zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Edron

Flavius
26-06-2004, 14:59
Chiałbym sie dowiedzieć czy na Edron w podziemiach czy cos na terenie miasta lub troche za nim moge znalesc trolle itp. Tak jak np jest w Ab? pytam sie dlatego bo mam pacc i chcialbym expowac moiom niskolvl nowo zaloznona postacia ;) na wyspie dla pac z racji tego ze jest tam malo ludu...........

P.S nie chodzi mi o potwory typu behamoth , hero czy demon mam na mysli potworki dla lvl 8-12 :D

By$iu
26-06-2004, 15:03
Na pewno znajdziesz tam orcy.Ktore sa dobrym exp dla 8-12 lvl.

egg
26-06-2004, 15:25
Tak mniej wiecej:
wychodzisz z depo idziesz na poludnie jakies 15-20 kratek
schodzisz drabinką w dół
potem takie kratki jak na rooku na raty są, albo jak w ab kolo poczty ja sie na raty schodzi.
schodzisz na dol
potem zwdluz tunelu
Jest tylko jedna droga do wyboru wiec sie ciezko zgubic

Jak dojdziesz do konca wychodzisz na powierzchnie i idziesz na polnoc, bedzie takie jasne podloze (chyba to mial byc piasek) i bedzie kilka troli
idziesz w dol i potem to juz same trole, miski, frost trole, swamp trole itp.

Zeby dojsc tam musisz miec line, zeby wrocic tez ja musisz miec.

Powodzenia.

Fkk
26-06-2004, 15:46
Ja bym ci radzil tez gobliny na edron.
Idziesz dokladnie ta droga co egg ci wskazal, i jak bedziesz na powieszchni to idz na polnoc.
Exp: tak normalnie 4k/h, max 6k/h min 2k/h... to zalezy czy duzo ludu tam jest.

Gremlin
26-06-2004, 17:44
re: Up
Trole na polnoc gobliny na poludnie :)

Orki sa:
Wychodzisz z zamku na poludnie i idziesz do pierwszej budowli na poludniu, wchodzisz do srodka i schodzisz w dol (powinny byc tam domki castle basement 1 i 2) idziesz na lewo od domkow i szukasz kratki sciekowej, schodzisz pare razy w dol pozniej pare razy w gore (prosta droga) i wychodzisz na powierzchni gdzie sa orki do wariorow wlacznie i kilka poison spiderow.
Na poludniu sa podziemia, pierwsze 2 lvl to samo co na powierzchni, nizej zaczynaja sie zerki i inne mocniejsze orki. Oczyszczenie pierwszych 2 poziomow to ~7k expa... narazie jeszcze troche chyba za slaby jestes (moga sie zdarzyc 3-4 wariory i do tego 5 spearmanow).

Do rotwormow wejscia szukaj idac od depo na poludnie miasta kolo pol zborza.

Tak pozatym jesli jestes na poziomie gruntu kolo depo to mozesz isc gdzie kolwiek i puki nie wejdziesz do gory nie spotkasz nic groznego (wyjatek stanowi jedna dziura w wiosce na polnoc od Edron gdzie jest 1 dwarf guard). Narazie stanowczo odradzam wycieczki w lewo od kolesia co wyglada jak Hero.

don'diego
27-06-2004, 00:27
Gremlin a co sie znajduje w lewo od kolesia co wyglada jak hero ???

Regul
27-06-2004, 01:27
Co za nOOb 8o 8o 8o

Gremlin
27-06-2004, 03:42
re: Up
No wlasnie (to nie do ciebie don'diego :) )

re: don'diego
Pomysl logicznie co jest na Edron?
Ano praktycznie wszystko do demonow wlocznie.
Teraz pomysl jakie potwory wymienilem wczesniej a jakie nie i sie dowiesz co jest na lewo od kolesia co wyglada jak hero... jak zaczniesz zwiedzac bez przewodnika to ci gwarantuje ze wczesniej czy pozniej zginiesz jeszcze zanim dojdziesz do podziemi z naprawde niemilymi potworami (naprawde niemile potwory to te z ponad 2k exp).

Dokladniejsze info mozna znalezc w odpowiednim przyklejonym temacie.