PDA

Pokaż pełną wersje : furora elv pk own3d: 46ms, 33pally, 16 sorc

Łolek
02-03-2006, 12:32
Jak w temacie. Poszedlem sobie na pk najpierw yellow skulla ubilem 16 sorca potem z kumplami 2x 8 lvl zabilismy 33 pallka po czym przyszedl 65 ek i 70k i 46 ms i mnie zaczeli prac :)... za***alem mastera i padlem chociaz w walce :D

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6307

enjoy...

comment plx!

aha i jeszcze jakby ktos chcial link z wczesniejszego pk elvem: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6269

sry za bledy ;s

Zmięty
02-03-2006, 15:01
Gz wykonania.Kolejna częśc dobrego pk.:)
Może nie długo i ja się przyłącze.

Fire Necromacer
02-03-2006, 17:41
Za Koriuske (RL friend) załąpiesz łomot od Yeebaka ;P Bądź tego pewien xD
No ale pomijając Koriuske nieźle Ci szło, a ta ~Sorcerer to jakaś dziwna była.. chyba ją zatkało kiedy padła, a jedyną obroną to było wyklinanie ciebie...

PS. Pogadałem z Koriuską i to niestety nie jego wina, że padł, ponieważ miał kicka. Ale musze przyznać, że nieźle Ci z nim poszło :P

Kapucha
02-03-2006, 19:00
kolejny raz namawiam na wybranie sie do szkoly :) ona naprawde nie gryzie :P nauka jezyka polskiego jest naprawde przydatna ;S

Łolek
02-03-2006, 20:35
Za Koriuske (RL friend) załąpiesz łomot od Yeebaka ;P Bądź tego pewien xD
No ale pomijając Koriuske nieźle Ci szło, a ta ~Sorcerer to jakaś dziwna była.. chyba ją zatkało kiedy padła, a jedyną obroną to było wyklinanie ciebie...

No wedlug mnie Koriuska to wlasnie byla najciekawszym elementem tego filmu bo polecial napalony ze mnie zlikwiduje a tu lipton ;p przyniosla wstyd sunbladeowi tak jak ci 2 goscie ktorzy mnie bili i se niemogli poradzic tyle z mojim niekurywam ***owym pvp. przypal troche no bo ja sie nie uhlem wtedy bo prowoalem sdkiem trafic xd. a co do yeebaka niech mnie hunci, myslisz ze bym tu pkowal jakby mnie to obchodzilo? ;]
narazie raczej mala przerwa z pkowaniem elvem bo niehce padac a juz sie pare osob napalilo na ***anie mnie xd

pzdr.

sry za bledy :(

Suzorewu
03-03-2006, 09:37
1 film byl spoko, ale ten porazka. poszedles pkowac, z 6? mfami ;s. Gz ze chociaz tego sorka ubiles, kotry byl next noobem tak samo jak ten pallek co sie nie uhnal i all z Twojego poprzedniego filmu^^. mogles chociaz sprubowac wziac bp z tego zabitego sorka, napewno mial uhy mfy i mwalle dzieki ktorym moze udalo by Ci sie uciec.

Łolek
03-03-2006, 10:04
Fakt mailem wiecej mfow ale przed tym jak zabilismy tego 33 palla strasznie duzo lazilsmy po kopach i szukalismy kogos do likwidacji i mfow poszlo w ***. Z bp z***alem dowiedizlames ie ze mial tam wy***site rzeczy no ale mowi sie trudno a co do ucieczki to nie myslalem o tym no ale dzieki za szczere komenteiro :-).

Suzorewu
03-03-2006, 10:22
mowie po swoim doswiadczeniu, ubilem kiedys typa tez w kopalniach i zaraz po tym zaczal mnie ganiac 81ek. z tym ze mialem na sobie bohy ze 3,5bp mf i t ringi. "ganialem" sie z nim 15min po carlin po czym, uzylem m walla na murze i ucieklem za miasto, a zanim mnie dogonil pz zniknal =).

Miku
03-03-2006, 10:28
Siuka~ nieźle nieźle z tym synkiem yeebaka ci poszło ;> ,lecial taki napalony huehaueeuahheu szkoda troche postaci ,alee ;) cu
/Miku

Cariel Da'Rose
04-03-2006, 21:42
dobre pk, by mnie roz***alo jakbys u***al chociaz jednego z tych kinow co cie bili xD ale i tak ladnie u***ac tego sorca, przyniusl hańbe sunblade , powini go usunąc za to.. przewaga 10lvi i owned na douelu.... omg ... mogles chociaz jego bp wziasc mial pewnie mfy itp w sumie nice

pzdro olik xD

@Up ... Miku 0.0

Bokser
04-03-2006, 23:11
Jak ktoś juz napisal wyzej masz łomot od Yeebaka ;] a tak wogle to nawet nawet :p nie miales szans :P z tymi ek