Pokaż pełną wersje : Tetro znów pada n/c & Boss War Wolfow :)
Pacjenteczka
02-03-2006, 09:59
Tetro ded:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6288
Fernfang Boss :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6300
Oba filmiki nie sa moje ;) Pozdro miłego oglądania
Pewnie znowu nie spal 3 dni albo dal chara bratu do grania -.-V
Komandos Strong
02-03-2006, 12:05
heh najs :)
Dark Brozyn
02-03-2006, 13:40
@tetro
żal.pl :(
Kolejna akcja która potwierdza że tetro to noob nic dziwnego że szwedzi są mądrzejsi bo chodzą do szkoły a ten nobas na 117 lvlu zawalił szkołe przez wyścig z lvlem jednym słowem żal.pl
Widać że nawet na ~120 lvlu można być noobem:)
Mazur...^^
02-03-2006, 14:18
OMG!!Ten tetro to w ogóle nie zna podstaw pvp.Trzymał przez pół minuty na magic shieldzie a później co?Skończyła się mana i nawet sie nie uhnął.
OMFG padł jak 8 lvl który nie może używać uhów.Nie wiem co on robi na 1 miejscu w expie...chyba podczas tego deda grała jego babcia która nie dowidzi a on w tym czasie jadł kolejną pizze.
Powinni go jak najszybciej zrookować... !!0 PVP!!:faceoff:
Stefan Wichura
02-03-2006, 14:20
LOL Ja tego nie skomentuje ;)
OMG!!Ten tetro to w ogóle nie zna podstaw pvp.Trzymał przez pół minuty na magic shieldzie a później co?Skończyła się mana i nawet sie nie uhnął.
OMFG padł jak 8 lvl który nie może używać uhów.Nie wiem co on robi na 1 miejscu w expie...chyba podczas tego deda grała jego babcia która nie dowidzi a on w tym czasie jadł kolejną pizze.
Powinni go jak najszybciej zrookować... !!0 PVP!!:faceoff:
Uhnął się 2 razy, ale to nie wystarczyło. :P
Każdy ma prawo grać na każdym świecie, to że ma słave pvp to jego sprawa.
Jednak nie powinen tak kozaczyć. Ciekawe jaki loot. ;)
Kolejna akcja która potwierdza że tetro to noob nic dziwnego że szwedzi są mądrzejsi bo chodzą do szkoły a ten nobas na 117 lvlu zawalił szkołe przez wyścig z lvlem jednym słowem żal.pl
Skąd wiesz, że zawaił szkołę? Ma kilku ownerów.
Topic@
Nie lubię go, więc powiem GZ! : ))
Nie Wiem Czy O Tym Wiecie Ale Tetro To Valais Z Arcani...
Mial Tam 102 Ms I Wcale Nie Byl Noobem...
A Jak Mowicie Ze Nawet 120lvl Moze Byc Noobem To Zrobcie Chociaz 50lvl Wtyle Czasu Co No 117...x( X(
Olorion.
02-03-2006, 14:56
A Jak Mowicie Ze Nawet 120lvl Moze Byc Noobem To Zrobcie Chociaz 50lvl Wtyle Czasu Co No 117...x( X(
men, tetro to nub bez rl ;
O co ci chodzi ze bez rl ?? Ze niby ja go z reala czy friend z arcani??:D
Miszczoslav
02-03-2006, 15:10
za bardzo kozaczy -.- po co mu to?! dobrze mu tak! Xeretza przynajmniej sie odegral na nim ;p
Fallener'ek
02-03-2006, 15:24
HAHAAHAHAHA!!! Jesli on nie jest noobem, to ja jestem ojciec rydzyk :D
michalll
02-03-2006, 15:32
Ten z Arcanii może nie był noobem, ale ten owner na tym filmie tak ;) Cieszę się, że Tetro padł, ale jak widać mógł mu ktoś pomóc, bo tyle ciosów z SD naraz to prawie nikt by nie przeżył :p
Born 2 play
02-03-2006, 15:35
Boze jaki nób buahaha, a jakie ma pvp... cwaniak dobry z 3 kolegami || co do jego levela to nie jestem wcale pod wrazeniemm, bo siedziec 40 dni non stop grajac to mozna zrobic z latwoscia taki level ( a teraz jest wojna no i chlopak troche straci tych leveli ) Ch.w.d.t
haha, ci co sie wypowiadaja tak ladnie, moge sie zalozyc ze wy tez byscie padli..
:}
Maximus89
02-03-2006, 15:48
15:41 Tetro Aurelius: wruc
15:41 Rhu Inferno: imoty
15:41 Rhu Inferno: k**wa
15:41 Thisoul'ek: xD
15:41 Avorian: :*
15:41 Rhu Inferno: co ty robisz?
chyba jednak jego 10-cio letni brat grał.............:)
smieszni sa ci frajerzy co mowi ze tert to noob, sami pewno by padli ,oprcz krytyki na forum to nic pewno nie potrafia
TETRO NAABLol.... Tetro to noob, nie umie sie uhac widac na filmie z necro buahah!!! 40lvl vs 77 i to bez afk.....pewnie nosi ze soba 2 uhy.. GRATZ DLA XERETZA(JEJIHEV) Tetro sam solo by niewziol Xeretzy(Jejiheva) bo jest zanonbowaty a wogole ogladnijcie sobie filym Jejiheva z galany jakie ma pvp i dopiero..... TETRO SUX
Lukasaldo
02-03-2006, 16:22
Po takim trapie to tylko kwestia czasu kiedy zginieB)
Poznanski Rycerz
02-03-2006, 16:30
Wyuhac sie nie mogl to normalne bo jest sorcem
Nienormalne to to ze sie sam ztrapowal jak uciekl za 1 to stal tam caly czas :D
Szkoda ze nie moge obejrzec... Niestety TibiCam padla... Gdy klikam Activate, Play->Enter Game->Ok- wyświetla się connection refused... Na TibiCam którą do tej pory uzywalem wyskakuje control failed... Co sie z tym cholera dzieje? Halp plx...
