Pokaż pełną wersje : Padł jak n00b! :D
:dance:
Oto filmik pokazujący jak pada n00b...
Padł ponieważ wszedł na mój exp i przezywał mnie....
a oto link :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6204
:faceoff:
Czekam na odpowiedzi :D
Olorion.
28-02-2006, 09:53
bo wiekszasc polaczkow jest noobami co nie potrafia sie nawet uhnac w biegu a stojac wchodzi 30% uhow ;
No no dawno nie widziałem tak perfekcyjnego PK ;) Ładnie rzucałeś MW, a dobicie go było już tylko kwestią czasu kiedy zaczął uciekać od depo :) Gratz.
malyjanek
28-02-2006, 13:59
perfekcyjne to by bylo gdyby nie 2 nieudane energy beamy czy jak to sie tam zwie ale ogolnie good
Niezly filmik polecam.. ladnie wam poszlo ale na jego miejscu bym wial do depo :)
LOL, co za ziom, uhem nie mógl trafic czy co... Fajny filmik
gz ;)
Rookslayer of Dolera
28-02-2006, 20:33
perfekcyjne to by bylo gdyby nie 2 nieudane energy beamy czy jak to sie tam zwie ale ogolnie good
Się mądry odezwał a nawet nie wie jak sie nazywa. A to się nazywa energy wave nie beam i trudno z tego trafic. :baby: :baby: :baby: Ładne PK i niezle zescie go wywabili od depo. Ja nie sądzilem ze odejście 2 kratki od depo może spowodowac deda. Ja zginołem odchodząc 4 kratki od depo. Zginołem bo zapomnialem o exurce vitce. :D :D Nie ma to jak Fire Devil i PK.
Ten gość był całkowicie beznadziejny >.>
Żal mi was ludzie. Nie dość, że nie umiecie grać to jeszcze się cieszycie. Naprawde tylko pogratulować. Ujmę to po waszemu, bo polski to nie jest:
"Wooooww gz gz, ojaa, fajniem siem uhles, kurcze ale masz dobre pvp"
?--.--
Radze skończyć z tibią, życie realne jest o wiele bardziej przyjemne bez tibi :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.