zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Piłka Ręczna

Lever
26-02-2006, 17:54
Zastanawiam sie czy moze wsród was są miłośnicy tego sportu. Jestescie kibicami? Uprawiacie ten sport? Podzielcie sie tym tutaj! Ja osobiscie gram i kibicuje Wisle Płock obecnemu mistrzowi polski :).

M@rcin
26-02-2006, 19:56
Przyznam się bez bicia nie lubie piłki ręcznej ani nigdy w nią nie grałem (może raz jakieś treningowe rzuty były )
pozdro ;d

Youri
26-02-2006, 22:29
Montex pozdrawia obie Wisły! :> Kiedyś śmigałem na każdy mecz, czy to liga czy puchary, ale teraz mi sie już nie chce. Oby dawne czasy powróciły.

Yoh Asakura
26-02-2006, 22:47
Piłki ręcznej nie lubie,zawszie mam po meczu siniaki ;P .
Kibicem nie jestem i byc nim nie mam zamiaru.

Adaras
27-02-2006, 00:45
Argh. Miałem do tego sportu stosunek neutralny, dopóki na WF-ie nie skręciłem sobie kciuka. =P

Koszykówka rlz! =]

Radix
27-02-2006, 15:16
Smieszny sport. Najbardziej, to cierpi bramkarz. Taki to sie nawygina, a i tak obroni tylko te pilki, ktore leca na niego. Mam obojetny stosunek do tego sportu, ale oglada sie go najmniej ciekawie ze wszystkich sportow druzynowych.

Ashlon
27-02-2006, 16:04
Smieszny sport. Najbardziej, to cierpi bramkarz. Taki to sie nawygina, a i tak obroni tylko te pilki, ktore leca na niego. Mam obojetny stosunek do tego sportu, ale oglada sie go najmniej ciekawie ze wszystkich sportow druzynowych.

Mam odmienne zdanie. Zawsze lubilem grac na pozycji bramkarza, ode mnie wiele zalezalo. Bramki nie sa takie duze i zawsze da sie cos obronic.

MayGyver
27-02-2006, 16:43
ja takze gralem w zamierzchlych czasach na pozycji bramkarza i stwierdzam, ze bramkarz w pilce recznej ma takie same szanse obronic strzal/rzut jak bramkarz w pilce noznej
duzo zalezy od umiejetnosci i refleksu

poza tym dosc ciekawy i dynamiczny sport

ciemne dropsy
27-02-2006, 20:27
hehe nie kibicuje, nie znam sie za bardzo, ale lubie w to grac ;- )))

Matek
27-02-2006, 20:36
probowalem w to kiedys grac. Niestety nikt nie byl w stanie wbic mi mozliowsc zrobienia trzech krokow zgodnie z regulami (defekt po uprawianiu koszykowki).

Ale ogolnie spoko, taka dosc dynamiczna gierka. A jak mozna ladnie poturbowac pileczka kolege.

Avlatzar
27-02-2006, 23:54
Ja tam nigdy za tą dyscypliną nie przepadałem. Ja tam gram w siatkówkę, to jest sport :D

Dream Angel
28-02-2006, 13:31
Osobiście gram w piłke ręczną w reprezentacji szkoły. Moja nauczycielka była kiedyś w Łącznościowcu i teraz nas uczy tego. A tak to kiboluje Łącznościoscowi.

Vekegi
28-02-2006, 14:55
Moim zdaniem fajny sport ;) miły dla oka i również do grania fajny imho wole piłke nożna. Lubie grac na bramce bo myśle że dobrze na tej pozycji gram ;) co prawda na innych tez jestem gut! :P

Zenuś
28-02-2006, 16:28
.........loldssdas

Lever
05-03-2006, 17:52
Ja osobiscie gram w mlodzikach w Wisle i mamy spore szanse na wyjazd na mistrzostwa polski :). Jestem Lewo rozgrywajacym. Osobiscie lubie ten sport najbardziej ze wszystkich nie dlatego ze trenuje to dyscypline, jest to szybki dynamiczny sport w ktorym trzeba sie zastanowic zanim cos sie zrobi. W pilce noznej to kopie sie gdze popadnie. A w pilce recznej cala durzyna musi byc zgrana i wie gdze kiedy kto bedze sie znajdowal podczas zagrywki i w odpowiednim momencie podac pilke. A w innych jak leci tak walo :P.

Strwck
05-03-2006, 17:56
Gralem kiedys ale stwierdzilem, ze.. nuda :)

Maethi
05-03-2006, 21:47
Do pewnego czasu chodziłem na każdy mecz Wisły Płock.. ale po fatalnych meczach o mistrzostwo dalem sobie spokój i słucham komentarzy kolegi który gra

Lever
06-03-2006, 22:05
@UP

A kolega gra w juniorach :>? Moze znam jaka ma kzywe.