Pokaż pełną wersje : [wmv] [Furora] The'Minetmaster family
Przedstawiam wam pierwszy filmik o The'Minetmaster Family
Akcja wyszla bardzo spontanicznie i w sumie nie bylo tak duzo materialow zeby umiescic w filmiku wiec czasem pewnie jest smutnie :P
Jak nie bylo materialu by wstawic jakiejs akcji to probowalem dodac jakies smieszne motywy, motywiki :P
No ale wszystko jest chyba ladnie poskladane, oczywiscie jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie co powinno byc inaczej zrobione itp.
No i oczywiscie mile widziane pozytywne uwagi :P
Piszcie jak sie wam podoba :)
WMV trwa troche ponad 5 min.
http://rapidshare.de/files/14524354/TheMinetmaster_family*****.html
w tle gra Dir En Grey - RED...[em]
pijopiwnik
02-03-2006, 20:10
fajne efekty takie z lat 50-tych
i wogóle fajny filmek
Zaje**sty filmik ;D Te efekty i spowolnienie jak bloczyles demona i juz black i każdy myśli: "Już dednął", a tu... niespodzianka ;p Dobra nie bede więcej mówil :P Filmik jest wyje**ny w kosmos ;D
Filmik ZAJE***TY. Hehe nieźle się ulałem przy końcówce :D:D
He he he filmik za***isty...:P:P spox Boryz i tak ci ***ne w szkole...::P:P
you know what i mean:D
Haha Filmik Za*****ty Koncówka rox hahahhah "Coś Ty ****a Zrobił" Huhauha :D
I/\/\P3R3|<
03-03-2006, 13:32
Ej ja mam pytanie odnośnie filmu:
jak można wrzucić do kreatopra sekwencje vide np. z Tibia Cam????:cygaro:
Kris mi mówił, że ma programik który sie chyba nazywa Signit i on zapisuje wszystko co sie dzieje na monitorze do pliku .avi i to tak właśnie robił :P Tylko nie moge znaleźć takiego programu :(
Ten programik to dokladnie SnagIt 8 :)
I dodajmy... robilismy :P
Prosty w obsludze bardzo :P
Ten program wlasnie byl uzyty do robienia tego filmu wiec efekty mozecie bardzo latwo sprawdzic :D
Sie nie dziwie czemu nie mogłem wczoraj znaleźć :P
Ja: Signit?
Kris: Tak
:P:P Dobra już se sciągnąłem ;]
Mam nadzieje ze dodacie jeszcze jakies uwagi na temat tego filmiku :P
film spox wlasnie zasysam ten programik :]
Apocalipsus
05-03-2006, 19:58
No no no ...
Można Ci pogratulować.
Filmik cudeńko,fajne akcje,ss i wogóle ...
Muza pięknie dobrana... poprostu GZ
I tak jak byś mógł mi podać tytuł piosenki był bym wdzięczny.:p
Thx za tak pozytywny komentarz :)
Fajnie ze sie podoba :)
A muzyczka ktora przygrywa w filmiku to Dir En Grey - RED...[em] z plytki Vulgar.
Japonski zespol ale niezle kosza :P co mnie bardzo pozytywnie zaskoczylo, niedawno odkrylem i po prostu sie zakochalem :P
Vizharan
08-03-2006, 22:28
DAJCIE SCIEZKE DZWIEKOWA BO JEST WYJ***--an(a) :D
Fiilm Baaardzo fajny :)
Prosze bardzo, ale juz wyzej pisalem :P
Dir En Grey - RED...[em]
Prosze bardzo, ale juz wyzej pisalem :P
Dir En Grey - RED...[em]
Mam do Ciebie pytanie. Czy mógłbyś dać tą piosenke na rapida? Nie mogłem nigdzie znaleść... z góry dzięki.
prosze Cie bardzo :)
na eMulu mozna znalezc cala dyskografie :P
I ten album z ktorego jest ten utwor Vulgar
Ich najlepsza plytka moim zdaniem
http://rapidshare.de/files/16804137/06-_Red..._em_.mp3.html
Ziomas skoro jesteś taki miły to daj jeszcze rehosta na tibiacams, bo mnie juz dobija ten rapidshare :faceoff: Z góry wielkie THX :*
Wyszemir
31-03-2006, 08:27
Film full wypas muzyka dobrze dobrana blokera macie pierwsza klasa jeszcze duzo mi do niego brakuje :(
Wymiękłem na końcówce ( chyba tak to sie pisze ^^ )
Film dobry muzyka b dobrze dobrana. Mam nadzieje ze nie załamałeś sie po tym dedzie od kolegi ^^.
Pozdrawiam
Sowa.