Lord'Nesteloo
02-03-2006, 17:02
Omg....Co wy chcecie od tera?-.-
Odczepcie sie od niego ,moze ma slabe pvp ale przynajmiej ma wysoki lvl a wiekszosc z tych ktorzy tu sie wpisali to ~30 lvle...jak mial sie uhac?
Dostal kombo z sd ... ;| Skad wiecie ze nie mial lagow ,albo mu sie myszka nie przyciela? Przynajmiej widac ze nie jedzie na bocie ;]
Mazur...^^
02-03-2006, 17:13
Teraz Nowa Moda Na Pisanie Kazdego Slowa Od Duzej Litery?
Nie byl noobem?dziwne przeszedl na kyre i pada po raz 2 jak najwieksza lama?moze to juz 22 owner:baby:
master-pacuch
02-03-2006, 17:44
bardzo dziwne ... że heheh dał sie przesuwać w ten trap nic nie robiąc ... może lagi miał a może czuł sie tak pewnie i był afk? lol widać że coś z nim było nie tak... no coment...
Night Picz
02-03-2006, 17:55
Gdybyście chociaż troche popatrzyli to tetro ma tam bardzo ladne fragi
Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius
Mar 01 2006, 20:00:30 CET Killed at Level 94 by Tetro Aurelius
Feb 26 2006, 09:26:21 CET Killed at Level 99 by Tetro Aurelius
Feb 22 2006, 14:33:41 CET Killed at Level 101 by Tetro Aurelius
ITP
Więc może nie krytykujcie go bo może chłopak miał słaby dzionek :P albo lagi...wpierw zanim zaczniecie kogos krytykowac popatrzcie na siebie plx
Radosny~
02-03-2006, 18:06
:f drugi link to qs
WielkiSorc
02-03-2006, 18:37
Wiele z was ma rację, każdy prawie padł by przy takim trapie, bez szans, ale to co pisał "wruc" i robił, tzn dał sie wepchnąć w trapa, samo w sobie robi z niego nooba. A jego angielski - miodzik, no ale może się uczy niemieckiego rftl.
Golden'Fanatyk
02-03-2006, 18:37
o którym z ownerów mówisz?
@Topic
Kolejny dowod na to, ze Tetro~ to n00b .. jak mogl sie tak dac strapowac? tego poprostu sie nie da pojąć -.-' Brak mi slow na to co zrobil poraz kolejny ..
n00b
Edit; rozbawil mnie tekst - tetro ile wazysz? 100? rotfl
Już nie mogłem czytać więcej waszych bzdur na tym forum. Jak możecie nazywać n00bem osobę któa w ok. miesiąc zrobiła 100 lev? zrobcie chociaż z 50. Zaraz usłyszę głosy że sharuje itp. śmiem twierdzić ze w 100 nie zrobilibyście takiego lev jak on. Co do filmiku to zauważyłem jeden znaczący błąd, dał sie zepchnąć na miejsce z którego nie ma wyjścia. Jako sorc powinnien trzymać się z dala. Co do rl życia Valaisa, teraz to jest modne, atakownie osoby poprzez mówienie że nie ma "rl life" albo "get rl life". Ale kto z was zna go naprawdę a nie tylko z opowiadań? Co do jego pvp? Nie jest super wymiataczem, ale pokazał w wojnie na Arcanii(w której walczyliśmy po jednej stronie) że umie walczyc. Nie licząc wypadków jak np. 1 open battle :P
Więc Hail Era Zera&Next Generation
,,Tetro znów pada n/c"
No i co ****a z tego że padł? ****a jesteś? ile razy w życiu padłeś? Odrobi.. i po sprawie... -.-
Jak patrze na takich frajerów jak ty to nie wiem czy mam sie smiać.. czy co ;/
p.s Sorra za bluzgi! ale to wnerwia!
Dać się tak strapować to szczyt lamerstwa, zupełne lekceważenie przeciwnika, no i ma za swoje :) Oczywiście później już nie miał żadnych szans bo padł na jedno sdcombo jak się tylko manashield skończył.
Już nie mogłem czytać więcej waszych bzdur na tym forum. Jak możecie nazywać n00bem osobę któa w ok. miesiąc zrobiła 100 lev?
Możemy, bo albo jest sharerem albo dzieckiem który dla paru pixeli chce zmarnować życie siedząc 24h/dobe przy kompie - tak czy inaczej noob.
jestescie j......i dostal spam sd niemial jak sie wyuchac on ma 700 hp ...
i zobacz ze jak pada to dalej kule leca wiec jakos niewidze mozliwosci wyuchania sie chodz fakt ze dal sie strapowac ale uhac sie niemial szans
Lord Motizu
02-03-2006, 20:04
Wiekszosc z was (ktorzy krytykuja Tetra) macie po 30-40 lvle i jak was ktos bije to sracie w gacie, trzesiecie sie i spadacie z krzesla co on ma powiedziec kiedy ma ~~120... Sami widzicie, ze ludzie z wyzszymi lvlami nie przyznaja wam racji... Podniecacie sie, ze padl ,,jak noob'' a co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji zastanowcie sie zanim cos powiecie .
