Pokaż pełną wersje : Oczyszczanie Dark Cathedry (z ludzi) <mythera>
Woolverin
01-03-2006, 18:37
No to udział wzięli:
Mytheras Druid - 29 druid po zakończeniu filmiku 28 xD <Ban Delated tez> :D
Wojo of mythera - 40 sorc w trakcie filmiku zbanowany xD
Woolverin - 49 Ek po filmiku 48
Wszyscy nabili Red skulla xD
Mieliśmy wybijac tylko br ale polak się nawinoł XD
http://rapidshare.de/files/14441049/pk_pk.rec.html
za tydzien nastepny ale mytehras druid delated ;(
PeWu_Mythera
01-03-2006, 19:56
Nie grajcie na Myth (smierdzi) najgorszy serv... ludzie zabijaja za freee, dlatego my biezemy z nich przyklad... xD
Bro za tydzień znowu... xD :D
Fajny film :) Ale zal mi takiego chara :P Hunta masz, ze nim pkujesz? Bo zawsze sprzedac mozna bylo.. :P
FL|PC|[]
01-03-2006, 20:51
Według mnie najlepszy filmik jaki widzialem ... heh sami Qmple :dance:
Najbardziej podobalo mis ie to hunted woola heh niedo przebicia tez bylo ten piekny a jakze powrzechnie uzywany gest.. ",,I,," i "targaj?" <<<< po tym mientko w gaciach sie porobilo xD Wool i reszta roxxx apropo Higlanda... ja nie wiem gdzie sie takie dziewczyny rodza :P przy***any ziomek na maxa z reszta jak wiekszosc br
Ale z***ales Wool z tym ze ciemno jak w dupsku heh trzeba bylo tibie gg sciagac :P:(
WooLvERin, Wojo of MYTEHRA, MyThERAS DuRID ROXXX:dance: :dance:
Za***iste pk =) Sprawne zabijanie. Loot dopisal. I zostal wyslany. Gratz =D
Ludzie , nie zdradzac loota X(
Palek Demon
01-03-2006, 20:57
Pamientam Mytherke serv brow Jescze tylko Shocka braklo :>
malyjanek
01-03-2006, 20:58
Invisible Enemy: jak ci sie nudzi to sobie matke w domu zabij
:P
Heh filmik nawet spox gz zabawy ale chara to serio mzoez sprzedac:P
Nice PK ! :s
Wkurzają mnie tacy ludzie jak "Invisible Enemy" chlopak zdecydowal sie grac na swiecie pvp i teraz wyklina na pk . Jak nie lubi padac od ludzi to niech gra na non-pvp.
Pozdro i z ciekawoscia czekam na następny Film.
chaos greed
02-03-2006, 08:08
Fajny filmik:)
wczoraj przez podczas pkowanka moim druidkiem wbilem bana i 7 dni pacc je*** sie poszlo :(
Heh filmik nawet dobry ;p
Nie używaj Light Hacka na przyszłość jak filmik kręcisz ;]
Mythera sux tam się nie da normalnie grać
Wszyscy kumple hunted za free
Pozdro
"Tępić frajerstwo tak wychowano nas ";)
Super filmik. Ale tam nooby, uhnąć sie nieumieją...
Gz :D
-=DanieL=-
03-03-2006, 13:07
Heh filmik nawet spox gz zabawy ale chara to serio mzoez sprzedac:P
Chyba ciebie można na allegro sprzedać -.- . Jego sprawa zrobił postać? tak, więc to jego decyzja co z nią zrobi, a wasze rady sobie zostawcie dla siebie.
Woolverin
03-03-2006, 15:11
co do tego ze moglem sprzedac chara:
Mogłem ale za dużo sie napracowałem i byla to moja praca zeby ktos teraz tym grał ;P
wedle prosby porozmawiam z shockiem czy nie bedzie chcial wystapic za 6 dni w naszym kolejnym filmie (moja rezyseria XD)
Nice pk, nice loot, BR is noob
Fajny film tylko szkoda że bany dostali i szkoda ze ten koles na koncu cie zabił
filmik spoko. mi sie podobal ;) <chara Ci nie szkoda?>
Woolverin
05-03-2006, 08:10
Gdybyś grał na mytherze to tez by ci nie było szkoda :)
powiem ci jak to sie zaczęło
Postanowilismy z qmplami ze wpadniemy do ab bo ludzie cos kozaczyli no to sie wbijamy qmpel robi fe i jakis noobek zaczoł bic fe/ (8 pallek) podejrzewam ze to byl trap bo kiedy puknelism raz tego noobka zaraz pojawil sie knight stunp i jakis 65 ms pozniej dolaczyl sie jescze feliapum i kathassa qmpel padl szybko (sorc kilak sd nie mogl nic zrobic) ja uciekalem z ab do lighthousa w thais dobieglem do lubo shop skonczyly mi sie uhy (mialem tylko 1 ,5 bp przy sobie) więc chyba rozumiez...
Heh świenty filmik... a mowic o tym Enemy to sie piekną polszczyzną wyrażał :P
Ja was nie rozumiem... Mieliście zabijać tylko br. Zobaczyłeś ze polak mogłeś zostawać ;] swoich wybijać?
Broo :*
Mój Ty kochany, mój :D
Dopiero teraz ten filmik obejrzałem.
Ojj, przykro mi, przykro..
Ale widzisz sam, ja już daawno temu przeczuwałem co sie stanie z Mytherą.
I razem z Eclipse i Arkangels dałem sobie z tym serverem spokój.. i widze ze to dobry wybór, bo BR Cię coś nie swoich nie lubią = (
A co do movie - no za***isty po prostu.
Loocik dopisał, wogóle spox.
Tylko Kathassa :SS
Czarna_Mamba
11-03-2006, 22:24
Fajny film. Loot niczego sobie, ale wstydze się, ze ten Invi... jest polakiem. Ogólnie lubie filmy z Pk o ile mnie nie PKuja :P I jeszcze jedno, fajnie, ze odkrylam na mapce droge do Dark Cathedral :P
Miłego Wieczoru.
.:Marta:.
11-03-2006, 22:40
uahuhaahu boze co oni zrobili z moja dawna postacia(mytheras druid) RIP ale moze nawet i dobrze ze tak sie stalo? MYTHERA SMIERDZI!! 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.