Pokaż pełną wersje : ..:: Radio ::..
Nie wie czy taki temat już był wziełem szukaj i mi nic nie znalazło, ale mam pytanie takie jak w temacie, czy tibia.pl założyła by swoje własne radio intermetowe, ja dam to tego sąde ale nie wiem czy się adminy zgodzą.
Super by bylo gdyby Tibia.pl mialo swoje radio.
Ciekawy pomysł, tylko co by w tym radiu było? News'y? A może muzyka :P... Trzeba pomyśleć nad tym, bo byłoby fajnie.
Andy ognisty
26-06-2004, 16:00
:D :D Pomysl super :D :D ale wiecie ile wiazaloby sie z tym problemow :( i skad wziac tyle kasy bo przeciez to cos kosztuje :(
@Andy ognisty:
To właśnie nic nie kosztuje. Tylko serwer trzeba znaleźć. Tobie chyba chodziło o normalne radio?
Maniakpl
26-06-2004, 17:43
Jedno tibia FM wam nie starcza?...
Maniakpl, a jest coś takiego jak Tibia FM? Podaj gdzie, na jakich falach/jakiej stronie, itd.
Ale jeśli chodzi o radio, to wątpię zeby ten pomysł wypalił... Bo co mogłoby być puszczane w takim radiu? Muzyka? No way, jak chce posłuchać muzy to zapuszczę Winampa albo "tradycyjne" radio... Newsy? A niby jakie? nagrany wywiad z Cip-em puszczny przez, powiedzmy 3 h? ;) Spis przedmiotów ze statystykami?
Ogólnie, jeżeli ktoś znalazłby coś nadającego się do puszczania w takim radiu, to mógłby sprubować....
Pozdrowienia,
Aaben
Dan the Automator
26-06-2004, 19:52
Sprawa radia bedzie w toku ;) Narazie tyle wam powiem~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.