Pokaż pełną wersje : Sondaż w sprawie grupy.
Chessterr
27-02-2006, 18:47
Witam.
Od dłuższego czasu chciałem stworzyć grupę "Technicy". Poruszano w nich wątki o technice, motoryzacji, transporcie, mechanice, komputerach itp. Chcę zrobić ankiete i sprawdzić czy są na forum ludzie ,którzy się tym interesuję. Miałbym argument ,żeby takak grupa powstała.
Może pisać w postach w tym topicu i w ankiecie.
Chess~ dobry pomysł ;)
Jam jest za i chętnie się przyłącze..
Ja się chętnie przyłącze ^^
ja się mogę przyłączyc ;P
MayGyver
27-02-2006, 19:40
a moze brainiacs?
napisz do droma to moze zalozy
a potem grupa bedzie leżała i kwiczala jak wszystkie inne, i po co to?
Dr. Omader
27-02-2006, 19:51
Dokladnie. Zreszta juz od jakiego czasu nie zalozylem nowej grupy i zastanawiam sie czy wogole nie przestac tego robic, bo potem przy jakis zmianiach na forum jest sporo zabawy przez te grupy ;)
Zapraszam na MM i FE. One maja sie calkie niezle.
Jeśli tyczy się to także informatyki lub "techniki komputerowej", to Kele jest za :)
Chessterr
28-02-2006, 11:16
A więc...Proszę dr.Omadera o danie szansy isteniu takiej grupy. Wiele grup dobrze się trzyma. I popieram pomysł MayGyver z nawą Brainiacs. Powołało by się dwóch liderów. Chciałbym ,żeby MayGyver się do nas przyłączył:P Bo chyba potrzebny jest jeden mod. A więc jak panie prezesie Dr.Om?? W ankiecie więcej osób jest za lecz to do ciebie należy końcowe zdanie.
Gufat III
28-02-2006, 11:24
Jestem na nie, bo uważam że taka grupa nie ruszyła by za bardzo - chyba że z początku, po miesiącu~ świeciło by pustkami.
Ghost Nieudany
28-02-2006, 13:32
A to ja jestem ciekaw, jakież tam tematy do rozmów by były przy średniej wieku członków 14. Prócz tekstów, że nVidia rox, a ATi suxx. Albo "wpływ ilości klatek na lagi w Tibii".
Sorry, ale na nie. To forum nie dorosło do fachowych grup technicznych.
A jeżeli też coś o elektronice będziecie pisać, to się przyłącze :>
A to ja jestem ciekaw, jakież tam tematy do rozmów by były przy średniej wieku członków 14. Prócz tekstów, że nVidia rox, a ATi suxx. Albo "wpływ ilości klatek na lagi w Tibii".
Sorry, ale na nie. To forum nie dorosło do fachowych grup technicznych.
Wg mnie jesteś najnteligentniejszą osobą na całej Ziemii jeśli oceniasz ludzi/grupę po wieku/średniej wiekowej.
@Topic
Imho dobrze by było aby ta grupa łączyła nie tylko technike, ale także informatyke (programowanie, overclocking etc.)
/me jest za i z checia sie przylaczy ;]
Ghost Nieudany
28-02-2006, 14:54
Wg mnie jesteś najnteligentniejszą osobą na całej Ziemii jeśli oceniasz ludzi/grupę po wieku/średniej wiekowej.
A pomyśl, ilu 13-latków na, powiedzmy, 40 będzie się znało DOBRZE na technikaliach i praktyce?
A nie prosciej zarejstrować się na tweak.pl czy jakimkolwiek serwisie technicznym i tam brać udział w dyskusjach z udziałem fachowców? No dobra, może ktos rzucić agrumentem, że chce rozmawiać w gronie znajomych z tego forum, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, zeby i oni sie tam przeniesli lub zalozyc wlasne forum, np na forumer.pl
@Wszyscy, którzy mówią, że na forum same nieznające się na technice małolaty
Może i jest duzo dzieci, ale ten problem rozwiązałaby właściwa selekcja członków.
Osobiście psize sie na to.
Grupe możnaby nazwać "Engineering", a członków "Engineer". Ewentualne spolszczenia.
Chessterr
28-02-2006, 18:16
@Wszyscy, którzy mówią, że na forum same nieznające się na technice małolaty
Może i jest duzo dzieci, ale ten problem rozwiązałaby właściwa selekcja członków.
Osobiście psize sie na to.
Grupe możnaby nazwać "Engineering", a członków "Engineer". Ewentualne spolszczenia.
Dokładnie. Proponuje dać okreś próbny miesiąca. Zrobimy dobrą selekcje itp. Jak ktoś zacznie pisać jakieś bzdury to won. To jak?? Robimy grupę?
jestem za i chetnie sie przylacze ;)
Moim zdaniem to nie wypali z różnych powodów, m.in. jest już ogrooomna ilość for o tej tematyce i ludzie, którzy chcieliby się zapytać o jakiś prosty problem natury technicznej mają utrudniony dostęp, bo trzeba się zarejestrować, potem dostać do grupy, itd.
Ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć pod nickiem 'Engineer' ;).