Przyczepiliscie sie do Tetra a on wcale nie gra 24/7... nie mowiac o Taifunie (ktory jest senior tutorem a pewnie gra w min. 2 osoby).
Tetro jest dobrym graczem i Wy mu zazdroscicie, ze ma taki lvl i smiejecie sie ze padl... Tak jak juz mowili wyzej Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow. WIEC ZASTANOWCIE SIE CO W OGOLE PISZECIE!!
Hail Next-Generation
P.S. W tej walce padlo duzo wiecej osob z BM np. Mizaeron
Jeszce raz Hail
Pozdrawiam Lord Motizu!
VelLavolta
02-03-2006, 20:05
Wszystkich tych ktorzy się wypowiadali [tetro nub, naab, noob] uważam za ludzi nieźle pier******tych. Co wy ku*** do niego macie? Jak by do was ktoś przyszedl i zaczoł napier*****, to byście ze strachu z miejsca nie ruszyli. Ile razy wy ku*** padliście przez swoja głupote. I jeszcze co do trapa, kiedy mielibyście 120~lvl i ktoś by was zaczoł ostro klepać to byście nie myśleli o tym, żeby nie wpaść w trapa tylko o tym żeby przeżyć.
Brak mi słów dla tak pier******tych ludzi naskakujących na kolesia który padł, chyba każdy pada nie? A może mu lvl zazdrościcie?
Dobra kończe to bo sie jeszcze bardziej wkur****:confused:
Venzi, Valais zlekceważył przeciwnika i to nie pierwszy raz. Co do sharowania, to zrozumcie jedno: Tibia weszła w taki etap że teraz dzielenie konta jest normalną sprawą, aby być w top serwera. Twoje porównanie sharer albo dziecko bez życia; pfff zanim coś powiesz pomyśl, poznaj człowieka itp.
Omg, czytając większośc postów w tym temacie zaczyna mi się zbierać na śmiech. Albo raczej, aby wlepić wam Zal.pl . :P
Czy expienie w tibii to wszystko? Nie, są skille, mlvl, a na światach pvp taktyka.
Też sobie mogę zrobić Y lvl w X czasie, ale co mi z tego jak:
- Ta postać nie jest tylko moja.
- Nie umiem się uhać.
- Nie myślę taktycznie.
Szanuje Tetra za to, że:
- Jest polakiem.
- Jeśli zrobił ten lvl sam - podziwiam za wytrwałość (choć nie jestem zwolennikiem siedzenia przy kompie 24/7.
Jeśli chodzi o wady:
- Co z tego, że ma najlepszy lvl to nie wszystko. Gdybym ja był na jego miejscu (miał kilku ownerów), bym powiedział żeby tak nie kozaczyli, bo potem postać wychodzi na nooby i robi sobie wrogów. Co z tego, że ma "przyjaciół"? Jakoś nie mogli mu pomóc. :P
To tyle. Pewnie zaraz ktoś mnie zjedzie, trudno. Ja swoje zdanie powiedziałem i zmieniać go nie będę.
Ps. Zrobiłem postac na kyrze (palladyn). Zrobiłem ją żeby się przyjrzeć całej tej sytuacji.
Mazur...^^
02-03-2006, 20:27
chyba jednak jego 10-cio letni brat grał.............:)
A ja nadal stawiam na jego babcie buahahahahahhahahhhahhaha:D :D
Wiekszosc z was (ktorzy krytykuja Tetra) macie po 30-40 lvle i jak was ktos bije to sracie w gacie, trzesiecie sie i spadacie z krzesla co on ma powiedziec kiedy ma ~~120... Sami widzicie, ze ludzie z wyzszymi lvlami nie przyznaja wam racji... Podniecacie sie, ze padl ,,jak noob'' a co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji zastanowcie sie zanim cos powiecie .
Przyczepiliscie sie do Tetra a on wcale nie gra 24/7... nie mowiac o Taifunie (ktory jest senior tutorem a pewnie gra w min. 2 osoby).
Tetro jest dobrym graczem i Wy mu zazdroscicie, ze ma taki lvl i smiejecie sie ze padl... Tak jak juz mowili wyzej Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow. WIEC ZASTANOWCIE SIE CO W OGOLE PISZECIE!!
Och zapachniało wypowiedzią 300lvla,spadamy z krzesła gdy nas ktoś atakuje?dziwne jeszcze mi się nie zdarzyło.A co my byśmy robili w takiej sytuacji?
po 1.Nie kozaczyli
po 2.nie włazili w "panice" w miejsca z którego można wyjść i wejść tylko po 1sqm
po 3.nie dawali grać 10 letniemu bratu czy tam babci podczas wojny
I czego my mu mamy zazdrościć,tego że ma 4 ownerów.
Ja zrobiłem 50 lvl i to SAM.Nie potrzebowałem 10 ownerów.
Cya
No i co z tego że padł?
Wszyscy mówią ale noob z niego a tak naprawde to sami chcielibyście mieć takiego chara.
Ciekaw jestem jak wy byście się zachowali w takiej sytuacji, pewnie byście mieli nasrane w gaciach, niewiedzieli co robić a ręce by się wam trząsły tak że niemoglibyście trafić na uha :p
Buhahah
BTW Fajna Akcja
Nie znam Tetra, nie wiem ilu ma ownerów. lotto mi to szczerze, ale jedno muszę napisać, TRAPNĄŁ GO KAKTUS CZY WY TEGO NEI WIDZICIE?????