Buhahaha ale muski :d Hahaha nie no najlepszy motyw jest pod koniec :D Ale i cały film niczego sobie ;)
Gob Niszczyciel
31-03-2006, 20:32
hyhy very nice, właśnie wkręciłem sie do gildii Minetów B)
Muza dosyć orginalna
Pozdr
Lolq, na Tibiacams.com hostuje się filmiki o rozszerzeniu .rec , a to jest wmv.
:evul:
Sonic Aline
07-04-2006, 20:31
Your IP-address 80.54.200.2 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well
radid~sux ;/ mimo ze nic nie sciagam to mam ten blad ..
The Best xD
07-04-2006, 20:58
Film nie zabardzo mi sie spodobal ale zeby kumpel kumpla zabil to bylo nie po TibijskiemyX(
Thx za 1st taki komentarz. Mogles napisac co Ci sie nie podobalo bo jak bedziemy robic kolejny wmv to chcielibysmy wszystko poprawic co nie podobalo sie.
A co do deda to byl przypadkowy ded nie jakis tam umyslny wiec nie mozna tu mowic o czyms takim ze kumpel kumpla zabil.
borysso10
11-04-2006, 00:29
Fajny film duzo ciekawych mometów z zycia w tibii. A pytanie czy ktos zna wykonawce i tytol piosenki ktora wystepuje w filmie ? z gory thx ;]
borysso10
12-04-2006, 13:28
Filmik fajny duzo ciekawych mometow :D a pytanko czy ktos moze zna tytol i wykonawce tej piosenki ktora wystepuje w filmi wmv ? z gory thx :D
@up : Poprzednia strona...
Jak ci sie nie chce to powiem : Dir En Grey - RED...[em]
Nie ze mi sie nie chce tylko nie chce w kazdym poscie w tym temacie pisac kto jest wykonawca piosenki :)
O zesz kurde, ale wypasny film, ogladam go od wczoraj codziennie :)
A poza tym cala ta familia bo odpisuja jak od nich pisze.
Piekne akcje, szkoda ze to tak dawno. Mam nadzieje ze nakrecicie cos nowego tez byloby extra fajnie. Ten film rzadzi, chyba najlepszy na wszystkich forach a na pewno na furorze.
Chcialbym wstapic do waszej gildi, mam 17 lvl paladyn 46/32 to moje skille ciagle ida w gore.
Lord Asmor
28-06-2006, 21:19
Jednym Słowem Zajebisty Filmik . Muza , Akcja Gites :D:D
Czekam na Drugą Część ^^:)
FILMIK EXTRA ! :)
Najbardziej podobała mi sie końcowka :P Jak ciebie przez przypadek zabil :evul:
W skali od 1-10 daje 9 + Mały minusik za muzyke ...ale naprawde maly :)
Rafciok dałbyś reshota na megaupload bo jakoś nie można już ściągnąć z 1 linku w twoim 1 poście. ;(
Objerzałem filmik raz. Stwierdziłem, że jest średni,
Po przeczytaniu komentów obejrzałem drugi raz. Nadal myślę, że jest średni.
Rei Draco
29-06-2006, 13:31
Fajne mi sie podoba...Heh cytuje "KU*** CZLOWIEKU CO ZES TY ZROBIL!!!"
heheB)
lol, to to jeszcze ktos oglada?? :>
jestesmy na etapie zbierania materialow, za jakis 1-2 miech mozna sie spodziewac filmu dluzszego, z wieksza jazda i mam nadzieje ze ogolnie lepszego :)
jakbys Johny powiedzial czemu srednio Ci przypadl do gustu nasz wmv to bylbym bardzo dzwieczny :)
Ktoś reaktywował >.>
Może to i dobrze, bo wmv wymiata ^^
Rafciok dałbyś reshota na megaupload?? :)
wole dac na badongo bo szybciej tam sie wrzuca, ale tutaj to nie popularne wiec nie wiem czy nie zainteresowani nie beda sie bali sciagac :)
A wrzucaj albo wyślij mi [link] na PW. Ja i tak zawsze sprawdzam antywirusem czy nie ma czegoś "podłożonego". :p
Onionhawk
05-07-2006, 16:37
a ja bym prosil jeszcze raz link do utworu bo jakos tak wygasl przez niesciaganie ;((( a mialem zamiar stworzyc chara na furorze zeby zagadac o tytul bo mi sie szukac niechcialo, znalazlem temat, znam tytul ale na eMule cos mi niechce znalesc pliczku z wiecej niz 1 sourcem.. ;(
Z gory dzieki i czekam na 2 film ;)
Rydy Tarzan
07-07-2006, 22:01
Hu Hu .. filmik rzeczywiscie wymiata ... hmm mam nadzieje ze gdzieś tam za kulisy mnie wbijesz na 2st movie 8o Minety rulez ! :] ... btw moj 1 post:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.