciekawe jak tez żul zareaguje.

PS: Możecie mi dać za to bana !!!! I mnie to gówno obchodzi ale to powiem :

Babil to _IEB@NY RASISTA !!!!!!

Ku.wa napisalem _IEB@NY bo mi cenzurowalo

Magin Gewu
26-04-2006, 23:42
GZ dla Babila naszego ukochanego Venezuelczyka który ma niesamowita zdolnosc przetrwania a mianowicie killed by minotaur mage no comment plx :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zespol Downa
30-04-2006, 00:38
a ja myslalem ze polacy sa cierpliwi heeheheheheh
babile tez nie beda grac wiecznie moze trzeba tylko poczekac na swoja kolej??:/
a babil to faktycznie **** wiec nie pier**dol ze jest spoko bo to najgorszy frajer

Valex
30-05-2006, 22:34
Narescie ktos skopal dupe Babilowi!!!:P Sam gram na Vinera i Babil tez mnie wkuzal. Bardzo sie ciesze ze pokazalismy mu kto zadzi tibia:) :flaga_pl:

Magin Gewu
31-05-2006, 23:03
"Bardzo sie ciesze ze pokazalismy mu kto zadzi tibia "

My ?? Czyżbyś brał udział w tym wydarzeniu?? Ja odrazu mówie, że nie brałem tylko chce wiedzieć. :P

Asta
06-06-2006, 00:54
Nie dawno przeniosłam się na Vinerę. Widzę, że tutaj także niektórym obcokrajowcom się nudzi i nie mają po prostu co robić... Ogromna wdzięcznośc dla was chłopaki, że pokazaliście, że nie jesteście tacy bezradni jak może myslał tam ten Wenezuelczyk....Mam nadzieję, że czasem wpadniecie tu i zerkniecie co sie tu dzieje :)
ps W lipcu, po wbiciu 25-30lvl postanowiłam założyc gildię (śmiech na sali). Chyba znajdę jakiś członków... No cóż, ale to taka doatkowa informacja;)
Pozdrawiam
Caste

Bart007
06-07-2006, 21:16
Widac ze ludzie wypowiadajacy sie w tym temacie niemaja pojecia oczym muwia
pozatym babil jest z maracayu cczy jak sie to pisze:P

Rewux_Hell
27-12-2006, 10:59
No to prawda jak pierniczek rozwalil babila mialem 15 lev, bylem noooobbbbeeemmm nad noobbbaaammiiii. Byłem szczesliwy ze go rozwalil bo nie ,lubilem venz

Potem zaczelem przyswajac wiedze o tibi i kto mi pomogl

jakis venz byl spoko ,ale potem przestal grac powód był prosty "babil":baby: :baby:

Kazdemu ktoremu wybije 100 odbija w glowie takie jest juz zycie

wezmy pod uwage knight truhta na poczatku byl fajny kumplem itd itd

wbil 100 i co .... eh :( :( ale wazne ze nadal polak

sorcer stok on otrzymuje forme :) i to jest najwazniejsze :)

