Pokaż pełn± wersje : shakowali mnie... i co teraz
Zostałem shakowany... przyznaje moja wina nagralem tibia gg... ale w tym poscie nie chce byc besztany z tego powodu tylko chce sie dowiedziec co musze zrobic abym mogl grac bezpiecznie... wystarczy dobry antyvir i skasowanie tibia gg?? czy czeba robić format? a je¶li format to którego dysku na c mam windowsa a na d mam tibie i tibia gg ?? :(
TibiaGG nie jest wirusem (nie wiem, ale raczej nie). Shakowali cie tylko i wylacznie przez ten oto program ^^ Przeciez trojan albo inny wirus nie zabralby twoich rzeczy na Tibii =] Jedyne co zrobic to nieuzywac takich programow jak TibiaGG, Macro, Tibia Proxy itp...
Hmm. Wejdz do FAQ tam masz naspiane wszystko. Dla zachety masz linki:
Jak nie dać się schakować (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=7173&boardid=23&styleid=1&sid=c2843239c0caf1d713851a4a0f0244fe)
Jak zostales schkowany looknij (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=7156&boardid=23&styleid=1&sid=c2843239c0caf1d713851a4a0f0244fe)
Sorka ale, tak wiem żę to nie wirus mnie shakował, ale czy samo usunięcie tibia GG wystarczy zeby mogl grac bezpiecznie?? a te linki to tak... haslo odzyskalem juz, a dalej nie wiem czy musze formatować
Oryginalnie dodany przez Barwu¶
Sorka ale, tak wiem żę to nie wirus mnie shakował, ale czy samo usunięcie tibia GG wystarczy zeby mogl grac bezpiecznie?? a te linki to tak... haslo odzyskalem juz, a dalej nie wiem czy musze formatować
Nalepszy sposób po shackowaniu to format...
Instalujesz wszystko od nowa itd i instalujesz czy¶ciutki client z tibia.com. Nie używasz tibia proxy , mc , gg i innego gówna. Skanujesz regularnie antivirami etc np. Ad-ware. I masz duże szanse , że cie nie hack. Jak używałe¶ tibia gg nie powiniene¶ być obrażony na ¶wiat bo to tylko twoja wina.
Je¶li jednak cie hackneli to przeklnij kolesi i spróbuj to odrobic nie poddawać się.
Aha i dobrze jest zmienić hasło do mejla a najlepiej wogóle zmienić e-mail.
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.