PDA

Pokaż pełną wersje : Lich

WooD K@
26-02-2006, 18:43
mam pytanie: gdzie mozna spotkac wladce nekromancji, Licha??

moze byl juz taki temat ale jestem tu nowy a pani wyszukiwarka chyba za mna nie przepada.. :( X(

Thorin-Debowa Tarcza
26-02-2006, 19:12
Po pierwsze nie nekromancji tylko nekromacji ale lepiej powiedziec "Władca umarłych" nie sądzisz? ;)
Spotkasz go w tombach głównie

Lord kasztanowiec
26-02-2006, 19:23
nie nekromacji
tylko nekromaNcji

Thorin-Debowa Tarcza
26-02-2006, 19:47
nie nekromacji
tylko nekromaNcji

W sumie to możliwe ze nekromancji ale przeczytaj to na głos i oceń czy nie głupio brzmi?....

Najlepiej mówic władca wskrzeszania, bo nekromacja to dziedzina magii specjalizująca sie w skrzeszaniu zmarłych istot.

WooD K@
26-02-2006, 21:35
Po pierwsze nie nekromancji tylko nekromacji ale lepiej powiedziec "Władca umarłych" nie sądzisz?

wydaje mi sie ze nekromancji od naekromanty ale moge sie mylic a nie chce mi sie sprawdzac :P

Spotkasz go w tombach głównie

to i tak go nie spotkam (narazie) bo nie mam pacca ale mimo to dzieki :)

Galus
26-02-2006, 22:33
Tylko tomby za teleportem pojedyncze sztuki ;) za tele na -2 jest tego duzo wiecej;p ale i tak na twoim lvl tego nie wybloczysz 8o

szymon287
26-02-2006, 22:44
@off top:
nie lepiej necro xD

Galus
26-02-2006, 22:52
@off top:
nie lepiej necro xD
pewnie ze lepiej na necro :faceoff:
ale to sie z czasem znudzi i dla zabawy mozna isc zwiedzic/zabic cos innego :p

WooD K@
26-02-2006, 23:03
i tak na twoim lvl tego nie wybloczysz

wiem pytam tylko z ciekawosci :P a i tak nie mam pacc, najpierw musze dobic jakis sensowny lvl i wtedy pomysle ;) a narazie zbieram sily na zsolowanie draga (skille i mlvl) :D

Picek91
27-02-2006, 16:13
Liche wystepujaj na terenach dla Pacc - tombach . sa silne bo potrafia przywolac bonebesty(nie wiem jak sie pisze)

dagothar
27-02-2006, 17:28
Nekomancja, piromancja, chiromancja itp. itd. To jedyna sluszna wersja - nie znasz sie = nie zabieraj glosu.

Browek
03-03-2006, 12:06
Hmm pewnie chodzilo Ci o troszke dokladniejsze lokacje liczy a wiec po pierwsze wszstkie wystepuja w grobowcach.

1) Tomb w miescie ankh pietro -2 za portalem sa 2 badz 3 nie pamietam dokladnie jede ma respa prawie przy zejsciu po prawej stronie drugi po na dole (nie polecam tego miejsca gdyz jest strasznie ciasno i trudno pozatym duzo syfu typu wampi i as)

2) Tomb kolo oazy ( za portalem na -1 wystepuje 1 licz dosc latwo go ubic na -2 wystepuja w paru w odnogach (tomb niezly na hunty ale trzeba uwazac bo mozna trafic na wrl jak sie zagalopujesz;) )

3) Tomb pod ruinami na -2 za portalem wystepuje tez pare bodajrze 8-9 w jednym miejscu resp 3x banshe+1x licz (tomb niezy na hunty jesli lubi sie urozmaicenia typu banshe i nekroski)

W sumie licze sa dziwne same nie sa takie dobre ale gdy zsumnuja pare bonebestow zaczyna sie zabawa nie polecam huntow na niskim lev (50) gdyz wydaje mi sie ze moze sie to zle skonczyc. szy team mojim zdanie to jakis bloker 70+ + 2 atakerow tez kolo 70+ i prujacych w niego z bolcow + hmm ale to tylko moje zdanie