Nie znam Tetra, nie wiem ilu ma ownerów. lotto mi to szczerze, ale jedno muszę napisać, TRAPNĄŁ GO KAKTUS CZY WY TEGO NIE WIDZICIE?????
Niezły lamer omg.
"Bawicie mnie do łez jak Lui Devouiness"
Tak na serio to chciałem napisać, że Tetro został trapnięty przez.. KAKTUSA!
HaHaHahAHAHAHAHAH bawi mnie to, jeśli was nie? to mnie to ***ie.
Luke Slater
02-03-2006, 21:06
taa, tak naprawde to kaktus powinien miec fraga
Dobrze dla rogacza :P
Za to że ze swe trzyma :)
Zazdroscisz mu lvlu? Wiesz wogole co to jest noob?Jestem pewny ze Tetro ma lepsze pvp od Ciebie(chociaz go nie znam)
A co do autora tematu czemu napisales "znowu" czy on tak czesto padal?
Bozee nienawidze ludzi ktorzy wyzywaa innych bo sami nie umia zrobic takiego lvlu... albo im poprostu zazdroscza !
Moze i Tetro sharuje ale to ****a jego piepszona sprawa !!
I pamietajcie czlowike sie uczy na bledach.
Dać się tak strapować to szczyt lamerstwa, zupełne lekceważenie przeciwnika, no i ma za swoje :) Oczywiście później już nie miał żadnych szans bo padł na jedno sdcombo jak się tylko manashield skończył.
Możemy, bo albo jest sharerem albo dzieckiem który dla paru pixeli chce zmarnować życie siedząc 24h/dobe przy kompie - tak czy inaczej noob.
To jego zycie i jego SPRAWA!!!
moze ****a siediec piepszone 24/7 i to jego sprawa ty martw sie swoim zyciem.
Sorki za double post
Edit,
Tak czytam te wasze posty i polowa z was to jakes dzieci ktorzy zazdroscza ale polowa to normalni ludzie i sie ciesze z tego z chociaz oni rozumia ze nie wszytko w zyciu jest idealne :) i ze to jego(Tetro) sprawa jest czy sharuje i ile godzin gra dziennie a co do tego pana pare postow wyzej " a ja zrobilem 50 lvl sam" Widac ze ostry gosciu z Ciebie strach sie bac :)
"Czy on miał lag(y), czy dał ciała w takim momencie ???"
"Jeżeli 116 Master sorcerer daje się w taki sposób ztrapowac, to jakiem cudem ma 116 poziom ???"
"W takim momencie pozostaje tylko to: n/c."
22:24 Tetro Aurelius: wruc
On chyba rzucił szkołę na rzecz Tibii. Co do jego pvp, to nie każdy ma talent. On umie tylko expić... Jedno słowo: own3d.
men, tetro to nub bez rl ;
Mówi cool ziom z tibia.de, któremu bycie cool coś nie wychodzi eh?
"Czy on miał lag(y), czy dał ciała w takim momencie ???"
"Jeżeli 116 Master sorcerer daje się w taki sposób ztrapowac, to jakiem cudem ma 116 poziom ???"
"W takim momencie pozostaje tylko to: n/c."
popieram. w 4 miechy klepnalem 72 lvl na galanie gdzie jajko(xeretza) sharowal. Mial wtedy 130 dla porownania :D wiec boze prosze nie pierdzielcie ze typ gra sam bo mamy wielki post wiec pasuje sie wyspowiadac z tego ;P Chyba ze modlicie sie do Durina ;]
sprawa inna ze najszybszy czloweiek na serwie potrafi dac sie strapowac i to w tak infantylny sposob to normalnie sie sikac ze smiechu chce :D gratuluje tetro - drugi raz rozblyskasz pvp swoim :] w innych filmikach celnosc 100% :D nie ma jak dobry bocik :> hail tetro da polaczek :>
mam nadzieje ze Jeji sie z Toba pobawi :> nawet jestem tego pewien
Hellraider
02-03-2006, 22:55
22:30 Tetro Aurelius: I NOT STUPID XERETZA ;]
1 co chcialem powiedziec to gz dla tetra za jego ang :)
2 co chcialem powiedziec to gz dla tetra za jego pol :)
22:36 Tetro Aurelius: wruc
Poza tym patrze tak sobie co piszecie. I tak. Jedni twierdza ze tetro ma x ownerow. Drudzy twierdza, ze tetro to nub bez rl life. Trzeci go bronia i mowia ze "zazdroscicie mu". Jeszcze jedni mowia, ze wisi im ile tetro siedzi dziennie przy pc czy ilu ma ownerow. Ja choc sam naleze do tych ostatnich, chce zwrocic uwage, ze w jaki sposob on mogl nabic ten 100 lvl w troche powyzej miecha nie sharujac, albo nie grajac jak maniak? Gral na odleglosc? Telepatia? Zazdroszcza mu lvlu? Czego tu zazdroscic? Sucha liczba expa. Nie wszyscy graja w tibie dla lvlu, poza tym jedyne co daje tetrowi lvl to sila sd, bo dostaje fragi w trapach. Co ci po lvlu jak nie masz skilla!? Czy tetrus ubil kogokolwiek 50+ lvl solo? Po ogladnieciu tych 2 filmow jak padal smiem watpic ^.-. Klocicie sie jak banda kretynow czy sharuje czy znacie go na rl omg KOGO TO OBCHODZI?! Jak sharuje to mozliwe ze ktorys z owner kiedys zjedzie chara i bedzie mial zaplate za nieuczciwosc, jak gra maniakalnie bedzie mial zaplate w rl life (albo juz ma). No to tyle nie bede sie wiecej rozpisywal bo mnie glowa boli ;P