cya wam

Crocir
28-06-2007, 13:10
Niedawno - maksymalnie pół roku temu chciałem powrócić Sujesem na Vinere...
Super się zapowiadało, pokój miedzy polakami a venezuelcyzkami. Venezuela sie bije z USA, a Polska jest obok, bezstronna. Kali, Pempol greaja maja dosc wysokie levele, widze w VIP kolejna logujaca sie osobe, pozniej druga, rozmaiam z nimi - jest super. Powrót do 'korzeni'. Ciesze sie niesamowicie.
Pograłem 3 dni, porobiłem UH'y. Sprzedałem, żeby była kasa na mfy na Hydry i PG... Ta... Postawiłem kumplom ghoule i sobie testowałem e visa na jednym... skull... oki - nic się nie stało (pamiętam jeszcze czasy z Beryli jak na luzie biegałem ze skullem wokół depo i nikt się nie srał - więc byłem spokojny, chyba zanadto)... Nagle wpada 8 lvl włącza yellow skulla i ucieka, myśle ok niech osbie idize sram na niego ale po 5 sekundach wpada eskadra chyba 15 50 lvli... Zaczynają mnie bić... ja miałem naszczeście bp uh, 6 hp uh, 16 hp, wszędzie bolty, latające sdki, kociołki i m-walle... mysle chuj... padne... ale szkoda eq!!! Naszczęście ci, którym postawiłem ghoule bloknęli 'najeżdźców' a ja wyszedłem z podziemi w Carlin na 49 hp - jedne hit od 50 lvlowego knighta... Uciekłem na zamek... W momencie znikania skulla ujrzałem za ścianą ich, non-stop walących 'exiva~'... Pisze do koelsia. What I did, that you tried to kill me? a on 'Espanol' ja 'no, only english' a on 'no espanol'...
Gadam z Pempolem, on mówi że to normalka... Myśle a miało być normalnie!!! Wreszcie normalnie! A tu zonk...
Potem jeszcze się odwiedziałem paru spraw o Kalim...Że cały czas jak mnei nie było byłem na tapecie do obrażania i podlizywania się Pempolowi...
KALI MASZ BARDZO ŁADNĄ MASKE!!!
Teraz gram na Harmonii-pograłem 3 ndi, wbiłem 25 lvl, zostawiłem bota na 5 minut - szedłem po kanapki bo skillowałem i ban... Ale jeszcze tylko 2 dni i powracam w łaski...
Zawsze w mej pamięci pozostanie Vinera sprzed lat, Anaconda, Lost Condons bo Braveheartt to już lipa była bo mało osób... Ale to Last Condons z momentu przed rozpadem przez BR'ów... Byliście zajebiści!!!

Flasherq
01-07-2007, 11:03
Niedawno - maksymalnie pół roku temu chciałem powrócić Sujesem na Vinere...
Super się zapowiadało, pokój miedzy polakami a venezuelcyzkami. Venezuela sie bije z USA, a Polska jest obok, bezstronna. Kali, Pempol greaja maja dosc wysokie levele, widze w VIP kolejna logujaca sie osobe, pozniej druga, rozmaiam z nimi - jest super. Powrót do 'korzeni'. Ciesze sie niesamowicie.
Pograłem 3 dni, porobiłem UH'y. Sprzedałem, żeby była kasa na mfy na Hydry i PG... Ta... Postawiłem kumplom ghoule i sobie testowałem e visa na jednym... skull... oki - nic się nie stało (pamiętam jeszcze czasy z Beryli jak na luzie biegałem ze skullem wokół depo i nikt się nie srał - więc byłem spokojny, chyba zanadto)... Nagle wpada 8 lvl włącza yellow skulla i ucieka, myśle ok niech osbie idize sram na niego ale po 5 sekundach wpada eskadra chyba 15 50 lvli... Zaczynają mnie bić... ja miałem naszczeście bp uh, 6 hp uh, 16 hp, wszędzie bolty, latające sdki, kociołki i m-walle... mysle chuj... padne... ale szkoda eq!!! Naszczęście ci, którym postawiłem ghoule bloknęli 'najeżdźców' a ja wyszedłem z podziemi w Carlin na 49 hp - jedne hit od 50 lvlowego knighta... Uciekłem na zamek... W momencie znikania skulla ujrzałem za ścianą ich, non-stop walących 'exiva~'... Pisze do koelsia. What I did, that you tried to kill me? a on 'Espanol' ja 'no, only english' a on 'no espanol'...
Gadam z Pempolem, on mówi że to normalka... Myśle a miało być normalnie!!! Wreszcie normalnie! A tu zonk...
Potem jeszcze się odwiedziałem paru spraw o Kalim...Że cały czas jak mnei nie było byłem na tapecie do obrażania i podlizywania się Pempolowi...
KALI MASZ BARDZO ŁADNĄ MASKE!!!
Teraz gram na Harmonii-pograłem 3 ndi, wbiłem 25 lvl, zostawiłem bota na 5 minut - szedłem po kanapki bo skillowałem i ban... Ale jeszcze tylko 2 dni i powracam w łaski...
Zawsze w mej pamięci pozostanie Vinera sprzed lat, Anaconda, Lost Condons bo Braveheartt to już lipa była bo mało osób... Ale to Last Condons z momentu przed rozpadem przez BR'ów... Byliście zajebiści!!!

Wzruszające... ;( Niestety takie rzeczy nie dzieją się tylko na Vinerze... jest masa innych światów gdzie spotykają się dwoje Tibijczyków:

- Hi
- Hello
- Br?
Sorry, pl
- <jakieś bzdury nie w naszym języku, i nagle skull...>

No cóż, life is brutal.