zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Premium account

Radektg
25-06-2004, 20:31
Warto kupic pacca?? jestem knitem na 21lev

Sorcerer Maciek
25-06-2004, 20:46
Pacca zawsze warto kupić (jak masz pieniądze) :D . Ale jeśli masz 20K, i masz 20lvl, dzięki paccowi będziesz mógł wykupić promocję - a to się opłaca. No i nie muszę mówić o innych korzyściach. Więc jeśli masz kase - kup.

kagan
25-06-2004, 20:46
Zależy od której strony patrzysz, jeśli uważasz że bedziesz grać w tibie i że warto w nią grać to oczywiście odpowiedż brzmi tak, nowe tereny do expa, nowe potwory itp.

Anologicznie jeśli niejesteś pewny czy będziesz grać, nirmarnuj kasy.

@up:

Argh o pare sekund się spóźniłem :(

Pakto
26-06-2004, 15:09
Ja gdybym mial kolesia ktory jest zaufany i chce sprzedac pacc'a to bym kupil !
Ale teraz trudno znalezc kolesi ktory sprzedaje pacc'a a nadodatek takiego kolesia ktory cie nieoszuka !

PoZdRo WsZyStKiM

Aaben
26-06-2004, 18:27
In plus przemawiają wszystkie plusy prem account-jesteś Elite (jak to brzmi...), masz fajne czary, nowe expowiska, domki, sklepy, gilidie...
In minus przemawia jedno-jesteś knightem. W gruncie żeczy zawsze się dziwiłem, że gracze knighci wykupują Pacc. Dlaczego? Ano ponieważ no pytanie po co ci Pacc, większość Elite nie potrafi odpowiedzieć sensownie.

Pacc rozwija skrzydła dopiero jeśli chodzi o Druida/Sorca.

Pozdrowienia,
Aaben

Kel
26-06-2004, 21:48
a ja mam małe pytanko czy jak pacc sie skończy (bo wiem że czary i inne znikaja) to czy ten przydomek master elder elite royal znika?????

Dan the Automator
26-06-2004, 21:52
Oryginalnie dodany przez Kel
a ja mam małe pytanko czy jak pacc sie skończy (bo wiem że czary i inne znikaja) to czy ten przydomek master elder elite royal znika?????

czytaj FAQ -.- Tak, znika, ale po ponownym wkupieniu PACCa, nie ptrzeba juz go kupować~