Signed Hell~
popieram. w 4 miechy klepnalem 72 lvl na galanie gdzie jajko(xeretza) sharowal. Mial wtedy 130 dla porownania :D wiec boze prosze nie pierdzielcie ze typ gra sam bo mamy wielki post wiec pasuje sie wyspowiadac z tego ;P Chyba ze modlicie sie do Durina ;]
sprawa inna ze najszybszy czloweiek na serwie potrafi dac sie strapowac i to w tak infantylny sposob to normalnie sie sikac ze smiechu chce :D gratuluje tetro - drugi raz rozblyskasz pvp swoim :] w innych filmikach celnosc 100% :D nie ma jak dobry bocik :> hail tetro da polaczek :>
mam nadzieje ze Jeji sie z Toba pobawi :> nawet jestem tego pewien
Yo Jakub :)
Dzięki, że mnei popierasz. To ja ziom wiesz : Tezi~, Nim~ z Galany fajnie, że masz podobne zdanei bo ja się na Galanie "wychowałem". pozdro Szkodi. :p
-=DanieL=-
03-03-2006, 00:04
Popełnił jeden fatalny i krytyczny błąd który zaważył o fragu. Kiedy odepchnął Xoreso mógł sie odsunąć i dopiero utani gran~ i zwalać a ten stoi przy kaktusie, puszcza utani gran hur i dopiero próbuje uciekać dał dużo czasu innym na ponowne wepchnięcie go w "kaktusowy trap".
Marchewki
03-03-2006, 00:14
Gz zawsze wiedziałem że to noob , ale tak paść to pokój z tobą , nie to że dzieliłeś konto grając 23:30 na dobe z kolegami to jeszcze grać nie umisz gratuluje mistrzu, a tak wogule co ty sobą reprezentujesz hahahaha:dance:
Pacjenteczka
03-03-2006, 07:54
22:30 Tetro Aurelius: I NOT STUPID XERETZA ;]
1 co chcialem powiedziec to gz dla tetra za jego ang :)
2 co chcialem powiedziec to gz dla tetra za jego pol :)
22:36 Tetro Aurelius: wruc
Poza tym patrze tak sobie co piszecie. I tak. Jedni twierdza ze tetro ma x ownerow. Drudzy twierdza, ze tetro to nub bez rl life. Trzeci go bronia i mowia ze "zazdroscicie mu". Jeszcze jedni mowia, ze wisi im ile tetro siedzi dziennie przy pc czy ilu ma ownerow. Ja choc sam naleze do tych ostatnich, chce zwrocic uwage, ze w jaki sposob on mogl nabic ten 100 lvl w troche powyzej miecha nie sharujac, albo nie grajac jak maniak? Gral na odleglosc? Telepatia? Zazdroszcza mu lvlu? Czego tu zazdroscic? Sucha liczba expa. Nie wszyscy graja w tibie dla lvlu, poza tym jedyne co daje tetrowi lvl to sila sd, bo dostaje fragi w trapach. Co ci po lvlu jak nie masz skilla!? Czy tetrus ubil kogokolwiek 50+ lvl solo? Po ogladnieciu tych 2 filmow jak padal smiem watpic ^.-. Klocicie sie jak banda kretynow czy sharuje czy znacie go na rl omg KOGO TO OBCHODZI?! Jak sharuje to mozliwe ze ktorys z owner kiedys zjedzie chara i bedzie mial zaplate za nieuczciwosc, jak gra maniakalnie bedzie mial zaplate w rl life (albo juz ma). No to tyle nie bede sie wiecej rozpisywal bo mnie glowa boli ;P
Signed Hell~
O tak bardzo przepiękny post poprostu nic dodać nic ująć :P Ale ten język Polski to tetro ma wogóle nice x100 -.- Kto wie gdzie tetro na rl mieszka??
Lord Motizu
i to mowi osoba ktora
Hacked-7.04.2005
Hacked-12.04.2005
Hacked-10.05.2005
Hacked...WHY ME??..11.06.2005
nie potrafie tego skomentowac w normalny sposob......
-----------
swiadcza w pewien tajny i nieodgadniony sposob o mozliwosciach percepcyjnych posiadacza tego konta, no niestety w "HAKI" to ja przestalem wiezyc po 2 tyg od grania w tibie, i jedyna haknieta osoba byl janosik :P
Lord Motizu
03-03-2006, 11:14
Lord Motizu
i to mowi osoba ktora
nie potrafie tego skomentowac w normalny sposob......
Po pierwsze bylem noobem bo mialem jakies gowniane antywiry
Po drugie nie Twoj ineteres
btw. Co maja te hacki do postu? ...
Radosny~
03-03-2006, 11:51
btw. Co maja te hacki do postu? ...
jezeli masz hacki 4 razy wciagu 2-3 miechow to znaczy ze albo jestes nubem i sciagasz jakies aimboty albo caveboty...albo zassysasz exe jako film ...allbo dzielisz konto z kumplami xD i to ma do postu:D ze slaby z ciebie znawca
a po ktores tam z kolei to 2 link to QS:D
pff i make some shit in my spodnie xD
Popełnił jeden fatalny i krytyczny błąd który zaważył o fragu. Kiedy odepchnął Xoreso mógł sie odsunąć i dopiero utani gran~ i zwalać a ten stoi przy kaktusie, puszcza utani gran hur i dopiero próbuje uciekać dał dużo czasu innym na ponowne wepchnięcie go w "kaktusowy trap".
