Pokaż pełną wersje : Paladinka Powraca
Paladinka musiał wysłać chyba dość dużo listów do cipsoftu żeby ten oddał mu exp i lvl ;). No ale stało się.
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=highscores
dajcie Danubia i zlookajcie. Paladinka ma teraz 154 lvl. Potrzebuje tylko wlogowania się zeby sie to na stałęm zmieniło =).
Gratuluje. CipSoft wkońcu zrobił coś porzytecznego ;).
BTW. Temat na forum.tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1135630
No udało sie =)
Bardzo sie ciesze pala to bardzo dobry pleyer
Czy ktos go lubi czy nie mało kto stawi mu czoło solo
A cała sytuacja wygladała tak ze ktos wysłał fejk dowdu Dawida do cipow i cipy to łykneły...
pozdrawiam i mam nadzieje ze wygracie wojne =)
Name: Paladinka
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 136
World: Danubia
Residence: Kazordoon
Guild membership: The Harrower of the Bad Boyss
Last login: Feb 14 2006, 15:15:28 CET
Account Status: Premium Account
154 lvl 0.o?
Kilknij w experience wybiez danubie i zobacz jego poziom :)
jeszce niezalogowal sie potym jak dodano mu spowrotem exp
jak sie zaloguje wszytko wrucic do normy :)
Name: Paladinka
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 136
World: Danubia
Residence: Kazordoon
Guild membership: The Harrower of the Bad Boyss
Last login: Feb 14 2006, 15:15:28 CET
Account Status: Premium Account
154 lvl 0.o?
Albo wejdz na erig.net wpisz nick Paladinka i zobaczysz ze ma 136 a tu nagle 154.
@Galtar
je tez uwazam ze Pala to bardzo dobry gracz. Pamiętam wojne z Republic, Pala wtedy wymiatał ;)
Też gram na tym pojechanym świecie. :/
Wcale mi nie żal Dawida bo to poryty koleś, ma zryty charakter, tylko żal mi było chara jak o tym usłyszałem.
niekazdy lubi kazdego ? poryty czy nie dlamnie jest w pozadku i ja go lubie.;p
wkazdym razie tak czy siak to dobry gracz i koelszka umie grac raczej kazdy ma jakies male wpadki ale palla jest jednym z leszych wymiatczy i to fakt
hehehe... Teraz lekka zwieche beda mialy osoby, ktore jej tego zyczyly i sie ujawnily po hacku (i zacznie sie lizanie tylka)...
@up
oj będą, tylko haker nabił paladince red skulla wieć narazie chyba fragów nie będzie on bił ;p
Może to tylko plotka (raczej tak) ale slyszalem ze Fingerout za to ze haknal paladinke poszedl do więzienia o.O (moze dlatego sie nie logowal ostatnio ale nie wiem)
Lord Wlodek
06-03-2006, 12:26
Ekhm a czemu stracila lvl havk albo co??
Hooligan's
06-03-2006, 13:09
Poszedl do wiezienia na 4 lata. I pozniej bedzie mial 20 w zawieszniu na 4 lata :D. ladnie, ladnie, powiedz jeszcze skad takie informacje czerpiesz ? Odpisz plx :D . Pozdro Pala, Ty zryty fiucie :D
Paladinka musiał wysłać chyba dość dużo listów do cipsoftu żeby ten oddał mu exp i lvl ;). No ale stało się.
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=highscores
dajcie Danubia i zlookajcie. Paladinka ma teraz 154 lvl. Potrzebuje tylko wlogowania się zeby sie to na stałęm zmieniło =).
Gratuluje. CipSoft wkońcu zrobił coś porzytecznego ;).
BTW. Temat na forum.tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1135630
zastanawiam sie tylko ile teraz osob po byle haku bedzie spamowac cipow o oddanie expa i lvlv
dla mnie to chore
zastanawiam sie tylko ile teraz osob po byle haku bedzie spamowac cipow o oddanie expa i lvlv
dla mnie to chore
Jeśli dla ciebie "byle hak" to swałszowanie dokumentów to coś jest chyba nietak.
Hooligan nie rozumiem z czego sie smiejesz, Swietymax po Schakowaniu Xoheki w Identyczny sposob ma proces za Fałszowanie Dokumentow, Skolei ktos kto hacknol Bysiu z Secury 144 Eka tez ma sprawe o Fałszowanie wiec nie wiem czego ty Rzysz Ten Swoj Zryty Beret jak to Ujołes.
lol xDDD finger nie loguje bo ma bana a do wiezienia raczej nie poszedl bo go nikt o nic nie oskarzyl
Lord Wlodek
07-03-2006, 13:33
Mi nawet jakby zwrocili vll to nie hcke hacka.....all itemki i tak stracil ale bravo dla cipow za taka decyzje bo przez takie rzeczy oni traca kase bo taki paladnika jzu nie kupi pacc proste
Fightmen
08-03-2006, 13:23
nie jest to sprawiedliwe ze tylko taki pala dostaje zwrot po hacku,ale coz taki jest cipsoft
Zapewne musial wyslac wiele listow i dowodow na to ze ktos sfalszowal jego dokumenty , dlatego odzyskal postac.
A co do tego wiezienie napisalem ze to slyszalem i raczej to tylko plotka , btw. u mnie na rl kiedys tez kolesia hakneli i mieli sprawe w sadzie za to wiec ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.