zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zrobice cos z tym...

master-pacuch
02-03-2006, 13:59
temat zamknięty weźcie skasujcie ten temat!!

Works__1985
02-03-2006, 15:13
1. Kaszanalogger
2. niechce mi sie więcej pisać
3. koniec

-yourso-

tassin
02-03-2006, 15:21
plik jest wporządku, poprostu nie ma rozszezenia. po sciagnieciu trzeba do nazwy pliku dodac koncowke .rec

master-pacuch
02-03-2006, 15:37
temat zamknięty

PinGOnE
02-03-2006, 17:45
Stracil kase przez wlasna glupote ... nie dostana zadnego bana ... nigdzie nie ma napisane ze nie mozna brac itemow ktore leza na ziemi (bo sam polozyl to na ziemie) moze winic tylko sam siebie

master-pacuch
02-03-2006, 17:54
temat zamknięty

Naiters
02-03-2006, 18:47
Hehe zlodzieje staja sie coraz sprytniejsi.

Ps. Co to byl za fild ktory oni zucili na kase? (nie palil go ani nic)

Radosny~
02-03-2006, 19:11
Jaka szkoda że to świat non-pvp bo już dawno by ryli ryjem o ziemie -.-
jak wszystkie noby Na harmoni...a jest ich naprawde sporo...

Myślałem że po updeat nie można żucać na itemki fire fildow atu...:baby:
doskonaly przyklad n00ba-mysli ze umie grac i bedzie tutaj mordowac zabijac lupic i gwalcic xD a tu tak na prawde to na grze sie zna tyle ze huhuhu
ps."upteat"-update
"zucac"-rzucac
"fild"-field
"noby"-n00by
na twoim miejscu bym sie przerzucil na jakas Antice;]

master-pacuch
02-03-2006, 20:39
temat zamknięty

master-pacuch
02-03-2006, 20:44
temat zamknięty

Thes
02-03-2006, 21:03
Buahahhahahaha
Wyjdz.Co lvl ma do inteligencji gracza ? I czy powinnien on kolidowac z jego wypowiedziami =D Znam wiele n00bow na 50lvl lub wyzszych , a i wielu ktorzy robia ledwo 20 ale sa tak obeznani i fajni :>.
Poprostu wyjdz =D I nie placz zeci zabrali cos bo takie zycie...Jedynie na PK niemamy wplywu . Chack , kradziez i inne to juz tylko " nasza " wina =)

PS: Nie zapomnij wyjsc :]

master-pacuch
02-03-2006, 21:20
temat zamknięty

Kajtus Ciezki Fighter
02-03-2006, 22:40
0o pierwszy raz widze taki sposob kradziezdy :d

btw. wie ktos co to za fire field byl ??? jakos szybko zniknol i takie rzucaja fire ele~

Thes
02-03-2006, 22:49
Cco to bylo ? xD Jakis dziwny ten ogien... :o

Shinjix
02-03-2006, 23:03
Jaka szkoda że to świat non-pvp bo już dawno by ryli ryjem o ziemie -.- [...] wyrżnoł bym już połowe nobów którzy kradną ,bronisz ich tak jakbyś był jednym z złodziei...
Dla twojej informacji - 99% złodziei robi sobie n00b chary do takich rzeczy. Co najwyżej mógłbyś sobie nabić red skulla na postaci robionej w ~3-4 godziny lub zarobić hunta, ponieważ to był n00b char jakiegoś high-levela.

lol co do pisowni nie musze znać na pamięć jak sie pisze wszystkie słowa..
no coment...ahh
O ile chcesz zaistnieć na tym forum jako analfabeta i półmózg, to rzeczywiście nie musisz zwracać uwagi na ortografię.

Cco to bylo ? xD Jakis dziwny ten ogien...
Na światach non-pvp ogień wystrzelony przez gracza (z fire field'a, firebomby, firewall'a) ma kolor żółty.

Thes
03-03-2006, 07:18
Dzieki ;] juz wszytsko wiem

Mich@ł
03-03-2006, 07:59
Kim jest złodziej w tibi?

Gosciem który ma dużą cierpliwość i czeka aż ktoś bardzo inteligentny i przebiegły (99% tibijczyków) pochwali się swoim Itemem i rzuci go na ziemię.

Jeśli dałeś się okraść to jesteś Newbe i musisz spędzić jeszcze jakieś 1000 h, żeby z tego "wyrosnąć"

Radosny~
03-03-2006, 10:47
nie level mowi o graczu-.-'' bym mial juz pewnie dawno 100+ ale co poradzisz jak ma sie neoshit co sie rozlacza 10 razy na dzien;] a sam znam pare osob co maja 60 levele i sa ooogroomniastymi n00bami. Zalozyciel tego tematu to tez n00b. Mysli ze umie grac i sie wozi a tak na prawde to o tibii wie malutko

Krizz
03-03-2006, 11:00
... czy w tibia rules jest coś na pisane o zabieraniu itemków leżących na ziemi?
Wiesz co sobie myśle jak jakiś gosciu prosi o pomoc:
1. Na świecie Non-pvp
2. Tymbardziej że nie znajdziesz tu żadnego GM'a
3. Ci ludzie są bezkarni bo to nie thief'ostwo z ich strony lecz głupota ludzi kładących itemy na ziemię...