Czlowiek uczy sie na błedach.
No cóż... Każdemu może się zdażyć :S
@ 90% ludzi piszących w tym temacie
Albo klniecie jak dresiarze bez zaliczonej podstawówki albo chichoczecie jak nastolatki >.<
Moral: Mniej piszcie, więcej myślcie... [pobożne życzenie...]
Palek Demon
03-03-2006, 23:24
Up
Zgadzam sie mówia zachowal się jak noob a jak sie mial zachowac byl rozkojazony sorc ma malo hp dostanie combo i ded... Zreszta ilosc osob która w niego udezala
23:31 Tetro Aurelius: I NOT STUPID XERETZA ;]
Taa ; p inglisz tesh ma opykany
23:35 Tetro Aurelius: wruc
Zreszta polski tesh
~~~~~~~~~~~~~~
Ladnie walneli z SD jak sie skonczyl mu (tetrowi) mana shield. BuAHuaHAUhuaH chyba 1 bp of sd wypalony jak jush nie mial hp ;p(Nice guildwork)
sebus1988
04-03-2006, 00:25
Ci kturzy muwia czemu sie nie uhal hmmmm. Jak z 730 hp mial sie uhac na taka ilosc sd poje**lo was?
-=DanieL=-
04-03-2006, 13:05
Ci kturzy muwia czemu sie nie uhal hmmmm. Jak z 730 hp mial sie uhac na taka ilosc sd poje**lo was?
Idź to szkoły.
@topic
Dziwne, że nikt o xoreso nie pisał. Ostro go zrobili ten pisze "GO BACK, GO BACK",
a ci się nawet nie ruszyli i on padł. Może niezdążyli zareagować.
Double post - do skasowania.
Nie, ale na takim lvlu nie można tak padać. :P
Czlowiek uczy sie na błedach.
Masz rację: Człowiek uczy się na błędach całe życie, ale Tibia to nie życie. Tutaj mając taki lvl ma się (załóżmy, że ma) doświadczenie i nie można reprezentować takiego stylu gry, jaki on ma. :P
Nie mówię, że jest noobem, ale jego granie, zachowanie w tibii własnie to przedstawia.
Ps. Jeśli ktoś zaraz skomentuje mój post w postaci: "Nie wypowiadaj się, bo masz owy lvl". Tę postać założyłem jeszcze 2004 r. Nie gram często, więc nie mam dużego lvla, ale umiem patrzeć i widzę co się dzieje.
Koronowany rycek
05-03-2006, 10:30
Szanuje Tetra za to, że:
Szanuje Tetra za to, że:
- Jest polakiem.
- Jeśli zrobił ten lvl sam - podziwiam za wytrwałość (choć nie jestem zwolennikiem siedzenia przy kompie 24/7.
Debilniejszego posta nie widziałem. Co z tego ze jest polakiem ? A ty sie nie klepiesz w szkole z polakiem ? W****isz sie na polaka to dalej go lubisz BO jest polakiem ? Nie masz czego tutaj gratulowac to nie jest wytrwalosc to jest choroba.
,,Tetro znów pada n/c"
No i co ****a z tego że padł? ****a jesteś? ile razy w życiu padłeś? Odrobi.. i po sprawie... -.-
Jak patrze na takich frajerów jak ty to nie wiem czy mam sie smiać.. czy co ;/
to jest ineligentny post "wyzywanie kogos od **** i frajerów"" nasza polska kultura, ciekawe czy bracia polacy na obczyznie tez tak mówia ;)
Po 1. Co z tego ze nie którzy maja 30-40 lvle, jak ty zaledwie masz 80~ nie ma co sie wywyzszac.
Po 2. Tak, byłem strapowany przez 120 ed. Uciekłem? Oczywiscie ...
Ale ten post nie przebije innego ;)
Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow.
Prawda. Ja zrobiłem samemu 58 lvl, i robie dalej.
Albo to jego braciak albo nasz tetro jest w tyle z nauka. A moze dyslektykiem ? A moze slownika nie widział ? Kto wie! Nie jestem bogiem
No i co z tego że padł?
Wszyscy mówią ale noob z niego a tak naprawde to sami chcielibyście mieć takiego chara.
Oczywiscie ze chciałbym, ja jestem samolubem w przypadku postaci w tibii, nie lubie sie dzielic.To jest ta głowna kwestia
Zazdroscisz mu lvlu? Wiesz wogole co to jest noob?Jestem pewny ze Tetro ma lepsze pvp od Ciebie(chociaz go nie znam)
Lepsze pvp?Na czym to opierasz? O sile razenia jego Sdka? Głupota, a jestem pewien ze gdyby był pojedynek na lmmy, znalezli by sie lepsi od niego(oczywiscie bez wspomagaczy;))
Motizu@
Przepraszam ? A teraz nie jestes ? Twoje posty(Motizu czy jak ci tam) sa w tym temacie cholernie smieszne i nazabawniejsze :)
A tu moim zdaniem typ którego mozna by nasladowac (bez ironii serio)
@ 90% ludzi piszących w tym temacie
Albo klniecie jak dresiarze bez zaliczonej podstawówki albo chichoczecie jak nastolatki >.<
Moral: Mniej piszcie, więcej myślcie... [pobożne życzenie...]
