Pokaż pełną wersje : Edron
Chiałbym sie dowiedzieć czy na Edron w podziemiach czy cos na terenie miasta lub troche za nim moge znalesc trolle itp. Tak jak np jest w Ab? pytam sie dlatego bo mam pacc i chcialbym expowac moiom niskolvl nowo zaloznona postacia ;) na wyspie dla pac z racji tego ze jest tam malo ludu...........
P.S nie chodzi mi o potwory typu behamoth , hero czy demon mam na mysli potworki dla lvl 8-12 :D
Na pewno znajdziesz tam orcy.Ktore sa dobrym exp dla 8-12 lvl.
Tak mniej wiecej:
wychodzisz z depo idziesz na poludnie jakies 15-20 kratek
schodzisz drabinką w dół
potem takie kratki jak na rooku na raty są, albo jak w ab kolo poczty ja sie na raty schodzi.
schodzisz na dol
potem zwdluz tunelu
Jest tylko jedna droga do wyboru wiec sie ciezko zgubic
Jak dojdziesz do konca wychodzisz na powierzchnie i idziesz na polnoc, bedzie takie jasne podloze (chyba to mial byc piasek) i bedzie kilka troli
idziesz w dol i potem to juz same trole, miski, frost trole, swamp trole itp.
Zeby dojsc tam musisz miec line, zeby wrocic tez ja musisz miec.
Powodzenia.
Ja bym ci radzil tez gobliny na edron.
Idziesz dokladnie ta droga co egg ci wskazal, i jak bedziesz na powieszchni to idz na polnoc.
Exp: tak normalnie 4k/h, max 6k/h min 2k/h... to zalezy czy duzo ludu tam jest.
re: Up
Trole na polnoc gobliny na poludnie :)
Orki sa:
Wychodzisz z zamku na poludnie i idziesz do pierwszej budowli na poludniu, wchodzisz do srodka i schodzisz w dol (powinny byc tam domki castle basement 1 i 2) idziesz na lewo od domkow i szukasz kratki sciekowej, schodzisz pare razy w dol pozniej pare razy w gore (prosta droga) i wychodzisz na powierzchni gdzie sa orki do wariorow wlacznie i kilka poison spiderow.
Na poludniu sa podziemia, pierwsze 2 lvl to samo co na powierzchni, nizej zaczynaja sie zerki i inne mocniejsze orki. Oczyszczenie pierwszych 2 poziomow to ~7k expa... narazie jeszcze troche chyba za slaby jestes (moga sie zdarzyc 3-4 wariory i do tego 5 spearmanow).
Do rotwormow wejscia szukaj idac od depo na poludnie miasta kolo pol zborza.
Tak pozatym jesli jestes na poziomie gruntu kolo depo to mozesz isc gdzie kolwiek i puki nie wejdziesz do gory nie spotkasz nic groznego (wyjatek stanowi jedna dziura w wiosce na polnoc od Edron gdzie jest 1 dwarf guard). Narazie stanowczo odradzam wycieczki w lewo od kolesia co wyglada jak Hero.
don'diego
27-06-2004, 00:27
Gremlin a co sie znajduje w lewo od kolesia co wyglada jak hero ???
re: Up
No wlasnie (to nie do ciebie don'diego :) )
re: don'diego
Pomysl logicznie co jest na Edron?
Ano praktycznie wszystko do demonow wlocznie.
Teraz pomysl jakie potwory wymienilem wczesniej a jakie nie i sie dowiesz co jest na lewo od kolesia co wyglada jak hero... jak zaczniesz zwiedzac bez przewodnika to ci gwarantuje ze wczesniej czy pozniej zginiesz jeszcze zanim dojdziesz do podziemi z naprawde niemilymi potworami (naprawde niemile potwory to te z ponad 2k exp).
Dokladniejsze info mozna znalezc w odpowiednim przyklejonym temacie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.