Co do loota polowalismy chyba 4-5 dni po 3-4h i nawet b-robe nie spadlo jakies rohy i 1 p-amu ale jak to z lootem kto nie projuje ten nie ma (my czekamy na c-shilda:P:)

Pozdrawiam
Browek

Kejw Rat
03-03-2006, 22:46
mam pytanie: gdzie mozna spotkac wladce nekromancji, Licha??

moze byl juz taki temat ale jestem tu nowy a pani wyszukiwarka chyba za mna nie przepada.. :( X(
zabijasz necromante->wyskakuje jego wladca czyli lich!!! tak trudno zrozumiec?

WooD K@
04-03-2006, 13:19

nie spamuj.. -_- ok? na miejscu modkow rozwazylbym zbanowanie tego urzytkownika, choc pewnie i tak stworzy sobie nowe konto..

smutne

Dudinhio
04-03-2006, 14:27
nie spamuj.. -_- ok? na miejscu modkow rozwazylbym zbanowanie tego urzytkownika, choc pewnie i tak stworzy sobie nowe konto..

smutne

A ja na Twoim miejscu ustawiłbym sobie http://sjp.pwn.pl/ jako stronę startową...

Przemcio Zencio
04-03-2006, 14:48
Buhahaha koles ty powinenes juz byc zabanowany wes sie nieosmieszaj pewnie masz drugi level i sie wypowiadasz
Fajnie znowu znalazlem twojego posta i mozna sie posmiac! :D

WooD K@
04-03-2006, 16:06
A ja na Twoim miejscu ustawiłbym sobie http://sjp.pwn.pl/ jako stronę startową...

czy to ze nie urzywam polskich znakow jest bledem? poprostu nie chce mi sie ciagle wciskac klawisza Alt... bo innych bledow w moich wypowiedziach raczej nie widze a jak sa to pojedyncze, raczej nieznaczne i spowodowane pisaniem w pospiechu..

Ashlon
04-03-2006, 16:16
czy to ze nie urzywam polskich znakow jest bledem? poprostu nie chce mi sie ciagle wciskac klawisza Alt... bo innych bledow w moich wypowiedziach raczej nie widze a jak sa to pojedyncze, raczej nieznaczne i spowodowane pisaniem w pospiechu..

To chyba slepy jestes:

- uzywam pisze sie przez rz
- po prostu sie pisze osobno
- uzytkownik pisze sie przez rz.

Kazdy, ktory nie chce uchodzic za analfabete wykreca sie tym, ze "pisze w pospiechu" :D

@Topic : liche sa dosc nieoplacalymi stworkami do huntowania...

WooD K@
05-03-2006, 00:19
To chyba slepy jestes:

- uzywam pisze sie przez rz
- po prostu sie pisze osobno
- uzytkownik pisze sie przez rz.

Kazdy, ktory nie chce uchodzic za analfabete wykreca sie tym, ze "pisze w pospiechu"

co do po prostu to zawsze mialem problem z pisownia rozdzielna tego typu wyrazow (naprwde, pojutrze itp.) a co do urzytkownika i urzywania to w sumie jest 1 blad bo jak nie wie sie jak sie pisze jedno to drugie tez napisze sie zle.. -_-

a ja tak czy siak wiem ze nie jestem analfabeta bo poza netem pisze raczej bez wielu bledow (no ale w koncu w necie ukazuje sie to nasze "gorsze" oblicze ;) )

a zreszta jedyna osoba oceniajaca moj jezyk jest moja polonistka i tego trzymac sie trzeba.. ;)

pablo^^
05-03-2006, 04:17
Ja nie rozumiem niektórych użytkowników tego forum :faceoff:, widzicie że temat jest o Lichu, kolega się pyta co i jak a wy tu się obrażacie nawzajem i schodzicie na tematyke poprawnej ortografii, od tego jest Hyde park :topic:

musc
05-03-2006, 11:17
Buhahaha koles ty powinenes juz byc zabanowany wes sie nieosmieszaj pewnie masz drugi level i sie wypowiadasz
Fajnie znowu znalazlem twojego posta i mozna sie posmiac! :D