Pozdrawiam.
Chessterr
01-03-2006, 16:51
Moim zdaniem to nie wypali z różnych powodów, m.in. jest już ogrooomna ilość for o tej tematyce i ludzie, którzy chcieliby się zapytać o jakiś prosty problem natury technicznej mają utrudniony dostęp, bo trzeba się zarejestrować, potem dostać do grupy, itd.
Ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć pod nickiem 'Engineer' ;).
Pozdrawiam.
Widzę ,że nie rozumiesz przeznaczenia tej grupy. A pozatym jaka jest grupa na forum.tibia.pl o podobnym profilu??
A pozatym jaka jest grupa na forum.tibia.pl o podobnym profilu??
Nie mówię o grupie, bo wiem, że takowa nie istnieje. Mówię o forach, które już istnieją i jest ich chyba najwięcej ze wszystkich for w internecie.
I rozumiem, jaki jest cel tej grupy, tylko wg. mnie jest on zbyt płytki na ilość osób na tym forum, które mogłyby się tam czynnie udzielać. Dlatego powinna być także dla tych, którzy są nowi, mają problemy techniczne, itp. Lecz sama idea grupy nie pozwala im na dołączenie i dlatego ta grupa nie wypali. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam.
Hmm..
W sumie grupa wydaję się fajna, lecz chciałbym zobaczyć jak to się wszystko rozwinie..
PS:
Oldschool też się mają dobrze.
Inzynierowie sie wsciekna ;p
_________
juz niedlugo mgr inz
a niechaj powstaje a gdy już powstanie przy przychylności adminów, sprzyjających wiatrach i ciężkiej rzecowej pracy userów jestem chętny do przyłączenia sie. Uważam że to dobry pomysł gdyby grupa zrzeszała wszystkich ludzi z jako takim zacięciem technicznym (imformatyków, inżynierów, architektów, matematyków i fizyków). Jako człowiek który od października ma zamiar rozpocząć nauke na politechnice jestem jak najbardziej za. Było by to szczególne miejsce dla ludzi skaż(rz)onych ścisłym umysłem. Teraz wszystko w rękach władców forum.
Progmast
02-03-2006, 16:39
{Zawartosc postu}
:< Już potterowców jest więcej niż "inżynierów":P
Jako przyszly technik elektronik (only two goddamn years...) mowie grupie nie. Od rozmow technicznych sa specjalnie stworzone do tego fora, nie widze celu zakladania dzialu stricte technicznego na forum, ktorego grupa docelowa wynosi 14 lat...
Jako przyszly technik elektronik (only two goddamn years...) mowie grupie nie. Od rozmow technicznych sa specjalnie stworzone do tego fora, nie widze celu zakladania dzialu stricte technicznego na forum, ktorego grupa docelowa wynosi 14 lat...
Trafil w sedno.
qrcze za dużo kombinujesz gdybym mial tak zakladac ts. to by go nie bylo powchodzilo by pare osob "wplywowych inaczej"zmieszalo z blotem i czesc.a dzis
grupa trzyma sie dobrze.dlatego mogles skladac podanie o grupe bez tego tematu.
hmmz.
ja nie bede ocenial czy ta grupa jest potrzebna czy nie.
afair od tego jest admin, i powinienes do NIEGO pisac a nie organizowac szopke na forum -.-'
Jak Drom/MaTKuS zdecyduja ze grupa moze byc to stworzy i uzytkownicy znajda do niej droge.
Nie sadzisz ze tak byloby lepiej, jak dla mnie temat bez przyszlosci i do zamkniecia
Mimo wszystko, jednak bylbym za powstaniem tej grupy. Taka tematyka znalazla by wielu zwolennikow, a poza tym jest to taki typ zainteresowan, ktory ma w sobie ciagle nowinki, wiec grupa ''nie przestala by kwiczec''.
Chessterr
04-03-2006, 09:29
Pisałem PW do dr. Omadera ale bez rezultatów. Postanowiłem zdobyć poważny "argument" do stworzenia tej grupy. Chciałbym ,żeby administratorzy dali szanse an tą grupę.
@up
Mądrę słowa:P Tematy napewno by były cały czas :D
dap-galothij
04-03-2006, 09:35
Ja pomimo, że się tym nie interesuję wogóle, to popieram ten pomysł:P
Pisałem PW do dr. Omadera ale bez rezultatów. Postanowiłem zdobyć poważny "argument" do stworzenia tej grupy. Chciałbym ,żeby administratorzy dali szanse an tą grupę.
@up
Mądrę słowa:P Tematy napewno by były cały czas :D
ile czekales?bo ja 2 tygodnie;]ponad może nawet
Najlepszym dowodem na to, aby grupy nie zakładać jest post dap-galothij'a..
Najlepszym dowodem na to, aby grupy nie zakładać jest post dap-galothij'a..
a moze chodzilo o to że on chce żeby grupa powstala pomimo że sie nie interesuje bo uważa że byłoby bez sensu zabraniać komuś czegoś
Edek Rozprowacz
04-03-2006, 16:07
Tak jak u góry ;p. chociaz bardziej by mnie interesowala grupa "moli książkowych" :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.