To tyle
Podsumowanie
Tetro to noob ? Złe okreslenie, okłamuje sam siebie.Nadodatek sharer, cheather itp. Nie mam dowodów ale to widac gołym okiem,Oczywiscie znajda sie obroncy tetra, ale tak bywa.
Ale sie rozpisałem!
Co miał Tetro~ do powiedzenia w tej sytuacji będąc w trapie? Fakt ze najpierw powinien odejść a potem strong haste.. Żeby w takim trapie sie wyuchać trzeba mieć macro w ręce. I nie mówcie ile ma ownerów bo to nie wasz interes...
pozdro
Wiecie czemu zrobil tak szybko hight lvl BO DZIELI KONTO Z KUMPLAMI
Telupeje
05-03-2006, 15:59
BUhehehe
Tetro nie jest ciota bez pvp?XDDDD
To kim? 80 letnim dziadkiem ktory ma trudnosci z poruszaniem sie kiedy go ktos pus***e?XDDDD
Fire Necromacer
05-03-2006, 16:16
Jakby tetro nie miał 3 ownerów, nie zabierał loota blokerowi (stworek na red hp i tetro na haste podbiega żeby zabrać loota...), nie był takim n00bem, nie wymądrzał się na Kyrze to bym powiedział: "no zdarza się, trudno, nie miał szans..", ale w takim wypadku musze powiedzieć: jesteś idiotą, nie masz pvp, twoi obrońcy, co wypowiadają się w tym temacie są zmuszeni do ochrony twojego imienia, bo boją się twojego bota i SDków (nie wszyscy, ale więkrzość)... sprubój może duela z Xeretzą bez bota. Padniesz? Oczywiście, po 1 minucie...
S'hAr'K
Stary, nie odkryłeś nic nowego, wszyscy wiedzą, że tetro ma wielu ownerów, którzy jak padną, to potem bedzie tłumaczenie: "miałem lagga"...
Dj filip
05-03-2006, 19:04
HAHA macie racje tetro dzieli konto znam ta ****e z rl.. a ten co gral na wojnie <pauler, kulak> szkoda gadac 100 kg świnia , trzeci raz siedzi w 1 klasie gimnazjum zal gadac muwie wam ;DD pozdro świniaku
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Milten The Druid
08-03-2006, 15:43
OMG..kolejny raz tetro pokazal jakim mozna byc noobem mimo wysokiego lvla..i na dodatek jego angielski "I NOT STUPID" -.-
Up
Zgadzam sie mówia zachowal się jak noob a jak sie mial zachowac byl rozkojazony sorc ma malo hp dostanie combo i ded... Zreszta ilosc osob która w niego udezala
"rozkojazony" na wojnie? powiedz mi jak on dal sie trapnac sorkiem z takim speed'em. Koles przesunal go raz a on sie nawet nie ruszyl zeby uciec >.<
Bozee nienawidze ludzi ktorzy wyzywaa innych bo sami nie umia zrobic takiego lvlu... albo im poprostu zazdroscza !
Moze i Tetro sharuje ale to ****a jego piepszona sprawa !!
I pamietajcie czlowike sie uczy na bledach.
Najpierw zobacz co napisales a pozniej to wyslij.. Napisales "Bozee nienawidze ludzi ktorzy wyzywaa innych bo sami nie umia zrobic takiego lvlu
A pozniej napisales "Moze i Tetro sharuje" wiec nie zrobil tego lvlu sam -.-
Omg....Co wy chcecie od tera?-.-
Odczepcie sie od niego ,moze ma slabe pvp ale przynajmiej ma wysoki lvl a wiekszosc z tych ktorzy tu sie wpisali to ~30 lvle...jak mial sie uhac?
Dostal kombo z sd... ;| Skad wiecie ze nie mial lagow ,albo mu sie myszka nie przyciela? Przynajmiej widac ze nie jedzie na bocie ;]
Co mu daje lvl? Lvl to nie wszystko.. a i tak nie zrobil tego sam. "Dostal kombo z sd" Przed tym mogl uciec :) A on sie nawet nie ruszyl, koles wsadzil go w trapa i wtedy dostal "kombo z sd " Nie powinien stac tak blisko -.-
TETRO NAABLol.... Tetro to noob, nie umie sie uhac widac na filmie z necro buahah!!! 40lvl vs 77 i to bez afk.....pewnie nosi ze soba 2 uhy.. GRATZ DLA XERETZA(JEJIHEV) Tetro sam solo by niewziol Xeretzy(Jejiheva) bo jest zanonbowaty a wogole ogladnijcie sobie filym Jejiheva z galany jakie ma pvp i dopiero..... TETRO SUX
Na filmiku z necro.. Ten sork sprawdzal czy Tetro mial uhy :) I okazalo sie ze nie mial nawet 1 runa, Tetro zapewne myslal ze jak expi na necro (nie musi uhac ds'a) to mu uhy sa nie potrzebne.. I tu sie mylil ! B)
Po takim trapie to tylko kwestia czasu kiedy zginieB)
A jak sie znalazl w trapie? Wsuneli go tam ! a on sie nawet nie ruszyl :)
Garino Ardielowan
08-03-2006, 18:29
http://img392.imageshack.us/my.php?image=misima6dh.swf
APELUJĘ: NIE WŁAZIĆ NA TO, AVAST ZACZĄŁ MI SZALEĆ JAK WBIŁEM NA TEN LINK. TRZYMAJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI.