Tak sie składa ze znam kejw rata i zdziwilbys sie ale on ma 48 lvl i skile po 80;];];] ciekawe jaki ty masz;]

Thorin-Debowa Tarcza
05-03-2006, 11:30
Tak sie składa ze znam kejw rata i zdziwilbys sie ale on ma 48 lvl i skile po 80;];];] ciekawe jaki ty masz;]

48 lvl? chyba ze kupil to tak.. bo widzialem temat w którym pisał ze sie dostal do bazyla, powiedzial hi, ten przywołał 4 beholdery i go ubiły.. noob pls?
"Nie lvl czyni człowieka, lecz jego umiejetnosci..."

Kejw Rat Powrócił
05-03-2006, 18:20
48 lvl? chyba ze kupil to tak.. bo widzialem temat w którym pisał ze sie dostal do bazyla, powiedzial hi, ten przywołał 4 beholdery i go ubiły.. noob pls?
"Nie lvl czyni człowieka, lecz jego umiejetnosci..."
OMG napisalem w tamtym temacie jak dostac sie do bazyliszka, mozesz pojsc i sprawdzic czy to dziala i dopiero jak nie zadziala (co jest niemozliwe bo sam tak zrobilem) to mozesz tutaj napisac ze nie mam racji. Wiesz gdzie jest krol minosow w mintwalin??? Jesli tak, to idz do pomieszczenia z nim i poklikaj na wszystkie pola, jak klikniesz na jedno z pol obok krola (zrobisz "use na podloge) to ciebie automatycznie teleportuje do pomieszczenia z bazyliszkiem. Ja nie mialem niestety wtedy zadnych run bo bylem z kumplami w mintwalin a nie sam i nie wiedzialem ze jak napisze hi to sie beho pojawia bo i skad moglem wiedziec? No i padlem ;/ ale no nic wroce sie tam jeszcze raz i zrobie filmik zebyscie uwierzyli, ale wy sami mozecie juz sobie sie tam teleportnac!

Campbell's
15-04-2006, 16:37
OMG napisalem w tamtym temacie jak dostac sie do bazyliszka, mozesz pojsc i sprawdzic czy to dziala i dopiero jak nie zadziala (co jest niemozliwe bo sam tak zrobilem) to mozesz tutaj napisac ze nie mam racji. Wiesz gdzie jest krol minosow w mintwalin??? Jesli tak, to idz do pomieszczenia z nim i poklikaj na wszystkie pola, jak klikniesz na jedno z pol obok krola (zrobisz "use na podloge) to ciebie automatycznie teleportuje do pomieszczenia z bazyliszkiem. Ja nie mialem niestety wtedy zadnych run bo bylem z kumplami w mintwalin a nie sam i nie wiedzialem ze jak napisze hi to sie beho pojawia bo i skad moglem wiedziec? No i padlem ;/ ale no nic wroce sie tam jeszcze raz i zrobie filmik zebyscie uwierzyli, ale wy sami mozecie juz sobie sie tam teleportnac!

moge tylko zyczyc powodzenia

hahahahahahaha

gavreonien
15-04-2006, 17:03
Ehhh to jest z deczka niemożliwe . Na każdym świecie ktoś chodzi po Mintwallin i myślę, że prędzej czy pózniej ktoś by to w końcu odkrył . Ahhhh to nie jest przecież temat o Bazylu :-) Aha Jak taki Kejw jesteś cwany to idź tam jeszcze raz i zrób pamiątkowego screena z Bazylem ^^

@Topic
Do autora tematu:
Browek Ci wszystko pięknie wytłumaczył i nie ma co tu więcej sie sprzeczać o pisownię i o inne duperelki ;)

P.s Raczej wątpliwe że kejw rat ma 48 lvl i skille po 80 =.= sądząc po jego postach na całym forum myślę że on nawet nie zrobił deserta .....

Good luck
Gav~