P.S: Twoja ortofrafia mnie zabija! -.-''

Maven~
03-03-2006, 11:22
weź człowieku jak masz coś takiego pisać to nie pisz wogóle ,odzywa sie lvl 27-.-
wyrżnoł bym już połowe nobów którzy kradną ,bronisz ich tak jakbyś był jednym z złodziei... lol co do pisowni nie musze znać na pamięć jak sie pisze wszystkie słowa..
no coment...ahh

wogóle grałem kiedyś na pytherze lvl 40 palek.Gram w tibie od 10 miesięcy więc nie podskakuj ...

ej no 40 lvl to az 1 milion expa no to widze ze jestes zaawansowanym graczem ej ludzie nie podskakujcie do niego bo on potrafi zabic swoją ortografią...

befavaza
03-03-2006, 12:19
milion expa w 10 miechów 8o

a tak na marginesie, czy ktoś posiada jakiś mały manual co to tworzenia tych jajek :faceoff: może być i po angielsku, jak tam to bardzo prosze na pm z góry thx

master-pacuch
03-03-2006, 13:54
temat zamknięty

LA Nitro
03-03-2006, 14:26
zlodzieje staja sie coraz sprytniejsi.

Thes
03-03-2006, 15:56
True , true...
Wiecie co ? Podziwiam ich. Nie dosc ze maja cierpliwosc do bandy noobow np. autor tematu to jeszcze musza znalesc odpowiednie miejsce i odpowiedni sposob :]

Ten sposob byl tak efektowny ze mi szczeka opadla jak film ogladalem 8o

hide
03-03-2006, 16:08
15:54 Lost'er: mnie
15:54 Lost'er: tez
15:54 Lost'er: okrdali
15:54 Lost'er: na gsa
15:54 Lost'er: i fsa
15:54 Lost'er: ale mam film
15:54 Lost'er: :)
I z czego się cieszysz? -.-
Przyznajesz się że nooby cię wyrobiły nową wersją starej sztuczki >.>
[I już widze jak ich rozwalasz swoim skillem 64 sworda... Tzn. masz szanse, chyba że w czasie walki ukradną ci GSa :D]

Kolejne PS.
Znasz się na Tibii mniej niż ci się wydaje jeśli nie wiesz, że:
- filmy nie są uznawane przez GMów za dowód
- kradzież w Tibii nie jest karana [poczytaj Tibia Rules 10 miesięczny mistrzu...]

Sahan
03-03-2006, 20:49
Możecie jeszcze raz ten film wyslac

bo juz został pobrany 150 razy a też bym chciał se go obejżeć

Pozdro dla wszystkich i dla tibia.pl

master-pacuch
03-03-2006, 21:19
zamknijcie temat..

Vrael
03-03-2006, 22:07
Moim zdaniem, nie ma w tym nic, co by miało sens dawania tego na forum. Okradli cię? Trudno masz pecha albo jesteś głupi. Sam kiedyś kilka razy coś zwinąłem innym, przyznaję. W ogóle od kiedy jesteście tacy sprawiedliwi i dobrzy? Czy ktokolwiek z was zdaje sobie sprawę, obrażając kogoś lub kradnąc, co ta osoba może czuć i jak wy byście się czuli? Założę się, że nie raz powiedzieliście "Ty głupi ch*ju" "Je* się na ryj" etc. a kiedy was obrażą/okradną to nagle takie niewiniątka, co?

Może z obrażaniem to zły przykład bo każdy z reguły próbóje zjechać drugiego mocniej ;P

Co z tego, że masz film? Gm nie da bana a to niestety świat non-pvp :( Nawet jeśliby bana dostali to i tak itemy już w ich depocikach ;]

A ta sztuczka wymagała zgrania i była bardzo pomysłowa :P

Mam nadzieję, że zrozumieliście co mam na myśli mimo tego, że mój post jest dość chaotyczny.
Wracając do innych spraw, wyśmiewając tego 27 sorca, jak on w ogóle śmie do ciebie się odzywać, pokazałeś, że wcale nie jesteś taki mądry jak o sobie twierdzisz. Przynajmniej w moich oczach. Ja gram w tibię rok i kilka miesięcy. I co? Jestem noob? A może dobry gracz? ;> Jeśli zacznę cię obrażać odrazu nazwiesz mnie noobem itp. jeśli cię poprę, to zostawisz to bez komentarza albo uznasz za kogoś kto zna się na rzeczy. I ty twierdzisz, że noobem lub newbiem nie można cię absolutnie nazwać? Za pewne wszyscy myślicie teraz, że się wymądrzam, lecz to zatacza pewien krąg. Zaraz ktoś może negatywnie skomentować moj post. Ktoś kto gra np. 2 lata czyli więcej ode mnie.

Poza tym ciągle się podniecałeś, że masz film a thiefów nazywałeś noobami i piz*ami i ch*jami... To na prawdę nie świadczy o 10 miesiącach gry, jeśli nie więcej.

Dobra skończe już pierd**ić... ;)

Sahan
04-03-2006, 08:54
Dzienki...

Sahan
04-03-2006, 09:08
Spox film... Ale krenci mnie to czy oni dostali bana???

Bo ja bym Zaje@*#$ goscie potym jak by mnie okrad...O ile to by było możliwe bo mam 11 lev :D