Sytuacja w jakiej Tetro~ padł, była w sumie gwarancją jego deada. Przy SD powerze tych, którzy go bili, to i 10 Bp Uhów by mu nie pomogło. Natomiast do myślenia daje to, jak do tej sytuacji doszło. Dał się strapować jak nowicjusz. Poza tym, zachowanie jego gildii pozostawia wiele do życzenia, nikt nawet palcem nie kiwnął.
Co do tego, jak szybko zrobił swój lvl, to nie wierzę, żeby nie sharował, ale szczerze mówiąc: nie obchodzi mnie to. Gram w Tibię for fun, nie dla lvla, więc mu nie mam czego zazdrościć.
Nataniel
08-03-2006, 19:57
o tak chodzi o czerpanie przyjemnosci z gry, a niektozy graja tylko po to by zadzic. Taka jest natura czlowieka a w szczegolnosci mezczyzny ze dazy do tego by byc najleprzy by sie wyrozniac w posrod tlumu. Ale wspolzawodnictwo to najleprza zabawa.
Tetro co tu muwic wy juz wszystko powiedzieliscie. Wedłog mnie nie brak mu umiejetnosci lecz pewnie nie umial utrzymac nerw na wodzy i nie wiedzial co zrobic wiec go latwo strapowali i sybko padl. Na jego miejscu niezle bym opieprzyl glidie bo laskawie ktos by mogl uhnac albo probowac rozwalic trapa.
heh cieniutko czlowiek uczy sie na bledach wiec mysle ze Tetro bedzie bardziej uwazal. A co do jego zachowania i popisywania sie to ma nie wiecej jak 16 lat ( 0 powagi).
Duzo ludzi tutaj pisze i sie podnieca ze Tetro w miecha zrobil 100lv.Ja rowniez wam moge to poczynic lecz w wakacje, poniewaz w odruznieniu od Tetro nie jestem po***any i mam rl zycie.
Co do tego deda to sie ciesze bo na *** ****a sie wystawial glupek??Mysli ze 116lv to moze Xeretrze na lep wejsc??:cygaro:
Hail Next-Generation
P.S. W tej walce padlo duzo wiecej osob z BM np. Mizaeron
Jeszce raz Hail
Pozdrawiam Lord Motizu!
Made my day jak polowa postow o ludziach, ktorzy mysla ze Tetro jest fajny i wlaza mu w dupe.
Od poczatku: tetro nie jest noobem? blad, jest i to wielkim noobem (tzn. kazdy z ownerow), podniecacie sie ze wbil 100 w miech? a jaki to problem bedac 23h i 45 min. dziennie online? <- nie wierzycie ? sprawdzcie. Nikt by sie nie wyuhal z takiego trapa? Kazdy by tam padl? heh, a czy to czyjas wina ze dal sie zatrapowac jak pierwszy lepszy noob? Jak ktos mnie atakuje to czy trzese sie ze strachu, spadam z krzesla i sram w gacie za przeproszeniem? Raczej nie, jesli mam daleko do pz to sie bronie, a jak nie to spokojnie uh za uhem i jakos zawsze dobiegam (jestem z inferny wiec nie pieprzcie glupot ze nie wiem co mowie). Nie wierzycie? Z checia moge wyskoczyc na duelka, znam swoje mozliwosci w PvP. Ze smiechu i wspolczucia wam moglem o czyms zapomniec.
Regards,
Dev~
mam nadzieje że tetro zejdzie wkońcu z kyry ... jak jednego dnia padł to zabił mojego kumpla za nic ...
n/c
|>>>>-ŻAL-<<<<|
Edek Rozprowacz
09-03-2006, 20:11
OMGF to ty chyba w zyciu nie widziales co on wyrabia. Albo gra te 23h na dobe a potem nie widzi BP z Uhami ^^. Przepros i wyjć zamiast pieprzyc glupoty. Tetro znowu pokazal jaki z niego master PvP nothing more
Debilniejszego posta nie widziałem. Co z tego ze jest polakiem ? A ty sie nie klepiesz w szkole z polakiem ? W****isz sie na polaka to dalej go lubisz BO jest polakiem ? Nie masz czego tutaj gratulowac to nie jest wytrwalosc to jest choroba.
Czy to jest forum o życiu? - Nie.
Nazywaj to jak chcesz, może i faktycznie jest chory, może ma 30 lat i siedzi w 1 gimnazjum, może jest tak bogaty, że nic nie musi robić - nie wiem i nie interesuje mnie to. Szanuje go poczęści, nie pochwalam jego zachowania, ale może się zmieni i będzie jakiś Polski serwer.
Wez ****a tetro cipka bez skrupółow... zeby tak padac omg
wezcie przeprowadzcie z nim wywiad znow to powie tera ze sie bzykal i zostawil kompa dla brata znów
acc sharing ***any
O.o I wszyscy [piszący że dzieli] pewnie go znacie z RL i macie masę dowodów? >.>
"Duzo ludzi tutaj pisze i sie podnieca ze Tetro w miecha zrobil 100lv.Ja rowniez wam moge to poczynic lecz w wakacje, poniewaz w odruznieniu od Tetro nie jestem po***any i mam rl zycie."
Kolejny znawca się odezwał -.- Ty pewnie tak jak 3/4 tego forum znasz go i wiesz że nie ma kumpli/jakiegokolwiek innego życia...
[btw jak można nie mieć życia? można mieć różne ale jeśli się żyje to się je ma :> [cóż za popis poprawności językowej ;]]]
Prowokator
12-11-2006, 11:09
haha tetro jak złób pada
Mazur199
12-11-2006, 11:55
haha tetro jak złób pada
idiota -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.