Pokaż pełną wersje : 1st anihi on refugi :P
1st anihi na refugi by Ksen (PL) , Dzitzy (PL) , Fishii (Ger) , Pollux (Swe)
szkoda ze to nie ja krecilem tylko fishii ale mam nadzieje ze bedzie sie podobal
http://rapidshare.de/files/14206538/Fishii_-_Anni.rec.html
:dance:
Ethorahses
26-02-2006, 22:45
Gz
Fajnie poszło, szkoda tego deda :( . Troche za szybko Fishii wyłączył ten filmik, ale ładna akcja była :D . Ksen co wziołeś? Pierwszy Anhi na tym serwerze i 2 pl :dance: .
Palek Demon
26-02-2006, 22:48
Eh... Sorc sie wybral na anii z najtami i palami Przeciez to pewne ze jak sie konczy mana to padnie...Ale gz szkoda tego sorca:king:
Pallek demon z tym ze sorc sie wybral z najtami i pallem to jest mozliwe do przejscia wlasnie ogladlem film z tibicams i all przeszli questa :)
ofqors wybralem Sova ;]
Heh Fishii już szybciej nie mógł wyłączyć :D też oglądałem ten film co sorcek zrobił z palami i najtami ;) ale to trzeba mieć fuksa aa i tamten sorc miał chyba 117 lev a Dzitzy 109 wiec zawsze te 40 hp różnicy jest :faceoff:
Palek Demon
26-02-2006, 23:08
yy..... a ja niewidzalem moze dacie linka :):cygaro:
Co tak szybko wylaczyles 0.0 Co tamci wzieli?
Pollux - demon armor Fishii - sova Ksen - sova takie nagrody ;]
a tutaj daje link do tego aniego co sorc , pall ,2x najt przeszli anihi
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5561
Palek Demon
26-02-2006, 23:26
yy... Ale Fart Jeszcze z rd ..a jakby sie ekipie odmienilo xD hyhy Nice
*Ryspeht*
26-02-2006, 23:41
BIG GRATZ!! Szkoda tylko Dzitza no ale cóż.. jednak troszku za niski lvl, ale następnym razem na pewno da rade :)
HF with new sword Ksen ;)
Mowilem Radkowi, ale jego wybor.. Zawsze mozna sprobowac chociaz na jego lvl to bylo zbyt pewne :( a co do Annihilatora na selenie to poprostu Qu mial farta :P
Ksen Tobie juz gratulowałem xD!
Gz dla Polluxa i Rybki..
next anni mysle Dzitzy zrobi m.in. ze mną xD
eloS!
*Ryspeht*
27-02-2006, 07:26
eloS!
Myśle że Dzitz nie bedzie czekał 5 lat na annihilatora a w Twoim tempie... :confused: ;)
Elrond The Dark
27-02-2006, 12:51
Next Sorc na servie to Mirox ( 90 lvl ) ... a potem przepaść ... więć dzitzy będzie musiał albo czekać na 3x MS , albo próbować z innymi.:faceoff:
Fire Necromacer
27-02-2006, 15:48
Tylko jak będzie next team to nie brać voodoma, bo temu złodziejowi się nalezy w tibi tylko ban...
Myślałem Ksen, że z twoim doświadczeniem dasz odrazu na inny server, a nie na rapida... limit na 5H -.-
Viniolli
27-02-2006, 16:18
GZ questa i szkoda tego sorca:( A filmik jest troche za szybko zakonczony ale no cóż...
no Fishii troche za szybo wylaczyl film ale wazne ze sie udalo :dance:
A mnie to Ksen niezaprosile do siebie żebym na rl oglądał zobaczymy ...
Btw gratz nooby
I ze mna... A Jak sie uda to Bedziemy robili jako muunblade :P :dance:
Olorion.
28-02-2006, 18:57
wylaczyl zapewne dlatego zeby nie bylo widac uhbotow jak beda przy nagrodach i przypalac ich bedzie ogien ;<
Wielki MarIuSzzo
28-02-2006, 19:01
Tylko jak będzie next team to nie brać voodoma, bo temu złodziejowi się nalezy w tibi tylko ban...
Stfu noob.
@Topic
Trzeba bylo z Voodomem isc a nie z sorcem...
Moim zdaniem Sorc mial okazje przezyc, a jaka? Mianowicie zmieniac stone skiny/ elven amulety i might ringi; sie uhac i czekac az reszta zabije demonki..
Ladny filmik, tylko nie zapomne jak Fishii mial okazje, z orshem, i spierdzielil to :P
Polecam
@Edit Crowned
Ty na Xerene, ale to juz!
Signed
//Ero..
Fajny filmik gz :):cygaro:
Dzitzy gratz za odwage :D next time sie uda :p gz for all xD
@Wielki MarIuSzzo
hmmm to ty badz stfu bo nawed nie wiesz o co chodzilo. Voodom to zlodziej i nikt nie chce z nim robic ani poniewaz jak on bedzie robil to GM bedzie sie na to patrzyl wiec jednym slowem ma przeje....:D
Works__1985
02-03-2006, 00:01
szkoda że koleś up powiedział ile osób wykonało i co wzieli bo to jest naiewarte ogladania każdy wie jak wyglada takie anihillator choćby z otsów i z innych filmów i wiadomo 4 ludzikow stoi na aimbocie i gryza paznokcie żeby się udało...woglule żadnego anihillatora sie nieopłaca ściągać bo na każdym prawie każdym używane sa aimbotsy i ja uważam że to niejest wykonane przez jakiegoś playera tylko aimbota X(
-yourso-
Gz bardzo fajny filmik.;) A server najlebszy :]
Ladny filmik, tylko nie zapomne jak Fishii mial okazje, z orshem, i spierdzielil to :P
Ty oglądałeś ten filmik z Orshem? Bo jeżeli tak to chyba na full spedzie, skoro nie zauważyłeś, że to shooterzy spier****** sprawe. Fishii sam miał sobie trapnąc Orsha m-wallami?!X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.