Pokaż pełną wersje : Koniec współpracy z 4Players
Przez wiele lat banery z niemieckiego serwisu 4Players (http://www.4players.de/) towarzyszyły nam na tibia.com (w pierwszych latach gry były zapewne jedym z głównych źródeł środków na jej funkcjonowanie). Jak czytamy dziś na oficjalnej stronie, współpraca ta właśnie dobiegła końca, więc możemy z nadzieją patrzeć w przyszłość na nowe, ciekawsze reklamy (które przy odrobinie szczęścia nawet nie będą po niemiecku)!
Piotrek~
28-02-2006, 22:53
szybki, nie ma co. :P
a co do reklam to jakoś zawsze były ale nie zwracałem na nie uwagi, może były nudne?
@down: to już jakiś czas temu było ale w mniejszym stopniu.
I znów kilka sekund przewagi nade mną :(
O, u mnie na tibia.com wyswietla sie reklama tibia.pl @.@
_/edit
Teraz widze, ze na tibia.com w miejsce dawnego banera 4players wyswietlaja sie losowo/po kolei banery wszystkich stron współpracujących z CipSoftem (supported fansite'ów).
-=DanieL=-
28-02-2006, 23:22
I znów kilka sekund przewagi nade mną :(
O, u mnie na tibia.com wyswietla sie reklama tibia.pl @.@
_/edit
Teraz widze, ze na tibia.com w miejsce dawnego banera 4players wyswietlaja sie losowo/po kolei banery wszystkich stron współpracujących z CipSoftem (supported fansite'ów).
I bardzo dobrze :). Reklama dla tibia.pl x]
Siggurdius
28-02-2006, 23:28
Denny news, no ale rozumiem ze wszystkie z tibia.com musza sie pojawic i tutaj;)
Dr. Omader
01-03-2006, 00:04
Wczesniej sie tez pojawialy, ale tylko na forum :P
Hegemmon
01-03-2006, 01:05
chyba z 50 razy odświeżałem tibia.com zanim bnner tibia.pl się wyświetlił
/me spostrzega, że nad jego głową pojawia się znak zapytania
ale potem to był spam naszego bannerka ;)
p.s. jak ładowałem pierwszy raz strokę to miałem spłaszczoną grafikę "powerd by 4players" po odświeżeniu znikła :P
Reklamy to spam od którego flasuje się ludzki umysł
dobrze ze moze juz nie bedzie tych niemieckich reklam :P
zimne_piwo
01-03-2006, 07:41
Lepsze niemieckie małe banery niż wielkie polskie big-reklamy ;) <taka pokazuje się teraz i zasłania całą stronę :( _
Przez wiele lat banery z niemieckiego serwisu 4Players (http://www.4players.de/) towarzyszyły nam na tibia.com (w pierwszych latach gry były zapewne jedym z głównych źródeł środków na jej funkcjonowanie). Jak czytamy dziś na oficjalnej stronie, współpraca ta właśnie dobiegła końca, więc możemy z nadzieją patrzeć w przyszłość na nowe, ciekawsze reklamy (które przy odrobinie szczęścia nawet nie będą po niemiecku)!
Teraz Tibia.pl zyska więcej odwiedzin i będzie spox a nie jamkieś głupie niemieckie bannery których nikt nie rozumie :dance:
Og Chilly Pie
01-03-2006, 14:10
Teraz Tibia.pl zyska więcej odwiedzin i będzie spox a nie jamkieś głupie niemieckie bannery których nikt nie rozumie :dance:
no ale jednak szkoda że tibia.com staciła współracownika z którym współżyła (:]) przez wiele lat... ale cóż... nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)
@edit
poprawiłem ten szajski błąd xF
Dwimenor
01-03-2006, 14:42
no ale jednak szkoda że tibia.pl staciła współracownika z którym współżyła (:]) przez wiele lat... ale cóż... nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)
?
To Cipsoft współpracował z 4players.de a nie my.
Ale większy bannerek na tibia.com to jednak fajnie wygląda.
Ja osobiście przyjąłem to z wielką ulgą;)
Te głupie niemiecki reklamiska zawsze mnie wkurzały. Teraz to będzie lepiej, bo wyświetlają się reklamy fansite(w tym tibii.pl)8o
I nareszcie nadszedł czas gdy niemcy z Tibia.com będą spadać. A polacy z Tibia.pl ich miejsca zastępować:)
Słaby rym ale zawsze coś
Og Chilly Pie
01-03-2006, 15:50
?
To Cipsoft współpracował z 4players.de a nie my.
Ale większy bannerek na tibia.com to jednak fajnie wygląda.
wiem... rozpędziłem się z deka z pisaniem tego posta i od razu błąd xD wielkie sorry... ;P
A co oni wogóle robili dla CipSoftu?
CipSoft za udoztępnianie kilku centymetrów kwadratowych swojej storony trzepał troszke kasy....:)
I Gitara :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.